Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί:) ,αλλά βρήκα ένα πολύ ωραίο site για θέματα,το http://www.ownskin.com με τεράστια βιβλιοθήκη θεμάτων σε σχέση με το zedge.net.;)

Thanks!! :D :D

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέντε εθιστικά και πανέμορφα παιχνίδια τα οποία είναι δοκιμασμένα και πλήρως συμβατά με το 6233.

Έτσι απλά θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας!!

Τα παιχνίδια είναι τα εξής:

1. Sonic the hedgehog
2. Spiderman
3. Tom and Jerry: Pinball Pursuit
4. Diner Dash
5. Rollercoaster Rush 3D

Κάντε κλίκ εδώ για να τα κατεβάσετε!

EDIT: Το ποστάρω εδώ γιατί όλα τα παιχνίδια για S40 δεν είναι συμβατά με το 6233 όπως έχω διαπιστώσει αλλά παρόλα αυτά αν χρειαστεί ας μεταφερθεί.

Τhanks...:)

Υ.Γ.. Πιστέυω να μην υπάρχει κανένας ιός....:p

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Καλησπέρα.

Στο κινητό της γυναίκας μου παιδιά, μετά τους 70 ελληνικούς χαρακτήρες περνάει σε 2ο μήνυμα. Μπορεί να διορθωθεί αυτό? Χρεώνεται 2 φορές το μήνυμα έτσι όταν το στείλει (Cosmote)?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα.

Στο κινητό της γυναίκας μου παιδιά, μετά τους 70 ελληνικούς χαρακτήρες περνάει σε 2ο μήνυμα. Μπορεί να διορθωθεί αυτό? Χρεώνεται 2 φορές το μήνυμα έτσι όταν το στείλει (Cosmote)?

Καλημερα :)

Εχει αναφερθει αρκετες φορες :

Ρυθμισεις μηνυματων ,υποστηριξη χαρακτηρων Περιορισμενη.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα :)

Εχει αναφερθει αρκετες φορες :

Ρυθμισεις μηνυματων ,υποστηριξη χαρακτηρων Περιορισμενη.

Thank's & sorry:O

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Τhanks...:)

Υ.Γ.. Πιστέυω να μην υπάρχει κανένας ιός....:p

Μάλλον θα το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου μέχρι τώρα αλλά για το τυπικό της υπόθεσης επιβεβαιώνω οτι δεν υπάρχει ιός!! :D

Παιδια καλησπερα.

Γνωριζει κανεις παρακαλω αν το κινητο μας υποστηριζει micro sd 2 gb;

Μπορεις να μεταφερεις τα μηνυματα στην καρτα μνημης;

Ευχαριστω!

Υ.Γ. Διακοπες στη Ροδο! Σας περιμενουμε! Καλο καλοκαιρι σε ολους!

giannis-rodos-156

Παιδια καλησπερα.

Γνωριζει κανεις παρακαλω αν το κινητο μας υποστηριζει micro sd 2 gb;

Μπορεις να μεταφερεις τα μηνυματα στην καρτα μνημης;

Ευχαριστω!

Υ.Γ. Διακοπες στη Ροδο! Σας περιμενουμε! Καλο καλοκαιρι σε ολους!

1. Σύμφωνα με τη NOKIA υποστηρίζει 2GB κάρτα μνήμης. Ρίξε μια ματιά εδώ (κοίτα στις λειτουργίες μνήμης).

2. Δυστυχώς τα μηνύματα δε μεταφέρονται στην κάρτα μνήμης. Αυτό γίνεται μόνο στα Symbian.

Υ.Γ.: Καλά θα ήταν αλλά οι διακοπές... αργούν ακόμα για μένα! Καλό καλοκαίρι και σε σένα. :)

1. Σύμφωνα με τη NOKIA υποστηρίζει 2GB κάρτα μνήμης. Ρίξε μια ματιά εδώ (κοίτα στις λειτουργίες μνήμης).

2. Δυστυχώς τα μηνύματα δε μεταφέρονται στην κάρτα μνήμης. Αυτό γίνεται μόνο στα Symbian.

Υ.Γ.: Καλά θα ήταν αλλά οι διακοπές... αργούν ακόμα για μένα! Καλό καλοκαίρι και σε σένα. :)

Ευχαριστω!

giannis-rodos-156

Μήπως βρηκαμε καμία σελίδα με εφαρμογές για το κινητό παιδία και επίσης αν γνωρίζετε το 6290 αν αποτελεί μετεξέλιξη το κινητού. Εχει κυκλοφορήσει και πόσο κάνει/

Μήπως βρηκαμε καμία σελίδα με εφαρμογές για το κινητό παιδία και επίσης αν γνωρίζετε το 6290 αν αποτελεί μετεξέλιξη το κινητού. Εχει κυκλοφορήσει και πόσο κάνει/

Όσον αφορά τη σύγκρισή με το 6290, τα δυο τηλέφωνα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το 6290 είναι S60 Symbian κι όχι S40 (ρίξε μια ματιά κι εδώ).

Εφαρμογές και παιχνίδια μπορείς να βρείς αφού κάνεις μια εγγραφή σε ένα από τα παρακάτω "μέρη":

xxxxxxxxxxxxxxx

:) :)

Σε ευχαριστω, τουλαχιστον αν πορουμε να συκγρινουμε το 6233 με το 6290 σε θεματα οθονης και εμφανισης και οχι σε επιοεδο λειτουργικου...

Σε ευχαριστω, τουλαχιστον αν πορουμε να συκγρινουμε το 6233 με το 6290 σε θεματα οθονης και εμφανισης και οχι σε επιοεδο λειτουργικου...

Το 6290 έχει ώς εξής:

Main display: 2.2 inch TFT, 16 million colors, 320 x 240 pixels

External cover display: 1.36 inch TFT 262,000 colors, 128 x 160 pixels

και το 6233:

QVGA 262,144 color, 320x240 pixel display (Active TFT color display is noticeably brighter)

Οπότε σε θέμα οθόνης σαφώς και υπερέχει το 6290. Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση είναι τελείως υποκειμενικό θέμα και δε μπορώ να πω τίποτε άλλο πέρα από τη γνώμη μου. Προσωπικά αν και μου αρέσουν πολύ τα clamshell (6290), το 6233 το έχω "ερωτευτεί".

αγαπητέ moderator Nervous,

Περιφέρομαι στις σελίδες που αφορούν το Nokia 6233 και παρατηρώ τα εξής:

Πολύ καλό που υπάρχει τόση κινητικότητα αλλά προβληματίζομαι μήπως θα έπρεπε να γίνει και κάποιο νοικοκύρεμα στις ερωταπαντήσεις έτσι ώστε οι σελίδες να λιγοστέψουν και η πλοήγησή τους να είναι πιο εύκολη. Μέχρι σήμερα έφτασαν τις 95 και όπως καταλαβαίνεις για να μάθει κάποιος κάτι πριν ...να φτύσει αίμα, αν σκεφθεί ότι πρέπει να τις διαβάσει όλες. Γι΄ αυτό και βλέπουμε να υποβάλλονται οι ίδιες και ξανά οι ίδιες ερωτήσεις αφού κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τις παλιότερες σελίδες.

Ειδικά οι πρώτες περίπου 20-30 σελίδες τρώγονται για την άφιξη στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου, πράγμα ανούσιο σήμερα αφού ήδη κυκλοφορεί κανονικά.

Άλλο επίσης που θα μπορούσε να γίνει είναι ότι κάποια θέματα που είναι πριν το 2007 και επαναδιατυπώθηκαν και κατόπιν, εάν είναι σε καλλίτερη μορφή τα νεότερα, να σβηστούν τα παλιά και να λιγοστέψουν έτσι οι σελίδες.

Επίσης η δυνατότητα να βάζει ο επισκέπτης κάποια προσφιλή του φωτογραφία, δεν νομίζω ότι βοηθάει στη συζήτηση παρά μόνον ότι τρώει χρήσιμο χώρο στη σελίδα, πράγμα κουραστικό για τον επισκέπτη συν την καθυστέρηση στο κατέβασμά της.

Πάρε τον πέλεκυ στα χέρια σου αγαπητέ moderator και κάνε ένα καλό νοικοκύρεμα. Η εμπειρία σου στα forums σε συνδυασμό με το σωστό κριτήριό σου, πιστεύω θα δώσει καλό αποτέλεσμα.

Aγαπητε NicnM,

Σαν τακτικοτατο μελος του φορουμ θελω να εκφρασω τις αντιρρησεις μου στις συστασεις σου που εξεφρασες δημοσια. Το myphone ειναι ενα "φορουμ", πραγμα που σημαινει οτι στις σελιδες του εκφραζονται αποψεις, σκεψεις, ανησυχιες και ενιοτε και μ*λ*κιες των μελων του, οπως πρεπει να ειναι ενα φορουμ με την ευρεια εννοια της λεξης...μαλιστα εχω γκρινιασει αρκετες φορες προς τους moderators για το σβησιμο γραφεντων που θεωρουν ανουσια γιατι πιστευω οτι ακομη και αυτα θα επρεπε να παραμενουν. Νομιζω οτι αυτη η ιστοσελιδα ΔΕΝ αποτελει ενα manual κινητων ωστε καποιος να τη χρησιμοποιει επιλεκτικα ΜΟΝΟΝ οταν ερθει η ωρα να προμηθευτει καποια συσκευη (οπως πιθανον κανεις εσυ αν κρινω απο τις ΔΥΟ ενεργες συμμετοχες σου μεσα σε διαστημα 40 μηνων). Το φορουμ ΖΕΙ λογω των ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (και οχι απλα της αναγνωσης) των εγγεγραμμενων μελων και ετσι νομιζω οτι πρεπει να παραμεινει και για οσους αναζητουν απλα reviews συσκευων υπαρχουν αλλου τυπου sites οπου μπορουν να ενημερωθουν! :)

Απίστευτο!! Είμαι 100% καλυμμένος από τα λεγόμενά σου!! :lol: :lol:

Απίστευτο!! Είμαι 100% καλυμμένος από τα λεγόμενά σου!! :lol: :lol:

Να συμληρωσω? Εχεις τη δυνατοτητα αναζητησης μεσα στο θεμα για κατι που σε ενδιαφερει ιδιαιτερα.

Επισης το να γραφουμε με κοκκινα γραμματα δειχνει σαν να φωναζουμε ή σαν να κανουμε ¨παρατηρησεις¨ (εκτος κι αν εισαι φανατικος γαυρος:D )

Ψυχραιμια παιδια, ευτυχως που υπαρχουν και τετοια forum να ξεστραβωνομαστε και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο για θεματα δευτερευουσας σημασιας στη ζωη μας αλλα πολυ-πολυ ενδιαφεροντα.:)

giannis-rodos-156

Μολις "τσιμπισα" κι εγω ενα 6234 το απογευμα. Εχει βεβαια τα του Vodafone-life αλλα μαλλον θα τα συνηθισω (να τα βλεπω). Ειχε 3.70 firmwire και εκανα Update μια χαρα σε 5.10

Μεχρι στιγμης ολα καλα...:)

Φίλε μου, η τελευταία αναβάθμιση η 5.10- όπως έχω ξαναγράψει- λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα, εκτός των άλλων στο 6233, δηλ. όταν ακούς ράδιο να βλέπεις από την οθόνη αναμονής το πραγματικό όνομα του σταθμού όποτε αλλάζεις μνήμες σταθμών και όχι το αρχικό σταθερά.Τεστάρησέ το για να το καταλάβεις καλύτερα....Στην συνιστώ δε ανεπιφύλακτα...;)

Η ΝΟΚΙΑ τέλος στο αναβαθμίζει δωρεάν όσο διαρκεί και η εγγύηση δηλ. δύο χρόνια. Μετά πληρώνεις 15 Ευρώ για την αναβάθμιση. ;)

Λοιπόν να σας πω το πρόβλημα μου και να ζητήσω και την βοήθεια σας επάνω σε αυτό. Είχα την 4.92 και αποφάσισα να το αναβαθμίσω. Πήρα λοιπόν το κινητό από την ΝΟΚΙΑ με την 5.10. Μετά από 2-3 μέρες το κινητό δεν χτυπούσε όταν με καλούσαν (άναβε η οθόνη αλλά δεν ακουγόταν ήχος) με αποτέλεσμα να έχω 5-10 αναπάντητες. Το πήγα πίσω και το έστειλαν στην Γερμανία από όπου γύρισε μετά από 35 μέρες. Το πήρα και το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά μετά από 4 μέρες. Το πήγα πίσω πάλι και το κράτησαν για 10 μέρες αυτή τη φορά. Το τηλέφωνο το έχω πάρει 10 μέρες τώρα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Πήγα ξανά στην ΝΟΚΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά ο υπεύθυνος λέει ότι δεν ξέρει τι θα γίνει και τα μασάει. Ανεπίτρεπτο αυτό από την ΝΟΚΙΑ !!! Μήπως ξέρει κανείς κανένα τηλέφωνο να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο και να πω το πρόβλημα μου ? Επίσης κάποιο site στη Φινλανδία για να τους τα πω λίγο ? Πείτε μου τι μπορώ να κάνω ?

Life is a game

Λοιπόν να σας πω το πρόβλημα μου και να ζητήσω και την βοήθεια σας επάνω σε αυτό. Είχα την 4.92 και αποφάσισα να το αναβαθμίσω. Πήρα λοιπόν το κινητό από την ΝΟΚΙΑ με την 5.10. Μετά από 2-3 μέρες το κινητό δεν χτυπούσε όταν με καλούσαν (άναβε η οθόνη αλλά δεν ακουγόταν ήχος) με αποτέλεσμα να έχω 5-10 αναπάντητες. Το πήγα πίσω και το έστειλαν στην Γερμανία από όπου γύρισε μετά από 35 μέρες. Το πήρα και το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά μετά από 4 μέρες. Το πήγα πίσω πάλι και το κράτησαν για 10 μέρες αυτή τη φορά. Το τηλέφωνο το έχω πάρει 10 μέρες τώρα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Πήγα ξανά στην ΝΟΚΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά ο υπεύθυνος λέει ότι δεν ξέρει τι θα γίνει και τα μασάει. Ανεπίτρεπτο αυτό από την ΝΟΚΙΑ !!! Μήπως ξέρει κανείς κανένα τηλέφωνο να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο και να πω το πρόβλημα μου ? Επίσης κάποιο site στη Φινλανδία για να τους τα πω λίγο ? Πείτε μου τι μπορώ να κάνω ?

Πιστεύω πως πρέπει να συνεννοηθείς με τα κεντρικά γραφεία της Νοκια για το πρόβλημά σου και να απαιτήσεις την άμεση αλλαγή της συσκευής (αφού κάθε προσπάθεια επισκευής στάθηκε μάταιη), απειλώντας τους πως αν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνεις έγγραφη διαμαρτυρία στην Ευρωπαϊκή Νόκια και στο ΙΝ.ΚΑ, δυσφημίζοντας την ελληνική αντιπροσωπεία....;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Aγαπητε NicnM,

Σαν τακτικοτατο μελος του φορουμ θελω να εκφρασω τις αντιρρησεις μου στις συστασεις σου που εξεφρασες δημοσια. Το myphone ειναι ενα "φορουμ", πραγμα που σημαινει οτι στις σελιδες του εκφραζονται αποψεις, σκεψεις, ανησυχιες και ενιοτε και μ*λ*κιες των μελων του, οπως πρεπει να ειναι ενα φορουμ με την ευρεια εννοια της λεξης...μαλιστα εχω γκρινιασει αρκετες φορες προς τους moderators για το σβησιμο γραφεντων που θεωρουν ανουσια γιατι πιστευω οτι ακομη και αυτα θα επρεπε να παραμενουν. Νομιζω οτι αυτη η ιστοσελιδα ΔΕΝ αποτελει ενα manual κινητων ωστε καποιος να τη χρησιμοποιει επιλεκτικα ΜΟΝΟΝ οταν ερθει η ωρα να προμηθευτει καποια συσκευη (οπως πιθανον κανεις εσυ αν κρινω απο τις ΔΥΟ ενεργες συμμετοχες σου μεσα σε διαστημα 40 μηνων). Το φορουμ ΖΕΙ λογω των ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (και οχι απλα της αναγνωσης) των εγγεγραμμενων μελων και ετσι νομιζω οτι πρεπει να παραμεινει και για οσους αναζητουν απλα reviews συσκευων υπαρχουν αλλου τυπου sites οπου μπορουν να ενημερωθουν! :)

Αγαπητέ haki,

δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Συμφωνώ ότι ο φιλόξενος αυτός τόπος του myphone.gr πρέπει να είναι ένας τόπος όπου θα μπορεί ο καθένας να διατυπώνει την άποψή του και τη γνώση του για συγκεκριμένα θέματα. Αλλά βρε αδερφέ και λίγο οικονομία στην τεράστια έκταση των σελίδων, νομίζω, ότι δεν θα βλάψει, αντιθέτως θα διευκολύνει τον επισκέπτη, είτε στο να γράφει, είτε στο να διαβάζει. Αλλοιώς θα καταλήξει να είναι ένα γιουσουρούμ απόψεων όπου τα πάντα θα είναι ¨ατάκτως ερριμμένα¨.

Όσον αφορά του ότι έχω κάνει μόνον δύο δημοσιεύσεις σ΄ αυτό το forum, ενώ κάποιοι άλλοι πάρα πολύ περισσότερες, αυτό νομίζω πως δεν είναι λόγος να αισθάνομαι και κατώτερος. Φυσικά, αναγνωρίζω την καλή διάθεση αυτών που μπαίνουν στον κόπο και γράφουν, κι ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν κι αυτά τα φιλαράκια, αλλά ένα forum δεν πρέπει να στηρίζεται μόνον σε αυτούς. Οι επισκέπτες που μόνον διαβάζουν, όπως κι εγώ, σε πληροφορώ ότι είναι πολύ περισσότεροι και δεν πρέπει αυτοί να αγνοούνται. Φυσικά και στηρίζεται ένα forum στους γράφοντες, αλλά μην ξεχνάμε ότι στην επιτυχία του συμβάλλει και ο αριθμός και το είδος των επισκεπτών του. Αλλιώς κινδυνεύει να γίνει ένα κλειστό στέκι μόνον.

καλησπερα παιδια.εχω την εκδοση λογισμικου 4.93.μπηκα στη νοκια να κανω on line αναβαθμιση απο το σπιτι μου για να βαλω την 5.10 αλλα μετα την αναβαθμιση ειχα παλι την παλια οταν πατησα στο κινητο *#0000# .γνωριζει κανεις τιποτα?ευχαριστω πολυ!

καλησπερα παιδια.εχω την εκδοση λογισμικου 4.93.μπηκα στη νοκια να κανω on line αναβαθμιση απο το σπιτι μου για να βαλω την 5.10 αλλα μετα την αναβαθμιση ειχα παλι την παλια οταν πατησα στο κινητο *#0000# .γνωριζει κανεις τιποτα?ευχαριστω πολυ!

Μαλλον κατι λαθος εγινε (η εκανες) στην ολη διαδικασια. Κανε την παλι απο την αρχη.

(4.93 ?? 491 βλεπω εδω http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php

οτι υπαρχει, 4.93 οχι)

Παιδια κι εγω εχω ερωτευθει το 6233 αν και ειναι ακομα στην εκδοση 4.71 οποτε λεω να περιμενω να δω ποτε θα αναβαθμισω. Εκεινο που δεν μπορεσα να καταφερω μεχρι σημερα ειναι να λειτουργησει ο Οπερα...

Παιδια κι εγω εχω ερωτευθει το 6233 αν και ειναι ακομα στην εκδοση 4.71 οποτε λεω να περιμενω να δω ποτε θα αναβαθμισω. Εκεινο που δεν μπορεσα να καταφερω μεχρι σημερα ειναι να λειτουργησει ο Οπερα...

Για να λειτουργήσει οποιοσδήποτε browser σε οποιαδήποτε συσκευή, θα πρέπει να εγκατασταθούν ή να εφαρμοστούν κάποιες ρυθμίσεις. Στην περίπτωσή μας τις "παραγγέλνεις" από εδώ.