rs280ps Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 Κ εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να το τσιμπήσω χρήστης iPhone πολλά χρόνια σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από 15PM.. είχα HUAWEI στο παρελθόν κ ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 On 1/11/2025 at 10:02 ΠΜ, terry39 said: 2 μήνες χωρίς σχόλιο.. ή είστε απόλυτα ευχαριστημένοι ή τα πουλήσατε ; 😂 Έρχεται το 8αρι σε λίγο καιρό, φαίνεται τουμπανακι κι αυτό... Το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος τους,αλλά με το καιρό το συνηθίζεις Χαχαχα εγώ τουλάχιστον όχι απλά δεν το πούλησα αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο το ευχαριστιεμαι 😁 Το μόνο που μετανιώνω είναι που απ' το Nova 5t δεν πήγα κατ ευθείαν σε Honor αλλά έπρεπε να περάσω από Samsung ,Motorola ,Xiaomi!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 On 4/11/2025 at 9:09 ΠΜ, EVINA said: Χαχαχα εγώ τουλάχιστον όχι απλά δεν το πούλησα αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο το ευχαριστιεμαι 😁 Το μόνο που μετανιώνω είναι που απ' το Nova 5t δεν πήγα κατ ευθείαν σε Honor αλλά έπρεπε να περάσω από Samsung ,Motorola ,Xiaomi!! Το μέγεθος συνηθίζεται όμως ; εχω βολευτει με τ πιο μαζεμένο iphone 15 pro ειναι η αλήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 4 minutes ago, terry39 said: Το μέγεθος συνηθίζεται όμως ; εχω βολευτει με τ πιο μαζεμένο iphone 15 pro ειναι η αλήθεια Λοιπόν ,το μέγεθος με απασχολούσε κι εμένα γιατί ιδανικά με αρέσουν τα μαζεμένα τηλέφωνα ...επίσης δεν έχω και τεράστια χέρια 😁 Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλά για κάποιον λόγο στο χέρι κάθεται πολύ καλά ... Το κακο είναι ότι ανοιχτό δεν το βρίσκεις πουθενά όποτε στην ουσία οι περισσότεροι το πήραμε ως "τυφλή αγορά "...και καταλαβαίνεις πως δεν είναι ότι καλύτερο για συσκευή τέτοιας αξίας ... Παρ αυτά είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει μετά τις συσκευές τις Huawei με google... Να σκεφτείς πέρα από την κάμερα με είχε προβληματίσει η μπαταρία (που τα πάει περίφημα ) και το μέγεθος .. Σε όλα είναι μια χαρά 😉 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Εδώ όλα καλά;;; Έχουμε κανένα μειονέκτημα όσο περνάει ο καιρός;; Φιλαράκι πέρασε στο νέο magic 8 pro, οπότε περιμένω να μου στείλει το 7αρι του. 🙃😎 Για εμάς τους παλιούς χρήστες huawei με λογαριασμό κτλ μπορεί να "τρέξει" ή χρειάζεται νέος στη honor; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, terry39 said: Εδώ όλα καλά;;; Έχουμε κανένα μειονέκτημα όσο περνάει ο καιρός;; Φιλαράκι πέρασε στο νέο magic 8 pro, οπότε περιμένω να μου στείλει το 7αρι του. 🙃😎 Για εμάς τους παλιούς χρήστες huawei με λογαριασμό κτλ μπορεί να "τρέξει" ή χρειάζεται νέος στη honor; Ο λογαριασμός της Huawei δεν τρέχει στα honor. Θα πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό honor id. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pezoula Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Προστασία για το Honor Magic 7 Pro https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2466878-προστασία-για-το-honor-magic-7-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) Έχετε αγοράσει κάποια καλή θήκη; Γλιστραει πολύ σκέτο... Κάποια ιδέα γιατί δεν χτυπάει ειδοποίηση στ. gmail; Όλα είναι ανοιχτά με τις άδειες τους και στην εφαρμογή αλλά και σ τις ρυθμίσεις Edited 4 Φεβρουαρίου by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) Καλησπέρα στην παρέα....μετά από αρκετό καιρό απουσίας είπα να δοκιμάσω το εργαλείο. Edited 6 Μαρτίου by CRISPAF77 Παράθεση Realme GT8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts