voldenmortt Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 kala to 6234 poli asximo... to 6233 kapws kalitero... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 kala to 6234 poli asximo... to 6233 kapws kalitero... nomizw oti to 6233 einai mia xara siskeyi alla to adikoun oi fotos, to 6234 twra einai ontws asximoutsiko kai to katastrefoun toso oi fwto oso kai to logo tis voda pou tha kollithei panw!:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 loipon akouste ligo ego pou eixa agorasi to 6230 kai to n70 ta eixa valei apeythias na fortonoun xoris na ta xrisimopoiso kai akouste kai sta 2 i mpataria xoris na ta pirazo katholou ma katholou evgazan 2 meres me dyskolia,eno otan ta peiraza mia mera sxedon to polu...tora exo 3250 kai apo xtes to xo kai to peirazo,me to pou to pira to anapsa asxolithika kai simera to evala gia fortisi,tha to afiso tesseris ores kai tha to ksanavgalo!!! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 mipos xeri kanenas ti analisei video travaei ?einai san tou 6270 h san tou 6280? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 :shifty: mallon erxetai 25/5 oristika.... rotisa xtes kai etsi mou eipan Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Kalimera.... to thema einai pou to rotises??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Kalimera.... to thema einai pou to rotises??? stin vodafone mou eipan stis 25/5 kai se ena nokia shop mou eipan oti tha erthei se ena mina!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Η οθόνη του πόσα χιλιοστά είναι; (μήκος-πλάτος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Η οθόνη του πόσα χιλιοστά είναι; (μήκος-πλάτος) Οθόνη QVGA με 262.144 χρώματα, οθόνη 320x240 pixel Η ενεργή έγχρωμη οθόνη TFT είναι αισθητά φωτεινότερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Δεν ρωτάω για ανάλυση, ρωτάω για μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Η οθόνη του πόσα χιλιοστά είναι; (μήκος-πλάτος) Λοιπον, ειναι 2" σαν του 7370 και οχι 2,2" οπως των 6270 και 6280: http://s9.photobucket.com/albums/a85/moby_mburn/6234/?action=view¤t=Image015.jpg http://s9.photobucket.com/albums/a85/moby_mburn/6234/?action=view¤t=Image004.jpg :ninja: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Μηπως (λεω μηπως) καποιος εμαθε κατι νεοτερο για το τηλεφωνο ? Αυτοι στη Vodafone ειναι μεγαλες μορφες παντως...Στο ιδιο τους το site το αναφερουν σαν μελλοντικη συσκευη με ημ/νια διαθεσης την 25/5 και σε βοδιαφον-shop που ρωτησα, κοιταξε η κοπελλα κατι στο pc και μου ειπε αποστομωτικα : "δεν εχω καμμια πληροφορηση γι'αυτο το μοντελο" :wacko: Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Μηπως (λεω μηπως) καποιος εμαθε κατι νεοτερο για το τηλεφωνο ? Αυτοι στη Vodafone ειναι μεγαλες μορφες παντως...Στο ιδιο τους το site το αναφερουν σαν μελλοντικη συσκευη με ημ/νια διαθεσης την 25/5 και σε βοδιαφον-shop που ρωτησα, κοιταξε η κοπελλα κατι στο pc και μου ειπε αποστομωτικα : "δεν εχω καμμια πληροφορηση γι'αυτο το μοντελο" :wacko: xexexe!!!! radio arvila pou lene!!!!:p sto nokia.gr pantws i siskevi leei tha einai sintoma konta mas!!!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 xexexe!!!! radio arvila pou lene!!!!:p sto nokia.gr pantws i siskevi leei tha einai sintoma konta mas!!!!! :blink: χεχε...καλα τωρα, αυτο το "συντομα κοντα μας" εχει καταντησει πλεον γραφικο...:lol: :lol: :lol: Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Update Από Nokia shop στη Θεσσαλονίκη μου είπαν πως όλα εξαρτώνται μόνον από την 1η φόρτιση. Συγκεκριμένα οι μαύρου χρώματος μπαταρίες θέλουν 6-8 ώρες αρχική φόρτιση και μετά κανονικά, ενώ οι λευκές μπαταρίες θέλουν 13-15 ώρες για την πρώτη φόρτιση. Έχουν λέει στο εσωτερικό τους κάποια "κρυσταλλάκια" - πηγές ενέργειας που για να διασπαστούν χρειάζονται θερμότητα και κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται μόνον αν η μπαταρία μείνει στο ρεύμα για 6-8 ώρες. Τώρα θα μου πεις πως σε άλλο κατάστημα είπαν ότι αν την αφήσεις στο ρεύμα πάνω από 4-5 ώρες για 1η φορά θα την "ψήσεις". Άντε να βγάλεις συμπέρασμα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 χεχε...καλα τωρα, αυτο το "συντομα κοντα μας" εχει καταντησει πλεον γραφικο...:lol: :lol: :lol: den pistevo na argisei perissotero apo 25/5... tote teleiwnei k to deytero trimino pou mas eixan iposxethei... telika flash tha exei??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Featuring a stainless steel frame and an improved, intuitive menu structure, the Nokia 6233 (WCDMA 2100 / GSM 900/1800/1900) is expected to begin shipping in the 2nd quarter of 2006, and is expected to retail for approximately €325, before applicable taxes or subsidies. logika tha kostizei 385 evro.... mazi me to fpa. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Από αύριο τηλεφωνική επιδρομή στα Nokia shops :lol: :lol: Πάντως αν είναι τόσο συνεπείς στην ημερομηνία κυκλοφορίας όπως στο 6280 τη βάψαμε :cry: Και κάτι ακόμα. Τα 6233/6234 υποστηρίζουν fast forward/rewind στον media player :shock: Όσο για φλας μην κάνετε όνειρα :nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Από αύριο τηλεφωνική επιδρομή στα Nokia shops :lol: :lol: Πάντως αν είναι τόσο συνεπείς στην ημερομηνία κυκλοφορίας όπως στο 6280 τη βάψαμε :cry: Και κάτι ακόμα. Τα 6233/6234 υποστηρίζουν fast forward/rewind στον media player :shock: Όσο για φλας μην κάνετε όνειρα :nagger: xexexe!!!tilefwniki epidromi leei!!!:D :D :D kalo!!!:p mia ypomoni re paidia!!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Καλά όταν το είδα σε ασημί απογοητεύτηκα πλήρως. Όμως σε μαύρο είναι κουκλί το άτιμο :love: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Λοιπόν από σχετική έρευνα το 6233 έρχεται στα τέλη Ιουνίου :down: Κι εγώ που νόμιζα πως το 2ο τρίμηνο λήγει 31 Μαΐου :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Λοιπόν από σχετική έρευνα το 6233 έρχεται στα τέλη Ιουνίου :down: Κι εγώ που νόμιζα πως το 2ο τρίμηνο λήγει 31 Μαΐου :wacko: Οταν λες "σχετική έρευνα" ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Οταν λες "σχετική έρευνα" ?? Μα δεν διάβασες πιο πάνω; Έκανα τηλεφωνική επιδρομή φίλε μου! Τα περισσότερα Nokia shops μου είπαν για τέλη Ιουνίου ενώ κάπου αλλού ούτε καν γνώριζαν τη συσκευή :lol: (είχε καλή φωνή όμως :D ) Υπομονή λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Μα δεν διάβασες πιο πάνω; Έκανα τηλεφωνική επιδρομή φίλε μου! Ααααα....:D Οκ! Τα περισσότερα Nokia shops μου είπαν για τέλη Ιουνίου ενώ κάπου αλλού ούτε καν γνώριζαν τη συσκευή Χμμμ...αυτο περιμενα ν'ακουσω για να "χτυπησω" τελικα το 6280, ειπαμε να περιμενω λιγο αλλα οχι και τοσο πολυ, οποτε το ξεχναω το 6233/34. Thanks for the info!:) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ααααα....:D Οκ! Χμμμ...αυτο περιμενα ν'ακουσω για να "χτυπησω" τελικα το 6280, ειπαμε να περιμενω λιγο αλλα οχι και τοσο πολυ, οποτε το ξεχναω το 6233/34. Thanks for the info!:) Κοίταξε φίλε μου τώρα έχω το 6280 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκεί που υπερέχει το 6280 είναι στη λίγο μεγαλύτερη οθόνη (2,2" έναντι 2" του 6233), έχει φλας στην κάμερα και έχει κάπως πιο καλό design. Το θέμα είναι να είσαι τυχερός (όπως εγώ :rolleyes: ) και να πετύχεις κομμάτι με σφιχτό slide. Αυτό είναι το σοβαρότερο μειονέκτημά του. Από την άλλη πλευρά το 6233 είναι πιο ανθεκτικό γιατί είναι candybar και αντέχει πιο πολύ σε πτώσεις κλπ, είναι πιο ελαφρύ, πιο εύχρηστο, προσφέρει στερεοφωνικά ηχεία, FF/RWD στον media player αλλά δεν έχει φλας στην κάμερα και αν δεν απατώμαι έχει και μικρότερη μνήμη. Περισσότερα περί συγκρίσεων εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts