Jump to content

Poco X7 Pro 5G

PMak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα καταρχάς ένα δίκιο το χεις,οι φωτογραφίες δεν είναι το χόμπι μου θα ήθελα να βγάζω όμως κάποιας ποιότητας αλλά ακούω πολύ μουσική και παίζω παιχνίδια. Και οι τρεις έχουν δυνατό επεξεργαστή για αυτό έχω κολλήσει.

• Απαντήσεις 77
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

16 ώρες πριν, MCGITYS said:

Καλησπέρα σε όλους επειδή ψήνομαι να το πάρω και γω, έχω ένα redmi 11 pro 5g και λέω να το αλλάξω λόγω του ότι δεν υπάρχουν άλλα updates, δεν είμαι των custom rom.

Έχω κολλήσει όμως στο Xiaomi 14T και στο Xiaomi Poco F6. Μια βοήθεια για όποιον θέλει. Οι διαφορές στα χρήματα είναι μικρές. 

ρώτα στα νήματα τ f6 k 14τ εδώ στου x7 pro να σου πει κάποιος ποιο να πάρεις απο τα 14τ φ6 , πάρε όποιο σε καλύπτει περισσότερο , περίμενε f7 k xiaomi 15 είναι καλύτερα απο αυτά π έγραψες 

On 23/2/2025 at 6:29 ΠΜ, MCGITYS said:

Καλημέρα καταρχάς ένα δίκιο το χεις,οι φωτογραφίες δεν είναι το χόμπι μου θα ήθελα να βγάζω όμως κάποιας ποιότητας αλλά ακούω πολύ μουσική και παίζω παιχνίδια. Και οι τρεις έχουν δυνατό επεξεργαστή για αυτό έχω κολλήσει.

Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι φωτογραφίες, πάς στο Xiaomi 14T. Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα παιχνίδια, πάς στο Poco F6.

Αν σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη μπαταρία πάς στο Poco X7 pro.