Jump to content

[temp lock] Καταστήματα Wind: Είστε ευχαριστημένοι;

billakosss
 Κοινοποίηση

Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;  

372 members have voted

1. 1. Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;

• Ναι
      188
    • Όχι
      152
    • Εξυπηρετούμαι από άλλα καταστήματα...
      32

Recommended Posts

το θεμα ειναι να μπορει ενα καταστημα να σε εξυπηρετει..ενταξει και οι υπαλληλοι τι να κανουν?? να βγαζουν απο την τσεπη τους να εξυπηρετουν πελατες??

αυτο ειναι θεμα ΤΙΜ και οχι υπαλληλων.

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 546
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι το θέμα είναι πολύ υποκειμενικό και υπάρχουν διακυμάνσεις από κατάστημα σε κατάστημα. Όταν όλοι οι υπάλληλοι είναι απασχολημένοι, θα περιμένεις, είτε TIM είτε voda είτε cosmote να'ναι το κατάστημα, θα περιμένεις !!!

Παρ'ολ'αυτά, πιστεύω ότι έχουν μια διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με τα περίπτερα-βοϊδοσοπς και τα δημόσια cote... (να βλέπουν τα σχόλιά μου και μερικοί-μερικοί που λένε ότι μόνο κατακρίνω την ΤΙΜ !!!)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

πηγα κι εγω σημερα να αγορασω μια καρτουλα των 30 ευρο για το κινητακι μου...

με επρηξε ρε παιδια ο τυπος εκει...

-"εχετε νον στοπ?"

-οχι...

-"ανανεωνετε σθχνα τον χρονο ομιλιας σας?"

-αρκετα συχνα(ουτε γκαλλοπ να εκανε)

-"8ελετε μηπος να το μετατρεψετε σε συμβολαιο?"

-"οχι δε με ενδιαφερει..μπορω να εχω την καρτα μου?"

-"μα γιατι?σας συμφερει"

-"δε με ενδιαφερει προς το παρον"

-"μα σκεφτητε το...κοστιζει μολις 24 εβρο το μηνα..."

βρε μπιλακο μπας και επεσα σε σενα?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μάλλον θέλουν να τα γυρίσουν όλα σε συμβόλαια για σίγουρα κέρδη. Μπορείς να παίρνεις 30άρες κάρτες μέσω ΑΤΜ Εθνικής. Είναι σίγουρο ότι το μηχάνημα δεν θα σου κάνει γκάλλοπ και θα τελειώσεις γρηγορότερα !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μάλλον θέλουν να τα γυρίσουν όλα σε συμβόλαια για σίγουρα κέρδη. !

Ενώ οι voda και cote θέλουν να γυρίσουν τα συμβόλαια σε καρτοκινητά :w00t: :w00t: :w00t:

Δεν τους απασχολούν τα σίγουρα κέρδη :lol: :lol: :lol:

πηγα κι εγω σημερα να αγορασω μια καρτουλα των 30 ευρο για το κινητακι μου...

με επρηξε ρε παιδια ο τυπος εκει...

-"εχετε νον στοπ?"

-οχι...

-"ανανεωνετε σθχνα τον χρονο ομιλιας σας?"

-αρκετα συχνα(ουτε γκαλλοπ να εκανε)

-"8ελετε μηπος να το μετατρεψετε σε συμβολαιο?"

-"οχι δε με ενδιαφερει..μπορω να εχω την καρτα μου?"

-"μα γιατι?σας συμφερει"

-"δε με ενδιαφερει προς το παρον"

-"μα σκεφτητε το...κοστιζει μολις 24 εβρο το μηνα..."

σε ποιο καταστημα πηγες βρε freak?

Join friend!

• 2 weeks later...
Αλλη μια ψηφο και απο εμενα για το καταστημα της Ηλιουπολης :rolleyes: Πραγματικα ξερουν καλα τη δουλεια τους, σε αντιθεση με αλλα...σουπερμαρκετ τεχνολογιας :happy:

na doso thn pshfo moy se ena akoma katasthma?kapoy sto kentro,epi ths egnatias(gia 8essalonikh milame) meta thn aristotelous....

h mia kopela-h gemath- htan apsogh.eksuphretikh ,eygenikh ktl ktl

h ksan8ia asta na pane...de ftanei poy den hksere poy pane ta 4-mexri ki ego hksera pio polla- epemene kiolas!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

na doso thn pshfo moy se ena akoma katasthma?kapoy sto kentro,epi ths egnatias(gia 8essalonikh milame) meta thn aristotelous....

h ksan8ia asta na pane...de ftanei poy den hksere poy pane ta 4-mexri ki ego hksera pio polla- epemene kiolas!!

ε μα εσυ διαβαζεις myphone!

σοκολατακι σε κερασαν?:happy:

Join friend!

πεταμενες αριστερα και δεξια?

και δεν σε κερασαν ε?

τους ατιμους! :p

επρεπε να κεραστεις απο μονη σου!

Join friend!

Περα απ'τη πλακα τα καταστηματα της ΤΙΜ ειναι πολυ ομορφα στολισμενα φετος τα Χριστουγεννα!Πηγα προχθες στο καταστημα που εξυπηρετουμε στη περιοχη μου και μου αρεσε πολυ!Με κερασανε εμενα billako σοκολατακια με κουβερτουρα και καραμελιτσες μου κανανε δωρακι τα παιδια και μια τραπουλιτσα ΤΙΜ!!!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Περα απ'τη πλακα τα καταστηματα της ΤΙΜ ειναι πολυ ομορφα στολισμενα φετος τα Χριστουγεννα!Πηγα προχθες στο καταστημα που εξυπηρετουμε στη περιοχη μου και μου αρεσε πολυ!Με κερασανε εμενα billako σοκολατακια με κουβερτουρα και καραμελιτσες μου κανανε δωρακι τα παιδια και μια τραπουλιτσα ΤΙΜ!!!!!!

ΑΑΑΑΑ!! σε ποιο καταστημα πηγες βρε?

εγω πηγα χθες στην επταλοφο και εκει τα παιδια πολυ φιλικα με κερασαν μεν αλλα την τραπουλα δεν την δεχτηκα γιατι ενα παλικαρι εκει στην βενιζελου με φορτωσε 3 τραπουλες!

Join friend!

ΑΑΑΑΑ!! σε ποιο καταστημα πηγες βρε?

εγω πηγα χθες στην επταλοφο και εκει τα παιδια πολυ φιλικα με κερασαν μεν αλλα την τραπουλα δεν την δεχτηκα γιατι ενα παλικαρι εκει στην βενιζελου με φορτωσε 3 τραπουλες!

Και εγω πηρα τραπουλα και σοκολατακια απο τον Ηλια :D

Παιδια τα μπλε να παιρνετε που ειναι και γαλακτος!! Αμα δεν ειναι μαζι με τα αλλα ψαξτε σε κανενα συρταρι! :w00t:

Και εγω πηρα τραπουλα και σοκολατακια απο τον Ηλια :D

Παιδια τα μπλε να παιρνετε που ειναι και γαλακτος!! Αμα δεν ειναι μαζι με τα αλλα ψαξτε σε κανενα συρταρι! :w00t:

Αααααααααααα,κανουν και τετοια??????????????????:lol: :lol: :lol: :lol:

το παραξενο ειναι οτι πηρες με 300ευρω w800 και οχι το σοκολατακι!

με αναβαθμιση το πηρες?

Join friend!

Ρε παιδιά, εγώ ολόκληρο W800 αγόρασα προχθές, 300 Ευρώ ζεστά ζεστά πήρανε και όχι τράπουλα, ούτε σοκολατάκι δε μου δώσανε! Αίσχος! (:-P)

Εγω απο την αλλη πηγα και πηρα 2 σοκολατακια αλλα δεν αγορασα τιποτα :lol:

εγώ πλήρωσα απλώς ένα λογαριασμό και μου έδωσαν μπερλόκ που γράφει : θελω να γυρίσω τον κόσμο:D

τράπουλες δεν είχαν μου είπαν:(

πολύ ωραία σκέψη

Ναι, με αναβάθμιση πήρα το w800. 279.60 έδωσα για την ακρίβεια.

Πήγα σήμερα και πήρα μια θήκη για το κινητό από εκεί και τους ρώτησα και για τράπουλα, νόμιζε ότι μου είχε δώσει. Μου έδωσε δύο, οπότε είμαι κομπλέ! :lol:

Και μια και λέμε αν είμαστε ευχαριστημένοι, να πω ότι η κοπέλα στο κατάστημα που πήγα σήμερα για τη θήκη (Ν. Ηρακλείου) ήταν υπερεξυπηρετική, 4 θήκες ξετύλιξε και μου έβαλε το κινητό μέσα και μάλιστα επειδή δεν ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις θήκες αυτές, έψαξε ακόμα περισσότερο και μου βρήκε μια πάρα πολύ ωραία θήκη-βαλιτσάκι (που υποτίθεται ήταν για Siemens) η οποία λες και ήταν φτιαγμένη εξ'αρχής για το w800 και η οποία έχει άνοιγμα για να είναι συνδεμένο το hands-free, κάτι που δεν είχε καμιά άλλη θήκη αυτού του τύπου. Αφού την είδε τη θήκη το αφεντικό εκεί που έχει το ίδιο κινητό και τσίμπησε μία και γι'αυτόν. :p

Πολύ ευχαριστημένος λοιπόν. Στο ίδιο κατάστημα παλιότερα, οι δύο από τους τρεις ήταν εξαιρετικοί στη δουλειά τους, ο τρίτος ήταν μεν χαμογελαστός/ευγενικός κλπ. αλλά ήταν απλά τελείως άσχετος, ό,τι σου έλεγε δηλαδή ήξερες ότι πιθανότατα ισχύει το αντίθετο (πραγματικά!). Αυτός αντικαταστάθηκε από την κοπέλα που ανέφερα.

εγώ πλήρωσα απλώς ένα λογαριασμό και μου έδωσαν μπερλόκ που γράφει : θελω να γυρίσω τον κόσμο:D

Είδε την υπογραφή σου άραγε και σου έδωσε μπρελόκ που να λέει "Θέλω να γυρίσω τον κόσμο";;; :) :)

Α, και αν τυχόν στενοχωρήθηκαν κάποιοι που δεν πήραν τράπουλα, δεν έχασαν και τίποτα.

Οι τράπουλες απ'ό,τι είδα δεν είναι ιδιαίτερα... αδιαφανείς! Με αποτέλεσμα αν παίζεις κάπου που έχει αρκετό φως θα μπορείς να βλέπεις τα χαρτιά των άλλων!!! ΕΛΕΟΣ!!! :w00t: :w00t: :lol: :lol:

Α, και αν τυχόν στενοχωρήθηκαν κάποιοι που δεν πήραν τράπουλα, δεν έχασαν και τίποτα.

Οι τράπουλες απ'ό,τι είδα δεν είναι ιδιαίτερα... αδιαφανείς! Με αποτέλεσμα αν παίζεις κάπου που έχει αρκετό φως θα μπορείς να βλέπεις τα χαρτιά των άλλων!!! ΕΛΕΟΣ!!! :w00t: :w00t: :lol: :lol:

όπως λέει και ο Nosferatu να κάνεις αρπαχτές με αυτές τις τράπουλες...:D Σοκολατάκια,τι είδους;η αδυναμία μου η σοκολάτα:happy:

έτσι εξηγείται ότι δε σε κέρασαν σοκολατάκι.Τα έφαγε όλα η κοπέλα:lol:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχουν δυο ειδων μπλε που ειναι κουβερτουρα και το γαλαζιο που ειναι γαλακτος!!!!!!!Εμενα με κερασαν και απο τα δυο....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...