taliban Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 update Aυγούστου https://support.google.com/pixelphone/thread/362911257/google-pixel-update-august-2025?hl=en Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Έχει κανείς esim της nova στο pixel του? Λειτουργεί κανονικά? Είναι συμβατό με την esim της nova? Γιατί στην λίστα συμβατών κινητών της nova δεν είναι μέσα το pixel 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 2 ώρες πριν, ROKI1924 said: Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Έχει κανείς esim της nova στο pixel του? Λειτουργεί κανονικά? Είναι συμβατό με την esim της nova? Γιατί στην λίστα συμβατών κινητών της nova δεν είναι μέσα το pixel 9 Εγώ έχω χωρίς πρόβλημα με την κοσμοτε, οπότε, θεωρητικά, γιατί να μη λειτουργεί και η νοβα; Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 Χρησιμοποιεί κανείς ασύρματο φορτιστή που να μη θέλει μια αιωνιότητα; Ξέθαψα από ένα συρτάρι στη δουλειά που τον είχα ξεχασμένο, είναι samsung Qi 10w και έχω καλό καλώδιο samsung σε πριζάκι 25w. Το S21 fe που είχα φόρτιζε πλήρως, ξεκινώντας από μονοψήφιο ποσοστό, σε ένα τρίωρο. Έβαλα το Pixel 9 με 48% μπαταρία και μου βγάζει πλήρης φόρτιση σε 4μισι ώρες 🤣 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 3 ώρες πριν, il_tifosi said: Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Παράτηρησα χθες στο pixel 9 ότι με ενεργοποιημένη τη σκοτεινή λειτουργία και την smooth οθόνη (στα 120 hz δλδ), ότι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κάνει ένα στιγμιαίο flicker η οθόνη κατά την προσαρμογή από τα 60 στα 120 hz. Όταν έχεις σταθερό το ρυθμό ανανέωσης είτε στα 60 είτε στα 120 hz αυτό δε συμβαίνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παλιά δεν τον έκανε αυτό (στο android 15) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 8 minutes ago, ROKI1924 said: Με σκοτεινή λειτουργία και smooth display το δουλεύω. Ρύθμιση για μόνιμα 120 δεν έχει το δικό μου. Δεν έτυχε να παρατηρήσω κάτι αντίστοιχο, θα το έχω υπόψη. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 10 minutes ago, il_tifosi said: Με σκοτεινή λειτουργία και smooth display το δουλεύω. Ρύθμιση για μόνιμα 120 δεν έχει το δικό μου. Δεν έτυχε να παρατηρήσω κάτι αντίστοιχο, θα το έχω υπόψη. Έχει στις επιλογές για προγραμματιστές. Επιβολή μέγιστου ρυθμού ανανέωσης. Το κάνει στιγμιαία 2 φορές στο μενού κυρίως μέσα στις ρυθμίσεις την ώρα ακριβώς που αλλάζει από 60 σε 120 hz. Aλλα μόνο με smooth display, σκούρο θέμα και χαμηλό φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 21 ώρες πριν, il_tifosi said: Χρησιμοποιεί κανείς ασύρματο φορτιστή που να μη θέλει μια αιωνιότητα; Ξέθαψα από ένα συρτάρι στη δουλειά που τον είχα ξεχασμένο, είναι samsung Qi 10w και έχω καλό καλώδιο samsung σε πριζάκι 25w. Το S21 fe που είχα φόρτιζε πλήρως, ξεκινώντας από μονοψήφιο ποσοστό, σε ένα τρίωρο. Έβαλα το Pixel 9 με 48% μπαταρία και μου βγάζει πλήρης φόρτιση σε 4μισι ώρες 🤣 Χρησιμοποιώ τον παρακάτω με τον φορτιστή του Poco F3 (33W). https://www.skroutz.gr/s/23046400/Xiaomi-Asyrmatos-Fortistis-Qi-Pad-20W-Mayros-GDS4145GL.html?product_id=251533427&sponsored=listing Με μετρητή ισχύος στην πρίζα μου δείχνει ότι τραβάει 12W, το οποίο συνάδει με τις προδιαγραφές που βλέπω στο gsmarena. 27W wired, PD3.0, PPS, 55% in 30 min 15W wireless (w/ Pixel Stand) 12W wireless (w/ Qi compatible charger) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 (edited) update Σεπτεμβριου με αρκετές διορθώσεις https://support.google.com/pixelphone/thread/368006132/google-pixel-update-september-2025 Edited September 3, 2025 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Ωραίο το νέο look, πολύ ωραίο, αλλά το εικονίδιο της μπαταρίας χτυπάει στο μάτι, το 1/3 ήτανε πριν 🙃 1 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 2 ώρες πριν, il_tifosi said: Ωραίο το νέο look, πολύ ωραίο, αλλά το εικονίδιο της μπαταρίας χτυπάει στο μάτι, το 1/3 ήτανε πριν 🙃 Kαι εμένα μου αρέσει το νέο look.Ισως έγινε και πιο έντονη η ανάδραση στο πάτημα αλλά και ο ήχος της.Για την μπαταρία επιτέλους έβαλαν το ποσοστό μέσα στο εικονίδιο ,πρέπει να πιάνει συνολικά τον ιδιο χώρο με πριν που ήταν ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το νέο look. Τα εικονίδια μου θυμίζουν iPhone και ποτέ δεν μου άρεσε η αισθητική του. Σαν να πιάνουν όλα παραπάνω χώρο είναι. Σε συνδυασμό με τα update στο dialer app που τα γράμματα έγιναν τεράστια λες και είμαστε 80 χρονών και έχουμε πρεσβυωπία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 σε δίκαρτο με wifi με ψιλομπερδευει η ένταση για το σήμα για τις sim που το έκαναν πάνω κάτω.Πόσο τέλειο θα ήταν κάθε σιμ να έχει στην ένταση το δικό της χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 3 ώρες πριν, bill33 said: σε δίκαρτο με wifi με ψιλομπερδευει η ένταση για το σήμα για τις sim που το έκαναν πάνω κάτω.Πόσο τέλειο θα ήταν κάθε σιμ να έχει στην ένταση το δικό της χρώμα; Συμφωνώ! Κατ' αρχάς ποια είναι ποια τώρα; 😅 3 ώρες πριν, bill33 said: Kαι εμένα μου αρέσει το νέο look.Ισως έγινε και πιο έντονη η ανάδραση στο πάτημα αλλά και ο ήχος της.Για την μπαταρία επιτέλους έβαλαν το ποσοστό μέσα στο εικονίδιο ,πρέπει να πιάνει συνολικά τον ιδιο χώρο με πριν που ήταν ξεχωριστά. Α εγώ το έχω απενεργοποιημένο, γι'αυτό μου φάνηκε τεράστια η αλλαγή Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 24 minutes ago, il_tifosi said: Συμφωνώ! Κατ' αρχάς ποια είναι ποια τώρα; 😅 Α εγώ το έχω απενεργοποιημένο, γι'αυτό μου φάνηκε τεράστια η αλλαγή Αυτή που έχει δεδομένα πρέπει να ειναι η απο πάνω. Και εγώ χωρίς το ποσοστό το είχα μέχρι χθες αλλά το άλλαξα.Αλλά ναι,η μπαταρία όπως ειναι στο πλάι αντί για όρθια πιάνει πιο πολυ χώρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 (edited) εγώ από χτες to Βράδυ και μετά την αναβάθμιση αντιμετωπίζω άλλο θέμα, μου κρασάρει η parallel space Edited September 4, 2025 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 (edited) επίσης διαπιστώνω χειρότερη διαχειριση μπαταρίας..... Μπήκα στα στατιστικά και βλέπω αυτό . . . έχει κανείς ιδέα αν και πως διορθώνεται ? Edited September 5, 2025 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση βλέπω αρκετά καλύτερη τη μπαταρία του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 update Oκτωβριου https://support.google.com/pixelphone/thread/379076388/google-pixel-update-october-2025?hl=en&sjid=13776494592786423772-EU το seurity patch παραμένει αυτό του Σεπτεμβρίου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 On 8/10/2025 at 10:46 ΜΜ, taliban said: update Oκτωβριου https://support.google.com/pixelphone/thread/379076388/google-pixel-update-october-2025?hl=en&sjid=13776494592786423772-EU το seurity patch παραμένει αυτό του Σεπτεμβρίου Σε p8p πάντως ειναι Οκτωβρίου μονο του Google play ειναι Σεπτεμβρίου ακόμα Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανένας πως συμπεριφέρεται το κινητό με grapheneos με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ email exchange 365 και τράπεζες Edited October 22, 2025 by KofoE edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 update Noεμβρίου https://support.google.com/pixelphone/thread/386109819?hl=en&sjid=11416590967352901307-EU 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 update Δεκεμβρίου με πολλές διορθώσεις (805 mb συνολικά) https://support.google.com/pixelphone/thread/389367100/google-pixel-update-december-2025?hl=en&sjid=15288729133638848457-EU 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου update Iανουαρίου με αρκετές διορθώσεις αλλά σε χωρητικότητα μόνο 6,68 mb https://support.google.com/pixelphone/thread/401468923/google-pixel-update-january-2026?hl=en&sjid=15288729133638848457-EU 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Καλώς σας βρήκα συνάδελφοι ! Μόλις απέκτησα ένα Pixel 9 και έχω φρικάρει αφού είναι κολλημένο στο 4G (Cosmote) Ερχομαι από Samsung s21fe το οποίο είχε 5G μια χαρά. Έκανα το κόλπο με την κάρτα στο παλιο και το sms αλλά έτσι κι αλλιώς είχε το παλιό. Τίποτα. Έχω κάνει όλα τα updates. Καμμιά ιδέα ? Thanks Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts