Vasileios26 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 6 ώρες πριν, LOUKASGR said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση Βασίλη. Έχω αυτόν τον φορτιστή https://www.skroutz.gr/s/38260248/Baseus-Fortistis-GaN-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-kai-Kalodio-USB-C-USB-C-100W-Power-Delivery-Quick-Charge-4-Mayros-GaN5-Pro.html Πιστεύεις έχει νόημα να αγοράσω τον 120άρη της Xiaomi να δοκιμάσω; Επίσης θήκες από τη Nillkin εδώ. Εγω τσίμπησα μία. https://www.nillkin.cc/en-eu/collections/xiaomi-series-cases Έχει νόημα πριν βάλεις το χέρι στη τσέπη να του κάνεις factory reset ή να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση. Δε νομίζω ότι είναι θέμα φορτιστή, αν και με κάνα 2 επανεκκινήσεις, μπορεί και να στρώσει. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) Με το καλωσόρισμα του Android 16 θα συμπεριφερονται κάπως έτσι... Edited 17 Μαρτίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Καλημέρα , από λάθος παρήγγειλα 2 μαύρες δερμάτινες θήκες για το 15 Ultra, οπότε δίνω τη δεύτερη. Τις πήρα από AliExpress και είναι οι επίσημες δερμάτινες τις Xiaomi. Αν κάποιος τη θέλει ας μου στείλει. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. 24 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) Ούτε που θυμάμαι πότε xiaomi κινητό να βαράει τέτοια νούμερα.. Με τέτοια κάμερα και επιδόσεις γενικά ... Φτου φτου Edited 24 Μαρτίου by ChrisNikol 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_fan Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Υπάρχει τρόπος να κάνουμε πιο έντονο το contrast σε dark mode ? Ιδίως στην εφαρμογή gmail, το μαύρο είναι τελείως washed out και τα λευκά γράμματα των μειλς είναι περισσότερο γκρι πάρα λευκά όπως θα έπρεπε. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον dialer. Στο Samsung που έχω είναι πολύ πιο crispy τα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Μπορει να βαλει καποιος netmonster και να μου στειλει ενα screenshot? Επισης, σε δυσκολα σημεια ειδε κανεις διαφορα στο σημα; θεωρητικα εχει καλυτερες κεραιες κτλ κτλ Ευχαριστω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Έχει βγει update 2.0.10 αλλά δεν το βλέπω να έρχεται σε μας ακόμα... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. 28 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 14 ώρες πριν, megatr0n said: Έχει βγει update 2.0.10 αλλά δεν το βλέπω να έρχεται σε μας ακόμα... Σήμερα το πρωί το βάρεσα κανονικά 2.0.103 Edited 28 Μαρτίου by ChrisNikol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Ήρθε και σε μένα ! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 24/3/2025 at 6:22 ΠΜ, megatr0n said: Καλημέρα , από λάθος παρήγγειλα 2 μαύρες δερμάτινες θήκες για το 15 Ultra, οπότε δίνω τη δεύτερη. Τις πήρα από AliExpress και είναι οι επίσημες δερμάτινες τις Xiaomi. Αν κάποιος τη θέλει ας μου στείλει. Καλησπέρα υπάρχει η θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 25 minutes ago, strathgos said: Καλησπέρα υπάρχει η θηκη? Nαι φιλε. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 3 minutes ago, megatr0n said: Nαι φιλε. Που μένεις ποσο την δίνεις έχεις μια φωτο η λινκ να την δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. 2 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) On 1/4/2025 at 8:01 ΜΜ, strathgos said: Που μένεις ποσο την δίνεις έχεις μια φωτο η λινκ να την δω? On 1/4/2025 at 7:56 ΜΜ, megatr0n said: Nαι φιλε. Και εμένα με ενδιαφέρει να δω πως προστατεύει. Κυρίως αν αφήνει από οθόνη απόσταση και γενικά. Και τιμή. Προφανώς αν δεν προχωρήσει ο φίλος που προηγείται Edited 2 Απριλίου by ChrisNikol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Ρε παιδιά να ρωτήσω τα 9.4 χιλιοστά που γράφουν ότι έχει, είναι η πλάτη χωρίς τη νησίδα της κάμερας η με αυτή μαζί? Στο gsmarena.com φαίνεται ότι χωρίς, παίζει να είναι το ίδιο λεπτό με το s25 ultra που εχει πάχος 8.2 χιλιοστά, η κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Ναι είναι χωρίς την προεξοχή της κάμερας. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. Κυριακή στις 07:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:46 πμ καλημέρα στην παρέα.. no edit 3 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts