kouskous13 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Καλησπέρα ξανά και από εμένα. Πρώτη μέρα με το θηρίο έως τώρα μπορώ να πω όλα καλά. Έχει αφαιρέσει τέλειος κάποιες εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 11 minutes ago, kouskous13 said: Καλησπέρα ξανά και από εμένα. Πρώτη μέρα με το θηρίο έως τώρα μπορώ να πω όλα καλά. Έχει αφαιρέσει τέλειος κάποιες εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες; Όσο το σκαλίζω τόσο με τρώει να βάλω τη SIM και να το δοκιμάσω για 1 βδομάδα. Σαν πρώτη συσκευή έχω iphone 15 PM 2 ώρες πριν, kouskous13 said: Καλησπέρα ξανά και από εμένα. Πρώτη μέρα με το θηρίο έως τώρα μπορώ να πω όλα καλά. Έχει αφαιρέσει τέλειος κάποιες εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες; Φίλε μου ποια θήκη πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Πήρα αυτήν την θήκη και αυτά τα hydrogel μιας και στο mate 20 pro ήμουν πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts