greek_aeras Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Wirelessly posted (Nokia6030/2.0 (y4.10) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kamia prosfora sto katastima peristeriou se psp yparxei re paidia? Εγώ θα έλεγα αν κάποιος έχει περάσει και έχει δει προσφορές γενικά αν μπορεί να τις γράψει. Να δούμε αν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε και εμείς που είμαστε σχετικά μακριά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Περασα και εγω απο το νεο καταστημα στο Περιστερι, οχι τιποτα αλλο αλλα με εβγαλε ο δρομος. Ημουν εκει κατα τις 8:30 το πρωι και γυνοταν κυριολεκτικα το σωσε! Ελεος πια ρε παιδια... Ουτε να τα χαριζαν δε θα ειχε τοσο κοσμο... Η προσφορα των εγκαινιων εμαθα, απο μια κοπελα στα ταμια, πως ηταν ενα DVD Player, μαρκα με-καψες, στα €20! :lol: Το μισο μαγαζι κρατουσε και απο ενα! Ημαρτον! Εκανα μια γρηγορη βολτιτσα (δεν αντεχω και την πολυκοσμια) και πηρα ενα μελανακι για τον εκτυπωτη μου :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 εχω να τους καταγγειλω. Ειναι αλητες. Με εκνευρισαν οσο τιποτα σημερα Πηγαμε και εμεις λοιπον και βλεπουμε τηλεορασεις...Σε καποια στιγμη πεφτει το ματι μας σε μια 37 ιντσων lcd, μαρκας ψιλοαγνωτης τυπου bluesky και με τιμη 699 ευρω. Ωπα λεω. Ευκαιρια να παρω δωρο στους γονεις που θελουν και μια... Ρωταω ποσο εχει , 699 μου λενε. Δε βλεπετε τη ταμπελα? Η ταμπελα με αναλυτικα χαρακτηριστικά και το μοντελο απανω και τιμη αναλυτικη 699 που βγαζει ματι. Το παιρνω με τα πολλα , παω ταμειο περιχαρης και μου λεει η ταμιας... 999 Κυριε... ΤΙ ? της λεω. Τοσες να ναι οι ωρες σου μωρη. Απανω γραφει 699. Περιττο να σας πω οτι ακολουθησε το θεατρο του παραλογου. Να ισχυριζονται οτι κανει 999 , εγω να λεω παρτε τωρ το προισταμενο, να εχει τρελλο κοσμο , εγω να εχη ηδη αργησει να γυρισω στη δουλεια μου και να ειμαι σε μια φαση του τυπου η αργω να παω στη δουλεια και φωναζω ΣΔΟΕ η φευγω αμαχος. Δυστυχως επειδη η δουλεια δε μπορουσε να περιμενει , το αφησα εκει και τους παρατησα και την τηλεοραση... Αυριο εχω σκοπο παντως να καλεσω το 1250 , να κανω τη καταγγελία μου και αφετερου να μη τους ξαναφησω δραχμη εκει μεσα.. γιατι και η ανεκτικοτητα εχει τα ορια της. Ζωα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Τελικα στα εγκαινια οντως ειχαν καποιες προσφορες ή απλα ελεγαν προσφορα ψηφιακη μηχανη Χ ευρω και οντως κανει τοσο? Επειδη ψαχνομαι για μια ψηφιακη το λεω...! Γενικα ειχε καλες τιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Επειδη δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα για εργασια στην εταιρια αυτη ας το γραψω εδω.. Δουλευει κανεις εκει?Εγω ενδιαφερομαι να παω στο παλαιο φαληρο αφου ειναι διπλα μου..,μεχρι τωρα δουλευα στον γερμανο και εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα εκει. Ακουσα οτι εχεις το ρεπο σου καθε εβδομαδα...οτι δεν δουλευεις παραπανω απο το κανονικο..οτι δεν καθαριζεις εσυ αφου εχει συνεργειο,οτι επειδη ειναι ανοιχτο ολη μερα..μια εχεις πρωινο ωραριο ..μια το απογευματινο..πχ καθε εβδομαδα αλλαζουν οι βαρδιες.Εχει ο καθενας τον τομεα του η πηγαινεις απο τις κουζινες στα dvd?Απλα δεν ξερω σιγουρα τι παιζει..η αν εχει κουβαλημα..η το περιβαλλον πως ειναι γιατι αλλιως να πηγαινεις σαν πελατης και αλλιως να δουλευεις εκει... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Ξέρω κάποια πράγματα από έναν γνωστό μου που ξεκίνησε στο κατάστημα Περιστερίου ενώ προηγουμένως δούλευε σε ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών. Εννοείται ότι μεταφέρω ότι μου είπε, καθώς όπως είναι κατανοητό δεν ξέρω τι παίζει από πρώτο χέρι. Ο βασικός μισθός είναι 640 ευρώ για 40 ώρες την εβδομάδα. Οι συνθήκες είναι γενικά καλύτερες από τις ελληνικές αλυσίδες και το ρεπό δεδομένο (σε αντίθεση με την αλυσίδα που ήταν προηγουμένως). Εάν δουλεύεις παραπάνω, τις υπερωρίες τις πληρώνεσε κανονικά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία (και πάλι σε αντίθεση με την προηγούμενη δουλειά του). Περισσότερες λεπτομέρεις (κουβάλημα κλπ) δεν ξέρω, αλλά προφανώς εξαρτάται και από την θέση που έχεις. Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 μακαρι και στην κρητη να ανοιξουν ενα τετοιο πολυκαταστημα συντομα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 to oraio sto media markt einai oti exei ola ta kinita anoixta kai mporeis kai ta vlepeis kai ta epexergazesai !! :) episis mou arese oti exei ola ta hxeia pou einai gia upoloistes sundedemena kai mporeis na akouseis !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 πολυ καλο αυτο και ειδικα με τα ηχεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Ξέρω κάποια πράγματα από έναν γνωστό μου που ξεκίνησε στο κατάστημα Περιστερίου ενώ προηγουμένως δούλευε σε ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών. Εννοείται ότι μεταφέρω ότι μου είπε, καθώς όπως είναι κατανοητό δεν ξέρω τι παίζει από πρώτο χέρι. Ο βασικός μισθός είναι 640 ευρώ για 40 ώρες την εβδομάδα. Οι συνθήκες είναι γενικά καλύτερες από τις ελληνικές αλυσίδες και το ρεπό δεδομένο (σε αντίθεση με την αλυσίδα που ήταν προηγουμένως). Εάν δουλεύεις παραπάνω, τις υπερωρίες τις πληρώνεσε κανονικά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία (και πάλι σε αντίθεση με την προηγούμενη δουλειά του). Περισσότερες λεπτομέρεις (κουβάλημα κλπ) δεν ξέρω, αλλά προφανώς εξαρτάται και από την θέση που έχεις. 640?Δηλαδη ποιοπανω αποτον βασικο μισθο.Αν μαθεις και κατι αλλο απο τον φιλο σου γραψε εδω..η οποιος αλλος ξερει.Ευχαιστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Nαι απ' όσο ξέρω και εγώ από φίλο που δουλεύει στη Markt, παίρνουν κάτι παραπάνω από τον βασικό. ΑΛΛΑ...μην ξεχνάτε πως η δουλειά στη Markt (αν είσαι πωλητής) δεν είναι καθόλου καλή... Συγκεκριμένα, νομίζω πως ο όρος boxmovers και όχι πωλητές ταιριάζει απόλυτα στη Markt. Αν σε ενδιαφέρει το περιβάλλον, επίσης η Markt δεν λέει τίποτα. Είναι σαν μεγάλο άσχημο σούπερ μάρκετ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Nαι απ' όσο ξέρω και εγώ από φίλο που δουλεύει στη Markt, παίρνουν κάτι παραπάνω από τον βασικό. ΑΛΛΑ...μην ξεχνάτε πως η δουλειά στη Markt (αν είσαι πωλητής) δεν είναι καθόλου καλή... Συγκεκριμένα, νομίζω πως ο όρος boxmovers και όχι πωλητές ταιριάζει απόλυτα στη Markt. Αν σε ενδιαφέρει το περιβάλλον, επίσης η Markt δεν λέει τίποτα. Είναι σαν μεγάλο άσχημο σούπερ μάρκετ. Εννοεις οτι πεφτει πολυ κουβαλημα?Υποθετω οτι εννοεις οτι τα βαζουν απο τις κουτες στα ραφια..γιατι για τα υπολοιπα ειναι οι αποθηκαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 στο καταστημα φαληρου, πλεον πληρωνεις το parking... :mad: :mad: :mad: :mad: αισχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 στο καταστημα φαληρου, πλεον πληρωνεις το parking... :mad: :mad: :mad: :mad: αισχος...Πόσο, αν επιτρέπεται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Πόσο, αν επιτρέπεται; 1 γιουρω!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 για οσο κατσεις ή ανα ωρα? αν ειναι για οσο κατσεις παλι καλα αλλα ειναι απαραδεκτο ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 για οσο κατσεις ή ανα ωρα? αν ειναι για οσο κατσεις παλι καλα αλλα ειναι απαραδεκτο ... για οσο κατσεις αν δε κανω λαθος... περισσοτερες πληροφοριες απο τον ddr2 που μας εδωσε την ειδηση.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 re paidia na kano muia erothsh !! exei service to media markt? dld an paro enan upologisth kai pathei kati mporo na tous ton pao ekei gia episkeuh?h prepei na paei exo? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 1 γιουρω!!!:mad:Το περίμενα... :rolleyes: Υπάρχει τίποτα άλλο εκεί γύρω ώστε να έχουν παρκάρει τίποτα άσχετοι με το Media Markt; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Για του Φαλήρου νομίζω είναι 1€ τις 2 πρώτες ώρες και μετά ανά 1 ώρα 0.5 ή 1€,δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Αιμίλιε,όχι εκτός του village βέβαια που λογικά και γι' αυτό θα ισχύουν οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Το parking του Φαληρου τελικα ειναι δωρεαν τελικα για τους πελατες του media markt. Μονη προυποθεση να μην ξεπερναει τη μια ωρα η σταθμευση. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Το parking του Φαληρου τελικα ειναι δωρεαν τελικα για τους πελατες του media markt. Μονη προυποθεση να μην ξεπερναει τη μια ωρα η σταθμευση. Προσφάτως που πήγα στο υποκατάστημα του Φαλήρου έχει κι απ'έξω μια χωμάτινη αλάνα και μπορείς να παρκάρεις εκεί χωρίς να πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Στην Θεσσαλονίκη που πήγα άθλια εξυπηρέτηση, τιμές ολόιδιες όπως σε όλα τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Απορώ γιατί λένε ότι είναι οι φθηνότεροι. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Προσφάτως που πήγα στο υποκατάστημα του Φαλήρου έχει κι απ'έξω μια χωμάτινη αλάνα και μπορείς να παρκάρεις εκεί χωρίς να πληρώσεις. για καποιο λογο στο συρματοπλεγμα της αλανας αυτης γραφει οτι επιτρεπεται η εισοδος στα οχηματα με την ειδικη καρτα ή κατι τετοιο (δε θυμαμαι καλα). και εγω εκει παρκαρα σημερα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Στην Θεσσαλονίκη που πήγα άθλια εξυπηρέτηση, τιμές ολόιδιες όπως σε όλα τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Απορώ γιατί λένε ότι είναι οι φθηνότεροι. Γιατί άθλια εξυπηρέτηση? Τι περιστατικό σου συνέβη? Όσο για τις τιμές, κάποια πραγματα τα βρίσκεις λίγο πιο φθηνά από κάποια άλλα μαγαζιά. Όχι τρελές διαφορές όμως. Πάντως εγώ πήρα μια κάρτα SD 512 ΜΒ Toshiba για €9! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts