dgeorge4 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 ώρα πριν, billias7 said: Καλησπέρα σε όλους. Να τολμήσω να πω ότι η κάμερα έγινε μακράν χειρότερη με την τελευταία αναβάθμιση? Μου δείχνει ότι στα πρόσωπα η εξομάλυνση είναι υπερβολική και τα κάνει πάρα πολύ smooth και με ελάχιστη ευκρίνεια.Ακομα παρατήρησα ότι πλέον φωτίζει όλη την σκηνή χωρίς ίχνος σωστής επεξεργασίας των σκιών.+ Ότι το πρόβλημα εστίασης στην κύρια κάμερα έγινε πλέον πολύ χειρότερο..πατάς διπλό ταπ σε αντικείμενο που θες να φωτογραφίσεις και δεν εστιάζει ποτέ.(Ανεβάζω ένα μικρό παράδειγμα) Γνώμες?? Επειδή είμαι λίγο περίεργος με την κάμερα, όχι δεν είδα κάποια διαφορά με το update Απριλίου προσωπικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Παντός και εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Το πληκτρολόγιο της google μου έκανε κάτι κουλά έχω βάλει της Microsoft εδώ και 5 μέρες δείχνει να δουλεύει σωστά.... Περίεργα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. 13 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Λοιπόν αλήθεια, παίρνω τον λόγο μου πίσω!! Δεν ξέρω τι καημό είχε τραβήξει δύο μέρες και έβγαζε τόσο χάλια (in door & out door). Ξαφνικά έστρωσε ξανά μόνο του. Εκτός από το focus ,εκεί ακόμα ταλαιπωρία. Βάζω παράδειγμα με διπλό ταπ και στα δύο (Vivo - Oppo) στο κεφάλι της κυρίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Λέω να έρθω και'γω προς oppo για 1η φορά τόσα χρόνια. Έχω ένα pixel 9 pro xl και είμαι φουλ ευχαριστημένος, αλλά λέω να το'δω. Παραδόξως δεν υπάρχουν μεταχειρισμένες συσκευές.. Θα επανέλθω μόλις βρω, αν έχετε υπόψιν κάτι ενημερώστε 😁! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Υπάρχει στο πλαίσιο εκθεσιακό... αλλά πολλά τα λεφτά για συσκευή που ήταν στο ρεύμα τους τελευταίους 6 μήνες. Δεν γνωρίζω τι εγγύηση μπορεί να δίνουν. Την υπολειπόμενη άραγε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 hour ago, Da_rudakos said: Λέω να έρθω και'γω προς oppo για 1η φορά τόσα χρόνια. Έχω ένα pixel 9 pro xl και είμαι φουλ ευχαριστημένος, αλλά λέω να το'δω. Παραδόξως δεν υπάρχουν μεταχειρισμένες συσκευές.. Θα επανέλθω μόλις βρω, αν έχετε υπόψιν κάτι ενημερώστε 😁! Στο skroutz στα μεταχειρισμενα υπάρχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. 15 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Έσκασε μύτη μια μικρούλα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Έχω βρει ένα bug, αν μπορείτε επαληθεύστε. Ανοίξτε κάμερα, πηγαίνετε ΚΥΡΙΑ και πατήστε 3x zoom, θα σας κολλήσει η εφαρμογή λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. 18 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 41 minutes ago, dgeorge4 said: Έχω βρει ένα bug, αν μπορείτε επαληθεύστε. Ανοίξτε κάμερα, πηγαίνετε ΚΥΡΙΑ και πατήστε 3x zoom, θα σας κολλήσει η εφαρμογή λογικά Μόλις το δοκίμασα x5 για σιγουριά. Δεν κόλλησε. Κάνε μια επανεκκίνηση στην συσκευή ή κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας και ξανά δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 47 minutes ago, dgeorge4 said: Έχω βρει ένα bug, αν μπορείτε επαληθεύστε. Ανοίξτε κάμερα, πηγαίνετε ΚΥΡΙΑ και πατήστε 3x zoom, θα σας κολλήσει η εφαρμογή λογικά Εαν το "πρόβλημα" συνεχίζει, μπες στο χειροκίνητο τέστ της συσκευής (στον dialer *#899# ) manual test camera και εχει τα previews. Αν σου σκάει κ εκεί, μάλλον έχει πρόβλημα ο 3Χ φακός και χρειάζεσαι σερβις. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Ούτε εμένα μου κάνει κάποιο κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Μου το κάνει μόνο στην ΚΥΡΙΑ κι όχι στη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, κι όταν το κινητό είναι "κρύο", τώρα προσπάθησα να το επαναλάβω, τίποτα. Και στο manual test όλα καλά. Δεν έκανα ακόμα εκκαθάριση δεδομένων κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. 26 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) Σαν να "ξεκόλλησε" η Oppo από τις όποιες καθυστερήσεις. Νέα ενημέρωση Και νομίζω άλλαξε και έκδοση κάμερας πάλι.Αν θυμάται κανείς ποια είχαμε πρίν,δεν νομίζω να ήταν αυτή η έκδοση. Θα τολμήσω να πω ότι βελτιώθηκε η ποιότητα στο ζουμ. Για δείτε - πείτε και εσείς. Edited 26 Μαΐου by billias7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. Δευτέρα στις 05:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:44 πμ Καλημέρα και καλό μήνα. Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω ότι το ζουμ έχει βελτιωθεί!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. Πέμπτη στις 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:42 πμ Καλημέρα, κάτοχος και'γω εδώ και λίγες μέρες. Είναι πάρα πολύ καλό σε όλα, φαίνεται να έχω θέμα όμως με το Galaxy watch 6 classic. Ξαφνικά ανα 3-4 μέρες κάνει αποσύνδεση και χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών (το ρολόι ). Έχει κάποιος smartwatch που να του δουλεύει σωστά, μήπως αλλάξω ρολόι στη χειρότερη αν δεν βρω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. Πέμπτη στις 11:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:05 πμ 21 minutes ago, Da_rudakos said: Καλημέρα, κάτοχος και'γω εδώ και λίγες μέρες. Είναι πάρα πολύ καλό σε όλα, φαίνεται να έχω θέμα όμως με το Galaxy watch 6 classic. Ξαφνικά ανα 3-4 μέρες κάνει αποσύνδεση και χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών (το ρολόι ). Έχει κάποιος smartwatch που να του δουλεύει σωστά, μήπως αλλάξω ρολόι στη χειρότερη αν δεν βρω λύση. Έκανες μεταφορά σε νέο τηλέφωνο, κάνε reset to ρολόι και ξεκίνα το σαν νέα συσκευή. Πρωτού ξεκινήσεις κάνε ένα συγχρονισμό στο Samsung Health και δε θα χάσεις ούτε βήμα 3 ώρες πριν, Da_rudakos said: Καλημέρα, κάτοχος και'γω εδώ και λίγες μέρες. Είναι πάρα πολύ καλό σε όλα, φαίνεται να έχω θέμα όμως με το Galaxy watch 6 classic. Ξαφνικά ανα 3-4 μέρες κάνει αποσύνδεση και χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών (το ρολόι ). Έχει κάποιος smartwatch που να του δουλεύει σωστά, μήπως αλλάξω ρολόι στη χειρότερη αν δεν βρω λύση. Επισης όταν ξεκινήσει η εγκατάσταση σαν νέο ρολόι, μην επαναφέρεις το τελευταίο αντίγραφο όταν σου ζητήσει στη μέση της εγκατάστασης, άστο σαν καινούριο και αφιέρωσε λίγο χρόνο να ξανασετάρεις το ρολόι. Πιστεύω δε θα στο ξανακάνει, GW5 έχω και είχα το ίδιο θέμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:41 μμ 4 ώρες πριν, dgeorge4 said: Έκανες μεταφορά σε νέο τηλέφωνο, κάνε reset to ρολόι και ξεκίνα το σαν νέα συσκευή. Πρωτού ξεκινήσεις κάνε ένα συγχρονισμό στο Samsung Health και δε θα χάσεις ούτε βήμα Επισης όταν ξεκινήσει η εγκατάσταση σαν νέο ρολόι, μην επαναφέρεις το τελευταίο αντίγραφο όταν σου ζητήσει στη μέση της εγκατάστασης, άστο σαν καινούριο και αφιέρωσε λίγο χρόνο να ξανασετάρεις το ρολόι. Πιστεύω δε θα στο ξανακάνει, GW5 έχω και είχα το ίδιο θέμα Δυστυχώς έτσι στήνω πάντα απο την αρχή. Δεν επαναφέρω τίποτα ποτέ! Παρ'ολα αυτά τα σβήνω όλα τελείως και το ξανακάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Πέμπτη στις 04:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:12 μμ 30 minutes ago, Da_rudakos said: Δυστυχώς έτσι στήνω πάντα απο την αρχή. Δεν επαναφέρω τίποτα ποτέ! Παρ'ολα αυτά τα σβήνω όλα τελείως και το ξανακάνω. Πολύ σωστός, έτσι κάνω και εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Δηλαδή πατάτε το εικονίδιο του bt και δεν ξανά συνδέεται; Περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:04 μμ (edited) 2 ώρες πριν, dgeorge4 said: Δηλαδή πατάτε το εικονίδιο του bt και δεν ξανά συνδέεται; Περίεργο... Όχι, απλά ξαφνικά βλέπεις το ρολόι να έχει αποσυνδεθεί και ανοίγεις την εφαρμογή Galaxy wearable και σου λέει συνδέστε το ρολόι (σαν να ανοίγεις 1η φορά την εφαρμογή). Και πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών στο ρολόι και να ξαναστήσεις σαν να είναι καινούριο. Βασικά έτσι ξεκινάει το πρόβλημα, ενώ έχω επιτρέψει ειδοποιήσεις, βγάζει αυτό το μήνυμα συνεχώς. Παρ'ολα αυτά έστησα από το 0 και δεν έχει βγάλει το παραπάνω. Edited Πέμπτη στις 06:43 μμ by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts