kostas_pav Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 σύμφωνα με το site της comdex ναι!!! Πλήρης λίστα:http://www.dte.gr/pages/exhibitors.asp btw, κάρτες έχουν έρθει σε κανέναν; Ούτε σε μένα ήρθε τίποτα... Το Σάββατο πάντως θα είμαι εκεί από το πρωί! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Αν θυμαμαι καλα φετος οι καρτες θα σταλουν με mail και θα πρεπει να τις εκτυπωσουμε και να τις δειξουμε εκει...:O ...λιγο γυφτια ή μου φαινεται; ;) edit απο τη σελιδα εγγραφης.... 'Τα στοιχεία αυτά θα εμφανίζονται στο προσωπικό σας e-ticket, το οποίο θα σας αποσταλεί μια εβδομάδα περίπου πριν την έναρξη της Έκθεσης. Για τη δωρεάν είσοδο στην έκθεση θα πρέπει να το εκτυπώσετε και να προσέλθετε στο Expo Athens από 20 έως 22 Οκτωβρίου 2006. Η είσοδος με το e-ticket ισχύει για ένα άτομο και επιτρέπει απεριόριστες διελεύσεις καθ' όλη τη διάρκεια της dte-Digital Technology Expo.' facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Όσοι είχαν εγγραφεί την προηγούμενη χρονιά, πρέπει να πραγματοποιήσουν και πάλι νέα εγγραφή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Όσοι είχαν εγγραφεί την προηγούμενη χρονιά, πρέπει να πραγματοποιήσουν και πάλι νέα εγγραφή; Ναι! Το λέει και στο site... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ίσως η ερώτηση μου να έχει απαντηθεί αλλά... :O:O:O Εγώ πέρσι πήγα στην έκθεση χωρίς να έχω κάνει καμία διαδικασία και μου έβγαλαν επί τόπου μια κάρτα. Χρειάζεται να κάνω κάτι φέτος ή μπορώ να κάνω ότι έκανα πέρσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ναι! Το λέει και στο site... ;) Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Γράφτηκα για να δούμε φέτος θα στείλουν τις κάρτες ή θα έχουμε τα περιρσυνά και προπέρσυνα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 εμένα πάντως χθες μου ήρθε με email το e-ticket (αυτό με το barcode) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 εμένα πάντως χθες μου ήρθε με email το e-ticket (αυτό με το barcode) Kι εμενα το ιδιο ηρθε...απ'οτι λεει με αυτο θα παραλαβουμε την καρτα απο την εκθεση :O facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts