Jump to content

Honor magic 7 pro

Johnny_Johnny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κ εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να το τσιμπήσω χρήστης iPhone πολλά χρόνια σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από 15PM.. είχα HUAWEI στο παρελθόν κ ήμουν πολύ ευχαριστημένος. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 1/11/2025 at 10:02 ΠΜ, terry39 said:

2 μήνες χωρίς σχόλιο..

ή είστε απόλυτα ευχαριστημένοι 

ή τα πουλήσατε 

; 😂 

Έρχεται το 8αρι σε λίγο καιρό, φαίνεται τουμπανακι κι αυτό...

Το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος τους,αλλά με το καιρό το συνηθίζεις

Χαχαχα εγώ τουλάχιστον όχι απλά δεν το πούλησα αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο το ευχαριστιεμαι 😁

Το μόνο που μετανιώνω είναι που απ' το Nova 5t δεν πήγα κατ ευθείαν σε Honor αλλά έπρεπε να περάσω από Samsung ,Motorola ,Xiaomi!!

On 4/11/2025 at 9:09 ΠΜ, EVINA said:

Χαχαχα εγώ τουλάχιστον όχι απλά δεν το πούλησα αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο το ευχαριστιεμαι 😁

Το μόνο που μετανιώνω είναι που απ' το Nova 5t δεν πήγα κατ ευθείαν σε Honor αλλά έπρεπε να περάσω από Samsung ,Motorola ,Xiaomi!!

Το μέγεθος συνηθίζεται όμως ; εχω βολευτει με τ πιο μαζεμένο iphone 15 pro ειναι η αλήθεια

4 minutes ago, terry39 said:

Το μέγεθος συνηθίζεται όμως ; εχω βολευτει με τ πιο μαζεμένο iphone 15 pro ειναι η αλήθεια

Λοιπόν ,το μέγεθος με απασχολούσε κι εμένα γιατί ιδανικά με αρέσουν τα μαζεμένα τηλέφωνα ...επίσης δεν έχω και τεράστια χέρια 😁

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλά για κάποιον λόγο στο χέρι κάθεται πολύ καλά ...

Το κακο είναι ότι ανοιχτό δεν το βρίσκεις πουθενά όποτε στην ουσία οι περισσότεροι το πήραμε ως "τυφλή αγορά "...και καταλαβαίνεις πως δεν είναι ότι καλύτερο για συσκευή τέτοιας αξίας ...

Παρ αυτά είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει μετά τις συσκευές τις Huawei με google...

Να σκεφτείς πέρα από την κάμερα με είχε προβληματίσει η μπαταρία (που τα πάει περίφημα ) και το μέγεθος ..

Σε όλα είναι μια χαρά 😉

• 2 months later...

Εδώ όλα καλά;;; 

Έχουμε κανένα μειονέκτημα όσο περνάει ο καιρός;; 

Φιλαράκι πέρασε στο νέο magic 8  pro, οπότε περιμένω να μου στείλει το 7αρι του. 🙃😎

Για εμάς τους παλιούς χρήστες huawei με λογαριασμό κτλ μπορεί να "τρέξει" ή χρειάζεται νέος στη honor; 

16 ώρες πριν, terry39 said:

Εδώ όλα καλά;;; 

Έχουμε κανένα μειονέκτημα όσο περνάει ο καιρός;; 

Φιλαράκι πέρασε στο νέο magic 8  pro, οπότε περιμένω να μου στείλει το 7αρι του. 🙃😎

Για εμάς τους παλιούς χρήστες huawei με λογαριασμό κτλ μπορεί να "τρέξει" ή χρειάζεται νέος στη honor; 

Ο λογαριασμός της Huawei δεν τρέχει στα honor. Θα πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό honor id.

• 2 weeks later...

Έχετε αγοράσει κάποια καλή θήκη; 

Γλιστραει πολύ σκέτο... 

Κάποια ιδέα γιατί δεν χτυπάει ειδοποίηση στ. gmail; 

Όλα είναι ανοιχτά με τις άδειες τους και στην εφαρμογή αλλά και σ τις ρυθμίσεις 

Edited by terry39

• 4 weeks later...

Καλησπέρα στην παρέα....μετά από αρκετό καιρό απουσίας είπα να δοκιμάσω το εργαλείο.

Edited by CRISPAF77

Realme GT8 Pro