garfield Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ο Μπαμπης ο φλου Μια ιστορία θα σας πω για τον Μπαμπη, τον Μπαμπη τον Φλου που του λεγες "βρε Μπαμπη τι τρεχει εδω?" σου λεγε "φλου φιλε μου , όλα φλου.." Eίχα καιρό να γράψω και ..ξεχασα πως το κανουνε. :p Στο thread "ποιο τραγουδι σας έχει κολλησει αυτο τον καιρό" πηγαινε η απαντηση μου. Το σβυνω λοιπον και βάζω στη θέση του ενα αγαπημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Aaliyah - Try again ΤΟ κομμάτια για μένα.. R.I.P babygirl Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 2 είναι τα κομμάτια που δύσκολα θα μου ξεκολλήσουν.(μέχρι να βγει ολόκληρο το cd των Maiden τουλάχιστον) Iced Earth & Blind Guardian - Fiddler on the green Iron Maiden - The reincarnation of Benjmanin breeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 θανασης παπακωνσταντινου - πεχλιβανης γιαννης αγγελακας - οταν χαραζει joy division - love will tear us apart σωκρατης μαλαμας - πριγκηπεσσα δημητρης μητροπανος - ροζα μανος χατζιδακις - στο λαυριο γινεται χορος μανος λοιζος - σεβαχ διαφανα κρινα - θα πεθανω ενα πενθιμο του φθινοπωρου δειλι cure - lullaby joy division - decades και πολλα αλλα που θα δωσω σε αλλη στιγμη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_papas88 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 World Hold On ... ... ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Sepultura-slaves of pain Ετσι απλα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Το καλύτερο για μένα ειναι ''Ο αετός - Σφακιανάκης''..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Black Sabbath - Paranoid Scorpions - Always Somewhere Scorpions - When The Smoke I Going Down Rainbow - Temple Of The King ;) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 my all time favourite einai to 'palies agapes' apo pux lax..kai ta perisotera tous tragoudia.. Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Black Sabbath - Paranoid Scorpions - Always Somewhere Scorpions - When The Smoke I Going Down Rainbow - Temple Of The King ;) Έχεις πετύχει 3 απ' τα αγαπημένα μου :happy: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 The Knack - My Sharona Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Δεν έχω ένα συγκεκριμένο αγαπημένο τραγούδι... Αυτή την περίοδο αγαπημένα μου είναι : Modjo - Lady Morandi - Love Me Mazo - Summer in Greece Akcent - Kylie Allegro - Someone else Beck - Everybody's got to learn sometime Lighthouse family - Run Chamillionaire - Ridin' dirty Σφακιανάκης - Ναύαγια Σφακιανάκης - Και δεν μπορώ Crossfade - Cold Houston Ft Chingy, I-20 and Nate Dogg - I like that Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά ακούω τα πάντα:shifty: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Δεν έχω ένα συγκεκριμένο αγαπημένο τραγούδι... Αυτή την περίοδο αγαπημένα μου είναι : Modjo - Lady Morandi - Love Me Mazo - Summer in Greece Akcent - Kylie Allegro - Someone else Beck - Everybody's got to learn sometime Lighthouse family - Run Chamillionaire - Ridin' dirty Σφακιανάκης - Ναύαγια Σφακιανάκης - Και δεν μπορώ Crossfade - Cold Houston Ft Chingy, I-20 and Nate Dogg - I like that Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά ακούω τα πάντα:shifty: Εκτος απο μεταλ.:) Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ξέχασα να το αναφέρω:O Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ξέχασα να το αναφέρω:O Για μαστιγωμα τωρα.:mad: Πλακα κανω.:lol: :lol: :lol: Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 "The Passenger"-Iggy Pop Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Μόνο ένα ρε παιδιά...;;;:confused: Τρελαθήκατε τώρα...;;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bl33d1ng Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Aπο ελληνικα:Κατι σαv ψεμα-Χασμα: Κύκλους κάνει το μυαλό μου κι αρρωσταίνω στη ψυχή μου γύρω να με τρώνει νιώθω χάνω τη ζωή μου. Χαραγμένη στο μυαλό μου μια φανταχτερή πληγή μου ψάχνω τρύπα για να φύγω από το κορμί μου. Aπο ξενα:The nameless-Slipknot: I never wanted anybody more than I wanted you... The only thing I ever really loved was hurting you... I never wanted anybody more than I wanted you... The only thing I ever really loved was hate... ;) ;) ;) Παράθεση Wake Up And Look Around You,We're Lost In Space And The Time Is Our Own||<3 My Baby [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Έχεις πετύχει 3 απ' τα αγαπημένα μου :happy: :) και προφανως το τεταρτο θα ειναι το DIO - Rainbow in the dark ? Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 2 είναι τα κομμάτια που δύσκολα θα μου ξεκολλήσουν.(μέχρι να βγει ολόκληρο το cd των Maiden τουλάχιστον) Iced Earth & Blind Guardian - Fiddler on the green Iron Maiden - The reincarnation of Benjmanin breeg αυτο το "Iced Earth & Blind Guardian" μηπως απλα λεγεται "Demons and Wizards"? για να μπορει να το βρει και ο κοσμος... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 και προφανως το τεταρτο θα ειναι το DIO - Rainbow in the dark ? Όχι το Afraid to shoot strangers(Iron Maiden) είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ok θα αρχισω να χρησιμοποιω νεες μεθοδους προβλεψης απο'δω και περα... "But how can we let them go on this way? The reign of terror corruption must end And we know deep down theres no other way No trust, no reasoning, no more to say...." Πολυ κομματι... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1892 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ola ta s'agapw - Sfakianakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Μας υποχρέωσες_Πασχάλης Τερζής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Aerosmith - I Don't Want To miss a Thing (apo thn tainia Armagedon) ekpliktiko kommati nomizw...:X Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts