OculatusAbis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η ποιότητα ήχου απο τα ακουστικά είναι ίδια με του 6270/80; Από το 6280 είναι σαφώς καλύτερη, όμως υπερτερεί κι έναντι του 6270 καθώς έχει πιο καθαρό και πιο δυνατό ήχο. Παραμόρφωση μπορεί να συναντήσεις με την ένταση στο 10. Γενικά ο ήχος και οι σχετικές εφαρμογές (Media Player, ραδιόφωνο, ηχογράφηση) έχουν πολύ καλές υλοποιήσεις. Ειδικά με τα στέρεο ηχεία λάμπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 vlepo oti to neo kinito...''katiforizei'' apo to Borra pros Noto....kai tha ksespasei ''thiella'' sto Noto oson afora gia to 6233....:lol: :lol: ante perimenoume to ''timimeno'' den mporo na perimeno allo!!!exo pathei amok..osoi exoun ta xeria tous to 6233 kai den to exo ego akoma....:X :X Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 vlepo oti to neo kinito...''katiforizei'' apo to Borra pros Noto....kai tha ksespasei ''thiella'' sto Noto oson afora gia to 6233....:lol: :lol: ante perimenoume to ''timimeno'' den mporo na perimeno allo!!!exo pathei amok..osoi exoun ta xeria tous to 6233 kai den to exo ego akoma....:X :X Υπομονή φίλε μου. Μη σε πιάσει τώρα το Μανιάτικο :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Πρώτες εντυπώσεις: Θετικά 1. Πολύ μικρό, ελαφρύ κι εργονομικό. 2. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Κατώτερη των προσδοκιών μου (περίμενα να είναι επιπέδου iPod :P ), αλλά χαλαρά ανώτερη των περισσότερων κινητών της αγοράς. 3. Υπέροχο στην αφή πληκτρολόγιο. Ο φωτισμός του δε με εντυπωσίασε (πρόκειται για μια αντιπαθητική απόχρωση του γαλάζιου), αλλά είναι διακριτικός και σου δίνει την αίσθηση ότι οι άσπροι χαρακτήρες που είναι τυπωμένοι πάνω στα πλήκτρα απλά αλλάζουν χρώμα κι όχι ότι φωτίζονται με μπλε χρώμα. 4. Άψογη δομή των menus, με πάρα πολλές επιλογές και ωραίο UI, που παραμετροποιείται αρκετά. Η πλοήγηση στα menus είναι ταχύτατη. Series 40 v3.0 rocks! :D 5. Απίθανα στερεοφωνικά ηχεία! Πολύ καλή ποιότητα ήχου και μάλιστα με εντυπωσιακή ένταση. Άνετα γεμίζουν έναν κλειστό χώρο μικρού προς μεσαίου μεγέθους! 6. Οι microSD είναι πάμφθηνες. Αρνητικά 1. Θερμαίνεται μετά από λίγη χρήση. Όχι έντονα και δεν το καταλαβαίνεις όταν το κρατάς στο χέρι, αλλά π.χ. όταν ακουμπάει στο αυτί ή όταν κάθεσαι και το έχεις πάνω στο πόδι σου. 2. Περίμενα καλύτερη οθόνη. Θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερη (βέβαια τότε θα μεγάλωνε και το μέγεθος της συσκευής) και καλύτερης ποιότητας (τα χρώματα χάνουν λίγο κι επιπλέον σου δίνει την ίδια αίσθηση με τα παλιά Series 40, π.χ. 7210). 3. Δεν έχω βρει επιλογή για ρύθμιση της φωτεινότητας!!! Αν η οθόνη ήταν φωτεινότερη, όπως π.χ. είναι στο 7370, σίγουρα θα εντυπωσίαζε περισσότερο. :( 4. Θα ήταν προτιμότερο στη θέση του πλευρικού πλήκτρου του PTT να βρισκόταν αυτό της κάμερας, καθώς η παρούσα θέση του δεν είναι ιδιαίτερα βολική κι επιπλέον στην Ελλάδα το PTT είναι άχρηστο. 5. Τα εικονίδια του menu όταν γίνονται animated υποφέρουν από φρικτό aliasing, όπως και σε όλα τα S40 v3.0 που έχω δει. 6. Οι microSD είναι μαζοχιστικά μικρές. Εύχομαι στο μέλλον να μη δούμε nanoSD, γιατί τότε μας βλέπω όλους με μεγεθυντικούς φακούς και τσιμπιδάκια... Συμπέρασμα: Αν και όχι τέλειο, θα αφήσει υπερευχαριστημένους όσους το αγοράσουν. Value for money κινητό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά. :) Τώρα για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το 6233: 1. Η τιμή του είναι 293€ στα Nokia Shops και 309€ στο Πλαίσιο και στα καταστήματα της TIM. 2. Το κινητό σε πρώτη φάση κυκλοφόρησε σε λίγα κομμάτια και μόνο σε μαύρο χρώμα. Αυτή τη στιγμή είναι κάπως δύσκολο να βρεθεί, αναμένεται όμως και νέα παραλαβή (μάλλον μέσα στην εβδομάδα). 3. Στην ελληνική συσκευασία ΔΕΝ περιλαμβάνεται καλώδιο USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδια ποια θηκη κανει? Δοκιμασα διαφορες αλλα δεν του εκανε καμμια. Φυσιολογικα αν κανει καμμια για το Κ800 θα κανει και για το 623 μια και ειναι στο ιδιο μεγεθος Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εχει και ενα nokia presenter που λεει μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να ελεξεις τον Η/Υ. Δεν το εχω δει αυτο. Ξερει κανεις τι χρειάζεσαι στο Η/Υ? infrared ή bluetooth? Δουλεύει με bluetooth και πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για τον υπολογηστή σου από εδώ: http://europe.nokia.com/A4160373 Δεν πρόσεξα άν το έχει και το cd της συσκευασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδια ποια θηκη κανει? Δοκιμασα διαφορες αλλα δεν του εκανε καμμια. Φυσιολογικα αν κανει καμμια για το Κ800 θα κανει και για το 623 μια και ειναι στο ιδιο μεγεθος Εγώ έχω την CP-66. Νομίζω ότι είναι του 6260. Είναι κάθετη και ταιριάζει έχοντας λίγο κενό όταν είναι μέσα και δεν κινδυνεύει να γδαρθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 καλισπερα ξερεται αν φeρει η vodafone το 6233????????? και ποτε??????????????ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δουλεύει με bluetooth και πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για τον υπολογηστή σου από εδώ: http://europe.nokia.com/A4160373 Δεν πρόσεξα άν το έχει και το cd της συσκευασίας. Yπάρχει και στο CD της συσκευασίας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 καλισπερα ξερεται αν φeρει η vodafone το 6233????????? και ποτε??????????????ευχαριστω!!! Δεν νομιζω να το φερει η Vodafone ,αφου πλασαρει το 6234 :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εγώ έχω την CP-66. Νομίζω ότι είναι του 6260. Είναι κάθετη και ταιριάζει έχοντας λίγο κενό όταν είναι μέσα και δεν κινδυνεύει να γδαρθεί. φιλε, φαινεται ολη η οθονη ή κόβει τμημα της? Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 φιλε, φαινεται ολη η οθονη ή κόβει τμημα της? Δεν φαίνεται τίποτα. Μπαίνει όλο το κινητό μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το Oxygen Phone Manager με το 6233 μέσω του αντάπτορα Tornado 202; Σήμερα τον αγόρασα από το Πλαίσιο (έχει Blue Soleil drivers) αλλά δεν μπορώ να δυνδεθώ με τίποτα :( Πάραυτα το Nokia PC Suite συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν εκκινήσω το ΟΡΜ-ΙΙ έχω ήδη ακυρώσει τη σύνδεση με το Nokia PC Suite, έχω προσθέσει όλες τις πιθανές θύρες USB-Serial/COM αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ. Τι μπορώ να κάνω; -------------------- Άκυρο παιδιά. Τελικά τα κατάφερα αλλάζοντας τη θύρα COM που είχα αναθέσει στο 6233. Πολύ μπέρδεμα πάντως για να συνδεθεί :wacko: :wacko: Μακάρι να πλησίαζαν την απλότητα του Nokia PC Suite :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulistas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 καλισπερα ξερεται αν φeρει η vodafone το 6233????????? και ποτε??????????????ευχαριστω!!! δες εδω... http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone κατω δεξια ειναι η ημερομηνια διαθεσης. Διατιθεται και το 6234 παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Άντε άντε το topic πήρε προαγωγή! Έγινε επισημασμένο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkl2005 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ DKU-2 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ 6233 ΜΕ ΤΟ PC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δεν νομιζω να το φερει η Vodafone ,αφου πλασαρει το 6234 :rolleyes: tha to feri kai h vodafone to 6233 rwthsa symera:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δεν νομιζω να το φερει η Vodafone ,αφου πλασαρει το 6234 :rolleyes: Λογικό αυτό που λες αλλά στο site της Vodafone και συγκεριμένα στις συσκευές του μέλλοντος, έχει ανακοινωθεί ότι αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο τέλος του μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idipodasmad Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 εχω αγορασει το κινητο 6233,και θελω να ρωτησω,αν το βιντεο που τραβαμε με το κινητο,γινεται να το μεταφερουμε σε dvd, δηλαδη να το βλεπουμε στην τηλεοραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν εάν έχουν λειτουργήσει τις παρακάτω εφαρμογές 1.Εφαρμογή email, 2.Push to talk, 3.Nokia Sensor Bluetooth καθώς και την ποιότητα και τις διαστάσεις του Video. Επίσης αν το άλλαζαν με ένα N70. (Δεν έχω αποφασίζει ποιο από τα δύο να πάρω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 εχω αγορασει το κινητο 6233,και θελω να ρωτησω,αν το βιντεο που τραβαμε με το κινητο,γινεται να το μεταφερουμε σε dvd, δηλαδη να το βλεπουμε στην τηλεοραση. Πρέπει να γίνετε. Θα το μεταφέρεις πρώτα στο PC. Μετά θα το μετατρέψεις σε Format που διαβάζουν τα Software (ex. Movie Maker, Adobe DVD creator, etc) και με αυτά θα κάνεις και ότι μοντάζ θέλεις και στη συνέχεια θα το γράψεις σε DVD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ρε παιδιά μήπως χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή για δημιουργία wallpapers; Πάντως εμένα όταν ζητάω διαστάσεις τύπου "wallpaper" για το 6233 μου βγάζει την εικόνα σε οριζόντια διάταξη, δηλαδή αντί για 240x320 (ΠxY), μου τις βγάζει σε 320x240. Τι συμβαίνει; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 tha to feri kai h vodafone to 6233 rwthsa symera:) Λογικό αυτό που λες αλλά στο site της Vodafone και συγκεριμένα στις συσκευές του μέλλοντος, έχει ανακοινωθεί ότι αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο τέλος του μήνα... Thanks για την ενημερωση ,ακομα καλυτερα λοιπον :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_2005_ Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 εχω ενα προβλημα με το βιντεο στα 640Χ480 υψηλη ποιοτητα. Εχω βαλει μεσα καρτα 512 και ρυθμισεις σωσιμο στην καρτα και μετα 1 δευτερόλεπτο σταματα τη ληψη απο μονο του. Καμμιά ιδέα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Σήμερα έμαθα ότι και οι microsd, έχουν διαφορετικές τάσεις λειτουργείας... Παρήγγειλα ήδη αυτήν: http://www.photoagora.gr/index.php?action=product&id=4191&prevaction=category&previd=34&prevstart=0 Λέτε να μην παίζει;:X Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts