dimitriossara Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Παιδες μια ερωτηση.Που μπορουμε να βρουμε μια φτηνη καρτουλα 1gb για το 6233;Και αν ειναι ευκολο απο Θες/νικη; Γνωριζει κανεις; Εχει βγει καμια αναβαθμιση ή υπαρχει μονο αυτη που φοραει το τηλεφωνο η v03-70 15-5-06 RM145; Σορρυ για τις ερωτησεις μα μολις το αγορασα και τα εχω λιγο χαμενα... Καμιά απάντηση βρε παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 ΑΥΤΟ ειναι το σωστο! Μια ματια στα εκατομμυρια ελληνικα βιβλιαρακια της Alpha Copy και οι περαιτερω ανταλλαγες αποψεων περιττευουν! Auto den tha ginei POTE oute edw sti kipro oute ekei stin ellada. Mono opote tous simferei asxolounte me tin eurwpi oi antiprosopies Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Παιδες μια ερωτηση.Που μπορουμε να βρουμε μια φτηνη καρτουλα 1gb για το 6233;Και αν ειναι ευκολο απο Θες/νικη; Γνωριζει κανεις; Εχει βγει καμια αναβαθμιση ή υπαρχει μονο αυτη που φοραει το τηλεφωνο η v03-70 15-5-06 RM145; Σορρυ για τις ερωτησεις μα μολις το αγορασα και τα εχω λιγο χαμενα... Φίλε μου εγώ αγόρασα αυτήν εδώ: http://www.photoagora.gr/index.php?action=product&id=4191 Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ'την ταχύτητά της και είναι επώνυμο προιόν... Φυσικά και πολύ καλή τιμή...;) Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ερωτηση(μπορει να φανει χαζη) Οσοι εχετε παρει μεγαλυτερη καρτα μνημης,μπορειτε να δημιουργησετε φακελους στην καρτα?Τα αρχεια πως τα περνατε στην καρτα?Ειναι δυνατον να περναω οτι θελω στην καρτα μεσω card reader και μετα τα αρχεια ηχου και βιντεο που βαζω να παιζουν απευθειας στο κινητο ή χρειαζεται καποια διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ερωτηση(μπορει να φανει χαζη) Οσοι εχετε παρει μεγαλυτερη καρτα μνημης,μπορειτε να δημιουργησετε φακελους στην καρτα?Τα αρχεια πως τα περνατε στην καρτα?Ειναι δυνατον να περναω οτι θελω στην καρτα μεσω card reader και μετα τα αρχεια ηχου και βιντεο που βαζω να παιζουν απευθειας στο κινητο ή χρειαζεται καποια διαδικασια? Όλα όσα ρωτάς γίνονται άμεσα και απλά, χωρίς να κάνεις κάτι επιπλέον. Περνάς τα αρχεία σου στην κάρτα και είναι όλα έτοιμα προς χρήση από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 kalispera..posa sms xoraei to sigkekrimeno kinto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Πως μπορώ να αλλάξω το track list στον mp3 player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Φίλε μου εγώ αγόρασα αυτήν εδώ: http://www.photoagora.gr/index.php?action=product&id=4191 Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ'την ταχύτητά της και είναι επώνυμο προιόν... Φυσικά και πολύ καλή τιμή...;) Σ'ευχαριστω φιλε αgwnistikotatε,φαινεται καλη και οικονομικη αν εχει ομως και ανταπτορα μαζι τοτε δεν το συζηταω...την ΠΗΡΑ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Σ'ευχαριστω φιλε αgwnistikotatε,φαινεται καλη και οικονομικη αν εχει ομως και ανταπτορα μαζι τοτε δεν το συζηταω...την ΠΗΡΑ:p Φίλε, αν σου φαίνεται αυτή καλή τιμή, για δες κι αυτό: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=1953 Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Φίλε, αν σου φαίνεται αυτή καλή τιμή, για δες κι αυτό: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=1953 Την βρήκα κι εγώ αυτήν, αλλά δεν είναι η ULTRA II αυτή!!! Για τι μας πέρασες;:lol: Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Σ'ευχαριστω φιλε αgwnistikotatε,φαινεται καλη και οικονομικη αν εχει ομως και ανταπτορα μαζι τοτε δεν το συζηταω...την ΠΗΡΑ:p Έχει και αντάπτορα και 10 χρόνια εγγύηση...;) Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ρε παιδιά, αγόρασα ένα bluetooth usb stick της Fujitsu-Siemens και δεν λειτουργεί με τίποτα με το PC Suite! Τι μπορώ να κάνω; Κάνω κάτι λάθος; Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ! Δε μπορώ να το συνδέσω! Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ! Δε μπορώ να το συνδέσω! Τι μπορώ να κάνω; Ποιόν τύπο ακριβώς έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 εχω το εξης προβλημα: η καρτα μνημης που υπαρχει μεσα στο πακετο δεν γεμιζει.. δηλαδη παντα εχει περιθωριο 6-8 mb .. κ αφου βλεπω οτι υπαρχει ελευθερος χωρος και προσπαθω να στειλω κατι μου λεει: "χειρισμος απετυχε". διορθωνεται ??? εχει συμβει και σε αλλους??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 paidia i camera tis siskeuis mou parousiazei provlima. iparxei mia teleia san kammeno pixel to opoio fenete mono sti camera k stis fotos pou tava to kinito. Xerete ti einai ?parakale voithiste me giati anisixisa Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 paidia i camera tis siskeuis mou parousiazei provlima. iparxei mia teleia san kammeno pixel to opoio fenete mono sti camera k stis fotos pou tava to kinito. Xerete ti einai ?parakale voithiste me giati anisixisa Ειναι καμενο πιξελ της καμερας..Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα στο 6280 μου.. Πανε κατευθειαν για αντικατασταση,εαν φυσικα την κανει δεκτη η ΝΟΚΙΑ:( Να ξερεις παντως δεν φτιαχνει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 καλησπερα! το πηρα και εγω απο το πλαισιο και απο τα hand-free ενα ακουστικο δεν δουλευει! που πρεπει να το παω στην νοκια η στο πλαισιο???? θα μου τα αλλαξουν?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ειναι καμενο πιξελ της καμερας..Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα στο 6280 μου.. Πανε κατευθειαν για αντικατασταση,εαν φυσικα την κανει δεκτη η ΝΟΚΙΑ:( Να ξερεις παντως δεν φτιαχνει με τιποτα e oxi re g.. toso atuxos eime pia ?:mad: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Παιδιά κατέβασε κανείς την τελευταία έκδοση του PC Suite? (6.81.13) Στις εφαρμογές δεν υπάρχει πλέον η δημιουργία ταπετσαρίας :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ESPlayer Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Kalhspera se olous! Exw to sygekrimeno modelo edw kai 4 meres... Me lyph omws diapistwsa pws de trexei arxeia *.sis (Symbian).. Symbainei se ola ths seiras 40 h' einai problhmatika ta arxreia mu?... Mporei na ginei kapoia anaba8mhsh? Epishs einai dynaton na anoi3w apo to kinhto arxeia word h otidhpote txt.. Auto to visual radio ti einai?... Kata t 'alla einai opws to perimena aplo kai "tsakali".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Kalhspera se olous! Exw to sygekrimeno modelo edw kai 4 meres... Me lyph omws diapistwsa pws de trexei arxeia *.sis (Symbian).. Symbainei se ola ths seiras 40 h' einai problhmatika ta arxreia mu?... Mporei na ginei kapoia anaba8mhsh? Epishs einai dynaton na anoi3w apo to kinhto arxeia word h otidhpote txt.. Auto to visual radio ti einai?... Kata t 'alla einai opws to perimena aplo kai "tsakali".... Μα φίλε μου κανένα μη-Symbian κινητό δεν ανοίγει αρχεία .sis, φυσικά ούτε και το 6233. Αυτό δεν είναι θέμα αναβάθμισης αλλά λειτουργικού. Μπορείς όμως να εγκαταστήσεις αρχεία .jar Επίσης αρχεία τύπου .doc (word) δεν μπορεί να ανοίξει, εκτός κι αν βγει μια σχετική java εφαρμογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα αρχείο κειμένου (.txt) και να το περάσεις στο κινητό. Το 6233 υποστηρίζει έως και 3000 χαρακτήρες ανά αρχείο. Το "visual radio" είναι μια υπηρεσία σαν το RDS. Σου δίνει πληροφορίες για το τραγούδι που ακούς (καλλιτέχνη, τίτλο κλπ) Όμως αυτή η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Καλύτερα να είχε RDS παρά το Visual Radio :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Το "visual radio" είναι μια υπηρεσία σαν το RDS. Σου δίνει πληροφορίες για το τραγούδι που ακούς (καλλιτέχνη, τίτλο κλπ) Όμως αυτή η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Καλύτερα να είχε RDS παρά το Visual Radio :( Γιατί δεν υποστηρίζεται; Κανονικά δουλεύει. Μόνο που πρέπει να συνδεθείς NET. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αντάποτρας ώστε να χρησιμιποιηθούν στο τηλέφωνο jack ακουστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αντάποτρας ώστε να χρησιμιποιηθούν στο τηλέφωνο jack ακουστικά? Υπάρχει ο Nokia AD-15 Θα τον βρεις σε όλα τα Nοkia Shops. Κοστίζει γύρω στα 15€. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts