AndreasQTEK Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Εν τέλει, διέγραψα όλες τις εφαρμογές που έχουν σχέση με bluetooth συσκευές και τις έφερα στο Motorola με μεταφορά από το προηγούμενο F3 και τις εγκατέστησα από την αρχή μέσω Play Store. Δείχνει να δουλεύει σωστά πλέον. Μάλλον κάποια από αυτές θα είχαν "κάτσει" στο νέο τηλέφωνο με bug και θα δημιουργούσαν το θέμα. Ίδωμεν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 20 minutes ago, AndreasQTEK said: Εν τέλει, διέγραψα όλες τις εφαρμογές που έχουν σχέση με bluetooth συσκευές και τις έφερα στο Motorola με μεταφορά από το προηγούμενο F3 και τις εγκατέστησα από την αρχή μέσω Play Store. Δείχνει να δουλεύει σωστά πλέον. Μάλλον κάποια από αυτές θα είχαν "κάτσει" στο νέο τηλέφωνο με bug και θα δημιουργούσαν το θέμα. Ίδωμεν... Δηλαδή οταν κάνεις εξερχόμενη κλήση, από ποία συνδεδεμένη συσκευή μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 249.89€ στον Γερμανο το 12/ 512 https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/motorola-edge-50-fusion-dual-5g-12gb/512gb-smartphone/?productId=20432368&fname=screenize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-32494803718139788+-5262385985853398579+-127995151110804010 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Έκανε κανένας το update που έβγαλε; Τι ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 2 ώρες πριν, Teo010 said: Έκανε κανένας το update που έβγαλε; Τι ακριβώς είναι; Security Απριλίου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Το τελευταίο διάστημα (2-3 εβδομάδες περίπου) πέφτει το σήμα σε "Ε", σε 2 διαφορετικές τοποθεσίες (όχι μακριά μεταξύ τους) που εξυπηρετούν σίγουρα 2 διαφορετικές κεραίες. Η εταιρία κινητής είναι η vodafone. Έως τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει είναι η κάρτα sim που από φυσική την άλλαξα σε esim. Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι παρόμοιο; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 5 ώρες πριν, andreasomageiras said: Το τελευταίο διάστημα (2-3 εβδομάδες περίπου) πέφτει το σήμα σε "Ε", σε 2 διαφορετικές τοποθεσίες (όχι μακριά μεταξύ τους) που εξυπηρετούν σίγουρα 2 διαφορετικές κεραίες. Η εταιρία κινητής είναι η vodafone. Έως τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει είναι η κάρτα sim που από φυσική την άλλαξα σε esim. Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι παρόμοιο; Νομίζω ότι είναι θέμα Vodafone γιατί συνέβη και σε μένα. Χθες, σε ένα συγκεκριμένο σημείο (στο Σκλαβενίτη Νέας Χαλκηδόνας), ενώ είχα πάντα καλό σήμα ξαφνικά από χθες "Ε". Συνεχίστηκε και σήμερα... Εγώ δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στη συσκευή μου (Moto G32) 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Καλημέρα σας. Χαρίζω μια θήκη για το κινητό μας. (Μαύρη). Απλά δεν μου αρέσει, επειδή το πίσω μέρος έχει κάτι σαν δέρμα, το οποίο αφήνει σημάδια από τα δάχτυλα και με "χαλάει". Οποιος τη χρειάζεται, να μου στείλει. Απλά να ξέρετε δεν έχω box now και τα συναφή. Είμαι στο Περιστέρι και μπορώ να βρεθούμε κατόπιν συνεννόησης κάπου κοντά. (Δεν έχω όχημα). https://vi.aliexpress.com/item/1005007905010134.html?gatewayAdapt=glo2vnm 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimps6 Δημ. Σάββατο στις 04:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:31 πμ Καλημέρα σάς. Σε εσάς πόσο κρατάει η μπαταρία? Κάπου διάβασα για 1,5 μέρα. Εμένα περίπου 11 ώρες 12 το πολύ. Επίσης ποια επιλογή είναι καλύτερη για να διατηρηθεί η μπαταρία? Βελτιστοποιημένη φόρτιση ή η προστασία από υπερφόρτωση ώστε να φτάνει το 80%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. Σάββατο στις 11:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:55 πμ 7 ώρες πριν, jimps6 said: Καλημέρα σάς. Σε εσάς πόσο κρατάει η μπαταρία? Κάπου διάβασα για 1,5 μέρα. Εμένα περίπου 11 ώρες 12 το πολύ. Οταν λές 11-12 ώρες, εννοείς με αναμένη οθόνη; Η γενικά ο χρόνος που χρειάζεται φόρτιση η συσκευή; Δηλαδή φορτίζεις 2 φορές την ημέρα; Εμένα για παράδειγμα, με τη χρήση που κάνω, κρατάει 1.5 με 2 μέρες περίπου από φόρτιση σε φόρτιση αν το αφήσω να πάει 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimps6 Δημ. Σάββατο στις 12:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:52 μμ Όχι αναμμένη οθόνη. Εννοώ η χρήση που κάνω. Δηλαδή συνέχεια το 5G ενεργοποιημένο να βλέπω τίς ειδοποιήσεις μου. Χρήση κάποιων εφαρμογών. Συνήθως ναι φορτίζω 1 φορά την ημέρα καί αν κάνω μεγάλη χρήση μπορεί καί δεύτερη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. Σάββατο στις 04:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:36 μμ Μια χαρά είναι η μπαταρία σου. Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί που δεν το δούλευες έχασες ούτε 2%. Τα υπόλοιπα είναι ενεργοβορες εφαρμογές, ανοιχτή οθόνη και ίσως έχεις βάλει και 120hz. Όσο για την φόρτιση εγώ φορτίζω από 20-80% με τον φορτιστή του. Αλλιώς αν φορτίσω το βράδυ που κοιμάμαι βάζω ένα παλιό φορτιστή 1,5Α 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts