dimlevi Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 (edited) On 11/6/2025 at 6:48 ΜΜ, dasnowy said: Αν τα πιάσεις ενημέρωσε αν έχει κόφτη. Εμένα το onenet 5g μου το είχαν πασάρει με κόφτη. Ίσως καταργήθηκε. Edited September 8, 2025 by dimlevi 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 2 ώρες πριν, dimlevi said: Ενα update: Βλεπω στην εφαρμογή vodafone αυτο 3tb οριο. Τωρα δε ξερω τι γίνεται μετα εαν κόβεται η απλα πέφτει η ταχύτητα. Δε πιστεύω να ξεπεράσω τα 3tb σε ενα μηνα. Μου ειχε πει οτι δεν εχει κόφτη πάντως ο τύπος στο κατάστημα. Το πακέτο αυτό δίδεται σε ιδιώτες (ενώ είναι εταιρικό). Έχει όριο ΑΛΛΑ υπάρχει ως έξτρα πακέτο με παραπάνω χρέωση, με απεριόριστα δεδομένα. Σε πολλούς το δίνουν δωρεάν, ως προφορά. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlevi Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 8 minutes ago, MIKU said: Το πακέτο αυτό δίδεται σε ιδιώτες (ενώ είναι εταιρικό). Έχει όριο ΑΛΛΑ υπάρχει ως έξτρα πακέτο με παραπάνω χρέωση, με απεριόριστα δεδομένα. Σε πολλούς το δίνουν δωρεάν, ως προφορά. Ποιο ειναι το εξτρα πακετο με τα απεριόριστα? Μου βγαζει 5000 πακετα οταν παω στα bundles. 11 minutes ago, MIKU said: Το πακέτο αυτό δίδεται σε ιδιώτες (ενώ είναι εταιρικό). Έχει όριο ΑΛΛΑ υπάρχει ως έξτρα πακέτο με παραπάνω χρέωση, με απεριόριστα δεδομένα. Σε πολλούς το δίνουν δωρεάν, ως προφορά. Τωρα αξιζει να κανω φασαρια γιατι μου το εδωσε στα 20 ευρω με 3tb οριο αλλα μου ειπε απεριόριστο? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Ειναι πολλα τα 3τερα για ενα μηνα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlevi Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 (edited) 1 minute ago, hercoulis said: Ειναι πολλα τα 3τερα για ενα μηνα Αυτο σκέφτομαι οτι δε πρόκειται να τα φαω. Και αν ποτε τα φαω βαζω ενα έξτρα πακετο προαιρετικά για τον συγκεκριμένο μηνα. Edited June 12, 2025 by dimlevi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 8, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Πλέον μετά την κατανάλωση των 300GB σε πλήρη ταχύτητα ισχύει απεριόριστη χρήση Internet με μειωμένη ταχύτητα: Vodafone Wireless Home Via 4G & 5G: έως 6 Μbps Giga WiFi Home Unlimited: έως 12 Μbps. 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, Ω ξεφτίλα. https://techmaniacs.gr/i-vodafone-richnei-kai-allo-tis-tachytites-fwa-sto-diktyo-tis-se-oloys-toy-syndromites/ 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 19 ώρες πριν, MIKU said: Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, Ω ξεφτίλα. https://techmaniacs.gr/i-vodafone-richnei-kai-allo-tis-tachytites-fwa-sto-diktyo-tis-se-oloys-toy-syndromites/ Ένας εκεί μέσα από τη ιστοσελίδα δε μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να τους ρωτήσει? Γιατί 6 και όχι 10 ή 5,5? Να βγει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση μια φορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 10, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 Δεν ξέρω άμα το πρόσεξα μόνο εγώ αλλά από 300Mbps που έδιναν στο πρόγραμμα 5G πλέον δίνει έως 250Mbps. Δεν νομίζω οι αλλαγές να εφαρμοστούν και στους υφιστάμενους καθώς έχουν υπογράψει συγκεκριμένους όρους, αλλιώς είναι φάουλ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 12 ώρες πριν, elkons said: Δεν ξέρω άμα το πρόσεξα μόνο εγώ αλλά από 300Mbps που έδιναν στο πρόγραμμα 5G πλέον δίνει έως 250Mbps. Δεν νομίζω οι αλλαγές να εφαρμοστούν και στους υφιστάμενους καθώς έχουν υπογράψει συγκεκριμένους όρους, αλλιώς είναι φάουλ. Τόσο αντέχει το δίκτυο, τόσο δίνει... 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 τουλάχιστον το αναφέρουν καθαρά και όποιος αποφασίσει... αν υπάρχει καλύτερη κάλυψη με αυτούς σε συγκεκριμένη περιοχή γιά ανάγκη δεν είναι άσχημη τιμή μαζί με τηλεφωνία όταν κοίταξα γιά την περίπτωση μου, η νοβα δεν αναφέρει τίποτα και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlevi Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 (edited) On 10/7/2025 at 4:04 ΜΜ, MIKU said: Τόσο αντέχει το δίκτυο, τόσο δίνει... μαλλον το μειωσανε σε ολους, τετοια ωρα 2-4 π.πμ πριν 2 εβδομαδες επιανα 380-400 και συνηθως μεσα στη μερα επιανα 320. Παρατηρώ οτι το speedtest προσπαθει να παει παραπανω αλλα σα να υπαρχει κοφτης και το τραβαει πισω οταν παει να περασει τα 250. 7 minutes ago, dimlevi said: μαλλον το μειωσανε σε ολους, τετοια ωρα 2-4 π.πμ πριν 2 εβδομαδες επιανα 380-400 και συνηθως μεσα στη μερα επιανα 320. Παρατηρώ οτι το speedtest προσπαθει να παει παραπανω αλλα σα να υπαρχει κοφτης και το τραβαει πισω οταν παει να περασει τα 250. εκανα και ενα ακομα τωρα : Edited July 11, 2025 by dimlevi 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 1) Ξέρει κάποιος τηλ για προσφορά για ONE NET 5G και τί τιμές δίνουν στο περίπου? 2) Μπορεί να συνδυαστεί με τηλεφωνική γραμμή και να γίνει φορητότητα από COSMOTE?? Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirbouson Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) On 12/6/2025 at 4:31 ΜΜ, dimlevi said: Ενα update: Βλεπω στην εφαρμογή vodafone αυτο 3tb οριο. Τωρα δε ξερω τι γίνεται μετα εαν κόβεται η απλα πέφτει η ταχύτητα. Δε πιστεύω να ξεπεράσω τα 3tb σε ενα μηνα. Μου ειχε πει οτι δεν εχει κόφτη πάντως ο τύπος στο κατάστημα. Εγώ είμαι με onenet LTE εδώ και 5 μήνες, ζήτησα onenet 5G αλλά μου είπαν ότι έχει όριο 300GB και μετά κόφτη στα 12mbps. Αυτό που το βλέπεις, στην εφαρμογή myvodafone στο κινητό; Edited July 29, 2025 by tirbouson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlevi Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 1 hour ago, tirbouson said: Εγώ είμαι με onenet LTE εδώ και 5 μήνες, ζήτησα onenet 5G αλλά μου είπαν ότι έχει όριο 300GB και μετά κόφτη στα 12mbps. Αυτό που το βλέπεις, στην εφαρμογή myvodafone στο κινητό; Σωστα στην εφαρμογή στην καρτελα με το νούμερο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirbouson Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Εμένα πάντως αυτό φαίνεται στην εφαρμογή myVodafone στο κινητό μου. 4 ώρες πριν, dimlevi said: Σωστα στην εφαρμογή στην καρτελα με το νούμερο σου. Το OneNet 5G δεν το βλέπω ούτε εμπορικά διαθέσιμο πάντως στη σελίδα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erik37 Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 a On 29/7/2025 at 2:04 ΜΜ, tirbouson said: Εμένα πάντως αυτό φαίνεται στην εφαρμογή myVodafone στο κινητό μου. Το OneNet 5G δεν το βλέπω ούτε εμπορικά διαθέσιμο πάντως στη σελίδα τους. απ'ότι φαίνεται το δίνουν από τα καταστήματα ίσως και μετέπειτα να αναρτηθεί στη σελίδα τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlevi Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 On 29/7/2025 at 2:04 ΜΜ, tirbouson said: Εμένα πάντως αυτό φαίνεται στην εφαρμογή myVodafone στο κινητό μου. Το OneNet 5G δεν το βλέπω ούτε εμπορικά διαθέσιμο πάντως στη σελίδα τους. πηγαινε σε καταστημα της γειτονιας σου μιλα με τον ιδιοκτητη εκει και μπορει να στο κανει ακομα και αν δεν ειναι στο site εγω ετσι το εκανα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirbouson Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) Πήγα ρώτησα για μετάβαση σε onenet 5G στο κατάστημα και μου είπαν ότι γίνεται αλλά υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης και μετά τα 300GB η ταχύτητα πέφτει στα 12mbps. Δεν υπάρχει στη vodafone μου είπαν 5G απεριόριστο χωρίς κόφτη. Επίσης για τη μετάβαση στο OneNet 5G μου είπαν +7€/μήνα στο πάγιο (λογικό αν ήταν πραγματικά απεριόριστο). Μάλλον πρέπει να πας με γνωστό. Edited August 1, 2025 by tirbouson 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirbouson Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 (edited) Κάλεσα και το 1399 να δω μήπως μπορώ να το προχωρήσω από εκεί και μου είπαν ότι στην περιοχή μου δεν είναι διαθέσιμο το OneNet 5G. Άντε βγάλε άκρη...Δηλαδή στο κινητό πως έχω μια χαρά 5G με vodafone?Θα μας τρελάνουν αυτοί! Edited August 13, 2025 by tirbouson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirbouson Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 (edited) Ξέρει κανείς αν μπορεί να αλλάξει εξοπλισμό σε OneNet 4G και να του δώσουν το Business Cube 5G; (https://www.vodafone.gr/business/ypostirixi/syndesi-rythmiseis-router/vodafone-wireless-business-cube-5g) Ή αναγκαστικά αλλάζει πρόγραμμα και πάει σε 5G από 4G? Edited September 8, 2025 by tirbouson 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 1 minute ago, tirbouson said: Ξέρει κανείς αν μπορεί να αλλάξει εξοπλισμό σε OneNet 4G και να του δώσουν το Business Cube 5G; (https://www.vodafone.gr/business/ypostirixi/syndesi-rythmiseis-router/vodafone-wireless-business-cube-5g) Ή αναγκαστικά αλλάζει πρόγραμμα και πάει σε 5G από 4G? Αλλάζει σίγουρα το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirbouson Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 (edited) Το έχει κάνει κάποιος;Μη φάμε καμία φόλα και από το 4G με απεριόριστο μας πάνε στο 5G με όριο τα 300gb και μετά κόφτη (εκεί θα πέσει το κλάμα της αρκούδας). Εκτός κι αν μπορούν να το κλειδώσουν απομακρυσμένα στο 4G only και να γίνει αντικατάσταση εξοπλισμού με 5G εξοπλισμό. Edited September 8, 2025 by tirbouson 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 24 minutes ago, tirbouson said: Το έχει κάνει κάποιος;Μη φάμε καμία φόλα και από το 4G με απεριόριστο μας πάνε στο 5G με όριο τα 300gb και μετά κόφτη (εκεί θα πέσει το κλάμα της αρκούδας). Εκτός κι αν μπορούν να το κλειδώσουν απομακρυσμένα στο 4G only και να γίνει αντικατάσταση εξοπλισμού με 5G εξοπλισμό. Δεν παίζει να στο κάνουν αυτό με την καμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirbouson Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Πιο πάνω κάποιος έγραψε ότι έχει το OneNet 5G με όριο 3tb να φαίνεται στην εφαρμογή myVodafone με 20€/μήνα. Θα πάρω στα κεντρικά να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts