Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ποιότητα ήχου απο τα ακουστικά είναι ίδια με του 6270/80;

Από το 6280 είναι σαφώς καλύτερη, όμως υπερτερεί κι έναντι του 6270 καθώς έχει πιο καθαρό και πιο δυνατό ήχο. Παραμόρφωση μπορεί να συναντήσεις με την ένταση στο 10. Γενικά ο ήχος και οι σχετικές εφαρμογές (Media Player, ραδιόφωνο, ηχογράφηση) έχουν πολύ καλές υλοποιήσεις. Ειδικά με τα στέρεο ηχεία λάμπει!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

vlepo oti to neo kinito...''katiforizei'' apo to Borra pros Noto....kai tha ksespasei ''thiella'' sto Noto oson afora gia to 6233....:lol: :lol: ante perimenoume to ''timimeno'' den mporo na perimeno allo!!!exo pathei amok..osoi exoun ta xeria tous to 6233 kai den to exo ego akoma....:X :X
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

vlepo oti to neo kinito...''katiforizei'' apo to Borra pros Noto....kai tha ksespasei ''thiella'' sto Noto oson afora gia to 6233....:lol: :lol: ante perimenoume to ''timimeno'' den mporo na perimeno allo!!!exo pathei amok..osoi exoun ta xeria tous to 6233 kai den to exo ego akoma....:X :X

Υπομονή φίλε μου. Μη σε πιάσει τώρα το Μανιάτικο :lol: :lol: :p

Πρώτες εντυπώσεις:

Θετικά

1. Πολύ μικρό, ελαφρύ κι εργονομικό.

2. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Κατώτερη των προσδοκιών μου (περίμενα να είναι επιπέδου iPod :P ), αλλά χαλαρά ανώτερη των περισσότερων κινητών της αγοράς.

3. Υπέροχο στην αφή πληκτρολόγιο. Ο φωτισμός του δε με εντυπωσίασε (πρόκειται για μια αντιπαθητική απόχρωση του γαλάζιου), αλλά είναι διακριτικός και σου δίνει την αίσθηση ότι οι άσπροι χαρακτήρες που είναι τυπωμένοι πάνω στα πλήκτρα απλά αλλάζουν χρώμα κι όχι ότι φωτίζονται με μπλε χρώμα.

4. Άψογη δομή των menus, με πάρα πολλές επιλογές και ωραίο UI, που παραμετροποιείται αρκετά. Η πλοήγηση στα menus είναι ταχύτατη. Series 40 v3.0 rocks! :D

5. Απίθανα στερεοφωνικά ηχεία! Πολύ καλή ποιότητα ήχου και μάλιστα με εντυπωσιακή ένταση. Άνετα γεμίζουν έναν κλειστό χώρο μικρού προς μεσαίου μεγέθους!

6. Οι microSD είναι πάμφθηνες.

Αρνητικά

1. Θερμαίνεται μετά από λίγη χρήση. Όχι έντονα και δεν το καταλαβαίνεις όταν το κρατάς στο χέρι, αλλά π.χ. όταν ακουμπάει στο αυτί ή όταν κάθεσαι και το έχεις πάνω στο πόδι σου.

2. Περίμενα καλύτερη οθόνη. Θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερη (βέβαια τότε θα μεγάλωνε και το μέγεθος της συσκευής) και καλύτερης ποιότητας (τα χρώματα χάνουν λίγο κι επιπλέον σου δίνει την ίδια αίσθηση με τα παλιά Series 40, π.χ. 7210).

3. Δεν έχω βρει επιλογή για ρύθμιση της φωτεινότητας!!! Αν η οθόνη ήταν φωτεινότερη, όπως π.χ. είναι στο 7370, σίγουρα θα εντυπωσίαζε περισσότερο. :(

4. Θα ήταν προτιμότερο στη θέση του πλευρικού πλήκτρου του PTT να βρισκόταν αυτό της κάμερας, καθώς η παρούσα θέση του δεν είναι ιδιαίτερα βολική κι επιπλέον στην Ελλάδα το PTT είναι άχρηστο.

5. Τα εικονίδια του menu όταν γίνονται animated υποφέρουν από φρικτό aliasing, όπως και σε όλα τα S40 v3.0 που έχω δει.

6. Οι microSD είναι μαζοχιστικά μικρές. Εύχομαι στο μέλλον να μη δούμε nanoSD, γιατί τότε μας βλέπω όλους με μεγεθυντικούς φακούς και τσιμπιδάκια...

Συμπέρασμα: Αν και όχι τέλειο, θα αφήσει υπερευχαριστημένους όσους το αγοράσουν. Value for money κινητό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά. :)

Τώρα για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το 6233:

1. Η τιμή του είναι 293€ στα Nokia Shops και 309€ στο Πλαίσιο και στα καταστήματα της TIM.

2. Το κινητό σε πρώτη φάση κυκλοφόρησε σε λίγα κομμάτια και μόνο σε μαύρο χρώμα. Αυτή τη στιγμή είναι κάπως δύσκολο να βρεθεί, αναμένεται όμως και νέα παραλαβή (μάλλον μέσα στην εβδομάδα).

3. Στην ελληνική συσκευασία ΔΕΝ περιλαμβάνεται καλώδιο USB.

Παιδια ποια θηκη κανει? Δοκιμασα διαφορες αλλα δεν του εκανε καμμια.

Φυσιολογικα αν κανει καμμια για το Κ800 θα κανει και για το 623 μια και ειναι στο ιδιο μεγεθος

1,2Tbytes

Εχει και ενα nokia presenter που λεει μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να ελεξεις τον Η/Υ. Δεν το εχω δει αυτο. Ξερει κανεις τι χρειάζεσαι στο Η/Υ? infrared ή bluetooth?

Δουλεύει με bluetooth και πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για τον υπολογηστή σου από εδώ: http://europe.nokia.com/A4160373

Δεν πρόσεξα άν το έχει και το cd της συσκευασίας.

Παιδια ποια θηκη κανει? Δοκιμασα διαφορες αλλα δεν του εκανε καμμια.

Φυσιολογικα αν κανει καμμια για το Κ800 θα κανει και για το 623 μια και ειναι στο ιδιο μεγεθος

Εγώ έχω την CP-66. Νομίζω ότι είναι του 6260. Είναι κάθετη και ταιριάζει έχοντας λίγο κενό όταν είναι μέσα και δεν κινδυνεύει να γδαρθεί.

Δουλεύει με bluetooth και πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για τον υπολογηστή σου από εδώ: http://europe.nokia.com/A4160373

Δεν πρόσεξα άν το έχει και το cd της συσκευασίας.

Yπάρχει και στο CD της συσκευασίας :)

καλισπερα ξερεται αν φeρει η vodafone το 6233????????? και ποτε??????????????ευχαριστω!!!

Δεν νομιζω να το φερει η Vodafone ,αφου πλασαρει το 6234 :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγώ έχω την CP-66. Νομίζω ότι είναι του 6260. Είναι κάθετη και ταιριάζει έχοντας λίγο κενό όταν είναι μέσα και δεν κινδυνεύει να γδαρθεί.

φιλε, φαινεται ολη η οθονη ή κόβει τμημα της?

1,2Tbytes

φιλε, φαινεται ολη η οθονη ή κόβει τμημα της?

Δεν φαίνεται τίποτα. Μπαίνει όλο το κινητό μέσα.

Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το Oxygen Phone Manager με το 6233 μέσω του αντάπτορα Tornado 202; Σήμερα τον αγόρασα από το Πλαίσιο (έχει Blue Soleil drivers) αλλά δεν μπορώ να δυνδεθώ με τίποτα :( Πάραυτα το Nokia PC Suite συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πριν εκκινήσω το ΟΡΜ-ΙΙ έχω ήδη ακυρώσει τη σύνδεση με το Nokia PC Suite, έχω προσθέσει όλες τις πιθανές θύρες USB-Serial/COM αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ.

Τι μπορώ να κάνω;

--------------------

Άκυρο παιδιά. Τελικά τα κατάφερα αλλάζοντας τη θύρα COM που είχα αναθέσει στο 6233. Πολύ μπέρδεμα πάντως για να συνδεθεί :wacko: :wacko: Μακάρι να πλησίαζαν την απλότητα του Nokia PC Suite :rolleyes:

καλισπερα ξερεται αν φeρει η vodafone το 6233????????? και ποτε??????????????ευχαριστω!!!

δες εδω...

http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone

κατω δεξια ειναι η ημερομηνια διαθεσης.

Διατιθεται και το 6234 παντως

tha to feri kai h vodafone to 6233 rwthsa symera:)

Γιαννης

Λογικό αυτό που λες αλλά στο site της Vodafone και συγκεριμένα στις συσκευές του μέλλοντος, έχει ανακοινωθεί ότι αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο τέλος του μήνα...

εχω αγορασει το κινητο 6233,και θελω να ρωτησω,αν το βιντεο που τραβαμε με το κινητο,γινεται να το μεταφερουμε σε dvd, δηλαδη να το βλεπουμε στην τηλεοραση.

Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν εάν έχουν λειτουργήσει τις παρακάτω εφαρμογές 1.Εφαρμογή email, 2.Push to talk, 3.Nokia Sensor Bluetooth καθώς και την ποιότητα και τις διαστάσεις του Video.

Επίσης αν το άλλαζαν με ένα N70. (Δεν έχω αποφασίζει ποιο από τα δύο να πάρω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

εχω αγορασει το κινητο 6233,και θελω να ρωτησω,αν το βιντεο που τραβαμε με το κινητο,γινεται να το μεταφερουμε σε dvd, δηλαδη να το βλεπουμε στην τηλεοραση.

Πρέπει να γίνετε. Θα το μεταφέρεις πρώτα στο PC. Μετά θα το μετατρέψεις σε Format που διαβάζουν τα Software (ex. Movie Maker, Adobe DVD creator, etc) και με αυτά θα κάνεις και ότι μοντάζ θέλεις και στη συνέχεια θα το γράψεις σε DVD.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Ρε παιδιά μήπως χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή για δημιουργία wallpapers; Πάντως εμένα όταν ζητάω διαστάσεις τύπου "wallpaper" για το 6233 μου βγάζει την εικόνα σε οριζόντια διάταξη, δηλαδή αντί για 240x320 (ΠxY), μου τις βγάζει σε 320x240. Τι συμβαίνει; :(

tha to feri kai h vodafone to 6233 rwthsa symera:)

Λογικό αυτό που λες αλλά στο site της Vodafone και συγκεριμένα στις συσκευές του μέλλοντος, έχει ανακοινωθεί ότι αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο τέλος του μήνα...

Thanks για την ενημερωση ,ακομα καλυτερα λοιπον :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εχω ενα προβλημα με το βιντεο στα 640Χ480 υψηλη ποιοτητα. Εχω βαλει μεσα καρτα 512 και ρυθμισεις σωσιμο στην καρτα και μετα 1 δευτερόλεπτο σταματα τη ληψη απο μονο του. Καμμιά ιδέα ???

Σήμερα έμαθα ότι και οι microsd, έχουν διαφορετικές τάσεις λειτουργείας...

Παρήγγειλα ήδη αυτήν:

http://www.photoagora.gr/index.php?action=product&id=4191&prevaction=category&previd=34&prevstart=0

Λέτε να μην παίζει;:X