danton Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Τείνω να βεβαιωθώ πια ότι έχουμε τους πολιτικούς, την τηλεόραση και τη χώρα που μας αξίζει. Εγώ πάλι είμαι σίγουρη εδώ και καιρό. Από οτι είδα πάντως λένε οτι θα συνεχιστεί η χιονόπτωση και αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Παντως βλεποντας τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων,ειναι σα να ζω το ιδιο...εργο του 2004.Μονο που αυτη τη φορα,οι...δικαστες περασαν στους απολογουμενους & το αντιθετο.Τελικα ολα αλλαζουν κι ολα τα ιδια μενουν...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Μα, ρε προ, μπορείς να μην σχολιάσεις την γελοιότητα των πολιτικών? Ο υπουργος Δημόσιας Τάξης ανεβαίνει προσωπικά στα Τέμπη για να ξεδιπλώσει την νταλίκα, ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει συσκέψεις στο Μαξίμου επειδή έκλεισαν δέκα δρόμοι, η αντιπολίτευση κατακεραυνώνει την κυβέρνηση επειδή άφησε να κλείσουν οι δρόμοι και (το γελοιωδέστερο) να διαφωνούν στην TV για το πότε χιόνισε χειροτερα, φετος ή πρόπερσι?? Μα εγω δεν ειπα να μην σχολιασεις... Αυτο που σχολιασα ειναι ακριβως η μεταφορα της γελοιοτητας (συ ειπας) εδω μεσα, με σχολια του τυπου "αν αυτα συνεβαιναν πριν δυο χρονια", "τωρα καταλαβαινουν οτι αλλιως ειναι εξω απο το χορο", "πριν απο δυο χρονια δεν ηταν ακραια τα φαινομενα;", κλπ. Ειναι κατι που γινεται συστηματικα παντως. Πες, πες, κατι θα μεινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Πάλι καλά που τα κανάλια μιλάνε για την κακοκαιρία που πλήττει μόνο την Ελλάδα.Γιατι άμα πιάνανε και εξωτερικο (βλέπε Ήπειρο,Θράκη,Μακεδονία,Θεσσαλία) τότε θα θέλανε μεγαλύτερα δελτία. Χιονοθύελλα στο κέντρο της Αθήνας.Τρέξτε να σωθείτε χωριανοί,κατεβαίνει και χιονοστιβάδα... Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Α, και respect στον Σόμπολο. Είναι ο μόνος που δεν φέρνει την καταστροφη, ο μόνος που δεν ξεκινά τις συνδέσεις του με γκαρίλες ("έεερχεταιιι η φονικηηηηηη χιονοθύελααα") και ο μόνος στην ηλικία του που είναι στο δρόμο. . Σημερινό άρθρο του Πάνου Σόμπολου: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5354&subid=2&pubid=26190 Απλά, συγκεκριμένα, και χωρίς υπερβολές και λαϊκισμούς ο Πάνος απέδωσε την πραγματικότητα. Respect :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Ειναι κατι που γινεται συστηματικα παντως. Πες, πες, κατι θα μεινει. Παραπανω υπαρχει λινκ με τα οσα εγραφαν επι του θεματος μερικοι πριν απο 2 χρονια...:X :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Παραπανω υπαρχει λινκ με τα οσα εγραφαν επι του θεματος μερικοι πριν απο 2 χρονια...:X :rolleyes: Δεν θα απολογηθω κιολας για κατι που εγραφαν καποιοι... Αν εγραψα κατι εγω, πεστο. Παντως εντιτ σε ποστ δεν μου κανανε οι μοντερατορες, ουτε μου ειπανε τιποτα για πολιτικοποιηση θεματος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Εδω παντως σταματησε εντελως το χιονι και μαλλον δεν προκειται να ξαναριξει. Τα πολλα συννεφα διαλυθηκαν και εχει λιγο ηλιο. -1 °C. Καλο καλοκαιρι Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Ξερει κανεις αν το ΑΠΘ σημερα θα ειναι κανονικα ανοιχτο παλι? Μην κατεβαινουμε τσαμπα :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Ουτε εγω εγραψα κατι στο αντιστοιχο θεμα του 2004.Οχι επειδη δε με συμφερει,αλλα γιατι το βρισκω παραλογο να φταιει για ολα ο ταδε υπουργος ή κυβερνηση,οταν ο ιδιος ο πολιτης αδιαφορει.Βεβαια,επειδη αυτοι που μεχρι χτες φωναζαν ξαφνικα ανακαλυψαν οτι για ολα φταιει ο...Θεος (=κακοκαιρια),δεν ειναι δυνατον να μεινουν ασχολιαστοι.Η υποκρισια εχει και τα ορια της.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 E oχι και τσαμπα... Πανε για καφε-ταβλι μετα... Αν βαριεσαι το ταβλι, παρε καφε-ματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Ξερει κανεις αν το ΑΠΘ σημερα θα ειναι κανονικα ανοιχτο παλι? Μην κατεβαινουμε τσαμπα :p παλικαρε το ΑΠΘ ΔΕΝ ΚΛΙΝΕΙ ΠΟΤΕ......... να το θυμασαι αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 παλικαρε το ΑΠΘ ΔΕΝ ΚΛΙΝΕΙ ΠΟΤΕ......... να το θυμασαι αυτο.... ETΣΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΩΝΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Εδω παντως σταματησε εντελως το χιονι και μαλλον δεν προκειται να ξαναριξει. Τα πολλα συννεφα διαλυθηκαν και εχει λιγο ηλιο. -1 °C. Καλο καλοκαιρι Διακρίνω ένα έντονο παράπονο ή με φαίνεται; :p :lol: Τι να πούμε κι εμείς στο κέντρο της Αθήνας ρε Ηλία που ρίχνει επί 2 24ωρα συνέχεια αλλά... δώρον-άδωρον; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 off topic posts Please, μην αρχίσετε να τσακώνεστε ΚΑΙ εδώ! Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Παει το χιονιιιιι, παει το χιονιιιι Λιωωωνει στα βουναααααααα!! Κατα το γνωστο ασμα... :p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Για το φιλο που ειπε οτι οχι μονο "λειτουργησε αψογα" ο κρατικος μηχανισμος,αλλα ειμαστε και μπροστα σε σχεση με τα "αλλα κρατη που καθονται απλοι θεατες":blink:Να δουμε τι αλλο θ'ακουσουμε...σε λιγο θα μας πει & να στειλουμε τα...σαινια μας στη Ρωσια,Γερμανια,Σουηδια κλπ για να δωσουν τα...φωτα τους στους εκει ασχετους με κακοκαιριες...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 ETΣΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΩΝΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ:) kai εγώ μαζί σου σύντροφε. Δεν είπα να μην κάνω, μάθημα. Το αντίθεο, είπα να κάνω μάθημα. Και με τα πόδια πήγα μέσα στο χιόνι, και στην ώρα μου ήμουν, και τα πάντα. Δεν αποφάσισα εγώ να κλείσει η σχολή. Και τουλάχιστον την πρώτη μέρα θεωρώ ότι κακώς έκλεισαν οι σχολές. Σιγά το πολύ χιόνι που έριξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Δεν ειπα το αντίθετο. Καλα έκανες και καλά έκαναν και όσοι τα κλείσαν τα πανεπιστημια. Δεν εχω πρόβλημα, ούτε ζηλεύω. :) Αλλωστε για μένα αποτελούν παρελθόν οι επισκέψεις στο πανεπιστημιο. ;) :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 to exei strwsei edw :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Εδω πάνω πάντως μου έφυγε ο πωλος :p να ξεχιονίζω. :mad: καλό το χιόνι αλλά το μετά δεν αντέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Τι να πούμε κι εμείς στο κέντρο της Αθήνας ρε Ηλία που ρίχνει επί 2 24ωρα συνέχεια αλλά... δώρον-άδωρον; :( Γιατι το λες δωρον-αδωρον; Δεν πιανει κατω επειδη εχει ζεστη; :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Για το φιλο που ειπε οτι οχι μονο "λειτουργησε αψογα" ο κρατικος μηχανισμος,αλλα ειμαστε και μπροστα σε σχεση με τα "αλλα κρατη που καθονται απλοι θεατες":blink:Να δουμε τι αλλο θ'ακουσουμε...σε λιγο θα μας πει & να στειλουμε τα...σαινια μας στη Ρωσια,Γερμανια,Σουηδια κλπ για να δωσουν τα...φωτα τους στους εκει ασχετους με κακοκαιριες...:rolleyes: τι πρόβλημα διαπίστωσες εσύ ασυνήθιστο σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Γιατι το λες δωρον-αδωρον; Δεν πιανει κατω επειδη εχει ζεστη; :O Με 3 βαθμούς πάνω από το μηδέν δώρο-άδωρο είναι... Δε το στρώνει έτσι. Και όταν έπεσε το βράδυ στους 0 (η χαμηλότερη) δεν έριχνε πολύ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία από τα χιόνια στην Αθήνα: :p http://img70.imageshack.us/img70/3056/snowinathens9lv.png Την έβαλα και υπογραφή. :D Ικανά τα έχω τα κανάλια να την δείξουν... :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts