Jump to content

Xiaomi 15 ultra

ChrisNikol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα. Στην 207 είμαι και περιμένω την 3.0. Ελπίζω να διορθωθούν :

1. Διάρκεια μπαταρίας 

2. Γκρι δυσανάγνωστοι χαρακτήρες αντί για άσπροι σε μαύρο φόντο στην σκοτεινή λειτουργία. Ειδικά σε τηλέφωνο και μυνήματα.

3. Βελτίωση της κάμερας (zoom σε νυχτερινή λειτουργία, μέτρια σταθεροποίηση πλάνου σε zoom, μέτρια λήψη σε λειτουργία υπερπανσελήνου και zoom που πάει μόνο σε 60x)

4. Εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο όταν γράφεις σε browser και πατήσεις κάτω χαμηλά με αποτέλεσμα να χάνεται ότι έχεις γράψει και να πρέπει να το ξαναγράψεις πάλι (με πλοήγηση συστήματος με χειρονομίες)

5.... 

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο για την ώρα 

On 5/11/2025 at 3:57 ΜΜ, Dejan457 said:

Άρα έχω πρόβλημα που είμαι 3 update πίσω ακόμα? 205,207, android 16

Φίλε μου, στην 2.0.204 είμαι εγώ. Δεν έχω λάβει νέα ενημέρωση ακόμα...

3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Φίλε μου, στην 2.0.204 είμαι εγώ. Δεν έχω λάβει νέα ενημέρωση ακόμα...

Διαβάζω σε ομάδες ότι χρειάζεται κρούση στο σέρβις γιατί δεν θα ξεκολλήσει από το 204

Στο 14ΤPro ήμουν κολλημένος στη 203 για μήνες.

Με αλλαγές χώρας, επανεκκινήσεις και μπες-βγες σε developer mode (μπας και βρω λύση για τον χαμηλό ήχο σε ΒΤ), ξεκόλλησε και πήρα απανωτά την 204 και μετά την 225.

Την προηγούμενη εβδομάδα αυτά.

• 2 weeks later...

Eχει λαβει κανεις σε ελληνικό hyperOS 3?

Γιώργος

Xiaomi 17 Ultra | iPhone 17 Pro Max iPad Pro 12.9

13 ώρες πριν, gp30169 said:

Εγώ ακόμα κολλημένος στη 204 χωρίς νεες ενημέρωσεις ασφάλειας. Πολύ Κακό αστείο.....

Ναι....η αλήθεια είναι πως έχει μείνει κολλημένο εκεί. Τι κάνουμε γι'αυτο εκτός από υπομονή; 

9 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Ναι....η αλήθεια είναι πως έχει μείνει κολλημένο εκεί. Τι κάνουμε γι'αυτο εκτός από υπομονή; 

Αύριο θα ξαναπαρω στο σέρβις, το ίδιο κ εσύ σου συνιστώ. Δεν γίνεται να χεις ναυαρχίδα και να ναι πίσω στα security updates. Εδώ το αρχαίο realme gt2 που έχω και το φτηνό Samsung a55 που επίσης έχω έχουν security updates Σεπτεμβρίου. Για να μην σχολιάσω ότι το δεύτερο έχει πάνω από 1 μήνα το android 16. Εγώ είμαι επαγγελματίας it και να μην ήμουνα είναι αστείο όλο αυτό.... Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι σε πολλούς χρήστες συμβαίνει χρόνια τώρα καθώς άκουσα και στο παρελθόν, το προβλημα είναι γνωστό και χρόνιο που μένει στάσιμο σε ένα update πχ στο 14t.... Κοινώς απαιτείς νέα συσκευή ΤΩΡΑ ή να την ξεκολλήσουν, πρόβλημα τους τι θα κάνουν. Έχουν παραβεί τους κανόνες παροχής των updates και δεν είναι υποχρεωτικό ότι πρέπει να συμφωνήσεις σε αυτό να περιμένεις του Αγίου ποτε, γιατί θα σου πουν να περιμένεις. ΟΧΙ

Edited by Dejan457

On 18/11/2025 at 10:57 ΠΜ, gp30169 said:

Εγώ σε 15Τ Pro  αν σε ενδιαφέρει, τίποτα ουσιαστικές διαφορές, σημαντικό για μένα η επιλογή με το ποσοστό της ένδειξης  της μπαταρίας εκτός του εικονιδίου , η σούπερ σμούθ λειτουργία της συσκευής, όσον αφορά το play store πάει πακέτο με το 16 android δηλαδή επίπεδο ασφάλειας Οκτωβρίου και ενημέρωσης Google play επίσης Οκτωβρίου.

Konakis.

On 19/11/2025 at 10:33 ΜΜ, Dejan457 said:

Αύριο θα ξαναπαρω στο σέρβις, το ίδιο κ εσύ σου συνιστώ. Δεν γίνεται να χεις ναυαρχίδα και να ναι πίσω στα security updates. Εδώ το αρχαίο realme gt2 που έχω και το φτηνό Samsung a55 που επίσης έχω έχουν security updates Σεπτεμβρίου. Για να μην σχολιάσω ότι το δεύτερο έχει πάνω από 1 μήνα το android 16. Εγώ είμαι επαγγελματίας it και να μην ήμουνα είναι αστείο όλο αυτό.... Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι σε πολλούς χρήστες συμβαίνει χρόνια τώρα καθώς άκουσα και στο παρελθόν, το προβλημα είναι γνωστό και χρόνιο που μένει στάσιμο σε ένα update πχ στο 14t.... Κοινώς απαιτείς νέα συσκευή ΤΩΡΑ ή να την ξεκολλήσουν, πρόβλημα τους τι θα κάνουν. Έχουν παραβεί τους κανόνες παροχής των updates και δεν είναι υποχρεωτικό ότι πρέπει να συμφωνήσεις σε αυτό να περιμένεις του Αγίου ποτε, γιατί θα σου πουν να περιμένεις. ΟΧΙ

Φίλε μου, επικοινώνησες με το σέρβις; 

Περίπου πόσα χρήματα το πήρατε και πότε; Διάβασα ότι έδιναν και προβολέα μαζί;

Να φανταστώ στα 1100 που κάνει σήμερα σκέτο είναι πολλά;

9 ώρες πριν, gthebest said:

Κάποιος που να έχει πάρει την αναβάθμιση Ελλάδα ? Μπαίνουμε σε λίγο Δεκέμβριο και ακόμη τίποτα 

Την εχω εγω εδω και ενα μηνα σχεδον... Περα απο τα ψιλοεμφανισιακα που ειναι..οκ.. δεν φαινεται κατι αλλο.. εχει παρει το 16 και τρεχει μια χαρα.. σε γενικες γραμμες εχει αλλαξει λιγο η εφαρμογη της καμερας και της γκαλλερι, η μπαταρια βγαζει μερα με φουλ χρηση.. τα υπολοιπα ειναι τα ιδια.. δεν παρατηρησα κατι αλλο. Α! Αυτο που δοκιμασα και απογοητευτικα ειναι τα wifi buds οταν τα εχεις στο mode με το wifi εχεις φοβερο ηχο στη μουσικη, γεματο, καταπληκτικο αλλα στις κλησεις δεν σε ακουει κανενας και δοκιμασα 2 ζευγαρια. Στο Bluetooth mode ειναι οπως και τα κανονικα 

12 ώρες πριν, Ermenegildo said:

Την εχω εγω εδω και ενα μηνα σχεδον... Περα απο τα ψιλοεμφανισιακα που ειναι..οκ.. δεν φαινεται κατι αλλο.. εχει παρει το 16 και τρεχει μια χαρα.. σε γενικες γραμμες εχει αλλαξει λιγο η εφαρμογη της καμερας και της γκαλλερι, η μπαταρια βγαζει μερα με φουλ χρηση.. τα υπολοιπα ειναι τα ιδια.. δεν παρατηρησα κατι αλλο. Α! Αυτο που δοκιμασα και απογοητευτικα ειναι τα wifi buds οταν τα εχεις στο mode με το wifi εχεις φοβερο ηχο στη μουσικη, γεματο, καταπληκτικο αλλα στις κλησεις δεν σε ακουει κανενας και δοκιμασα 2 ζευγαρια. Στο Bluetooth mode ειναι οπως και τα κανονικα 

Ένα μήνα ε; Περίεργο να μην έχει έρθει ακόμη, απαράδεκτο. 

Είμαστε πολλοί που δεν την έχουμε πάρει. Δεν ξέρω γιατί αυτος ο παραγκωνισμος... Θα κάνω κανένα τηλ στην εξυπηρέτηση πιο μετά γιατί έχω μείνει στην 2.0.204.0

μόλις είδα (δεν εχω το συγκεκριμένο) βγηκε η OS3.0.5.0.WOAEUXM recovery 8.31GB ελπιζω να την πάρετε στις επόμενες μερες & μάλλον συντομα Θα βγεί σε ΟΤΑ

Edited by babis3g

Σήμερα εκανα αποσύνδεση το Xiaomi account, επανεκκίνησα τη συσκευή και συνδέθηκα ξανά. Έπειτα άλλαξα χώρα σε Ινδονησία και όταν έκανα αναζήτηση για νέα ενημέρωση μου ήρθε η 3.0.5

Το πιο σωστό είναι να την κατεβάσω και πριν την εγκατάσταση να αλλάξω σε Ελλάδα;

Edited by Kostas_Ts_86

On 24/11/2025 at 2:25 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Φίλε μου, επικοινώνησες με το σέρβις; 

Όχι δεν έιχα χρόνο μέχρι τώρα να πάρω και να το αφήσω τουλάχιστον 1 μέρα εκεί γιατί το χρειάζομαι. Εξακολουθεί η ίδια κατάσταση. Πάνω από 5 μήνες security updates...

43 minutes ago, Dejan457 said:

Όχι δεν έιχα χρόνο μέχρι τώρα να πάρω και να το αφήσω τουλάχιστον 1 μέρα εκεί γιατί το χρειάζομαι. Εξακολουθεί η ίδια κατάσταση. Πάνω από 5 μήνες security updates...

Έκανες αυτό που αναφέρω από πάνω;

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Έκανες αυτό που αναφέρω από πάνω;

Πιθανόν να το κάνω. Πάντως πριν μια βδομάδα άλλαξα τη ρύθμιση και το  έβαλα σε 5 διαφορετικες χώρες χωρίς αποτέλεσμα, δεν θυμάμαι την Ινδονησία. Επίσης δεν έχω προσθέσει xiaomi account 

33 minutes ago, Dejan457 said:

Πιθανόν να το κάνω. Πάντως πριν μια βδομάδα άλλαξα τη ρύθμιση και το  έβαλα σε 5 διαφορετικες χώρες χωρίς αποτέλεσμα, δεν θυμάμαι την Ινδονησία. Επίσης δεν έχω προσθέσει xiaomi account 

Χμμμμ....τότε προσπάθησε με Ινδονησία μπας και ξεκολλήσει. Αλλιώς πρόσθεσε κάποιο account και κάνε το παραπάνω. Εμένα έπιασε με την πρώτη

και εμένα έπιασε με την πρώτη η Ινδονησία και έκανα την ενημέρωση!

Γιώργος

Xiaomi 17 Ultra | iPhone 17 Pro Max iPad Pro 12.9

για δοκιμάστε cook islands αν κατεβεί από εκει...φαινεται για καποιον λόγο εμφανίζεται σε κάποιες χωρες στους σερβερσ & μετά χάνεται

καπου θα υπαρχει μπέρδεμα με την xiaomi, δηλαδη Ινδοσνησία πού ειναι global & εκεί region σε μοντέλα εχουν δικο τους firmware, για να κατεβεί η EEA firmware από αλλού , κάπου θα τα εχουν μπερδεψει

Edited by babis3g

On 3/12/2025 at 9:22 ΠΜ, gp30169 said:

και εμένα έπιασε με την πρώτη η Ινδονησία και έκανα την ενημέρωση!

Εγώ πριν από μερικές μέρες έκανα αποσύνδεση και επανασύνδεση στο λογαριασμό μου xiaomi account και ξανακατέβασα την 207, έτσι μου είπαν δηλαδή να κάνω τηλεφωνικά από το service. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Επίσης άλλαξα πριν από λίγο τη χώρα σε ινδονησία ούτε τώρα έγινε κάτι. Έκανα και επανεκκίνηση και το τηλέφωνο, τίποτα. 

2 ώρες πριν, gthebest said:

Εγώ πριν από μερικές μέρες έκανα αποσύνδεση και επανασύνδεση στο λογαριασμό μου xiaomi account και ξανακατέβασα την 207, έτσι μου είπαν δηλαδή να κάνω τηλεφωνικά από το service. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Επίσης άλλαξα πριν από λίγο τη χώρα σε ινδονησία ούτε τώρα έγινε κάτι. Έκανα και επανεκκίνηση και το τηλέφωνο, τίποτα. 

Εγώ πιστεύω ότι θα ξεκολλήσει.

Δοκίμασε να κάνεις τη συγκεκριμένη σειρά:

Αποσυνδεση από xiaomi account, αλλαγή χώρας σε Ινδονησία, σύνδεση στο xiaomi account και μετά κάνε search για νέα ενημέρωση