vasilis69 Δημ. Κυριακή στις 06:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:58 πμ 8 ώρες πριν, billylamelo said: Παιδιά είμαι στη φάση για αλλαγή συσκευής και ήθελα να κάνω μια ερώτηση.ποιος ο λόγος να πάει κάποιος στο oneplus και όχι στο oppo find x8 pro που είναι στην ίδια τιμή και με λίγο ψάξιμο που έχω κάνει έχει πολύ καλύτερη μπαταρία,θεωρητικά καλύτερη κάμερα και δεν έχει και τη τόσο κυρτή οθόνη όπως το oneplus? Το oppo εκει που "χανει" ειναι στον ultrasonic fingerprint που εχει το op13.Φωτο,εχει καλυτερο setup καμερων κι ειναι ανωτερο,πλησιαζει το καλυτερο cameraphone,που προς το παρον ειναι το vivo x200 pro ,ενημερωσεις android 5 χρονια κι ο 9400 ειναι θηριο οπως ο elite.Δεν "χανεις" οποιο κι αν παρεις ειναι που δινεις περισσοτερο βαρος,αν σ ενδιαφερουν οι φωτος πολυ πηγαινε στο oppo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Κυριακή στις 10:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:14 πμ 11 ώρες πριν, billylamelo said: Παιδιά είμαι στη φάση για αλλαγή συσκευής και ήθελα να κάνω μια ερώτηση.ποιος ο λόγος να πάει κάποιος στο oneplus και όχι στο oppo find x8 pro που είναι στην ίδια τιμή και με λίγο ψάξιμο που έχω κάνει έχει πολύ καλύτερη μπαταρία,θεωρητικά καλύτερη κάμερα και δεν έχει και τη τόσο κυρτή οθόνη όπως το oneplus? Εγώ προσωπικά επέλεξα το Oneplus γιατί ήμουν χρήστης του πολύ καλού 5Τ και αυτό με τράβηξε πάλι σ' αυτή την εταιρεία, όπως επίσης για ψυχολογικούς λόγους ήθελα Snapdragon! Δεν ήξερα ακόμη αν το oppo έχει υποστήριξη στην Ελλάδα όσο αφορά την εγγύηση! Το Oneplus το πήρα από Κωτσόβολο και είναι μεγάλο συν το service στη Smartec. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Κυριακή στις 11:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:29 πμ 13 ώρες πριν, billylamelo said: Παιδιά είμαι στη φάση για αλλαγή συσκευής και ήθελα να κάνω μια ερώτηση.ποιος ο λόγος να πάει κάποιος στο oneplus και όχι στο oppo find x8 pro που είναι στην ίδια τιμή και με λίγο ψάξιμο που έχω κάνει έχει πολύ καλύτερη μπαταρία,θεωρητικά καλύτερη κάμερα και δεν έχει και τη τόσο κυρτή οθόνη όπως το oneplus? Kαλυτερη μπαταρια το Oppo εχει για την ωρα, θα παρει κανα καλο update το ΟΡ και θα γαζωνει. Επισης το ΟΡ εχει καλυτερο software και ΔΕΝ εχει κυρτη οθονη. Καμπυλωνει λιγο στα ακρα. Αν θες καμερα πας σε Oppo, αλλιως πας σε ΟΡ. Προσωπικα δεν αλλαζω το software και το ρολλαρισμα της OP για κανενα αλλο κινητο για την ωρα. Εξαλλου αν δεις και διαφορα camera comparisons, ποτέ μα ποτέ δεν βγαζει παντα το ιδιο τις καλυτερες φωτο. Στην πλειοψηφια των φωτο βγαινει νικητης. Π.χ. μπορει στις 10 φωτο που θα τραβηξεις, στις 2 να ειναι καλυτερο το ΟΡ και στις 8 το Oppo. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Κυριακή στις 12:55 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:55 μμ Τζαμακι έβαλε κάνεις? Να μας ποιο και αν έκατσε καλά καθώς και αν παίζει σωστά το αποτύπωμα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Κυριακή στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:55 μμ Μαμά ζελατινα έχω εγώ ακόμα... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. Κυριακή στις 05:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:39 μμ και εγω μαμα ζελατινα και οταν χαλασει θα βαλω μια αλλη ζελατινα. Και το 8 που ειχα ετσι το δουλεψα μιας και τζαμακι δεν εμπαινε εκει με τιποτα λογω καμπυλοτητας. Και ενω ειχα συνηθισει με τζαμακια και με ειχε χαλασει αυτο στην αρχη, μετα μπορω να πω οτι μου αρεσε. με μια καλη θηκη εισαι κομπλε με ζελατινα. ασχετη ερωτηση, ειδα εβγαλε magsafe power bank η oneplus, μηπως το χει δοκιμασει κανεις; Θα αξιζει; Ειναι πιο τσιμπημενος βεβαια απο τις αλλες μαρκες αλλα μ'αρεσει το σχεδιο. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Κυριακή στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:36 μμ 2 ώρες πριν, psail said: και εγω μαμα ζελατινα και οταν χαλασει θα βαλω μια αλλη ζελατινα. Και το 8 που ειχα ετσι το δουλεψα μιας και τζαμακι δεν εμπαινε εκει με τιποτα λογω καμπυλοτητας. Και ενω ειχα συνηθισει με τζαμακια και με ειχε χαλασει αυτο στην αρχη, μετα μπορω να πω οτι μου αρεσε. με μια καλη θηκη εισαι κομπλε με ζελατινα. ασχετη ερωτηση, ειδα εβγαλε magsafe power bank η oneplus, μηπως το χει δοκιμασει κανεις; Θα αξιζει; Ειναι πιο τσιμπημενος βεβαια απο τις αλλες μαρκες αλλα μ'αρεσει το σχεδιο. Έχουμε link για το power bank? Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. Δευτέρα στις 06:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:01 πμ Buy OnePlus Slim Magnetic Power Bank 5000mAh - OnePlus (Ελλάδα) στο shenzen είναι στα μισά λεφτά. 1 Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Δευτέρα στις 04:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:31 μμ 10 ώρες πριν, psail said: Buy OnePlus Slim Magnetic Power Bank 5000mAh - OnePlus (Ελλάδα) στο shenzen είναι στα μισά λεφτά. το αστειο της υπόθεσης είναι οτι στο 13αρι με άδεια μπαταρία πχ δεν θα σε βγάλει μια πλήρη φόρτιση τούτο. Εκτός αν το θες για εκτακτη ανάγκη. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Δευτέρα στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:40 μμ 75 ευρώ και να μην φορτίζει από το 0 στο 100% την μπαταρία; Πλάκα έχουν εκεί στην OnePlus. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Δευτέρα στις 06:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:57 μμ Και να σκεφτείτε ότι τα 5000mAh είναι ονομαστικά, πραγματικά είναι γύρω στα 3500mAh. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Δευτέρα στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:58 μμ 15 minutes ago, megatr0n said: 75 ευρώ και να μην φορτίζει από το 0 στο 100% την μπαταρία; Πλάκα έχουν εκεί στην OnePlus. 10αρι powerbank θες για την 6000 μπαταρία του τηλεφώνου ναι. 5000mah είναι στα 3,7V η μπαταρία στο powerbank, αν ανεβάσεις την τάση εξόδου, η χωρητικότητα θα μειωθεί. Οπότε χοντρικά πες 3500mah να μπορέσει να βγάλει; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. Δευτέρα στις 07:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:22 μμ και μενα μου φανηκαν λιγα τα 5000, αλλα υποθετω οτι το σκεπτικο τους ηταν να βγει οσο γινεται λεπτοτερο. ειναι της φασης εισαι στο 25%, το βγαζεις απο το πορτοφολι που το εχεις γιατι ειναι σουπερ λεπτο και σου δινει αλλη μια φορτιση. Ε θα σε βγαλει μεχρι να βρεις πριζα. Δεν ανταγωνιζεται θηρια power bank των 20.000mha. Αλλα επρεπε να ηταν εστω 6.000, Για το τυπικο οτι ταιριαζει με την τρεχουσα ναυαρχιδα τους. Αλλα τα 79ε ειναι πολλα για 5000mha οσο λεπτο και αν ειναι. Σε εκπτωσεις απο κινα μεχρι 30ε νομιζω οτι ειναι καλα, αν βλεπεις τον εαυτο σου στο παραπανω παραδειγμα. 1 Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Τα είπατε όλα παιδιά. Απλά είναι κοροϊδία.. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Δευτέρα στις 09:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:17 μμ Γενικά, νομίζω ότι ένα powerbank, κύριος ρόλος του, είναι να προσφέρει ένα ποσοστό ενέργειας, όχι απαραίτητα να φορτίσει πλήρως την μπαταρία, είναι ένας τρόπος να μην ξεμείνεις από μπαταρία ενώ δεν μπορείς να το βάλεις σε πρίζα. Αλλά για αυτό που λέτε ναι, για αυτη τη χωρητικότητα, επειδή απλά είναι καλοφτιαγμένο και compact, είναι πολλά τα 79€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. Δευτέρα στις 09:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:39 μμ Στην ινδια παντως εχουν βγάλει επίσημα uv tempered glass https://www.oneplus.in/product/oneplus-13-uv-tempered-glass-screen-protector Λέτε να το φέρουν και προς Ευρώπη μεριά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Χθες στς 06:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:51 πμ 9 ώρες πριν, kill_bill said: Στην ινδια παντως εχουν βγάλει επίσημα uv tempered glass https://www.oneplus.in/product/oneplus-13-uv-tempered-glass-screen-protector Λέτε να το φέρουν και προς Ευρώπη μεριά; Δεν εχω ξαναδεί να φέρνουν τέτοια γενικότερα τουλάχιστον στο EU store. Επίσης, ειναι UV που σημαίνει οτι θέλει "ψήσιμο". Στα περιεχομενα της συσκευασίας δεν αναφέρει να έχει το μαντζαφλαρι με τη μπλε λαμπίτσα, βέβαια σε unboxing που υπάρχει επι του σχετικού, έχουν μέσα τα πάντα. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Update από την μπαταρία. Είναι εκπληκτική η κατανάλωση στο standby. Από χθες το πρωί, δουλειά, πολλά τηλέφωνα (με buds), twitter αλλά χωρίς σκάλισμα και youtube λόγω έλλειψης χρόνου, ξέχασα να το φορτίσω και είμαι τώρα, ώρα 14:30 με 26% με ένα ίδιο δεύτερο πρωινό επιβαρυμένο με κλήσεις στην δουλειά. Πολύ ικανοποιημένος στο κομμάτι αυτό. Αν το σκαλίζεις το κινητό, βασικά αν είναι αναμμένη η οθόνη, εκεί η κατανάλωση είναι κανονική θα έλεγα. Αλλά στη νορμάλ καθημερινή χρήση βγάζει 2 μέρες. Μπράβο. Είναι σημαντικό να είσαι με 30% και να μην έχεις άγχος ότι θα σε βγάλει ως το απόγευμα που θα γυρίσεις σπίτι. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts