Jump to content

Αγορά μηχανής 50cc: Προτάσεις

iliasp
 Κοινοποίηση

poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???  

403 members have voted

1. 1. poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???

• GILERA RUNNER
      176
    • SUZUKI AY KATANA R
      12
    • YAMAHA AEROX R
      35
    • PEUGEOT SPEEDFIGHT
      25
    • PEUGEOT JETFORCE
      20
    • GILERA ICE
      15
    • KYMCO SUPER 9
      14
    • PIAGGIO NRG
      39
    • APRILIA SR
      43
    • YAMAHA JOG R
      24

Recommended Posts

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τωρα συγκρινεις διχρονο υγροψηκτο μηχανακι "πυραυλο" με 100αρι κινεζικο μοτερ που με το ζορι θα πηγαινεις 100χλμ!

τα 2000 ευρο που δινεις για 50ρι μηχανακι σκουτερ,αξιζουν και με το παραπανω..αμα το φτιαξεις και οπως πρεπει..αντε πιαστο μετα :worry:

ποιος σου πε οτι ειναι κινεζικο?και 100αρα τελικη για να δει το 50αρι gillera θα πρεπει να γινει 72 .ενω το παπι εχει πιο μεγαλη τελικη

Παιδια ειμαι 16 ετων και τωρα βγαζω διπλωμα για 50αρι.Θελω να παρω μηχανη 50α.Μπορήτε να μου προτείνετε καποια?(μεταχειρισμένη παντα)Η aprilia rs50 λεει κατι?
Suzuki Power!!!

• 2 weeks later...

Παιδια θελω τα φωτα σας τρακαρα σημερα το πρωει και μαλον στραβοσε ο σκελετος! :S τωρα ψαχνω να αγορασω παλη παπακι 50cc γιατι δεν εχω δηπλομα για παραπανω οποιος ορεξη αν μπορει να μου πει μερικα μοντελα!!! Και απο παλιοτερα 50ρια στα χαρτια!! απτης μαρκες

Honda

Kymco

Lifan

Daytona

Kawasaki

αν εχουν οι Παραπανω Μαρκες και Διχρονα 50ρια δεχτα! ευχαριστω πολλυ!!!

My Bike:Daytona Dy50Rs

Dream Bike1:KTM 250 EXC

Dream Bike2:Modenas Dynamic 125

Dream Bike3:Suzuki Fx 125

Dream Bike5:Kawasaki Z750

Παιδια θελω τα φωτα σας τρακαρα σημερα το πρωει και μαλον στραβοσε ο σκελετος! :S τωρα ψαχνω να αγορασω παλη παπακι 50cc γιατι δεν εχω δηπλομα για παραπανω οποιος ορεξη αν μπορει να μου πει μερικα μοντελα!!! Και απο παλιοτερα 50ρια στα χαρτια!! απτης μαρκες

Honda

Kymco

Lifan

Daytona

Kawasaki

αν εχουν οι Παραπανω Μαρκες και Διχρονα 50ρια δεχτα! ευχαριστω πολλυ!!!

honda-->c50,glx,και τιποτα scooter

kymco-->:worry:

lifan-->lf-50(ιδιο με το supra)

daytona-->dy,sprinter

kawasaki:worry:

Billy2009:Kymco Activ 50 - Kymco Nexxon 50 - Kymco Jetix 50 ... με λιγα λογια τα καλυτερα 50αρια στην αγορα αυτη τη στιγμη......παπια που γραφουν ιστορια αξιοπιστων χιλιομετρων και αντοχης σε καθημερινη χρηση (αναβαθμισιμα) :)

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Billy2009:Kymco Activ 50 - Kymco Nexxon 50 - Kymco Jetix 50 ... με λιγα λογια τα καλυτερα 50αρια στην αγορα αυτη τη στιγμη......παπια που γραφουν ιστορια αξιοπιστων χιλιομετρων και αντοχης σε καθημερινη χρηση (αναβαθμισιμα) :)

Το Jetix ειναι γαματο!! απο εμφανιση εχει και το MoNoShock :D καλη επιλογη αλλα!! μπενη πανω μοτερ απο αστρα? glx? Supra?? ....... Lifan??

ΠΑΙΔΙΑ υπαρχι Λιφαν 50cc Διχρονο?? ? που μιαζι με το ζετ?

http://mototrade.gr/osCommerce/popup_image.php?pID=70

My Bike:Daytona Dy50Rs

Dream Bike1:KTM 250 EXC

Dream Bike2:Modenas Dynamic 125

Dream Bike3:Suzuki Fx 125

Dream Bike5:Kawasaki Z750

Billy2009:Ειναι φοβερο σε ολα το Jetix.Γιατι να αλλαξεις μοτερ? Φτιαχνεις το δικο του με καλα πραγματα και σε παει οπου θελεις:)

Για μενα μακρια απο Lifan;)Σαν κατασκευες ειναι σαν να πετας τα λεφτα στο καδο.Οσο για την απορια σου...η Lifan εχει βγαλει ενα 4χρονο παπι που ειναι ιδιο με το Ζετ.....απο μακρια και αγαπημενοι φυσικα.

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

Το Jetix ειναι γαματο!! απο εμφανιση εχει και το MoNoShock :D καλη επιλογη αλλα!! μπενη πανω μοτερ απο αστρα? glx? Supra?? ....... Lifan??

ΠΑΙΔΙΑ υπαρχι Λιφαν 50cc Διχρονο?? ? που μιαζι με το ζετ?

οντως 4τ ειναι...ναι το jetix θυμιζει crypton x

http://mototrade.gr/osCommerce/popup_image.php?pID=70

Billy2009:Ειναι φοβερο σε ολα το Jetix.Γιατι να αλλαξεις μοτερ? Φτιαχνεις το δικο του με καλα πραγματα και σε παει οπου θελεις:)

Για μενα μακρια απο Lifan;)Σαν κατασκευες ειναι σαν να πετας τα λεφτα στο καδο.Οσο για την απορια σου...η Lifan εχει βγαλει ενα 4χρονο παπι που ειναι ιδιο με το Ζετ.....απο μακρια και αγαπημενοι φυσικα.

ακριβως μακρια απο λιφαν εχω κ ξερω μακρια

@MitsosGr

1. Πάρε κάτι μεταχειρισμένο με όσο πιο λίγα λεφτά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου!

2. Μάζεψε λεφτα

3. Μόλις πας 18 παίρνεις ότι γουστάρεις!

Μη κανεις τη κουταμαρα να δόσεις πάνω απο 1000αρικο και μετά να προσπαθείς να το βελτιώσεις! Μεγάλο λάθος!

Ένα παπακι όσα λεφτά να βάλεις πάνω δε προκειται να περάσει ένα οποιοδήποτε απλό 600αρι! Μαζεψε λεφτά κ όταν περάσει ο καιρός αγοράζεις ότι θες.

φιλε οσο καιρο το ειχα βαλει αποφασισα πως θα μαζεψω λεφτα(μιας και δουλευω)και θα παρω σε κανα 2 χρονια μηχανη 250cc(δε θελω περισσοτερα μιας και θα ειναι και ι πρωτη μηχανη).Οδηγαω 2 χρονια παπι και θελω τουλαχιστον αλλα 2 χρονια να του παρο ενα τσακ τον αερα.
Suzuki Power!!!

γεια σε ολους

ειμαι 16 χρονων και εχω βγαλει διπλωμα για 50cc.ομως δεν ξερω τι 50αρι να παρω.επειδη δεν υπαρχει οικονομικη ανεση εχω στο νου μου το YMC BEATLE,PEUGEOT V-CLIC,STROGGULOFANARO KAI GLX.για τα δυο τελευταια ψαχνω συνεχεια αλλα δεν βρισκω με τιποτα.κανεις δεν τα πουλαει.εψαξα και στο http://www.car.gr και βρηκα κατι καλα αλλα δεν θελω να μπλεξω σε ολη αυτη τη διαδικασια .γιατι ειναι ζορι να γινει μεταβιβαση απο μακρια!και επειδη χρειαζομαι και αμεσα σκεφτομουν τελικα να παρω καποιο απο αυτα τα σκουτερ.αν και 8α προτιμουσα παπι της honda.εσεις τι προτεινετε?

*Μ Ο Ν Ο 50 ΚΥΒΙΚΑ

γεια σε ολους

ειμαι 16 χρονων και εχω βγαλει διπλωμα για 50cc.ομως δεν ξερω τι 50αρι να παρω.επειδη δεν υπαρχει οικονομικη ανεση εχω στο νου μου το YMC BEATLE,PEUGEOT V-CLIC,STROGGULOFANARO KAI GLX.για τα δυο τελευταια ψαχνω συνεχεια αλλα δεν βρισκω με τιποτα.κανεις δεν τα πουλαει.εψαξα και στο http://www.car.gr και βρηκα κατι καλα αλλα δεν θελω να μπλεξω σε ολη αυτη τη διαδικασια .γιατι ειναι ζορι να γινει μεταβιβαση απο μακρια!και επειδη χρειαζομαι και αμεσα σκεφτομουν τελικα να παρω καποιο απο αυτα τα σκουτερ.αν και 8α προτιμουσα παπι της honda.εσεις τι προτεινετε?

*Μ Ο Ν Ο 50 ΚΥΒΙΚΑ

Στα 50 κυβικα το σκουτερ ειναι μονοδρομος,σε παει παντου..εχει χωρο..ανετα τραβαει και με 2 ατομα.στην θεση σου δεν θα επαιρνα παπι 50αρι.

μαζεψε λεφτα και παρε καινουργιο,κατα προτιμηση Gilera η Piaggio.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δυστυχως δεν υπαρχουν τα χρηματα για gilera ή για piaggio(και εγω θα τα προτιμουσα αυτα).ωστοσο για τα σκουτερ που παραθετω εχει να μου πει καποιος πλεονεκτηματα ή μειονεκτηματα?

και επισης δεν γινεται με τιποτα να περιμενω γιατι χρειαζομαι μεταφορικο μεσο αμεσα.γι'αυτο εβγαλα και το διπλωμα αλλωστε

δυστυχως δεν υπαρχουν τα χρηματα για gilera ή για piaggio(και εγω θα τα προτιμουσα αυτα).ωστοσο για τα σκουτερ που παραθετω εχει να μου πει καποιος πλεονεκτηματα ή μειονεκτηματα?

και επισης δεν γινεται με τιποτα να περιμενω γιατι χρειαζομαι μεταφορικο μεσο αμεσα.γι'αυτο εβγαλα και το διπλωμα αλλωστε

ενα θα σου πω..μακρυα απο τα συγκεκριμενα σκουτερ.

παρε καλυτερα ενα παπακι..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψαχνω συνεχεια για glx/στρογγυλοφαναρο αλλα τα μονα πενηνταρια που εχουν απομεινει στην περιοχη μου τα εχουν μονο γεροι οι οποιοι δεν τα πουλανε κιολας,με τιποτα.ομως,εχω βρει καποια καλα παπια στο car.gr αλλα δεν ξερω τι χρειαζεται για να παρω κατι απο κει.τι χαρτια χρειαζονται?πως 8α μου το στειλουν?ξερω οτι ειναι μεγαλη διαδικασια αλλα περιπου ποσο καιρο 8α μου παρει?και ολα αυτα δυσκολευουν απο τη στιγμη που ειμαστε και ο πωλητης και ο αγοραστης σε διαφορετικεσ επαρχιακες πολεις.μπορει να με βοη8ησει καποιος σε αυτο το θεμα?εχει αγορασει κανεις στο παρελθον απο το συγκεκριμενο site για να μου πει τη γνωμη του?

και εχω βρει και κανα-δυο τα οποια ειναι 50αρια στα χαρτια μονο και εχουν γινει με μετατροπη 100-110.οποτε μπορω να το κρατησω και περισσοτερα χρονια.και ειναι και σε πολυ καλη κατασταση

ψαχνω συνεχεια για glx/στρογγυλοφαναρο αλλα τα μονα πενηνταρια που εχουν απομεινει στην περιοχη μου τα εχουν μονο γεροι οι οποιοι δεν τα πουλανε κιολας,με τιποτα.ομως,εχω βρει καποια καλα παπια στο car.gr αλλα δεν ξερω τι χρειαζεται για να παρω κατι απο κει.τι χαρτια χρειαζονται?πως 8α μου το στειλουν?ξερω οτι ειναι μεγαλη διαδικασια αλλα περιπου ποσο καιρο 8α μου παρει?και ολα αυτα δυσκολευουν απο τη στιγμη που ειμαστε και ο πωλητης και ο αγοραστης σε διαφορετικεσ επαρχιακες πολεις.μπορει να με βοη8ησει καποιος σε αυτο το θεμα?εχει αγορασει κανεις στο παρελθον απο το συγκεκριμενο site για να μου πει τη γνωμη του?

και εχω βρει και κανα-δυο τα οποια ειναι 50αρια στα χαρτια μονο και εχουν γινει με μετατροπη 100-110.οποτε μπορω να το κρατησω και περισσοτερα χρονια.και ειναι και σε πολυ καλη κατασταση

Σε πολυ καλη κατασταση μηχανακι "πειραγμενο" αποκλειεται να ειναι..και μεσα απο αγγελιες που δεν ξερεις και τον κατοχο του.

τωρα..ψαχνωντας στην γειτονια δεν βρισκεις αυτο που θελεις.πηγαινε σε κανα συνεργειο-εμπορα της περιοχης και ρωτα για μηχανακια...επισης κανε και καμια βολτα σε γειτονικο νομο...

αλλιως παρε ενα κινεζικο απο πρακτικερ..και εισαι μια χαρα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μενω σε νησι και δεν εχω αμεση επαφη με αλλους νομους.οτι και να παρω απο μακρια θα ειναι διαδικασια.οσο για τα συνεργεια και τους εμπορους εχω ρωτησει μερικους αλλα κανεις δεν ξερει τιποτα.περιμενω αυτες τις μερες μια απαντηση απο ενα glx εδω στην περιοχη...αλλα αν δεν γινει τιποτα και με αυτο τοτε δεν 8α βρω ποτε.καθε μερα ρωταω για 3-4 μηχανακια και κανεις δεν πουλαει.ουτε praktiker εχω κοντα μου:D

μενω σε νησι και δεν εχω αμεση επαφη με αλλους νομους.οτι και να παρω απο μακρια θα ειναι διαδικασια.οσο για τα συνεργεια και τους εμπορους εχω ρωτησει μερικους αλλα κανεις δεν ξερει τιποτα.περιμενω αυτες τις μερες μια απαντηση απο ενα glx εδω στην περιοχη...αλλα αν δεν γινει τιποτα και με αυτο τοτε δεν 8α βρω ποτε.καθε μερα ρωταω για 3-4 μηχανακια και κανεις δεν πουλαει.ουτε praktiker εχω κοντα μου:D

Ε τοτε θα κανεις βολτα με τα ποδια..:whistle:

εγω εχω να πω οτι αμα καποιος θελει κατι..ψαχνει και το βρισκει...δεν περιμενει να του ερθει "ουρανοκατεβατο".

[sIGPIC][/sIGPIC]

σου ειπε κανεις οτι καθομαι και δεν ψαχνω?εχω καταντησει να βλεπω καποιον με glx/στρογγυλο σταματημενο στο φαναρι και να τον ρωταω στην ψυχρα αν το πουλαει.τελοσπαντων.απο τα σκουτερ αυτα τα δυο να μην κοιταξω κανενα?το peugeot αυτο λενε οτι τραβαει καλα για το μεγεθος του και τα κυβικα του και αν χρειαστει ψιλοτρεχει κιολας

καποιος που να ξερει για το car.gr αυτα που ζηταω?

• 2 weeks later...
Glx Power !Δεν υπαρχει καλυτερο μηχανακι απο αυτο.....Τα σκουτερ φιλε σου πετανε κολο και δεν προλαβενεις να πεις μαμ.Αλλιως ειναι να εχεις το φρενακι απο τα δεξια και τις ταχυτητες απο την αλλη και το ακους να ανεβαζει της στροφες και αλλιως ειναι να εχεις το σκουτερ :shifty:που οι ποιο πολλοι που εχουν σκουτερ ειναι ή φλωροι ή καγκουρες.Και πεσε πας να φας μια σαβουρα μεχρι να βαλεις το ποδι κατω χαθηκες.Και ειναι και πολλα αλλα που θα μας παρει 2 ωρες αμα το συζητησουμε(ολα αυτα στα λεω διοτι τα βλεπω και ξερω παιδια με σκουτερ οχι απλα για να το παιξω καποιος κτλ κτλ)
Suzuki Power!!!

Glx Power !Δεν υπαρχει καλυτερο μηχανακι απο αυτο.....Τα σκουτερ φιλε σου πετανε κολο και δεν προλαβενεις να πεις μαμ.Αλλιως ειναι να εχεις το φρενακι απο τα δεξια και τις ταχυτητες απο την αλλη και το ακους να ανεβαζει της στροφες και αλλιως ειναι να εχεις το σκουτερ :shifty:που οι ποιο πολλοι που εχουν σκουτερ ειναι ή φλωροι ή καγκουρες.Και πεσε πας να φας μια σαβουρα μεχρι να βαλεις το ποδι κατω χαθηκες.Και ειναι και πολλα αλλα που θα μας παρει 2 ωρες αμα το συζητησουμε(ολα αυτα στα λεω διοτι τα βλεπω και ξερω παιδια με σκουτερ οχι απλα για να το παιξω καποιος κτλ κτλ)

Οι περισσοτεροι που εχουν παπακια και ειδικα glx ειναι καγκουρες...και οχι αυτοι που εχουν τα scooter(ναι υπαρχουν καγκουρες αλλα οχι οπως τα παπακια)...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Twra esu mou sigkrineis papi me scooter???to papi katarxhn den exei tpt panw tou....1 den exei frena...akoma kai ta simerina papia 2009 den exoun diskofreno pisw ektos apo kati kinezikes savoures....2 odiki simperifora....alo scooter kai allo papi eleos.....3 asfaleia 0......kai idika ta glx p einai ena stravomeno komati sidero....:mad:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ.

Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;)

Twra esu mou sigkrineis papi me scooter???to papi katarxhn den exei tpt panw tou....1ο den exei frena...akoma kai ta simerina papia 2009 den exoun diskofreno pisw ektos apo kati kinezikes savoures....2ο odiki simperifora....alo scooter kai allo papi eleos.....3ο asfaleia 0......kai idika ta glx p einai ena stravomeno komati sidero....:mad:

Συμφωνω στο οτι συγκριση σκουτερ με παπι καμια σχεση.1o Φρενα εχει το παπι αλλα το μικρο πελμα των λαστιχων δεν του επιτρεπουν να εχει καλη προσφυση κατα το φρεναρισμα αντιθετως τα σκουτερ που εχουν μεγαλο πελμα τα λαστιχα του επιτρεπουν να εχει καλυτερη προσφυση κατα το φρεναρισμα.Φυσικα παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο,η δύναμη, το βάρος και το φορτίο, η μετάδοση, η ανάρτηση, η πίεση κτλ.Καλο ειναι πριν κρινουμε το καθετι να γνωριζουμε πρωτα μερικα πραγματα.Για το δισκοφρενο στο πισω ροδα οντως τα περισσοτερα κινεζικα εχουν και η Κymco το εχει προωθησει στα 3 τελευτεα μοντελα της (Kymco Straight - Κymco Νexxon - Kymco Jetix) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το ταμπουρο εχει παψει να ειναι αποτελεσματικο,την δουλεια του την κανει πολυ καλα και προτιματε η χρηση του κυριως λογω εξτρα κοστους αγορας του καταναλωτη (Υamaha - kawasaki).2ο Συμφωνω απολυτως,αλλο παπι και αλλο σκουτερ.Μπορεις να εχεις την ιδια συμπεριφορα στο στριψιμο (ειδικα μεσα στην πολη) με ενα σκουτερ? φυσικα και οχι,ενω με το παπι εχεις τοση ανεση τοση ευχερια στις κινησεις σου και καλυτερο χειρισμο (ειδικα μεσα στην κινηση της πολης ειναι το καλυτερο εργαλειο);).3ο Ασφαλεια σε 2 ροδες μην ψαχνεις...τι σκουτερ - τι παπι - τι motard - τι enduro ....μια στραβη να γινει τελειωσε.Αν ψαχνεις ασφαλεια περνεις αυτοκινητο.

4ο Γραφουμε ελληνικα!!!Ειναι κανονας του forum και διευκολυνει την αναγνωση.