casabel Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου καλημερα στη κοινοτητα γνωριζει κανεις αν λειτουργει ο odialer για ηχογραφηση κλησεων? σκοπευω να το αγορασω απο κινα... Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 6 ώρες πριν, casabel said: καλημερα στη κοινοτητα γνωριζει κανεις αν λειτουργει ο odialer για ηχογραφηση κλησεων? σκοπευω να το αγορασω απο κινα... Το κινέζικο έχει , το ευρωπαϊκό όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Βγήκε η .821 σε global και περιμένουμε σε eu , στα πρώτα θετικά (λένε εγώ δεν την έβαλα eu έχω) επέστρεψε η αυτονομία αν και άργησαν να την δώσουν πιστεύω άξιζε πείτε και εσείς την γνώμη σας να έχουμε μια πλήρη εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 3 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Βγήκε η .821 σε global και περιμένουμε σε eu , στα πρώτα θετικά (λένε εγώ δεν την έβαλα eu έχω) επέστρεψε η αυτονομία αν και άργησαν να την δώσουν πιστεύω άξιζε πείτε και εσείς την γνώμη σας να έχουμε μια πλήρη εικόνα Προχθές έβαλα την .703! Η αυτονομία πάντως έχει πέσει πάρα πολύ σχετικά με το πως ήταν όταν το πρωτοπήρα! Παλιά ήταν βράχος, δεν έπεφτε με τίποτα η μπαταρία! Τώρα απ' τις 05:30 με 100% μέχρι στις 13:00 έχω 84% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Σαν καινούριο θα είχα σίγουρα 10% περισσότερο. Εντάξει, με τη χρήση που κάνω εγώ μου βγάζει άνετα την ημέρα. Αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Για την .821 μίλησα , για την .703 το ξέρουμε ότι έχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Μόλις ήρθε στο oxygen η 821 --1.89gb 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 21 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου CPH2653_15.0.0.821(EX01) Apps• Fixes an issue where photos might be accidentally deleted by a third-party app. When this happens, you will receive a notification to review deleted photos in Recently deleted.Security & privacy• You can now protect your recently deleted items in the My Files, Notes, and Photos apps with a password for added privacy.• You can view storage usage by apps and the system when freeing up space using Phone Manager.• During Screen sharing, you can block specific apps and notifications. This feature is available in "Settings - Security & privacy - Screen sharing protection".System• Improves the visuals for individual notifications, notification stacks, and user interactions with these notifications on the Lock screen.• You can now enter Lock Screen Magazine by swiping right on the Lock screen.• Adds the Drag & drop feature that allows you to use the gesture to perform actions on images and text in third-party apps. This feature can be turned on or off in "Settings - Accessibility & convenience - Drag & drop".• The size and position of floating windows are now saved for more convenient usage.• Redesigns the app drawer for a more consistent visual style, improving usability throughout the interface.• Improves the user interface and icon designs.• Improves the user experience of floating windows.• Integrates the May 2025 Android security patch to enhance system security. Κατεβαίνει αργά.. μόλις κατέβει θα την περάσω.. και θα σας πω. 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Απορώ ποιος σκέφτηκε οταν τραβάς τις ειδοποίησεις απο την οθόνη κλειδώματος να τις στέλνει στο κάτω μέρος της οθονης. Κοινώς αν θες να διαβάσεις τις ειδοποιήσεις χωρις να τις ανοίξεις, πρέπει πλέον να κάνεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ κινήσεις. Θα ψάξω να δω αν βγαινει κάπως αυτό. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 21 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 18 minutes ago, mivechris said: Απορώ ποιος σκέφτηκε οταν τραβάς τις ειδοποίησεις απο την οθόνη κλειδώματος να τις στέλνει στο κάτω μέρος της οθονης. Κοινώς αν θες να διαβάσεις τις ειδοποιήσεις χωρις να τις ανοίξεις, πρέπει πλέον να κάνεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ κινήσεις. Θα ψάξω να δω αν βγαινει κάπως αυτό. Πέρασες την νέα ενημέρωση;; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 8 ώρες πριν, STATYSS said: Πέρασες την νέα ενημέρωση;; βεβαιως Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 2 ώρες πριν, mivechris said: βεβαιως Τοτε φιλε μου κρεμομαστε απο εσενα !, λυσε μας σε παρακαλω τις παρακατω αποριες/ερωτησεις: 1. η μπαταρια εστρωσε ? ή το ιδιο χαλι με την προηγουμενη εκδοση?? 2. οι ειδοποιησεις αργουν να ερθουν ??( κατι τετοιο ακουστηκε) 3.η ενταση του ηχειου τελικα αλιθευει οτι πανω απο 60% χαλαει ???? 4. η καμερα οκ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 22 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 2 ώρες πριν, mivechris said: βεβαιως Είσαι με κλειδωμένο bootloader ή ξεκλειδωτο; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Πέρασα και εγώ την τελευταία έκδοση. Το καταλαβαίνω αυτό που λέει ο φίλος για τα notifications. Περίεργο που το έκαναν έτσι, εμένα δε με ενοχλεί πάντως. Γενικά δεν είχα θέματα ούτε στην προηγούμενη έκδοση. Όλα καλά τότε, όλα καλά και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Επί τη ευκαιρία, επειδή αφορά το ξαδερφάκι 13R, νομίζω μπορείτε να μου απαντήσετε κι εδώ. Έχω θέμα με το hotspot. Τώρα λειτουργεί μόνο ενσύρματα, αν το συνδέσω μέσω καλωδίου στον υπολογιστή, λειτουργεί ως Ethernet. Στο ασύρματο έχω θέμα και συγκεκριμένα, προέκυψε αφότου χρησιμοποίησα την εφαρμογή Q Connect, η οποία χρησιμοποιείται για μεταφορά αρχείων μεταξύ iPhone/iPad και 13R. Απ' όσο κατάλαβα, όταν ενεργοποιείται η εφαρμογή, το 13R, γίνεται hotspot και έτσι συνδέεται η άλλη συσκευή και γίνεται η μεταφορά, παρόλα αυτά, πλέον φαίνεται ότι το ασύρματο hotspot, δε λειτουργεί, ενώ το ενεργοποιω απο το κινητό, δεν εμφανίζεται ως επιλογή στην άλλη συσκευή. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης η το hotspot να ζήσουμε να το θυμόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 1 hour ago, alanthast0s said: Πέρασα και εγώ την τελευταία έκδοση. Το καταλαβαίνω αυτό που λέει ο φίλος για τα notifications. Περίεργο που το έκαναν έτσι, εμένα δε με ενοχλεί πάντως. Γενικά δεν είχα θέματα ούτε στην προηγούμενη έκδοση. Όλα καλά τότε, όλα καλά και τώρα. Από μπαταρία πες μας φίλε μου , διορθώθηκε από την προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 22 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 7 ώρες πριν, tsimisde said: Επί τη ευκαιρία, επειδή αφορά το ξαδερφάκι 13R, νομίζω μπορείτε να μου απαντήσετε κι εδώ. Έχω θέμα με το hotspot. Τώρα λειτουργεί μόνο ενσύρματα, αν το συνδέσω μέσω καλωδίου στον υπολογιστή, λειτουργεί ως Ethernet. Στο ασύρματο έχω θέμα και συγκεκριμένα, προέκυψε αφότου χρησιμοποίησα την εφαρμογή Q Connect, η οποία χρησιμοποιείται για μεταφορά αρχείων μεταξύ iPhone/iPad και 13R. Απ' όσο κατάλαβα, όταν ενεργοποιείται η εφαρμογή, το 13R, γίνεται hotspot και έτσι συνδέεται η άλλη συσκευή και γίνεται η μεταφορά, παρόλα αυτά, πλέον φαίνεται ότι το ασύρματο hotspot, δε λειτουργεί, ενώ το ενεργοποιω απο το κινητό, δεν εμφανίζεται ως επιλογή στην άλλη συσκευή. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης η το hotspot να ζήσουμε να το θυμόμαστε; Δοκιμασε αλλη εφαρμογη..Μηπως αυτη δεν ειναι συμβατη.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) Έκανα μεταφορά αρχείων μέσω της εφαρμογής, είναι η εφαρμογή που συνιστά και η Oneplus για αυτές τις δουλειές. Το θέμα είναι όμως ότι ενώ ενεργοποιώ το hotspot στη συσκευή, δε φαίνεται ως διαθέσιμο Για σύνδεση από άλλες συσκευές. Αν συνδέσω USB με το λάπτοπ μου, λειτουργεί ως ενσύρματο hotspot, δε λειτουργεί ως ασύρματο όμως, δεν είναι ανιχνεύσιμο. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή το hotspot το ξεχνάμε; UPDATE: Μετά από μια σύντομη αναζήτηση επι του θέματος, ως λύση προτεινόταν η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου την οποία και έκανα και πλέον, λειτουργεί κανονικά, όπως και πρώτα. Πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς το προκάλεσε…. Edited 22 Μαΐου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 12 ώρες πριν, STATYSS said: Είσαι με κλειδωμένο bootloader ή ξεκλειδωτο; όπως βγήκε απο το κουτί, δεν εχω λόγο να πειράξω κάτι γενικότερα. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 17 ώρες πριν, mivechris said: όπως βγήκε απο το κουτί, δεν εχω λόγο να πειράξω κάτι γενικότερα. Πες μας φίλε μου τελικά πως πας από μπαταρία; Διορθώθηκε καθόλου με 2-3 φόρτισης ;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Καλημέρα παιδιά! Ήρθε σε κάποιον η νέα ενημέρωση .821 χωρίς oxygen updater; Δεν έχω κατεβάσει το oxygen γιατί δε βιάζομαι, λέω να την περάσω όταν έρθει κανονικά! Επίσης δε βλέπω να γράφει κάποιος, απ' αυτούς που την περάσανε, εντυπώσεις! Να συμπεράνουμε δηλαδή ότι δεν είδατε ιδιαίτερες διαφορές προς το καλό ή το κακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου πάνω κάτω τα ίδια είναι. Νομίζω αυτό με τις ειδοποιήσεις το κάνει αν επιλέξεις να βλέπεις stacked τις εφαρμογές. Δεν ξέρω κιόλας γιατί μόλις την έκανα επέλεξα να τις βλέπω έτσι και δεν έχω εικόνα αν τελικά φταίει αυτό. Αυτονομία δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Νορμάλ επίπεδα όπως πάντα. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 1 hour ago, psail said: πάνω κάτω τα ίδια είναι. Νομίζω αυτό με τις ειδοποιήσεις το κάνει αν επιλέξεις να βλέπεις stacked τις εφαρμογές. Δεν ξέρω κιόλας γιατί μόλις την έκανα επέλεξα να τις βλέπω έτσι και δεν έχω εικόνα αν τελικά φταίει αυτό. Αυτονομία δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Νορμάλ επίπεδα όπως πάντα. Αυτονομία με βάση την προηγούμενη έκδοση ή με ποιο παλιές που είχαν διαφορά προς το καλύτερο;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Προσωπικά άποψη δεν έχω καθώς ήμουν διακοπές και το σήμα δεν ηταν καλό οπότε σαν συσκευή είχε κατανάλωση και αυξηση θερμοκρασίας γενικότερα. Απο τώρα που επανήλθα θα μπορώ να εχω πλήρη άποψη. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου (edited) Χαίρε κόσμε. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο 13R μου, έκανα επαναφορά από το πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας, έχω όμως θέμα με τους κωδικούς πρόσβασης. Ενώ από οποιαδήποτε άλλη συσκευή συνδεθώ στο λογαριασμό μου Google εμφανίζει τους κωδικούς πρόσβασης, στο κινητό δεν τους εμφανίζει και μάλιστα, βάζοντας τους χειροκίνητα σε διάφορες σελίδες, τους αποθηκεύει εκείνη την ώρα και ως password, βγαίνουν μόνο όσα έχω αποθηκεύσει στη συσκευή. Κάποια ιδέα για το τι έχει συμβεί η πως φτιάχνεται; UPDATE: Διευθετήθηκε το ζήτημα, έκανα εξαγωγή των password από το διαχειριστή κωδίκων και μέσω την ρυθμίσεων της εφαρμογής του Chrome στο τηλέφωνο, έκανα εισαγωγή της λίστας και βουαλά, όλα στην εντέλεια.... Edited 27 Μαΐου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 57 minutes ago, tsimisde said: Χαίρε κόσμε. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο 13R μου, έκανα επαναφορά από το πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας, έχω όμως θέμα με τους κωδικούς πρόσβασης. Ενώ από οποιαδήποτε άλλη συσκευή συνδεθώ στο λογαριασμό μου Google εμφανίζει τους κωδικούς πρόσβασης, στο κινητό δεν τους εμφανίζει και μάλιστα, βάζοντας τους χειροκίνητα σε διάφορες σελίδες, τους αποθηκεύει εκείνη την ώρα και ως password, βγαίνουν μόνο όσα έχω αποθηκεύσει στη συσκευή. Κάποια ιδέα για το τι έχει συμβεί η πως φτιάχνεται; UPDATE: Διευθετήθηκε το ζήτημα, έκανα εξαγωγή των password από το διαχειριστή κωδίκων και μέσω την ρυθμίσεων της εφαρμογής του Chrome στο τηλέφωνο, έκανα εισαγωγή της λίστας και βουαλά, όλα στην εντέλεια.... Ο λόγος που έκανες επαναφορά ρυθμίσεων;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts