sophiemj Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Παιδια ειμαι Βυρωνα εχω κανει αιτηση για conex 512 απο 1/12 και λενε δεν υπαρχουν ελευθερες pstn θυρες για αλλαγη σε adsl!!!Eleos !!Λες και μενω Γουαδελουπη!Τι το διαφημιζουν ετσι αφου δεν το δινουν?? Σιγα μη τη κανω isdn για να πουλησουν τα κουτακια που τους εχουν μεινει & να πληρωνουμε πενταπλο παγιο..αμαν πια!Και μενα ειπαν τσαμπε εξοπλισμος στο ετησιο και 40 ευρω το μηνα. Ισχυει η με παραμυθιαζουν να αλλαξω provider πριν αρχισει και μπει η συνδεση???Ειμαι και εγω ασχετη απο adsl θα σας ζαλισω λιγο...Ευχαριστω! Παράθεση A fanatic fan of a Legend and a Man with a Child's Heart MJHellas.gr The First and only Greek Michael Jackson Fan Base [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Απο πλερας router (ενσυρματου) παντως η καλυτερη προσφορα την ειναι το Jetpack της Altec Συμφωνώ, είμαι εδώ και ένα μήνα πολύ ευχαριστημένος με την ALTEC και ιδιαίτερα με το router του Jetpack. Εγκρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Nope,in a box και broandband pack είναι τα καλύτερα για διάφορους λόγους. Ποιούς λόγους εννοείς ; Γιατί η vivo(cube) σε σχέση με hol έρχεται σε καλύτερη τιμή, το modem το κρατάς μετά το 5μηνο και επωφελείσαι απο τη μικρότερη δέσμευση (μειώσεις). Αν υπάρχουν καλύτεροι λόγοι πες μου γιατί είμαι έτοιμος για pstn σε 512. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 re paidia peite moy kamia kali karta diktyoy na parageilo tora! giati barethika me dial up!kserete ti einai na exei energopoiithei i grammi soy gia adsl kai esy akoma na mpaineis me dial up! fobamai oti an paro mia pio ftini karta diktioy den tha exo taxitita! mexri 30 eyro as brei kaneis giati ego eimai asxetos kai as moy dosei to link apo to e-shop na tin parageilo epiteloys!thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 βρήκα αυτην την καρτα δικτυου καλη ειναι?να την παραγγειλω??λιγο αμεσα μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 H Forthnet einai i moni pou kanei prosfores kai gia tous palious pelates. Deite auto ph: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885 Oi alles koitane mono na se piasoun pelati. Κορυφαία προσφορά. Η 512 βγαίνει αν δεν κάνω λάθος για 6 μήνες 99 ευρώ !! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Κορυφαία προσφορά. Η 512 βγαίνει αν δεν κάνω λάθος για 6 μήνες 99 ευρώ !! Χωρίς τα πάγια του ΟΤΕ για την γραμμή 512 όμως ε;Ή κάνω λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 βρήκα αυτην την καρτα δικτυου καλη ειναι?να την παραγγειλω??λιγο αμεσα μονο.. Kalh einai. alla akrivh. Parth.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Kalh einai. alla akrivh. Parth.... 1000 αρα ειναι. Δεν ειναι και τοσο ακριβη. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 1000 αρα ειναι. Δεν ειναι και τοσο ακριβη. Δεν την χρειάζεται τη 1000αρα για τη δουλειά που θέλει να κάνει. Η πιο απλή 10/100 θα τον κάλυπτε πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Χωρίς τα πάγια του ΟΤΕ για την γραμμή 512 όμως ε;Ή κάνω λάθος.. Σωστά τα λές. Είναι η τιμή της adsl dynamic flat rate της Forthnet. Η 384 βγαίνει ακόμα φτηνότερη.Βασικά έχει χάσει το νόημα της πλέον η netkey.. Για τους παλιούς πελάτες είναι πολύ καλή προσφορά και μάλλον θα την τιμήσω όταν λήξει το τρίμηνο της RAM-HOL.. Αν δεν έχει βγεί κάτι καινούργιο μέχρι τότε :D Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts