Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει simulator για το 6233 και που ώστε τουλάχιστον να το "δούμε" πως θα είναι στο software του? Είναι ίδιο το s40 με το 6280 ή...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει simulator για το 6233 και που ώστε τουλάχιστον να το "δούμε" πως θα είναι στο software του? Είναι ίδιο το s40 με το 6280 ή...

Είναι ένα κλασικό series 40 v3 κι έχει software ίδιο ακριβώς με τα 6270/6280. Πιο πάνω ο φίλος d2000217 (χρόνια πολλά :up:) μας είχε δώσει το σχετικό link με 2 βίντεο και διάφορες φωτό. Μπορείς να το βρεις εδώ :)

Είναι ένα κλασικό series 40 v3 κι έχει software ίδιο ακριβώς με τα 6270/6280. Πιο πάνω ο φίλος d2000217 (χρόνια πολλά :up:) μας είχε δώσει το σχετικό link με 2 βίντεο και διάφορες φωτό. Μπορείς να το βρεις εδώ :)

Thank u guy's, φίλε d2000217 (χρόνια πολλά :up:)

Ρε μην ψαρωνεται η ΝΟΚΙΑ μου ειπε πως η τιμη του θα ειναι 300 και το πλαισιο 272.Δεν μπορει να αλλαξαν τις τιμες;)

Thank u guy's, φίλε d2000217 (χρόνια πολλά )

Thanks...:) :D

http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/AR.asp?ARI=112945

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

paidia sti kipro einai diathesimo stin timi twn 275 lirwn kiprou (400 euro peripou)

πανακριβο...:mad:

ας ελπισουμε οτι στην ελλαδιτσα θα ειναι πιο προσιτο...:(

πανακριβο...:mad:

ας ελπισουμε οτι στην ελλαδιτσα θα ειναι πιο προσιτο...:(

isws einai toso akrivo epidi den kikloforise eurews akomi

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Πάντως αν κάνει 400 euro έφυγα για το Κ800! Νομίζω ότι τα αξίζει περισσότερο τα λεφτά του και από πλευράς κάμερας αλλά και από software

mhn treleneste xwris logo paidia!:D to kinito exei kostologithi edw kai kairo gyro sta 300 eyro se opio nokia club kai na rwthsete ,h vodafono to adelfaki tou to 6234 to exei 290 :) to thema mas einai POTE THA KYKLOFORISEI to athmo :ninja: olo apo bdomada se vdomada mas pane:p
Γιαννης

Πάντως αν κάνει 400 euro έφυγα για το Κ800! Νομίζω ότι τα αξίζει περισσότερο τα λεφτά του και από πλευράς κάμερας αλλά και από software

Για την κάμερα θα συμφωνήσω αλλά μόνον για τη φωτογραφία. Ως προς το software δεν συμφωνώ. Πέρασε από το χέρια μου το Κ750, διάβασα το manual του Κ800 και βλέπω καμία σημαντική διαφορά. Tώρα έχω το 6280. Η παραμετροποίηση των νέων series 40 v3 παραμένει πολύ μπροστά σε σχέση με τα SE.

Μπορεί αισθητικά το interface των SE να είναι καλύτερο (μέσω των themes), όμως σε θέματα εργονομίας, χρήσης, επιλογών στο μενού κλπ το 6233 είναι σαφώς καλύτερο.

Θα έλεγα πως τo K800 προσανατολίζεται κυρίως στον τομέα των multimedia, ενώ το 6233 είναι πιο επαγγελματικό, χωρίς όμως να είναι απαράδεκτο για multimedia χρήση.

Για την κάμερα θα συμφωνήσω αλλά μόνον για τη φωτογραφία. Ως προς το software δεν συμφωνώ. Πέρασε από το χέρια μου το Κ750, διάβασα το manual του Κ800 και βλέπω καμία σημαντική διαφορά. Tώρα έχω το 6280. Η παραμετροποίηση των νέων series 40 v3 παραμένει πολύ μπροστά σε σχέση με τα SE.

Μπορεί αισθητικά το interface των SE να είναι καλύτερο (μέσω των themes), όμως σε θέματα εργονομίας, χρήσης, επιλογών στο μενού κλπ το 6233 είναι σαφώς καλύτερο.

Θα έλεγα πως τo K800 προσανατολίζεται κυρίως στον τομέα των multimedia, ενώ το 6233 είναι πιο επαγγελματικό, χωρίς όμως να είναι απαράδεκτο για multimedia χρήση.

Και ομως φιλαρακι τα themes των ΝΟΚΙΑ ειναι πολυ καλυτερα απο των SE .Αλλαζουν και τα εικονιδια κατι που τα SE δεν το κανουν ακομα;)

Παλιά είχα το siemens s55 από το οποίο έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Η παραμετροποίηση αλλά και τα μενού των SE (file manager e.t.c.)είναι περίπου τα ίδια με της siemens. Τώρα έχω το 6230i. Μου την σπάει που ανεβαίνει ο ήχος του σιγά - σιγά, που δεν μπορείς να αλλάξεις ήχο στις υπενθυμήσεις και το σπουδαιότερο που το κινητό όντας κλειστό όταν έχεις υπενθύμιση ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ και έχει και χάλια Τ9:mad: Βέβαια στα μυνήματα έχει πράγματι μεγάλη γραμματοσειρά όπως και στις επαφές και αλλάζει και προσόψεις, το 6233 και Κ800 όχι:mad: Τελικά όπως βλέπεις είναι δύσκολη η απόφαση.Αλλά γιατί το 6233 είναι πιό επαγγελματικό? Τι έχει παραπάνω από το Κ800?

Παλιά είχα το siemens s55 από το οποίο έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Η παραμετροποίηση αλλά και τα μενού των SE (file manager e.t.c.)είναι περίπου τα ίδια με της siemens. Τώρα έχω το 6230i. Μου την σπάει που ανεβαίνει ο ήχος του σιγά - σιγά, που δεν μπορείς να αλλάξεις ήχο στις υπενθυμήσεις και το σπουδαιότερο που το κινητό όντας κλειστό όταν έχεις υπενθύμιση ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ και έχει και χάλια Τ9:mad: Βέβαια στα μυνήματα έχει πράγματι μεγάλη γραμματοσειρά όπως και στις επαφές και αλλάζει και προσόψεις, το 6233 και Κ800 όχι:mad: Τελικά όπως βλέπεις είναι δύσκολη η απόφαση.Αλλά γιατί το 6233 είναι πιό επαγγελματικό? Τι έχει παραπάνω από το Κ800?

Καλά για το 6230i, όμως εδώ αναφερόμαστε στο 6233 σε σχέση με το Κ800. Ως προς το επαγγελματικό προφίλ του 6233, σου αναφέρω πως:

• Το 6233 επιτρέπει ηχητικά προφίλ, ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 επιτρέπει πολλαπλά τηλέφωνα με ίδια κατηγορία πχ 5 εργασίας (έτσι κάθε τηλέφωνο γνωρίζουμε τι κατηγορίας είναι, ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 επιτρέπει μέχρι και 150 (αν δεν κάνω λάθος) χαρακτήρες ανά σημείωση σε κάθε επαφή, αλλά και πολλαπλές σημειώσεις, ενώ το Κ800 επιτρέπει μόνον μία σημείωση των 50 χαρακτήρων
  • Το 6233 υποστηρίζει τη δημιουργία προσωπικών φακέλων για μηνύματα (πχ εργασίας, προσωπικά κλπ), ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 έχει σαφέστατα πληρέστερο organizer από το Κ800
  • Το 6233 επιτρέπει να αποθηκεύσουμε διαφορετικά είδη αρχείων στον ίδιο φάκελο, ενώ το Κ800 αποθηκεύει τα αρχεία ανάλογα με το είδος τους
  • Το 6233 επιτρέπει την αντιγραφή ή/και μεταφορά αντικειμένων ημερολογίου σε άλλες ημερομηνίες, ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 επιτρέπει τη σύνταξη σημειώσεων έως και 3000 χαρακτήρων, ενώ το Κ800 μέχρι 250 ανά σημείωση
  • Το 6233 υποστηρίζει την τεχνολογία EDGE, ενώ το Κ800 όχι

Νομίζω πως τα ανωτέρω είναι σημαντικά πλεονεκτήματα του 6233 που ενδιαφέρουν κάθε επαγγελματία.

Καλά για το 6230i, όμως εδώ αναφερόμαστε στο 6233 σε σχέση με το Κ800. Ως προς το επαγγελματικό προφίλ του 6233, σου αναφέρω πως:

• Το 6233 επιτρέπει ηχητικά προφίλ, ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 επιτρέπει πολλαπλά τηλέφωνα με ίδια κατηγορία πχ 5 εργασίας (έτσι κάθε τηλέφωνο γνωρίζουμε τι κατηγορίας είναι, ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 επιτρέπει μέχρι και 150 (αν δεν κάνω λάθος) χαρακτήρες ανά σημείωση σε κάθε επαφή, αλλά και πολλαπλές σημειώσεις, ενώ το Κ800 επιτρέπει μόνον μία σημείωση των 50 χαρακτήρων
  • Το 6233 υποστηρίζει τη δημιουργία προσωπικών φακέλων για μηνύματα (πχ εργασίας, προσωπικά κλπ), ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 έχει σαφέστατα πληρέστερο organizer από το Κ800
  • Το 6233 επιτρέπει να αποθηκεύσουμε διαφορετικά είδη αρχείων στον ίδιο φάκελο, ενώ το Κ800 αποθηκεύει τα αρχεία ανάλογα με το είδος τους
  • Το 6233 επιτρέπει την αντιγραφή ή/και μεταφορά αντικειμένων ημερολογίου σε άλλες ημερομηνίες, ενώ το Κ800 όχι
  • Το 6233 επιτρέπει τη σύνταξη σημειώσεων έως και 3000 χαρακτήρων, ενώ το Κ800 μέχρι 250 ανά σημείωση
  • Το 6233 υποστηρίζει την τεχνολογία EDGE, ενώ το Κ800 όχι

Νομίζω πως τα ανωτέρω είναι σημαντικά πλεονεκτήματα του 6233 που ενδιαφέρουν κάθε επαγγελματία.

Εχω να προσθεσω και εγω κατι σημαντικα πραματακια...

1.Το 6233 μπορει να αποθηκευσει μηνυματα οσο και η μνημη του τηεφωνου,το Κ800 οχι

2.Το 6233 μπορει να στειλει απο την εκθεση φακελους ολοκληρους και με διαφορετικα αντικειμενα σε αλλον χρηστη,το Κ800 οχι

3.Στην εκθεση το 6233 μπορει να φτιαξει φακελους και στην "ριζα" του συστηματος καθως και φακελους μεσα σε φακελο που ειναι μεσα σε αλλον φακελο,το Κ800 οχι

4.Στον καταλογο το 6233 μπορει να φτιαξει "Ομαδες Ατομων" και να βαλει ηχο-εικονα μαζικα,το Κ800 οχι

5.Παλι στον καταλογο το 6233 μπορει να κανει copy/paste αριθμο ή οτιδηποτε εκχωρηση σε αλλη επαφη,το Κ800 οχι

6.Το 6233 εχει παρα πολυ καλυτερο LOG κλησεων-μηνυματων κατι που ενδιαφερει πολυ εναν επαγγελματια,το Κ800 οχι

7.Στα μηνυματα το 6233 μπορει να εκχωρησει αριθμο-ονομα-σημειωση κατευθειαν απο τον καταλογο,το Κ800 οχι

8.Το 6233 στα μηνυματα μπορεις να κανεις μαζικη διαγραφη σε ολους τους φακελους και οχι σε ενα-ενα φακελο σαν Μογγολος,το κ800 οχι

9.Το 6233 υποστηρίζει την τεχνολογία PTT, ενώ το Κ800 όχι

10.Το 6233 εχει spam killer & junk e-mail filter,το Κ800 οχι

Αυτααααααααααααααα...

Και ολα σε ενα κινητο που ειναι 180€ φθηνοτερο (το Κ800 δεν εχει καρτα μνημης μεσα στο πακετο) με προσοψη απο ανοξειδωτο ατσαλι και 2 ηχεια!!!(αν και υποκειμενικο, περισσοτεροι βρισκουν το 6233 πιο ομορφο)

Επιδη διαβασα κατι αναληθες πρεπει να πω... το 6233 εχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ στο μενου,το κ800 δεν εχει!!!Μεχρι και Videotone μπορεις να βαλεις!!!

Απο την αλλη το Κ800 εχει...

1.καλυτερη φωτογραφικη και πολυ κατωτερη καμερα απο 6233

2.καλυτερη οργανωση στα ΜΠ3 αλλα απο ηχο αν το συγκρινω με το 6131 ειναι πισω και ειδικα στο ραδιο, αρα και απο το 6233

3.PhotoDJ,VideoDJ,MusicDJ για αυτους που εχουν οιστρο!!!

4.Blog (RSS νομιζω εχουν και τα 2)

5.Multitasking στις Java εφαρμογες-μεχρι και 2 ανοιχτες ταυτοχρονα

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Προφανώς όλα αυτά χρησιμοποιώντας το μενού του 6270-6280 φίλοι μου OculatusAbis και d2000217. Ομολογουμένως μετά από αυτή την "βροχή" πλεονεκτημάτων, πότε έρχεται ρε παιδιά??????????

Προφανώς όλα αυτά χρησιμοποιώντας το μενού του 6270-6280 φίλοι μου OculatusAbis και d2000217. Ομολογουμένως μετά από αυτή την "βροχή" πλεονεκτημάτων, πότε έρχεται ρε παιδιά??????????

Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο την κανονική βροχή :lol: :lol: Πάντως από Πλαίσιο ουδείς γνωρίζει, σε διάφορα Nokia shops, επίσης άγνωστο (λένε μέχρι τέλη Αυγούστου, δεύτερο 4μηνο 2006...) αλλά σε ένα από αυτά (Ντεπώ) μου είπαν πως αν όχι την τρέχουσα, τότε την επόμενη εβδομάδα θα έρθει. Τι να πω :wacko:

αυτα ειναι προσωπικες γνωμες και γουστα του καθενος.εγω δεν το βλεπω ετσι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αυτα ειναι προσωπικες γνωμες και γουστα του καθενος.εγω δεν το βλεπω ετσι.

Τι εννοείς; Αναφέρεσαι στα σημεία όπου πλεονεκετεί το 6233 έναντι του Κ800; Μα αυτά που έχουν αναφερθεί δεν είναι υποκειμενικά αλλά συγκεκριμένες λειτουργίες που το ένα κινητό τις υποστηρίζει ενώ το άλλο όχι. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο τι "δεν βλέπεις έτσι";

Τι εννοείς; Αναφέρεσαι στα σημεία όπου πλεονεκετεί το 6233 έναντι του Κ800; Μα αυτά που έχουν αναφερθεί δεν είναι υποκειμενικά αλλά συγκεκριμένες λειτουργίες που το ένα κινητό τις υποστηρίζει ενώ το άλλο όχι. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο τι "δεν βλέπεις έτσι";

ναι αυτες ειναι προσωπικες γνωμες που μπορει να στηριζει ο καθενας,εγω ας πουμε βρισκω το se παρα πολυ καλο και καλυτερο απο το 6233 χωρις ομως να θελω να ριξω το 6233.κι εννοειται οτι θα το παρω.ομως το θεμα δεν ειναι vs το θεμα πρεπει μα επικεντρωνεται μονο στα στοιχεια του 6233.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

gia na doume...ego pantos exo trelathei me tin anipomonisia:ninja: :cry:

πρωτη φορα βλεπω τετοια μανιοκαταθλιψη λογω αναμονης!

ελπιζω η συσκευη παντως να ικανοποιησει με τις λειτουργιες της ολους εσας που εχετε απελπιστει!!!

χαλαρα ρε!!!

θα ερθει...:!: :!: :!: