newsitka Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εγώ είχα 3G τηλέφωνο και επειδή το χρησιμοποιούσα επαγγελματικά το έβαλα πίσω στο κουτί του. Έχανα διαρκώς κλήσεις, και έμενα και από μπαταρία συνεχώς. Για πληροφορηση είταν ένα Ε60. Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου. Και είναι και επαγγελματικό. ( Σκέψου να μην είταν ).:X Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ΠΡΟΒΛΗΜΑ-Μου εμφανίζει την ένδειξη των ακουστικών,χωρίς να τα έχω συνδέσει(?!?!?),με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή που με καλεί (ή καλώ εγώ) από το κύριο ακουστικό,αφού το τηλέφωνο απενεργοποιεί την λειτουργία του, θεωρώντας τα ακουστικά ενεργά!!!! Και μάλιστα μπορώ να βάλω και ραδιόφωνο,χωρίς να ακούω τίποτα βέβαια(μόνο θόρυβο) μιας και είναι χωρίς κεραία (ΥΓ-τα ακουστικά)!!!!! Καλημέρα σας φίλοι μου!!! Έχω το τηλέφωνό μου-6233 από τον Αύγουστο και ουδέποτε μου παραουσίασε κάποιο πρόβλημα.Προχθές όμως το Σάββατο κοιτώντας το, διαπίστωσα το παραπάνω πρόβλημα.... Τέλικά κατάφερα να "σβήσω"την ένδειξη ακουστικών μετά από 3-4 φορές που έβγαζα και έβαζα τα ακουστικά.. και μέχρι σήμερα που μιλάμε Δευτέρα-χτύπα ξύλο-δεν μου το ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα. Παρακαλώ έχετε υπόψη ότι τα ακουστικά είχα να τα χρησιμοποιήσω πάνω από δυό βδομάδες!!!! Άρα το πρόβλημα που προέκυψε δεν μπορεί να οφείλεται σε δικές μου ενέργειες.....!!!!!!!! Σκέφτομαι και σας ρωτάω θα μπορούσε το πρόβλημα να οφείλεται στην εισχώρηση κάποιου σκουπιδιού από τις τσέπες του μπουφάν μου,όπου το βάζω-μιάς και η υποδοχή των ακουστικών,όπως και του φορτιστή δεν έχει καπάκι προστασίας Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (Software)??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μαλλον καποιο προβλημα λογισμικου θα ειναι, στο δικο μου 6233 που δεν χω προβληματα παρατηρησα οτι οταν επιλεγω απο το προφιλ Κανονικο και βαζω ηχο κλησης ακουγεται δυνατα και ωραια, αλλα επιλεγοντας στο μενου να εχει συνεχη ενταση ο ηχος αυτος εχει αυξανομενη και αμα βαλω το αντιθετο δουλευει κανονικα. Μαλλον κατι φτιαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ekana tin anavathmisi kai pali eixe to provlima. prin apo to 6233 eixa to w900i kai den eixa kanena provlima me to 3g diktio stin perioxi, Telika esteila to kinito gia servis molis ena mina meta tin agora tou.eimai poli apogotiteymenos. telika exo meinei me to athanato 6230 pou douleuei teleia kai pragmatika eno protimo ta nokia me diafora meta apo auto to kinito den ksero pias markas tha einai to epomeno mou afou ta bugs itan para pola(ixos klisis,epafes, emfanizotan kleisto). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Kai tora some good news. Meta apo simviwsi 3-4 vdomadwn me tin 4.91 exw na pw oti den mou kollise oute mia fora!!!!!!!!!!! Oute ena restart!!!!!!!!!(Ftou ftou na min to matiasw)Eime iper eutixismenos!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ΠΡΟΒΛΗΜΑ-Μου εμφανίζει την ένδειξη των ακουστικών,χωρίς να τα έχω συνδέσει(?!?!?),με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή που με καλεί (ή καλώ εγώ) από το κύριο ακουστικό,αφού το τηλέφωνο απενεργοποιεί την λειτουργία του, θεωρώντας τα ακουστικά ενεργά!!!! Και μάλιστα μπορώ να βάλω και ραδιόφωνο,χωρίς να ακούω τίποτα βέβαια(μόνο θόρυβο) μιας και είναι χωρίς κεραία (ΥΓ-τα ακουστικά)!!!!! Καλημέρα σας φίλοι μου!!! Έχω το τηλέφωνό μου-6233 από τον Αύγουστο και ουδέποτε μου παραουσίασε κάποιο πρόβλημα.Προχθές όμως το Σάββατο κοιτώντας το, διαπίστωσα το παραπάνω πρόβλημα.... Τέλικά κατάφερα να "σβήσω"την ένδειξη ακουστικών μετά από 3-4 φορές που έβγαζα και έβαζα τα ακουστικά.. και μέχρι σήμερα που μιλάμε Δευτέρα-χτύπα ξύλο-δεν μου το ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα. Παρακαλώ έχετε υπόψη ότι τα ακουστικά είχα να τα χρησιμοποιήσω πάνω από δυό βδομάδες!!!! Άρα το πρόβλημα που προέκυψε δεν μπορεί να οφείλεται σε δικές μου ενέργειες.....!!!!!!!! Σκέφτομαι και σας ρωτάω θα μπορούσε το πρόβλημα να οφείλεται στην εισχώρηση κάποιου σκουπιδιού από τις τσέπες του μπουφάν μου,όπου το βάζω-μιάς και η υποδοχή των ακουστικών,όπως και του φορτιστή δεν έχει καπάκι προστασίας Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (Software)??????? Α,ξέχασα να σας αναφέρω ότι ενώ δεν μου το ξαναέκανε (..αυτό που σας είπα με την ένδειξη των ακουστικών) το πρόβλημα ,κάπου-κάπου μου βγάζει μία ειδοποίηση - "Μη υποστηριζόμενο εξάρτημα" - ας πούμε χθες την ώρα που άκουγα μουσική από το μεγάφωνο!! Αυτό σημαίνει ότι "κάτι" φαίνεται να ξεγελάει την συσκευή σαν να έχει συνδεθεί κάτι στην υποδοχή καλωδίου και ακουστικών,αλλά από την άλλη το απορρίπτει ως μη υποστηριζόμενο εξάρτημα ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ....... Γι' αυτό σας ρώτησα εάν θα μπορούσε να είχε εισχωρήσει κανένα σκουπιδάκι Ή ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???? Εγώ πάντως το καθαρισα από κάτω όσο μπορούσα,αλλά και εάν δεχτούμε ότι είναι πρόβλημα Λογισμικού ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΩΡΑ,4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ?????? Λογικά δεν θα έπρεπε να μου εμφανίσει το πρόβλημα από την αρχή?????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 geia sas edw kai mia bdomada mou parousiazei kai emena to problhma me to shma enw exw full shma kai to thlefwno einai se sta8ero shmeio mou erxontai mynhmata me tis xamenes klhseis kai se aytous pou me kaloun fenetai oti den exw shma.to exw monima sto gsm eimai syndromhths vodafone kai exw thn v4.52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Α,ξέχασα να σας αναφέρω ότι ενώ δεν μου το ξαναέκανε (..αυτό που σας είπα με την ένδειξη των ακουστικών) το πρόβλημα ,κάπου-κάπου μου βγάζει μία ειδοποίηση - "Μη υποστηριζόμενο εξάρτημα" - ας πούμε χθες την ώρα που άκουγα μουσική από το μεγάφωνο!! Αυτό σημαίνει ότι "κάτι" φαίνεται να ξεγελάει την συσκευή σαν να έχει συνδεθεί κάτι στην υποδοχή καλωδίου και ακουστικών,αλλά από την άλλη το απορρίπτει ως μη υποστηριζόμενο εξάρτημα ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ....... Γι' αυτό σας ρώτησα εάν θα μπορούσε να είχε εισχωρήσει κανένα σκουπιδάκι Ή ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???? Εγώ πάντως το καθαρισα από κάτω όσο μπορούσα,αλλά και εάν δεχτούμε ότι είναι πρόβλημα Λογισμικού ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΩΡΑ,4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ?????? Λογικά δεν θα έπρεπε να μου εμφανίσει το πρόβλημα από την αρχή?????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!!!! to idio problhma mou parousiase kai ena 8310 kai ena 3310 pou eixa palia to ekana anaba8mhsh kai mou eixe ly8ei mou to eixe parousiasei meta apo arketo kairo kai sta dyo thlefwna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Αναβαθμισε στην 4.70 που εχω κι εγω στο δικο μου και δουλεουν ολα μια χαρα. Φιλος παραπανω δοκιμασε την 4.91 και δεν εχει κανενα προβλημα αλλα οψομεθα να δουμε αν ειναι σταθερη...Παιδια εχει κανενας ΤΙΜ με mobile tv και μπορει να δεις ετσι ανετα τηλεοραση χωρις χρεωση? Το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση, χρησιμοποιει κανενας την υπηρεσια και με ποια προφιλ αποθηκευμενα στο κινητο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jfam Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Όποτε γράφω μύνημα με το που συμπληρωθούν 100 χαρακτήρες "αλλάζει" μύνημα, δηλαδή φαίνεται η ένδειξη π.χ."105/2" Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Με το προηγούμενο κινητό άλλαζε μύνημα μετά από 160 χαρακτήρες (είχα το ΝΟΚΙΑ 6310i) Μήπως πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Όποτε γράφω μύνημα με το που συμπληρωθούν 100 χαρακτήρες "αλλάζει" μύνημα, δηλαδή φαίνεται η ένδειξη π.χ."105/2" Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Με το προηγούμενο κινητό άλλαζε μύνημα μετά από 160 χαρακτήρες (είχα το ΝΟΚΙΑ 6310i) Μήπως πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις; Ευχαριστώ... Χρονια Πολλα :) Ναι ,πρεπει να αλλαξεις κατι .Στις ρυθμισεις των μυνηματων ,πρεπει να βαλεις περιορισμενη υποστηριξη . Εχει αναφερθει ..οο.. φορες Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jfam Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Χρονια Πολλα :) Ναι ,πρεπει να αλλαξεις κατι .Στις ρυθμισεις των μυνηματων ,πρεπει να βαλεις περιορισμενη υποστηριξη . Εχει αναφερθει ..οο.. φορες Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!! Συγνώμη που δεν το είδα... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwillis94 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Kalispera paidia!!! kserei kaneis to product code tou aplou nokia 6233? thelo na doume an boroume na to valoume sto 6234 mesou tou nss kai na to kanoume debrand!!!!! please opoio to exei as mou to steilei!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Καλο κολπο αυτο με τα μηνυματα, παιδια ειδα οτι με την 4.70 κανει καλες αλλαγες απο 2 σε 3 γενιας δικτυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 kalhmera kai xronia pola se olous . 8a ei8ela na rwtisw kati . exei tixi na sas stiloune minima kai mesa sto minima na tixeni na kobete to minima kai indiames na grafi * lypei keimenw* ?? etsi den bgeni akri me to minima pou sou estile o alos . exw thn ekdosi logismikouj 3.70 . sorry an to exete apantisi alla 74 kai kati selides einai poles 8a mou bgoune ta matia :p . eyxaristo ek ton proteron Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 kalhmera kai xronia pola se olous . 8a ei8ela na rwtisw kati . exei tixi na sas stiloune minima kai mesa sto minima na tixeni na kobete to minima kai indiames na grafi * lypei keimenw* ?? etsi den bgeni akri me to minima pou sou estile o alos . exw thn ekdosi logismikouj 3.70 . sorry an to exete apantisi alla 74 kai kati selides einai poles 8a mou bgoune ta matia :p . eyxaristo ek ton proteron Nai mou to ekane kai emena sti 3.70 tora pou exw tin 4.91 fenete entaxi btw mporei na euthinete kai to ditio kinitis gia auto to thema ws ena vathmo. Perimene akomi ligo mexri na einai diathesimo to online update kai to anavathmizeis monos sou apo to spiti sou Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 eyxaristo gia thn apAntisi apo BDOMADA PAW GIA ANABA8MISI . kalh xronia na exoume Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Εχει τσεκαρει κανενας την τελευταια αναβαθμιση μηπως προσθετει η διορθωνει κατι απο τις προηγουμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Γεια σας και καλη χρονια σε ολο το forum. Εκανα αναβαθμιση σε 4.91 και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Μου προεκυψε το εξης προβλημα. Οταν δεχομαι κλησεις οι αλλοι δεν με ακουν με τιποτα! Το μικροφωνο δεν φταιει γιατι οταν παιρνω εγω με ακουνε. Για να το ξεπερασω κανω το εξης: ενεργοποιω για λιγο το μεγαφωνο και στα καπακια γυρνω σε κανονικη λειτουργια και ως θαυματος με ακουν. Βεβαια ειναι σπαστικο σε καθε εισερχομενη κληση να κανω το ιδιο :( Μαλιστα τι ιδιο προβλημα παρατηρηται και με το hands free. Περιεργο ε? Το πηγα στη Nokia και μου ειπαν να περιμενω να κυκλοφορησει καποιο διορθωτικο update για την 4.91! Βραστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Γεια σας και καλη χρονια σε ολο το forum. Εκανα αναβαθμιση σε 4.91 και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Μου προεκυψε το εξης προβλημα. Οταν δεχομαι κλησεις οι αλλοι δεν με ακουν με τιποτα! Το μικροφωνο δεν φταιει γιατι οταν παιρνω εγω με ακουνε. Για να το ξεπερασω κανω το εξης: ενεργοποιω για λιγο το μεγαφωνο και στα καπακια γυρνω σε κανονικη λειτουργια και ως θαυματος με ακουν. Βεβαια ειναι σπαστικο σε καθε εισερχομενη κληση να κανω το ιδιο :( Μαλιστα τι ιδιο προβλημα παρατηρηται και με το hands free. Περιεργο ε? Το πηγα στη Nokia και μου ειπαν να περιμενω να κυκλοφορησει καποιο διορθωτικο update για την 4.91! Βραστα... Ατυχια... τι να πεις!!! Ας ελπιζουμε οτι θα βγει γρηγορα αναβαθμιση!!;) :) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν είναι σπαστικό που δε γίνεται να ακούμε mp3 και ταυτόχρονα να τρέχει κάποια java εφαρμογή? Είχα συνηθίσει με το 6230 που άκουγα μουσική και έπαιζα ταυτόχρονα... Ελπίζω σε μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις να γίνει κάτι... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν είναι σπαστικό που δε γίνεται να ακούμε mp3 και ταυτόχρονα να τρέχει κάποια java εφαρμογή? Είχα συνηθίσει με το 6230 που άκουγα μουσική και έπαιζα ταυτόχρονα... Ελπίζω σε μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις να γίνει κάτι... Αυτο γινετε που λες!! Μια φιλη μου που το εχει παιζει και ακουει μουσικη ταυτοχρονα!! (συνεχεια... τοσο που κατανταει σπαστικο);) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δηλαδη οπως δειχνουν τα πραγματα θα κυκλοφορησει αναβαθμιση ...για την αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δηλαδη οπως δειχνουν τα πραγματα θα κυκλοφορησει αναβαθμιση ...για την αναβαθμιση... Παντα ετσι δε γινεται?? Μεχρι να φτασει στην 5.κατι και τελος!!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_av_ Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παιδια μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να κατεβασω παιχνιδια για το 6233 και να ειναι συμβατα με την οθονη του.γιατι βαζω παιχνιδια και δεν μου τα δειχνει σε ολη την οθονη. αν εχετε καποιο λινκ η κατι αλλο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts