Jump to content

Vodafone Wireless Home 4G/5G

elkons
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα, η Vodafone ανακοίνωσε την προσθήκη του Wireless Home Via 5G, επεκτείνοντας την υπάρχουσα υπηρεσία Wireless Home Via 4G. 

Συνοπτικά τα προγράμματα:

Wireless Home Via 4G:

Τιμή: 22,95€/μήνα

Ταχύτητες: Έως 150 Mbps

Δεδομένα: Απεριόριστα

Ομιλία: Απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και κινητά Ελλάδας

Εξοπλισμός: Δωρεάν σύγχρονος 4G+ router

Wireless Home Via 5G:

Τιμή: 26,90€/μήνα

Ταχύτητες: Έως 300 Mbps

Δεδομένα: Απεριόριστα

Ομιλία: Απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και κινητά Ελλάδας

Εξοπλισμός: Δωρεάν σύγχρονος 5G router

Σημαντικές πληροφορίες

Μετά την κατανάλωση 300GB σε πλήρη ταχύτητα, η ταχύτητα μειώνεται:

4G: Έως 8 Mbps

5G: Έως 12 Mbps

*Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για τους πρώτους 12 μήνες του συμβολαίου. Από τον 13ο μήνα, ενδέχεται να υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου έως 1,5€ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

*Ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν.

*Οι υπηρεσίες δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλο σημείο πέραν της διεύθυνσης ενεργοποίησής τους

*Διαθεσιμότητα υπηρεσιών ανάλογα με την περιοχή.

Ανυπομονώ να διαβάσω τις απόψεις και τις εμπειρίες σας🙂

Περισσότερες πληροφορίες 

https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_content=hp-statheri-internet&i_owner=mk-fm&i_name=20210803-giga-wifi-home

Edited by elkons

το καλό έχει τηλεφωνία & σε σχέση με ν*β* το 4G έχει 5 φορές πάνω ταχ...το ανακοίνωσες την κατάλληλη στιγμή γιά εμένα

Δεν είδα κάπου το upload

στη σελιδα κάτω τέλος αν ανοίξουμε το Τιμοκατάλογο Vodafone Wireless Home Via 4G/5G λέει γιά 45 & 50 ευρώ τον μήνα

Δυστυχώς απαράδεκτο πακέτο για 5G.

Καλύτερα να πληρώσω παραπάνω Cosmote που είναι πραγματικά απεριόριστα ή Nova που έχει όριο 2TB.

Κρίμα, προφανώς το δίκτυο δεν αντέχει.

Επίσης έκανα αναφορά στη διαχείριση για να το κάνουν pinned.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• The topic was pinned
54 minutes ago, MIKU said:

Καλύτερα να πληρώσω παραπάνω Cosmote που είναι πραγματικά απεριόριστα ή Nova που έχει όριο 2TB.

Κρίμα, προφανώς το δίκτυο δεν αντέχει.

Επίσης έκανα αναφορά στη διαχείριση για να το κάνουν pinned.

1 TB είναι στη νόβα, αλλά με μέτριο δίκτυο και συνάμα σύντομα ίσως περικοπή στο όριο και σ 'αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν έκανε την έκπληξη η βονταφον, δυστυχώς, κριμα, πραγματικά πολύ κακό πρόγραμμα. Τι ρουτερ δίνει στο μεταξύ, ξέρουμε; Μάλλον το ίδιο το ZTE με τους άλλους υποθέτω 

Edited by johnny_htc

36 minutes ago, johnny_htc said:

1 TB είναι στη νόβα, αλλά με μέτριο δίκτυο και συνάμα σύντομα ίσως περικοπή στο όριο και σ 'αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν έκανε την έκπληξη η βονταφον, δυστυχώς, κριμα, πραγματικά πολύ κακό πρόγραμμα. Τι ρουτερ δίνει στο μεταξύ, ξέρουμε; Μάλλον το ίδιο το ZTE με τους άλλους υποθέτω 

Πραγματικά άθλιο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχει λόγος να το βάλει κανείς, ας βάλει όποιος θέλει το 4G+.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 minute ago, MIKU said:

Θα λειτουργεί το 4G ή θα χει μπουκωσει; γιατί βαράει το 4G μερικές φορές κάτι φρίκες. 

1 ώρα πριν, MIKU said:

Είναι πολύ μέτριο όντως

Βέβαια της COSMOTE είναι το Doble play 5G SIM πανάκριβο, ούτε οι Γερμανοί δε το έχουν τόσο,είναι πάρα πολύ υψηλή τιμή ενώ κ ανταγωνισμός σχεδόν τη μισή. 

Συμπέρασμα όμως καμία δε κατάφερε να χτυπήσει/απειλήσει το COSMOTE Wifi 5G εκτός του Starlink.

3 ώρες πριν, babis3g said:

το καλό έχει τηλεφωνία & σε σχέση με ν*β* το 4G έχει 5 φορές πάνω ταχ...το ανακοίνωσες την κατάλληλη στιγμή γιά εμένα

Δεν είδα κάπου το upload

στη σελιδα κάτω τέλος αν ανοίξουμε το Τιμοκατάλογο Vodafone Wireless Home Via 4G/5G λέει γιά 45 & 50 ευρώ τον μήνα

Είναι και καλά οι τιμές καταλόγου για το πρόγραμμα, αλλά η εταιρεία το δίνει σε προσφορά, οπότε δεννασχλουμαστε6με τέτοιες τιμές. Όλες κανονικά υποτίθεται έχουν πολύ υψηλότερες τιμές καταλόγου. Το upload αν εννοείς για κόφτη, μάλλον συμμετρικα πάει και αυτό στα 12 mbps όταν πέσει η ταχύτητα του download, αλλά στην πράξη πολλές φορές είναι αρκετά μικρότερη ή ταχύτητα του upload, άρα πρακτικά 6δεν επηρεάζεται θα έλεγα. 

13 minutes ago, MIKU said:

Πάντως για μια εξευτελιστικη προσφορά τύπου 12 ευρώ το μήνα για κάνα εξοχικό να το έχεις για καλοκαιρινούς μήνες και για να βάζεις κάμερες κλπ να δουλεύουν, δεν είναι κακό. Αλλά μόνο σε τέτοια τιμή, δηλαδή προσφορακλα. Κάτι τέτοιο άμα κάνει η βονταφον, μπορεί να αποκτήσει κοινό το συγκεκριμένο. 

από ότι διάβαζα χτες όλο το απόγευμα στο νήμα Νόβα wifi 4/5G, αυτές οι συνδέσεις συνήθως είναι λύση γιά απομακρυσμένες περιοχές (αν & δεν είναι σε όλους σταθερές συνδέσεις) πού δεν έχουν πολλές επιλογές & δεν μπορώ να πω ότι είναι χάλια λύση...

γιά εμένα σε απομακρυσμένη περιοχή με διπλάσια τιμή το πακέτο adsl έναντι του 4G & συνέχεια με 8mbps, τι είχα τι έχασα αν μπεί κόφτης στα 8 ή 12 mbps ... σε άλλον πού το θέλει 100% γιά την ταχύτητα όντως δεν είναι το καλύτερο, αλλά από την άλλη άντε από τα 150 mbps (4G) να έβαζαν κόφτη στα 20-30...εδώ πού τα λέμε 8 είναι λίγο, δηλαδή ίσα πού αφήνουν να τσουλάει η γραμμή 🛴

επίσης είναι & η ανάγκη του χρήστη, πχ σε αρκετούς δεν τους ενδιαφέρει η τηλεφωνία σε τέτοια σύνδεση, μόνο data τους επαρκεί...γιά εμένα τηλεφωνία είναι plus λόγο των γέρων όσο υπάρχουν

Edited by babis3g

7 minutes ago, babis3g said:

από ότι διάβαζα χτες όλο το απόγευμα στο νήμα Νόβα wifi 4/5G, αυτές οι συνδέσεις συνήθως είναι λύση γιά απομακρυσμένες περιοχές (αν & δεν είναι σε όλους σταθερές συνδέσεις) πού δεν έχουν πολλές επιλογές & δεν μπορώ να πω ότι είναι χάλια λύση...

γιά εμένα σε απομακρυσμένη περιοχή με διπλάσια τιμή το πακέτο adsl έναντι του 4G & συνέχεια με 8mbps, τι είχα τι έχασα αν μπεί κόφτης στα 8 ή 12 mbps ... σε άλλον πού το θέλει 100% γιά την ταχύτητα όντως δεν είναι το καλύτερο, αλλά από την άλλη άντε από τα 150 mbps (4G) να έβαζαν κόφτη στα 20-30...εδώ πού τα λέμε 8 είναι λίγο, δηλαδή ίσα πού αφήνουν να τσουλάει η γραμμή 🛴

επίσης είναι & η ανάγκη του χρήστη, πχ σε αρκετούς δεν τους ενδιαφέρει η τηλεφωνία σε τέτοια σύνδεση, μόνο data τους επαρκεί...γιά εμένα τηλεφωνία είναι plus λόγο των γέρων όσο υπάρχουν

Ναι ο κόφτης είναι χαμηλός, έστω εκεί που είπες, θα ήταν άξιος αντικατάστασης μιας σωστής adsl γραμμής και με το παραπάνω. 

Πολύ χαμηλός ο κόφτης, ειδικά για το 5G πακέτο.

Σε λίγο καιρό λήγει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα της vodafone που έχω στο πατρικό με απεριόριστα data χωρίς κόφτη, απεριόριστα προς σταθερά και 400 λεπτά προς κινητά με 10 ευρώ το μήνα και ψάχνομαι μιας και διάβασα πως πλεον βάζουν και σε αυτό κόφτη (προσπάθησαν να μου βάλουν και εμένα με την καταπληκτική ταχύτητα των... 64kbps μετά τα 200GB).

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

8mbps σε adsl πού είναι σταθερή η γραμμή ποτέ δεν είχα θέμα, πάντα σταθερή σύνδεση, αν εξαιρέσω τα HD κολλάει λόγο χαμηλού bandwidth  ...αλλά σε τέτοιες συνδέσεις wifi πού δεν είναι σταθερές γραμμές ειδικά να είναι & άλλες συσκευές συνδεμένες με 8 θα σέρνεται, και οι απλές σελίδες μπορεί να ανοίγουν μετά από πολλά δεύτερα, σίγουρα το ping θα ανεβεί

ρε voda ανέβασε τον κόφτη 👆 & σίγουρα θα πάνε πολλοί με τέτοια τιμή & ταχύτητες

34 minutes ago, dasnowy said:

Πολύ χαμηλός ο κόφτης, ειδικά για το 5G πακέτο.

Σε λίγο καιρό λήγει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα της vodafone που έχω στο πατρικό με απεριόριστα data χωρίς κόφτη, απεριόριστα προς σταθερά και 400 λεπτά προς κινητά με 10 ευρώ το μήνα και ψάχνομαι μιας και διάβασα πως πλεον βάζουν και σε αυτό κόφτη (προσπάθησαν να μου βάλουν και εμένα με την καταπληκτική ταχύτητα των... 64kbps μετά τα 200GB).

Κάτσε εκεί πού κάθεσαι, εγώ γιά adsl ote με τελική στη γραμμή 8mbps δίνω 40 γιά τα ίδια πού δεν υπάρχει χαλκός από άλλο πάροχο & έχω ψάξει όλα τα νήματα εδω μέσα να βρω καλύτερη λύση

Edited by babis3g
προσθεση

27 minutes ago, babis3g said:

Κάτσε εκεί πού κάθεσαι, εγώ γιά adsl ote με τελική στη γραμμή 8mbps δίνω 40 γιά τα ίδια πού δεν υπάρχει χαλκός από άλλο πάροχο & έχω ψάξει όλα τα νήματα εδω μέσα να βρω καλύτερη λύση

40; Η τιμή καταλόγου είναι 25-28 ευρώ. Πάντως λέγεται πως η cosmote θα βγάλει νεά προγράμματα 5G wifi που θα δίνουν και τηλεφωνία.

ναι αλλά όταν έκανα το deal ήταν πριν 3 χρόνια, 2 το συμβόλαιο & κάνα χρόνο το αμελήσαμε ...

Πάντως λέγεται πως η cosmote θα βγάλει νεά προγράμματα 5G wifi που θα δίνουν και τηλεφωνία

ωωω ευχαριστώ, καλά νέα, αυτοί δεν έχουν κόφτη... δηλαδή άντε να κάνω υπομονή, θα τους πάρω τηλ αν ξέρουν πότε με το καλό

7 ώρες πριν, babis3g said:

ναι αλλά όταν έκανα το deal ήταν πριν 3 χρόνια, 2 το συμβόλαιο & κάνα χρόνο το αμελήσαμε ...

ωωω ευχαριστώ, καλά νέα, αυτοί δεν έχουν κόφτη... δηλαδή άντε να κάνω υπομονή, θα τους πάρω τηλ αν ξέρουν πότε με το καλό

Πάρε ναι και πες μας τι σου είπαν. Επίσης το συμβόλαιο σου για την adsl, μήπως έχει λήξει και πήγε στα 40 η τιμή που πληρώνεις;; Πολλά λεφτά, έπρεπε να κάνεις κανά καινούργιο συμβόλαιο καλύτερα και ας το έκοβες όποτε ήθελες, λιγότερα θα ερχόταν. 

περίμενα & ώρα στο τηλ, ο υπάλληλος είπε αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία πληροφορία γιά την πρόσθεση τηλεφωνίας στο ασύρματο 5τζι... γιά το συμβόλαιο, νομίζω αυτό έγινε, θυμάμαι ήταν πιό λίγο, θα την πάτησα, ευχαριστώ

26 minutes ago, babis3g said:

περίμενα & ώρα στο τηλ, ο υπάλληλος είπε αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία πληροφορία γιά την πρόσθεση τηλεφωνίας στο ασύρματο 5τζι... γιά το συμβόλαιο, νομίζω αυτό έγινε, θυμάμαι ήταν πιό λίγο, θα την πάτησα, ευχαριστώ

Το Μάρτιο διάβασα σε διπλανό forum. 

Για τη vodafone τώρα, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω. Μου επιβεβαίωσαν τον κόφτη στα 8mbps μετά τα 300gb. Για Μαγνησία που ρώτησα, μου είπαν πως έχει διαθεσιμότητα μόνο στα Άνω Λεχώνια. Περίεργο μιας και στο πατρικό πιάνω 200mbps. Ίσως το δίνουν μόνο εκεί που δεν έχει adsl. Αλλά τι κάνεις με 10mbps down και 0,8mbps up το 2025;

2 minutes ago, dasnowy said:

Το Μάρτιο διάβασα σε διπλανό forum. 

Για τη vodafone τώρα, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω. Μου επιβεβαίωσαν τον κόφτη στα 8mbps μετά τα 300gb. Για Μαγνησία που ρώτησα, μου είπαν πως έχει διαθεσιμότητα μόνο στα Άνω Λεχώνια. Περίεργο μιας και στο πατρικό πιάνω 200mbps. Ίσως το δίνουν μόνο εκεί που δεν έχει adsl. Αλλά τι κάνεις με 10mbps down και 0,8mbps up το 2025;

Ναι, δυστυχώς το πρόγραμμα είναι χάλια όπως το πλασαρισαν, κρίμα πραγματικά.. 

Διάβασα την ανακοίνωση αλλά δεν καταλαβαίνω από ποια πηγή εκπέμπει το ασύρματο η Voda.

Στη διεύθυνσή μου λέει "Εξαίρετη ≥ 100 Mbit/s" και για το χάρτη εκτίμησης ταχύτητας δικτύου κινητής

Τα διαστήματα τιμών της εκτιμώμενης μέγιστης ταχύτητας ανά γεωγραφική περιοχή και για κάθε ροή χωριστά, αφορούν σε βέλτιστες συνθήκες σύνδεσης 4G και 5G δικτύου, μόνο σε εξωτερικούς χώρους και όταν ο χρήστης δεν κινείται με όχημα. Η εκτίμηση βασίζεται σε θεωρητικό μοντέλο προσομοίωσης*.

και για το *

*Οι ταχύτητες σύνδεσης στο Διαδίκτυο εξαρτώνται από συνθήκες και τεχνικές παραμέτρους πέραν του ελέγχου της VODAFONE. Ενδεικτικά αναφέρονται: τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά της τερματικής συσκευής, οι παράλληλες ενεργές συνδέσεις στο Internet ή η ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών από την τερματική συσκευή, η χαμηλή μπαταρία ή/και επεξεργαστική ισχύς της τερματικής συσκευής, τα φυσικά εμπόδια λόγω των επιμέρους τοπογραφικών χαρακτηριστικών μεταξύ της τερματικής συσκευής και του σταθμού βάσης, οι καιρικές συνθήκες, οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από εξοπλισμό τρίτων, η μη ελεγχόμενη μεταβολή στον αριθμό των εν ενεργεία χρηστών που εξυπηρετούνται από τον ίδιο σταθμό βάσης, η απόσταση από τον σταθμό βάσης, περιστατικά ανωτέρας βίας.

Μας δουλεύουνε?

εγώ πιστεύω έχει κάποιες αλήθειες, δεν είναι πάντα σταθερά αυτά τα ασύρματα αν είμαστε λίγο μακρυά από τις κεραίες...και αν μπεί σε ενέργεια τόσο χαμηλός κόφτης μπορεί να σέρνεται αν είναι πολλές συσκευές συνδεμένες ... θα είναι καλύτερα αν δώσουν τον εξοπλισμό με την εξωτερική κεραία

και για το *

*Οι ταχύτητες σύνδεσης στο Διαδίκτυο εξαρτώνται από συνθήκες και τεχνικές παραμέτρους πέραν του ελέγχου της VODAFONE...περιστατικά ανωτέρας βίας.

εγώ αυτό δεν κατάλαβα... να ρίχνουν παλουκιές στην συσκευή αν κολλάει η σύνδεση ? :classic_laugh:

Σε ερώτηση στη Voda, ο υπάλληλος είπε ότι στο 4G δεν προβλέπεται σταθερό ενώ στο 5G δεν διατίθεται στην περιοχή μου !!!

1 minute ago, makap said:

Σε ερώτηση στη Voda, ο υπάλληλος είπε ότι στο 4G δεν προβλέπεται σταθερό ενώ στο 5G δεν διατίθεται στην περιοχή μου !!!

Nova κατάσταση και εγώ είχα ζητήσει με Nova σε περιοχή 5G και δε μου το έδιναν😞

Edited by elkons

Έμαθε κανείς ποιο ρούτερ δίνουν στο Wireless Home Via 5G;

Αν είναι το ίδιο με την cosmote και εάν το κρατάς μετά, τότε ίσως αξίζει λίγο.

8 ώρες πριν, MIKU said:

Έμαθε κανείς ποιο ρούτερ δίνουν στο Wireless Home Via 5G;

Αν είναι το ίδιο με την cosmote και εάν το κρατάς μετά, τότε ίσως αξίζει λίγο.

Λογικά το ίδιο θα δίνουν. Κάτσε να δω μήπως καταφέρω να συνεννοηθώ με τον Tobi και μάθουμε 😂

Έλα μαν, edit : Το ZTE MC888 Ultra δίνουν, το ίδιο δηλαδή με την Cosmote. Τι στον καλό, massive παραγγελία έπεσε στον Κινέζο και είπαν τώρα είναι ευκαιρία να διαθέσουμε την υπηρεσία; 😂 Επίσης λέει δουλεύει μόνο για τη διεύθυνση που δηλώνουμε και παρέχεται δωρεάν με 24ωρο συμβόλαιο, δηλαδή απ ο, τι καταλαβαίνω, το κρατάμε και μετά το τέλος 😏

Edited by johnny_htc

39 minutes ago, johnny_htc said:

Λογικά το ίδιο θα δίνουν. Κάτσε να δω μήπως καταφέρω να συνεννοηθώ με τον Tobi και μάθουμε 😂

Έλα μαν, edit : Το ZTE MC888 Ultra δίνουν, το ίδιο δηλαδή με την Cosmote. Τι στον καλό, massive παραγγελία έπεσε στον Κινέζο και είπαν τώρα είναι ευκαιρία να διαθέσουμε την υπηρεσία; 😂 Επίσης λέει δουλεύει μόνο για τη διεύθυνση που δηλώνουμε και παρέχεται δωρεάν με 24ωρο συμβόλαιο, δηλαδή απ ο, τι καταλαβαίνω, το κρατάμε και μετά το τέλος 😏

24μηνο εννοείς μάλλον 

9 minutes ago, Gv2008 said:

24μηνο εννοείς μάλλον 

Φαντάζεσαι; 24ωρο και πέταμα 😂🤣

Yep 24 μηνο 🙂