Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ποιότητα ήχου και ένταση κατα την κλήση τί λέει? Είχα το samsung d500 και ήμουν καταευχαριστημένος στην καθαρότητα φωνής. Υπόψιν έχω αλλάξει πολλά κινητά και διάφορες μάρκες.

Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός ο ήχος. Δεν είχα ποτέ το D500, αλλά είχα το D600 και νομίζω δεν έχει να ζηλέψει κάτι.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μνήμη του, όσον αφορά στις επαφές, υποθέτω δουλεύει δυναμικά... με 3-4 στοιχεία σε κάθε επαφή, πόσες συνολικά πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει;

Απλά θέλω να δω αν χωράνε οι επαφές μου από το Ν70, οι οποίες είναι γύρω στις 1000 με 3-4 πεδία η καθε μία και καταλαμβάνουν γύρω στα 300kb...

Πράμα;;;:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτηση.που και που οταν κλεισω το 6233 μου και το ανοιξω εχει χασει τους ηχους που εχω βαλει στο προφιλ,γιατι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κανείς δε γνωρίζει???

Φίλε μου, επειδή είχα το d500 και τώρα έχω το 6233 θεωρώ από πλευράς ακουστικής το d500 είναι καλύτερο. Αυτό είναι και το πρόβλημα που έχω με το 6233 έως τώρα. Το ακουστικό σε ψιλοκουράζει και είναι ενοχλητικό πολλές φορές. Μπορεί να μου πει κάποιος άλλος αν έχει πρόβλημα με το ακουστικό ?

Life is a game

Φίλε μου, επειδή είχα το d500 και τώρα έχω το 6233 θεωρώ από πλευράς ακουστικής το d500 είναι καλύτερο. Αυτό είναι και το πρόβλημα που έχω με το 6233 έως τώρα. Το ακουστικό σε ψιλοκουράζει και είναι ενοχλητικό πολλές φορές. Μπορεί να μου πει κάποιος άλλος αν έχει πρόβλημα με το ακουστικό ?

Ακριβως..ποτε δεν ηταν το δυνατο της σημειο η ποιοτητα του ηχου στην συνομιλια εκτος απο ελαχιστες εξερεσεις (6310 και ενα-δυο αλλα)

:)

Ακριβως..ποτε δεν ηταν το δυνατο της σημειο η ποιοτητα του ηχου στην συνομιλια εκτος απο ελαχιστες εξερεσεις (6310 και ενα-δυο αλλα)

Και εγώ συμφωνώ απόλυτα. Τις περισσότερες φορές που έδωσα το nokia για να πάρω samsung, το έκανα για να έχω πολύ καλύτερο ακουστικό και λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής (με εξαίρεση την ποιότητα κατασκευής του 6233). Σε όλα τα άλλα τα nokia υπερέχουν.

παιδια ερωτηση.οταν το κινητο αναπαραγει βιντεο εχω την δυνατοτητα απο καπου να το παω μπροστα η πισω?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια ερωτηση.οταν το κινητο αναπαραγει βιντεο εχω την δυνατοτητα απο καπου να το παω μπροστα η πισω?

δε νομιζω!

shmera to 6233 to efere kai h kai vodafone xanthis kai xrysoupolhs kai malista se ashmh pou to eida proth fora shmera :) alla to mayro pisteyw einai pio omorfo.:)

rythmiseis gia cosmote mms vrike kanenas paidia?

Γιαννης

rythmiseis gia cosmote mms vrike kanenas paidia?

Φιλε lazman ,απο την σελιδα της νοκια δοκιμασες κανοντας

εγκατασταση τις ρυθμισεις over the air?

https://nokiags.wdsglobal.com/standard?siteLanguageId=118

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Φιλε lazman ,απο την σελιδα της νοκια δοκιμασες κανοντας

εγκατασταση τις ρυθμισεις over the air?

https://nokiags.wdsglobal.com/standard?siteLanguageId=118

exw ayto to noumero cosmote edw kai tria xronia nervous kai enw sthn arxei otan allaza syskeyei nokia pigena ekei pou mou eipes kai mou estelnan kanonika tis rythmiseis ,tora edw kai 1 xrono exw allaxei kamia 5-6 syskeyes nokia kano akrivos ta idia sto site tis nokia kai den mou erxontai oi rythmiseis:wacko: giayto mono xeirokinita otan tis vro tis vazw:)

Γιαννης

Φιλε lazman ,περιεργο . Δοκιμασε παντως αλλη μια φορα ,καμμια φορα

καθυστερουν να ερθουν . :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σημερα το πηρα και γω απο microland Ιλιου. Δεν το περιμενα τοσο καλο, εχω εντυπωσιαστει απο το τηλεφωνακι.:)

παιδια θελω να ρωτησω τα εξης.η φωτογραφια του 6233 ειναι καλυτερη απο το 6280;ειναι πιο ζωντανα τα χρωματα;το μενου ειναι το ιδιο η ειναι πιο βελτιωμενο του 6233;περιμενω απαντηση.

παιδια θελω να ρωτησω τα εξης.η φωτογραφια του 6233 ειναι καλυτερη απο το 6280;ειναι πιο ζωντανα τα χρωματα;το μενου ειναι το ιδιο η ειναι πιο βελτιωμενο του 6233;περιμενω απαντηση.

Η κάμερα δεν έχει διαφορές. Στο μενού το 6233 περιλαμβάνει μερικές νέες επιλογές όπως ήχος υπενθύμισης, πιο ανεπτυγμένες επιλογές αποστολής μηνυμάτων κλπ.

Paidia ithela na rwtisw kati. Stin eteria opou douleuw irthe nea paralavi nokia 6233 ta opoia grafoun made by nokia. Iparxei topos na mathoume apo pia xwra einai ftiagmena ? episis epid skopeuw na agorasw tin siskeui ti m proteiniete na parw apo tin palia i tin nea paralavi ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

To kinito skizei! To pira simera gia ton adelfo mou alla prin tou to doso tha to kratiso kamia vdomada... Einai ediposiaki i edasi! Milame dinatotero kai apo to W900 mou :( Ligo kaliteri kameroula an eixe kai flash tha itan apisteuto! Pados exei panemorfi othoni kai poli ikanopoitiko menou apo thema taxititas! Episis ediposiako einai to video 640x480!!!

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Αχ αχ αχ εγώ σας είχα προειδοποιήσει για τον δυνατό ήχο του. Kids don't try this at home :lol: :lol: :lol: