pik. Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 γεια σας!!!!μετα απο τρια χρονια με το Σαρπ μου σκεφτομαι να παρω το 6233 αλλα θα θελα να ρωτησω αν εχει φλαιτ μοντ.... ευχαριστω... επισης μπορω αν βαλω εφαρμογη να γραφω τις κλησεις? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Παιδες χαιρετω! Μπαινω στο θεμα αμεσως! Εχω γυρω στα 6000 sms και δεν θελω να χασω κανενα! Υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω backup σε txt αρχειο? Και οχι να τα κανω σε backup files απο το Nokia PC suite! Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 γεια σας!!!!μετα απο τρια χρονια με το Σαρπ μου σκεφτομαι να παρω το 6233 αλλα θα θελα να ρωτησω αν εχει φλαιτ μοντ.... ευχαριστω... επισης μπορω αν βαλω εφαρμογη να γραφω τις κλησεις? εχει φλαιτ μοντ.αν θες το ρυθμιζεις να σε ρωταει καθε φορα που το ενεργοπιοις.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 μια ερωτηση ρε παιδια..η αυτονομια του κινητου πως τα παει αν το εχετε μονιμα συνδεδεμενο με ακουστικο bluetooth?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Εχω και εγω ενα μικρο προβλημα... Οταν αλλαζω τα θεματα που εχω αλλαζουν και ο ηχος κλησης και μηνυματος:( :( ... Ωραια τα θεματακια αλλα λιγο σπαστικο αυτο που κανει... Το κανει και σε εσας ή μονο σε μενα??:( Ξερει κανεις καποια λυση?? please help me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 μια ερωτηση ρε παιδια..η αυτονομια του κινητου πως τα παει αν το εχετε μονιμα συνδεδεμενο με ακουστικο bluetooth?? δυο τρεις μερες περιπου με μετρια χρηση Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 δυο τρεις μερες περιπου με μετρια χρηση thanks joker! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 σημερα μολις πηρα την κινηταρα.και ασχοληθηκα λιγο μαζι του..ειναι υπεροχο..μια ερωτηση ρε παιδια..η μπαταρια σε σας ειναι bp-6m-s?γιατι εμενα ειναι bp-6m.δεν πιστευο να με δουλεψαν στη vodafone και να μου βαλαν καμια μικροτερης χωρητικοτητας..γιατι και το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο και μου μπηκαν αμφιβιλιες.παντως και στο manual για bp-6m μιλαει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Εχω και εγω ενα μικρο προβλημα... Οταν αλλαζω τα θεματα που εχω αλλαζουν και ο ηχος κλησης και μηνυματος:( :( ... Ωραια τα θεματακια αλλα λιγο σπαστικο αυτο που κανει... Το κανει και σε εσας ή μονο σε μενα??:( Σε όλους...., οπλίσου με υπομονή και θα είσαι o.k. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 εχει φλαιτ μοντ.αν θες το ρυθμιζεις να σε ρωταει καθε φορα που το ενεργοπιοις.:) σε ευχαριστω πολυ!!!! επισης θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη που να μαγνητοφωνει απεριοριστα κλησεις...αν υπαρχει το πηρα αμεσως... τα φωτα σας.... ευχαριστω..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 μαγνητοφωνει απεριοριστα , φυσικα μεχρι να τελειωσει η διαθεσιμη μνημη του. Μην το σκεφτεσαι καν, αγορασε το.. ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΕΙΟ EVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 πειτε μου ρε παιδια τι τι μπαταρια ακριβως εχει το κινητο σας,να μου φυγουν τα νευρα αν κανω λαθος γιατι κατα τα αλλα το κινητο ειναι αψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Φιλοι γεια σας .Μολις παρελαβα το 6233.Επειδη ειμαι απο επαρχια το παπηγγειλλα απο τη vodafone.Τους ειπα να μου στιελουν το 33 σε μαυρο χρωμα.Αυτο και εγινε αλλα κατω απο την οθονη γραφει vodafone και στην πισω πλευρα το ιδιο.Στο μενου οταν το κλεινω βγαινει το σημα παλι της voda (και με χωρις sim).Mεσα το μενου μου φαινεται για vodafone live.Mηπως τελικα ειναι το 6234 η ετσι ειναι ολες οι συσκευες της voda?Please help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Φιλοι γεια σας .Μολις παρελαβα το 6233.Επειδη ειμαι απο επαρχια το παπηγγειλλα απο τη vodafone.Τους ειπα να μου στιελουν το 33 σε μαυρο χρωμα.Αυτο και εγινε αλλα κατω απο την οθονη γραφει vodafone και στην πισω πλευρα το ιδιο.Στο μενου οταν το κλεινω βγαινει το σημα παλι της voda (και με χωρις sim).Mεσα το μενου μου φαινεται για vodafone live.Mηπως τελικα ειναι το 6234 η ετσι ειναι ολες οι συσκευες της voda?Please help! οχι φιλε μου..το 6233 πηρες..κι εγω το ιδιο πηρα πριν 3 μερες απο vodafone shop και ακριβως τα ιδια παρατηρησα.λες και δεν τους εφτανε το 6234 να κανουν τη διαφημιση τους.τελοσπαντων μπορεις να αλλαξεις τα θεματα,ειναι πληρως παραμετροποιησιμο αλλα θα σου μεινουν μεσα στο μενου τα κωλοεικονιδια της voda που θα σου λενε να κατεβασεις απο το live.ισως με καποια αναβαθμιση να φυγουν οι βλακειες απο το κινητο..εσενα η μπαταρια τι κωδικο ακριβως γραφει?τωρα το φορτιζω για πρωτη φορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 thanks φιλε.Η μπαταρια εχει κωδικο BP -6M.Παντως θα τους παρω τηλ. να το επιστρεψω πισω.Τουλαχιστον επρεπε να μου το ελεγαν οτι το 33 ειναι το ιδιο στο μενου με το 34 .Εννοειται οτι δεν θα το επερνα γιατι ειχα και ενα χ 701 απο voda αλλα ηταν σπαστικο το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 επισης θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη που να μαγνητοφωνει απεριοριστα κλησεις...αν υπαρχει το πηρα αμεσως... Φυσικά και μαγνητοφωνεί κλήσεις. Απλά ακούγεται ένα "μπιπ" όταν ηχογραφείς και στην αναπαραγωγή προστίθεται μία στογμιαία παύση αντί για το "μπιπ". Επιπρόσθετα μπορείς να ηχογραφήσεις οποιονδήποτε εξωτερικό ήχο, χωρίς να είναι απαραίτητο να είσαι σε κλήση. Επίσης μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένο φάκελο στη μνήμη του κινητού ή στην κάρτα μνήμης όπου θα αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις. Καλύτερα δεν γίνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Φυσικά και μαγνητοφωνεί κλήσεις. Απλά ακούγεται ένα "μπιπ" όταν ηχογραφείς και στην αναπαραγωγή προστίθεται μία στογμιαία παύση αντί για το "μπιπ". Επιπρόσθετα μπορείς να ηχογραφήσεις οποιονδήποτε εξωτερικό ήχο, χωρίς να είναι απαραίτητο να είσαι σε κλήση. Επίσης μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένο φάκελο στη μνήμη του κινητού ή στην κάρτα μνήμης όπου θα αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις. Καλύτερα δεν γίνεται :) ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση και πληρη απαντηση καλο μηνα σε ολους!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerostef Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Προβλημα 1:είχα κάνει ένα backup πριν 2 μέρες στον Η/Υ μου για να κάνω ένα update στο κινητό μου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν ξαναπροσπάθησα να κάνω επαναφορά των δεδομένων στο κινητό μου, η διαδικασία "κόλλαγε" στο 18% (τη στιγμή που πέρναγε τις επαφές) και έμενε εκεί. Σύνδεση μέσω καλωδίου (του παλιού που είχα και στο 6630). Έκδοση PC Suite 8.22. Καμιά ιδέα; Πρόβλημα 2:έκανα συγχρονισμό των επαφών του κινητού για να ενημερωθούν οι επαφές στο Outlook 2007. Αυτό ήταν! Διαλύθηκε το σύμπαν! Όλες οι επαφές εμφανίστηκαν στο Outlook και έλειπαν γράμματα από τα ονόματα, από τις σημειώσεις, ημερολόγιο κλπ. 300+ επαφές λάθος! Αν θυμάμαι καλά είχα κάνει συγχρονισμό στο Outlook 2007 με το προηγούμενο κινητό μου 6630, με το ίδιο Nokia PC Suite. Το έχει δει κανείς άλλος; HELP!!! Ούτε backup, ούτε συγχρονισμός!!! :cry: :( :blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 geia sas. erotisi: navigation software iparxei? xrisimopoiei kaneis? efxaristo prokatavolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 geia sas. erotisi: navigation software iparxei? xrisimopoiei kaneis? efxaristo prokatavolika Είναι S40 τηλέφωνο και χρησιμοποιεί μόνο java αλλά δεν υπάρχει navigator γραμμένος σε java. Αν θές βέβαια, μια αρκετά καλή λύση είναι το Map to Mobile που έχει ο Γερμανός χωρίς Navigation, απλά βλέπεις τους χάρτες! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Πήρα κι εγώ το 6233 χθες! Είναι πολύ καλό τηλεφωνο και η ποιότητα αναπαραγωγής mp3 από άλλο...πλανήτη! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Χθές το βράδυ έκανα αναβάθμιση στο 6234 απο την 4.91 στην 5.10,:rotfl: (για αρκετό καιρό δεν ήταν διαθέσιμη παρά μόνο σε nokia club) η μόνη αλλαγή που κατάλαβα είναι ότι η περιήγηση είναι απειροελάχιστα γρηγορότερη!:whistle: Να σας κάνω όμως μια ερώτηση, ενώ λέει να κάνεις back up απ' όλα παρόλα αυτά δεν μου διέγραψε τίποτα και βρήκα μέσα μετά την αναβάθμιση ότι είχα από επαφές μέχρι και μυνήματα,(και φυσικά έλεγξα αν είχε μπει η νέα εκδοση):what: :this: πως γίνεται αυτό? μήπως έκανα τίποτα λάθος????:dizzy: :tease: Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Χθές το βράδυ έκανα αναβάθμιση στο 6234 απο την 4.91 στην 5.10,:rotfl: (για αρκετό καιρό δεν ήταν διαθέσιμη παρά μόνο σε nokia club) η μόνη αλλαγή που κατάλαβα είναι ότι η περιήγηση είναι απειροελάχιστα γρηγορότερη!:whistle: Προφανώς δεν χρησιμοποιείς το ράδιο. Αν χρησιμοποιούσες και έβλεπες ποιόν σταθμό έχεις στην οθόνη αναμονής, θα παρατηρούσες πως το όνομα του σταθμού παρέμενε σταθερό, όποιον σταθμό και αν άκουγες....Το ίδιο συνέβαινε και στο 6131...Με τις νέες αναβαθμίσεις κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πλέον...;) ;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Χθές το βράδυ έκανα αναβάθμιση στο 6234 απο την 4.91 στην 5.10,:rotfl: (για αρκετό καιρό δεν ήταν διαθέσιμη παρά μόνο σε nokia club) η μόνη αλλαγή που κατάλαβα είναι ότι η περιήγηση είναι απειροελάχιστα γρηγορότερη!:whistle: Να σας κάνω όμως μια ερώτηση, ενώ λέει να κάνεις back up απ' όλα παρόλα αυτά δεν μου διέγραψε τίποτα και βρήκα μέσα μετά την αναβάθμιση ότι είχα από επαφές μέχρι και μυνήματα,(και φυσικά έλεγξα αν είχε μπει η νέα εκδοση):what: :this: πως γίνεται αυτό? μήπως έκανα τίποτα λάθος????:dizzy: :tease: Όχι, το backup χρειάζεται σε περίπτωση που την πάθεις σαν εμάς με το 6280 που κόλλησε και έπρεπε να το πας μετά σε nokia club να φτιαχτεί, όπου εννοείται ότι τα έχανες όλα! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Δηλαδη αμα εχεις μεσα ολερς τις ρυθμισεις αν κανω αναβαθ,ιση δεν θα χαθει τιποτα, θα χρησιμοπιιησω μονο την adsl γραμμη μου? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts