Jump to content

Oppo Find X8 Pro

billias7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι στο πολύ μεγάλο ζούμ παρατήρησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά προτιμώ κι εγώ να τραβάω μέχρι 60x. Αυτό που είπες  ακριβώς ότι πριν έβγαζε αρκετά καλύτερες. Αυτό μόνο στο φεγγάρι γιατί γενικά είμαι υπερευχαριστημενος από το ζουμ του.

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να το δώσω και να πάω σε S25U αλλά με κρατάει αυτό 

Edited by Kostas_Ts_86

On 15/3/2025 at 1:51 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Ναι στο πολύ μεγάλο ζούμ παρατήρησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά προτιμώ κι εγώ να τραβάω μέχρι 60x. Αυτό που είπες  ακριβώς ότι πριν έβγαζε αρκετά καλύτερες. Αυτό μόνο στο φεγγάρι γιατί γενικά είμαι υπερευχαριστημενος από το ζουμ του.

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να το δώσω και να πάω σε S25U αλλά με κρατάει αυτό 

Expand  

Μια φωτό που τράβηξα με του κουνιάδου μου το oppo είναι έτη φωτός μπροστά πάντως.(Δυστυχώς δεν μπορώ να την ανεβάσω λόγω προσώπου) 

On 15/3/2025 at 3:51 ΜΜ, billias7 said:

Μια φωτό που τράβηξα με του κουνιάδου μου το oppo είναι έτη φωτός μπροστά πάντως.(Δυστυχώς δεν μπορώ να την ανεβάσω λόγω προσώπου) 

Expand  

Ποιο έχει; 

On 15/3/2025 at 4:00 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Ποιο έχει; 

Expand  

S25ULTRA, η αλήθεια είναι πως απόρησα και εγώ με την μεγάλη διαφορά στην φωτό. Αλλά τράβηξα μόνο μία ,οπότε όλα μπορεί να έπαιξαν υπέρ του oppo και σε κάποια άλλη να έβγαινε καλή του 25u. Γενικώς αν βρεις κανένα να δοκιμάσεις και προτεραιότητα σου είναι η φωτό πρώτα σύγκρινε τα.

On 15/3/2025 at 1:51 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Expand  

Εχω το oppo από όταν βγήκε και πήρα και το s25 ultra προπαραγγελία jet black... Πήγα ένα 3ημερο στην Τήνο πριν 2 βδομάδες το 3ημερο καθαράς Δευτέρας. Έβγαλα πολλές φώτο. Τέτοιο χάλι μαύρο και θόρυβο ειδικά σε φωτογραφίες νύχτα όλο το λιμάνι φωτιζόμενο και ο ουρανός γεμάτος μπιμπίκια από noise γενικά όλες οι low light, λες και βγάζω με κινητό 5ετιας δεν έχω ξαναδεί.. Είπα δε θα ξαναπάρω samsung μέχρι να σταματήσει να μας κοροϊδεύει χωρίς ουσιαστική αναβάθμιση στους σενσορες καμερών, όσο και αν λατρεύω το One ui και την παραμετροποίηση του.. 

Με το που γύρισα από Τήνο το έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες και πήρα το xiaomi 15 ultra στη θέση του (εγώ ξεκίνησα και το thread του xiaomi 15 ultra εδώ) είμαι πιο χαρούμενος από πότε με αυτά τα δύο σαν φώτο καλύπτω τα πάντα... Μέχρι και μπαταρία έχει καλύτερη πλέον το xiaomi.. Ας μη μπορώ να παραμετροποιήσω τόσο το homescreen μου.. Με find x8 pro και 15 ultra εχω κάμερες που σκοτώνουν υπό οποιαδήποτε συνθήκη, δουλεύουν όλα βούτυρο και η μπαταρία κραταααααααει..

Edited by ChrisNikol

Λατρεμένο το one UI, κάποια στιγμή θα δοκιμάσουμε Samsung και πάλι, προς το παρών όμως πλήρως ευχαριστημένος από το Oppo. Από Samsung κρατάω το watch, καθώς έχω συνηθίσει το samsung health και κρατάω ιστορικό άσκησης και δε θέλω να αλλάξω εταιρεία σε αυτό. Άψογη συνεργασία με το Oppo, πράγμα που φοβόμουν

IMG20250316063909.jpg

Να ρωτήσω κάτι; Έχω ρολόι το huawei gt2 και με το oppo έχω το εξής πρόβλημα που δεν το είχα με το huawei mate 20 pro που είχα πριν. Βάζω ένα ξυπνητήρι στο κινητό και ενώ έχω επιλεγμένη την εφαρμογή ρολόι για ειδοποιήσεις στο ρολόι δεν έχω ειδοποίηση ξυπνητήριου ούτε δόνηση. Αντιμετωπίζεται τίποτα παρόμοιο;

On 16/3/2025 at 5:24 ΜΜ, ChrisNikol said:

Εχω το oppo από όταν βγήκε και πήρα και το s25 ultra προπαραγγελία jet black... Πήγα ένα 3ημερο στην Τήνο πριν 2 βδομάδες το 3ημερο καθαράς Δευτέρας. Έβγαλα πολλές φώτο. Τέτοιο χάλι μαύρο και θόρυβο ειδικά σε φωτογραφίες νύχτα όλο το λιμάνι φωτιζόμενο και ο ουρανός γεμάτος μπιμπίκια από noise γενικά όλες οι low light, λες και βγάζω με κινητό 5ετιας δεν έχω ξαναδεί.. Είπα δε θα ξαναπάρω samsung μέχρι να σταματήσει να μας κοροϊδεύει χωρίς ουσιαστική αναβάθμιση στους σενσορες καμερών, όσο και αν λατρεύω το One ui και την παραμετροποίηση του.. 

Με το που γύρισα από Τήνο το έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες και πήρα το xiaomi 15 ultra στη θέση του (εγώ ξεκίνησα και το thread του xiaomi 15 ultra εδώ) είμαι πιο χαρούμενος από πότε με αυτά τα δύο σαν φώτο καλύπτω τα πάντα... Μέχρι και μπαταρία έχει καλύτερη πλέον το xiaomi.. Ας μη μπορώ να παραμετροποιήσω τόσο το homescreen μου.. Με find x8 pro και 15 ultra εχω κάμερες που σκοτώνουν υπό οποιαδήποτε συνθήκη, δουλεύουν όλα βούτυρο και η μπαταρία κραταααααααει..

Expand  

Άρα δεν ήταν θέμα τύχης η διαφορά (τεράστια) που είδα στην μια φωτογραφία που τράβηξα και με τα δύο.. φαντάσου ήθελα να του πω πόσο χάλια μαύρα βγάζει αλλά κράτησα το στόμα μου κλειστό...σε σχέση με το 15 ultra οι διαφορές είναι μεγάλες?

On 16/3/2025 at 7:01 ΜΜ, billias7 said:

Άρα δεν ήταν θέμα τύχης η διαφορά (τεράστια) που είδα στην μια φωτογραφία που τράβηξα και με τα δύο.. φαντάσου ήθελα να του πω πόσο χάλια μαύρα βγάζει αλλά κράτησα το στόμα μου κλειστό...σε σχέση με το 15 ultra οι διαφορές είναι μεγάλες?

Expand  

Καλά έκανες 🤣.. Πάλι καλά το πήρα 1050 με αποφορολόγηση, κουπόνι, και έκπτωση το 512gb στην τιμή του 256.. Η αλήθεια είναι πως είναι πανέμορφο ειδικά το Jet Black, οθόνη αλλού, one ui είπαμε το λατρεύω πραγματικά με καλύπτει απόλυτα σε όλα τα γούστα μου, σημαντικό βρίσκεις επώνυμα αξεσουάρ για προστασία καμερών οθόνης και θήκες και στο περίπτερο της γειτονιάς μεγάλο συν.. ΑΛΛΑ... Δε γίνεται να μην ανεβάσεις τον πήχη πραγματικά σε μπαταρία και κάμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.... Και δεν δίνω σχεδόν 1μιση χιλιάρικο για να έχω απλά ένα καλό ui και οθόνη.. Θέλω αντίστοιχα να έχω και τις καλύτερες κάμερες και μπαταρία Κοροϊδία.. 

Το 15 ultra τώρα είναι για να βγάζεις οτι γούστα θες στην κάμερα αν θες να ασχοληθείς σοβαρά.. Το oppo τραβάς ότι θες αμέσως και βγαίνει τέλειο.. Αλλά αν θες να πας ένα βήμα παραπάνω και να παίξεις φωτογραφικά σου βγάζει φοβερά γούστα το xiaomi... Πήρα και το φωτογραφικό κιτ.. Μακάρι να έκαναν κάτι να μπορώ να αλλάζω όπως θέλω τον launcher του ή να έπαιζε ο nova σωστά και σε αυτό και στο oppo....