CHIEF Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Υπαρχει καποιο αξιολογο τζαμακι που να κρύβει την οθονη οταν το κοιτάς πλαγια? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Έχει κανείς το https://www.skroutz.gr/s/58416897/ESR-Privacy-Tempered-Glass-Galaxy-S25-Ultra.html να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 21 ώρες πριν, panosno1com said: Έχει κανείς το https://www.skroutz.gr/s/58416897/ESR-Privacy-Tempered-Glass-Galaxy-S25-Ultra.html να μας πει εντυπωσεις? Φοράω εδώ και μια βδομάδα περίπου που έχω το τηλέφωνο, το αντίστοιχο της Spigen. Δεν ξέρω τι εννοείς αξιόλογο, αλλά από τα πλάγια δεν μπορεί να δει κανείς. Αλλά εμένα με έχει κουράσει γιατί πρέπει να κοιτάω καρφί την οθόνη, επιπλέον η φωτεινότητα ακόμα και έτσι πέφτει σημαντικά και ίσως να "χαντακώνεται" η φανταστική οθόνη του. Οπότε θα το βγάλω και θα το αντικαταστήσω με ένα διάφανο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 4 ώρες πριν, antonis_kiriazis said: Φοράω εδώ και μια βδομάδα περίπου που έχω το τηλέφωνο, το αντίστοιχο της Spigen. Δεν ξέρω τι εννοείς αξιόλογο, αλλά από τα πλάγια δεν μπορεί να δει κανείς. Αλλά εμένα με έχει κουράσει γιατί πρέπει να κοιτάω καρφί την οθόνη, επιπλέον η φωτεινότητα ακόμα και έτσι πέφτει σημαντικά και ίσως να "χαντακώνεται" η φανταστική οθόνη του. Οπότε θα το βγάλω και θα το αντικαταστήσω με ένα διάφανο. Σ ευχαριστώ για την απαντηση σου. Παρατηρω οτι μαζευει δαχτυλιές η οθοναρα στις 10 μερες που το εχω. Αξιολογο εννοω να προστατεύει χωρις να χανεις δακτυλικά αποτυπώματα... Μ αρεσει η ιδεα να μη βλεπει κανεις απ το πλαι αλλα αμα χανω φωτεινοτητα... (το διαβασα και σε reviews αυτό σήμερα) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Υπαρχει καποιο τζαμακι για τις δαχτυλιες? Πως να το ψαξω ? Ξερει κανεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου To mozik εχει κλεισει? Ψαχνω κατάστημα στην Αθηνα που να τοποθετεί και το tempered glass. Ξερετε κάποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 58 minutes ago, vadergr said: To mozik εχει κλεισει? Ψαχνω κατάστημα στην Αθηνα που να τοποθετεί και το tempered glass. Ξερετε κάποιο? το mozik στη νεα σμυρνη παντως ειναι κλειστο. εγω παω στο uniqueshop στη νεα σμυρνη και τα τοποθετουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts