Jump to content

chris_papas88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chris_papas88

  • Ημ. Γέννησης 21/12/1988

chris_papas88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Na rwtisw kati geniko.. Eiste eyxaristimenoi apo tis fwtografies pou travaei? Egw mporw na pw oti exw apogoiteutei.. Kai kati allo, etoima themata yparxoun kapou? Eyxaristw,
  2. Ξέρει κανείς αν το ασύρματο Sony Playstation 3 SIXAXIS Wireless Controller μπορεί με κάποιο τρόπο να δουλέψει και σε PC?
  3. Υπάρχει πρόγραμμα Symbian που εμφανίζει αριθμούς που καλούν με απόκρυψη?
  4. Υπάρχει περίπτωση κάποιος μέσα απ το πανεπιστήμιο να μπορεί να "δεί" το ιστορικό σου ή και τα στοιχεία σου (π.χ. το όνομα ή τον αριθ. κινητου) απο κάποιο site στο οποίο τα έγραψες (σε online αγορες ας πούμε...)? Μπορούν απο το IP σου να εντοπίσουν το όνομα σου? Ευχαριστώ
  5. Λοιπόν επειδή η ασχετίλα μου χτυπάει κόκκινο, αν μπορούσατε να μου δίνατε κάποια βοήθεια ρε παίδες... 1. Λέω να βάλω Home Premium. Αν και διάβασα τις περισσότερες απο τις σελίδες του topic δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω κάτι σχετικά με τις retail και dsp εκδόσεις! Επειδή θα βάλω τα Vista και στο PC και στο Laptop, ρωτάω... Το μόνο "πρόβλημα" που θα έχω με μία dsp έκδοση θα είναι ότι θα πρέπει να πάρω τηλ στη Microsoft για να μου δώσουν νέο κλειδί? Με τις δυνατότητες και την υποστήριξη φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, ε? 2. Σχετικά με το Laptop τώρα, έχω ένα Sony Vaio VGN-AR11B με Intel Core Duo T2300 1.66 GHz Dual Core καί μνήμη 1024 MB DDR2 PC2-4200 533MHz (2 x 512MB). Τι λέτε? Θα τα τρέξει? 3. Θέλω βάζοντας τα Vista να κάνω και ένα καθάρισμα και στο PC και στο Laptop. Μόνο μερικά απο τα προγράμματα θα κρατήσω (Norton, TuneUp, Photoshop κτλ), και τα άλλα σουτ!!! Πως θα γίνει να κρατήσω μόνο όσο προγράμματα θέλω? 4. Στο Laptop είχα δύο λειτουργικά, Windows XP και Windows Vista RC1! Πως θα γίνει να τα σβήσω και τα δύο και να βάλω μετά μόνα τους τα Vista? 5. Στα Vista RC1 έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου (είναι της SigmaTel και προφανώς δεν έχει βγεί driver για Vista). Γνωρίζετε κάτι σχετικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  6. Γεια Παιδιά... Να ρωτήσω... Με Messenger Plus μπορείς να κάνεις τα μυνήματα σου κινούμενα (εννοώ τα γράμματα)? Πρέπει να κατεβάσω κάποιο script?
  7. Να ρωτήσω... Αν πάρω onDSL Kit 2048 θα πληρώνω για κάθε μήνα για 8 μήνες 26,- ευρώ! Μετά σπάει κάθε δέσμευση που έχω με την Otenet, σωστά? Πάω όπου θέλω και κρατάω και τον εξοπλισμό μου? Θα πρέπει να πληρώνω και ΟΤΕ και ISP?
  8. Σκέφτομαι να πάρω onDSL Kit Wireless μόνο και μόνο για ασύρματο Internet! Μήπως συμφέρει να πάρω κάποιο άλλο πακέτο (π.χ. DSL Cube) και να αγοράσω μετά ένα ασύρματο modem? Επίσης, δεν έχω καταλάβει ακόμα πως θα συνδεθεί και θα λειτουργεί το ασύρματο modem... Συνδέεται απλά στη γραμμή και απο κεί στέλνει στο Laptop ή μπαίνει με USB στο Laptop σε μόνιμη βάση?
  9. Γιατί κάθε φορά που ανοίγω το κινητό γράφει "Τέλος εφαρμογής cuiidle"? Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  10. Μόλις ξύπνησα και είμαι σαν ζόμπι... Πήγα Sasha χθες, εντάξει καλά ήταν αλλά για μένα πέρυσι έπαιξε ΠΟΛΥ καλύτερα... Πήγε κανείς άλλος? Εντυπώσεις?
  11. Guys γειά σας ... Επειδή απο Σεπτέμβρη μετακομίζω στο Βόλο (τουλάχιστον μέχρι τώρα τα πράγματα δείχνουν ότι εκεί θα είμαι...) σκέφτομαι να βάλω DSL ... Ψάχνω λοιπόν έδω και μια εβδομάδα στο net για τιμές απο όλες τις εταιρίες και έχω καταλήξει να βάλω Vivodi σε 512kbps (όχι πρόσβαση, μόνο σαν provider) ... Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει για προβλήματα τις Vivodi (ή και άλλων εταιριών) στην περιοχή ... Και κάτι ακόμη, σε μία σύνδεση αορίστου χρόνου μπορώ φαντάζομαι να τη διακόψω όποτε θέλω αν βρω κάτι καλύτερο, ε?
  12. Βασικά τα MAD AWARDS έχουν μιά γκλαμουριά, όπως τα Led Screens, τα σκηνικά, η σκηνοθεσία του Ιταλού μάγου (λέγε με Sartini), που λείπει γενικά απο την τηλεόραση σήμερα ... Επίσης τα MAD AWARDS κατάφεραν να ενώσουν "ποιοτικούς" και "εμπορικούς" καλλιτέχνες κάτι που τα ΑΡΙΩΝ προσπαθούν ακόμη ... Ακόμα, τα ντουετά που καθιέρωσαν κάθε χρόνο με διασκευές τραγουδιών μπορεί να μην είναι πάντα επιτυχημένα, αλλά κερδίζουν ΠΑΝΤΑ τις εντυπώσεις ... Τέλος μου αρέσουν περισσότερο γιατί ακόμη και σε τέτοιες "ψευτογιορτούλες" ακούγονται τραγούδια των ΜΕΓΑΛΩΝ GUNS N' ROSES (έστω και απο τραγουδιστές όπως ο Μίχας και η Ζώη) ...
  13. chris_papas88

    Dj Tiesto

    Εντάξει τα χρήματα μπορεί να είναι πολλά, αλλά είναι και λογικό αφου Dj's σαν τον Armin Van Buuren έχουν 30 euro το λιγότερο ... Έμαθε κανείς αν έχει ξεκινήσει προπώληση (αν υπάρξει τελικά) για το Boutigue Dance Stage ???
  14. chris_papas88

    Dj Tiesto

    Απαντήσεις ... 1. Το Venue-Boutique Dance Stage (πρίν λεγόταν απλα Venue) είναι αρκετά μεγάλο !!! Δεν μπορώ να υπολογίσω χωρητικότητα ... Πάντως πέρυσι το καλοκαίρι στον Tiesto ήταν ΓΕΜΑΤΟ ... 2. Περυσι είχε προπώληση εισητηρίων (έτσι το πήρα και γω ...), κάτι που ακόμα δεν είναι σίγουρο για φέτος !!! Πάντως μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος sold out, οπότε θα βρείς στην είσοδο ... Υπολόγισε γύρω στα 40-50 euro (δεν θυμάμαι ακριβώς τις τιμές απο πέρυσι) !!! Για την τελευταία ερωτησή σου δεν έχω απάντηση !!!
×
×
  • Create New...