Jump to content

NickM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NickM

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 4

NickM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητέ haki, δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Συμφωνώ ότι ο φιλόξενος αυτός τόπος του myphone.gr πρέπει να είναι ένας τόπος όπου θα μπορεί ο καθένας να διατυπώνει την άποψή του και τη γνώση του για συγκεκριμένα θέματα. Αλλά βρε αδερφέ και λίγο οικονομία στην τεράστια έκταση των σελίδων, νομίζω, ότι δεν θα βλάψει, αντιθέτως θα διευκολύνει τον επισκέπτη, είτε στο να γράφει, είτε στο να διαβάζει. Αλλοιώς θα καταλήξει να είναι ένα γιουσουρούμ απόψεων όπου τα πάντα θα είναι ¨ατάκτως ερριμμένα¨. Όσον αφορά του ότι έχω κάνει μόνον δύο δημοσιεύσεις σ΄ αυτό το forum, ενώ κάποιοι άλλοι πάρα πολύ περισσότερες, αυτό νομίζω πως δεν είναι λόγος να αισθάνομαι και κατώτερος. Φυσικά, αναγνωρίζω την καλή διάθεση αυτών που μπαίνουν στον κόπο και γράφουν, κι ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν κι αυτά τα φιλαράκια, αλλά ένα forum δεν πρέπει να στηρίζεται μόνον σε αυτούς. Οι επισκέπτες που μόνον διαβάζουν, όπως κι εγώ, σε πληροφορώ ότι είναι πολύ περισσότεροι και δεν πρέπει αυτοί να αγνοούνται. Φυσικά και στηρίζεται ένα forum στους γράφοντες, αλλά μην ξεχνάμε ότι στην επιτυχία του συμβάλλει και ο αριθμός και το είδος των επισκεπτών του. Αλλιώς κινδυνεύει να γίνει ένα κλειστό στέκι μόνον.
  2. αγαπητέ moderator Nervous, Περιφέρομαι στις σελίδες που αφορούν το Nokia 6233 και παρατηρώ τα εξής: Πολύ καλό που υπάρχει τόση κινητικότητα αλλά προβληματίζομαι μήπως θα έπρεπε να γίνει και κάποιο νοικοκύρεμα στις ερωταπαντήσεις έτσι ώστε οι σελίδες να λιγοστέψουν και η πλοήγησή τους να είναι πιο εύκολη. Μέχρι σήμερα έφτασαν τις 95 και όπως καταλαβαίνεις για να μάθει κάποιος κάτι πριν ...να φτύσει αίμα, αν σκεφθεί ότι πρέπει να τις διαβάσει όλες. Γι΄ αυτό και βλέπουμε να υποβάλλονται οι ίδιες και ξανά οι ίδιες ερωτήσεις αφού κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τις παλιότερες σελίδες. Ειδικά οι πρώτες περίπου 20-30 σελίδες τρώγονται για την άφιξη στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου, πράγμα ανούσιο σήμερα αφού ήδη κυκλοφορεί κανονικά. Άλλο επίσης που θα μπορούσε να γίνει είναι ότι κάποια θέματα που είναι πριν το 2007 και επαναδιατυπώθηκαν και κατόπιν, εάν είναι σε καλλίτερη μορφή τα νεότερα, να σβηστούν τα παλιά και να λιγοστέψουν έτσι οι σελίδες. Επίσης η δυνατότητα να βάζει ο επισκέπτης κάποια προσφιλή του φωτογραφία, δεν νομίζω ότι βοηθάει στη συζήτηση παρά μόνον ότι τρώει χρήσιμο χώρο στη σελίδα, πράγμα κουραστικό για τον επισκέπτη συν την καθυστέρηση στο κατέβασμά της. Πάρε τον πέλεκυ στα χέρια σου αγαπητέ moderator και κάνε ένα καλό νοικοκύρεμα. Η εμπειρία σου στα forums σε συνδυασμό με το σωστό κριτήριό σου, πιστεύω θα δώσει καλό αποτέλεσμα.
  3. Λοιπόν φίλοι μου γεια χαρά. Έκατσα και διάβασα όλες τις σελίδες για το 6131 και για το 6233 μήπως και βρω κάποια λύση στο πρόβλημά μου, αλλά δεν στάθηκα τυχερός. Είμαι από αυτούς που θέλουν να κρατάνε σε καλή κατάσταση και ενημερωμένη την ατζέντα των επαφών του κινητού τους. Τι θέλω να πω? Ακούστε λοιπόν: Αφού καταχώρησα κάποιες φωτογραφίες στις επαφές του 6233 μου, έκανα "refresh" με F5 των επαφών στο Nokia Suite, εκεί μέσα όμως δεν βλέπω τις εικόνες (μικρογραφίες) που καταχώρησα, κανονικά όμως θα έπρεπε να τις βλέπω, αλλά το χειρότερο στη συσκευή μου πλέον όταν πάω να κάνω να κάνω μεταβολή ή προσθήκη στοιχείων σε κάποιες απο τις επαφές μου και πατήσω ¨αποθήκευση¨, η συσκευή βγάζει μήνυμα "ο χειρισμός απέτυχε STOP" (ή ¨Operation failed¨ όταν το γυρίζω στα αγγλικά). (firmware: 05.10, 21/12/06, και PC Nokia Suite: 6.83). Υπ΄ όψιν ότι το ίδιο πρόβλημα είχα και στο προηγούμενο κινητό μου δηλαδή στο 6131. Μη βιαστείτε όμως και μου πείτε βγάλε τη SIM ή κάνε restart, διότι τα έκανα από μέρες τώρα πριν καθήσω και γράψω αυτό το μήνυμα. Υποθέτω ότι είναι κάποιο bug του λειτουργικού συστήματος αυτών των συσκευών. Για όποιον ενδιαφέρεται βαθύτερα, το ίδιο ερώτημα υπέβαλα και στο forum της Nokia στο: http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=phones&message.id=15870#M15870 Κάποια βοήθεια κανείς πριν το πάω για format και επανεγκατάσταση λειτουργικού σε Nokia Club ? :) :mad: :O
×
×
  • Create New...