LTsiron Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Γειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα υπολογιστή για παιχνίδια και μετά απο σχετική μελέτη κατέληξα στην εξής σύνθεση καθότι η οικονομική πλευρά είναι κάπως περιορισμένη: cpu intel i5-4460 3.20ghz, motherboard asus b85m-e, ram kingston kvr 16n11s8/4 4gb ddr3, vga asus geforce gtx750-phoc-2gd5 2gb ddr5, ssd kingston sms200s3/120g 120gb, psu coolermaster elite 600w, case coolermaster silencio 650. Θα ήθελα την γνώμη σας καθώς και εναλλακτικές προτάσεις. Ευχαριστώ. Παιδιά καμμία απάντηση; βοηθήστε με λίγο με την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδιά καμμία απάντηση; βοηθήστε με λίγο με την γνώμη σας. Άλλαξε την κάρτα με την 750Ti, 150€ έχει νομίζω. Αρκετή διαφορά με την απλή. Επίσης ραμ πάρε ένα dimm HyperX Fury στα 4 και κάποια στιγμή κάνε τα 8. Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για τα λεφτά του Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά έχω βρει ένα σύστημά με τα εξής χαρακτηριστικά,μεταχειρισμένο,τι λέτε,αξίζει?τι χρήματά λέτε να διαθέσω? https://docs.google.com/file/d/0B20JuVTAow0RT3hIOGVxWlRTbUk/edit?usp=docslist_api Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Γνώμη μου, μάζεψε 500€ και πάρε ένα καλύτερο σύστημα να το έχεις αρκετά χρόνια. Το συγκεκριμένο δεν αξίζει, είναι πολύ παλιό και αδύναμο πια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Γνώμη μου, μάζεψε 500€ και πάρε ένα καλύτερο σύστημα να το έχεις αρκετά χρόνια. Το συγκεκριμένο δεν αξίζει, είναι πολύ παλιό και αδύναμο πια Κοίτα,παιχνίδια δεν παίζω καθόλου,μόνο για ταινίες το θέλω και συγκεκριμένα για download,video editing,Photoshop. Ελεγα αν αξίζει 200-250 ευρώ και είναι αξιόλογο να το πάρω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Προσωπικά, πήγαινε σε καινούργιο. Με 500 κάνεις σύστημα που φυσάει, με 400 κάνεις αξιόλογο μηχάνημα για περισσότερο καιρό Αμαρτία τόσα λεφτά για επεξεργαστή 8 ετών και κάρτα 5 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Δεν λες τον qx αδυνατο, για την δουλεια που το θελει ο φιλος μας ειναι υπεραρκετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 250 για την συγκεκριμένη κάρτα και ένα qtek 450 τροφοδοτικό μεταχειρισμένο πόσων ετών; Η κάρτα Αυτή είναι σχεδόν άχρηστη ακόμα και για το πιο απλό video editing Αν είναι ανάγκη, ας δώσει 200 max. Παραπάνω ειλικρινά θα ήταν αμαρτία Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Κοίτα,παιχνίδια δεν παίζω καθόλου,μόνο για ταινίες το θέλω και συγκεκριμένα για download,video editing,Photoshop. Ελεγα αν αξίζει 200-250 ευρώ και είναι αξιόλογο να το πάρω. Παρα πολλα ακομη και τα 200€.... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LTsiron Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Άλλαξε την κάρτα με την 750Ti, 150€ έχει νομίζω. Αρκετή διαφορά με την απλή. Επίσης ραμ πάρε ένα dimm HyperX Fury στα 4 και κάποια στιγμή κάνε τα 8. Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για τα λεφτά του Ευχαριστώ φίλε ! Χρόνια πολλά και να 'σαι καλά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα. Έχω πιάσει σχετικά πρόσφατα δουλειά σε μια εταιρία η οποία κάνει επέκταση σε έναν καινούριο χώρο και ψάχνουν πυρετωδώς νέο εξοπλισμό και υπολογιστές. Κατά προτίμηση desktop, με υψηλές αποδόσεις. Αν έχει κανείς καμία πρόταση καλοδεχούμενη (μπααας κι εντυπωσιάσουμε και λίγο το boss:whistle: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα. Έχω πιάσει σχετικά πρόσφατα δουλειά σε μια εταιρία η οποία κάνει επέκταση σε έναν καινούριο χώρο και ψάχνουν πυρετωδώς νέο εξοπλισμό και υπολογιστές. Κατά προτίμηση desktop, με υψηλές αποδόσεις. Αν έχει κανείς καμία πρόταση καλοδεχούμενη (μπααας κι εντυπωσιάσουμε και λίγο το boss:whistle: ). Ναι αμέ!!!! Τα καλύτερα.!!!! :rolleyes: Αν έλεγες και κάτι ακόμα................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα. Έχω πιάσει σχετικά πρόσφατα δουλειά σε μια εταιρία η οποία κάνει επέκταση σε έναν καινούριο χώρο και ψάχνουν πυρετωδώς νέο εξοπλισμό και υπολογιστές. Κατά προτίμηση desktop, με υψηλές αποδόσεις. Αν έχει κανείς καμία πρόταση καλοδεχούμενη (μπααας κι εντυπωσιάσουμε και λίγο το boss:whistle: ). Καλυτερα να απευθυνθεις σε εταιρειες πληροφορικης που κανουν αυτη τη δουλεια θα παρεις και καλυτερες τιμες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Σε γενικές γραμμές ψάχνω κάτι με δυνατό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών. Σημαντικό ζήτημα είναι και αυτό της ασφάλειας καθώς θα υπάρχουν μέσα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Επίσης είναι καλό να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου οπότε πολύ μεγάλοι πύργοι πιθανόν δεν θα βόλευαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Σε γενικές γραμμές ψάχνω κάτι με δυνατό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών. Σημαντικό ζήτημα είναι και αυτό της ασφάλειας καθώς θα υπάρχουν μέσα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Επίσης είναι καλό να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου οπότε πολύ μεγάλοι πύργοι πιθανόν δεν θα βόλευαν. Φιλε μου υπαρχουν εταιρειες οπως πχ Byte, Octabit που μπορεις να φτιαξεις οτι υπολογιστη και οπως τον θες. Τι χρηση θα κανετε εσεις; Η καθε εταιρεια εχει τις δικες της απαιτησεις, αλλες θελουν δυνατα μηχανηματα σε μνημη και επεξεργαστη, αλλες θελουν καλα γραφικα, αλλες θελουν απλα εργασιες γραφειου αλλα με γρηγορους δισκους SSD. Εσυ δεν μας εχεις πει τι ακριβως θες να κανεις. Tα κουτια ειναι το τελευταιο που θα σκεφτεις. Η ασφαλεια δεν εχει να κανει με τον υπολογιστη αλλα με το λειτουργικο και τα προγραμματα που εχει το καθε pc, επισης αν εισαι σε δικτυο εκει ξεφευγει και παμε σε αλλη συζητηση. Μην τα μπλεκεις ολα στο κεφαλι σου, βαλτα κατω και δες τις αναγκες σας. :) ΥΓ Τα αφεντικα δεν εντυπωσιαζονται και δεν αλλαζουν τροπους. Στου πηγαδιου τον πατο να πανε! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Μάλλον έχεις δίκιο πρέπει να το πάρω από τη αρχή. Όσον αφορά τον επεξεργαστή θέλω i5 ή i7, η κάρτα γραφικών θέλω να είναι αρκετά καλή και να σηκώνει γραφιστικά προγράμματα (είμαι άσχετος από κάρτες γραφικών), δίσκος SSD δεν είναι απαραίτητος -τουλάχιστον σ αυτή τη φάση. Αυτά νομίζω! Αν έχω παραλείψει κάτι μου λέτε YΓ: Χαχα σωστός! Ελπίζω μόνο το δικό μου αφεντικό να μην χρησιμοποιεί το myphone και γίνω ρόμπα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μάλλον έχεις δίκιο πρέπει να το πάρω από τη αρχή. Όσον αφορά τον επεξεργαστή θέλω i5 ή i7, η κάρτα γραφικών θέλω να είναι αρκετά καλή και να σηκώνει γραφιστικά προγράμματα (είμαι άσχετος από κάρτες γραφικών), δίσκος SSD δεν είναι απαραίτητος -τουλάχιστον σ αυτή τη φάση. Αυτά νομίζω! Αν έχω παραλείψει κάτι μου λέτε YΓ: Χαχα σωστός! Ελπίζω μόνο το δικό μου αφεντικό να μην χρησιμοποιεί το myphone και γίνω ρόμπα! :rolleyes: Αφού σε ενδιαφέρει και το μέγεθος του υπολογιστή, γιατί δεν κοιτάς κάτι σε mini PC; Πχ είδα πρόσφατα ότι η HP έχει ένα επαγγελματικό μοντέλο mini pc που βγαίνει με διάφορα χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι βέβαια ότι θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε άλλες εταιρίες όποτε θέλει κι αυτό λίγο ψάξιμο. :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Αφού σε ενδιαφέρει και το μέγεθος του υπολογιστή, γιατί δεν κοιτάς κάτι σε mini PC; Πχ είδα πρόσφατα ότι η HP έχει ένα επαγγελματικό μοντέλο mini pc που βγαίνει με διάφορα χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι βέβαια ότι θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε άλλες εταιρίες όποτε θέλει κι αυτό λίγο ψάξιμο. :geek: Όταν λες Mini PC; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Όταν λες Mini PC; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :confused: Ειναι πολυ μικρων διαστασεων κουτακια σαν τηλεφωνικη συσκευη φαντασου, επιτραπεζια. Συνηθως ομως υστερουν ρε καρτα γραφικων μιας και τα περισσοτερα φορανε Intel HD Graphics. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Τσέκαρε εδώ! Νομίζω ταιριάζει σε αυτά που ζήτησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Τσέκαρε εδώ! Νομίζω ταιριάζει σε αυτά που ζήτησες O HP ProDesk 600 Desktop Mini έχει κι αυτός i5 επεξεργαστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsgeorge Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα, επειδή είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης desktop αυτό τον καιρό και αυτό φαίνεται καλή περίπτωση. Ξέρεις πόσο ευέλικτος είναι? Επιδέχεται αναβαθμίσεις; Και αν ναι μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες αναβάθμισης του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπέρα, επειδή είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης desktop αυτό τον καιρό και αυτό φαίνεται καλή περίπτωση. Ξέρεις πόσο ευέλικτος είναι? Επιδέχεται αναβαθμίσεις; Και αν ναι μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες αναβάθμισης του; Δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά από αυτά που διαβάζω έχω καταλάβει πως έχει πολλές δυνατότητες αναβάθμισης (σκέψου πως είναι ένα mini desktop) και ευελιξία. Δες αν θες κι αυτά τα άρθρα, μπορεί να σε βοηθήσουν http://www.sofokleousin.gr/archives/227068.html http://www.digitallife.gr/hp-prodesk-600-g1-desktop-mini-review-41267 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 O HP ProDesk 600 Desktop Mini έχει κι αυτός i5 επεξεργαστή; Μπες στο site της HP και στο skroutz να ρίξεις μια ματιά, έχει διάφορα μοντέλα. Γενικά έχεις επιλογές στο τι επεξεργαστή θα βάλεις. Ας πούμε αυτό το μοντέλο παίρνει από i3 έως i7 http://www8.hp.com/gr/el/products/desktops/product-detail.html?oid=6595197#!tab=specs. Αντίστοιχα ισχύει και για τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Γεια σε ολους.να ρωτησω κατι;; αν σε μια mobo που περνει maximum 400mhz ram της βαλω για παράδειγμα 800mhz θα παιζει κανωνικα στα 400 ή θα εχει κανενα πρόβλημα;;; (αν ειναι λαθος αυτο που ρωταω σορρυ αλλα ολοι μαθαινουμε απο τα λαθη μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts