Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε 17 Οκτωβρίου Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 17 Οκτωβρίου iPad Pro (2024) Στο πλαίσιο του ψηφιακού «Let Loose» event της, η Apple παρουσίασε τα ολοκαίνουργια iPad Pro. Συγκεκριμένα, το lineup θα εμπλουτιστεί με δύο επανασχεδιασμένα μοντέλα 13 και 11 ιντσών που διαθέτουν πιο κομψή κατασκευή και οθόνη καλύτερης τεχνολογίας. Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα νέα iPad Pro έρχονται με OLED οθόνες, οι οποίες σηματοδοτούν μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα που διέθεταν LCD πάνελ. Χάρη σε αυτή την αναβάθμιση, τα νέα iPad Pro μπορούν να προσφέρουν ανώτερο κορεσμό χρωμάτων, μεγαλύτερη αντίθεση και πραγματικό μαύρο. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα έχει μετατοπιστεί και βρίσκεται πλέον σε οριζόντιο προσανατολισμό, κάτι που καθιστά ιδανικότερη την τοποθέτησή της για βιντεοκλήσεις. Τα ανανεωμένα iPad Pros μπορούν να προσφέρουν μέγιστη φωτεινότητα 1.000 nits και έως 1.600 nits για περιεχόμενο υψηλού δυναμικού εύρους. Μάλιστα, και τα δύο μοντέλα προσφέρουν μια προαιρετική επίστρωση γυαλιού με νανο-υφή που κάνει το φινίρισμα της οθόνης να είναι ματ. Αυτό σημαίνει πως όσοι χρήστες θέλουν η οθόνη τους να γυαλίζει λιγότερο, έχουν πλέον αυτή την επιλογή. Πέρα από τις νέες οθόνες όμως, η παρουσίαση της Apple στάθηκε και σε μια ακόμη αξιοσημείωτη αλλαγή. Το νέο iPad Pro των 13 ιντσών είναι η λεπτότερη συσκευή στην ιστορία της Apple. Το πάχος του είναι μόλις 5,1 χιλιοστά! Αυτό σημαίνει πως είναι λεπτότερο ακόμη και από το iPod Touch Nano, το οποίο είχε πάχος 5.4 χιλιοστά. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η Apple εγκατέλειψε το M3 chip και προτίμησε να κάνει απευθείας το άλμα στον νέο επεξεργαστή M4, ο οποίος υπόσχεται αύξηση της ταχύτητας κατά 50% σε σχέση με τον M2 και διπλάσια ενεργειακή απόδοση. Η αρχική χωρητικότητα αποθήκευσης έχει αυξηθεί στα 256GB, με την τιμολόγηση να διαμορφώνεται στα 999 δολάρια για το μοντέλο 11 ιντσών και στα 1.299 δολάρια για το μοντέλο 13 ιντσών. Οι συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες για προ-παραγγελία και θα φτάσουν στα καταστήματα στις 15 Μαΐου. Να σημειωθεί πως η Apple προέβη σε βελτιώσεις και στα αξεσουάρ του iPad Pro, με το Magic Keyboard να διαθέτει ένα premium αλουμινένιο στήριγμα παλάμης και μια νέα σειρά πλήκτρων λειτουργιών. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και το ολοκαίνουργιο Apple Pencil Pro, το οποίο διαθέτει gestures που μπορούν να ενεργοποιηθούν όταν ο χρήστης πιέζει το στυλό και απτική ανάδραση. Πρόκειται για δύο παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά που υπάρχουν στο Surface Pen της Microsoft. [Πηγή] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Πολλη ωραίο tablet φαίνεται . Είδη εχω παραγγέλλει το PRO 13 8/512 WIFI . Δεν ξερω τη θήκη να παρω και για προστασία για την οθόνη ?? Καμία πρόταση Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 21 Οκτωβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου On 19/10/2024 at 1:05 ΜΜ, sv2bzq said: Πολλη ωραίο tablet φαίνεται . Είδη εχω παραγγέλλει το PRO 13 8/512 WIFI . Δεν ξερω τη θήκη να παρω και για προστασία για την οθόνη ?? Καμία πρόταση Δες της spigen ή της ESR, είναι αρκετά αξιόλογα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Λοιπόν παρέλαβα εχτές το εργαλείο. Είναι πάρα πολύ καλό γρήγορο πάρα πολύ λεπτό και πάρα πολύ ελαφρύ. Βεβαίως έρχομαι από Android (Samsung TAB S8 ULTRA) αλλά το κάθε ένα κάνει την δουλειά που πρέπει δεν νομίζω ότι αξίζει είτε στο ένα είτε στο άλλο η σύγκριση μεταξύ των IOS και ANDROID. Τώρα η φωτεινότητα είναι αρκετά καλή (θα ήθελα λίγο ακόμα για εξωτερικό χώρο). Επίσης πείρα και το Magic Keyboard και το Pencil. Το keyboard OK είναι πολύ καλό με φωτισμό, αλουμίνιο τέλια γραμμή και φινίρισμα αλλά το αρνητικό που βρίσκω είναι το βάρος του (μαζί με το Ipad) είναι αρκετά βαρύ (για μένα). Αυτά προς το παρόν γιατί είμαι και πρώτη φορά σε APPLE. Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Με αυτονομία πως τα πάει; Θέλω να κάνω την αλλαγή από iPad Pro του 2021… Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Nagata said: Με αυτονομία πως τα πάει; Θέλω να κάνω την αλλαγή από iPad Pro του 2021… Από τότε που το πείρα ακόμα δεν το έχω φορτιση και είχε 80% μπαταρία σήμερα μάλλον θα το φορτίσω... Νομίζω ότι πάει αρκετά καλά αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης.. Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 23 ώρες πριν, sv2bzq said: Λοιπόν παρέλαβα εχτές το εργαλείο. Είναι πάρα πολύ καλό γρήγορο πάρα πολύ λεπτό και πάρα πολύ ελαφρύ. Βεβαίως έρχομαι από Android (Samsung TAB S8 ULTRA) αλλά το κάθε ένα κάνει την δουλειά που πρέπει δεν νομίζω ότι αξίζει είτε στο ένα είτε στο άλλο η σύγκριση μεταξύ των IOS και ANDROID. Τώρα η φωτεινότητα είναι αρκετά καλή (θα ήθελα λίγο ακόμα για εξωτερικό χώρο). Επίσης πείρα και το Magic Keyboard και το Pencil. Το keyboard OK είναι πολύ καλό με φωτισμό, αλουμίνιο τέλια γραμμή και φινίρισμα αλλά το αρνητικό που βρίσκω είναι το βάρος του (μαζί με το Ipad) είναι αρκετά βαρύ (για μένα). Αυτά προς το παρόν γιατί είμαι και πρώτη φορά σε APPLE. ειναι το πιο ελαφρυ keyboard που κυκλοφορει αν δεν κανω λαθος...επειδη προερχεσαι απο android, αν θες να εχεις συντομευση αρχειο ή φακελο(απο τα αρχεια του ios) στην επιφανεια εργασιας πες μου να σου στειλω την συντομευση ... καλοριζικο!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 10 minutes ago, arxontas2323 said: ειναι το πιο ελαφρυ keyboard που κυκλοφορει αν δεν κανω λαθος...επειδη προερχεσαι απο android, αν θες να εχεις συντομευση αρχειο ή φακελο(απο τα αρχεια του ios) στην επιφανεια εργασιας πες μου να σου στειλω την συντομευση ... καλοριζικο!! Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι όντως από έψαξα εγώ. Πήρα και προστασία οθόνης τις ESR αλλά δεν ήρθε ακόμα. Οτι μπορείτε να βοηθήσετε καλοδεχούμενα γιατί είμαι τελείως άσχετος. θα ήθελα και κάτι SSD και γενικά για πληροφορίες σκληρών και υγείας του IPAD. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να κάνω χαζή ερώτηση άσχετου, μπορώ να έχω τις τρεις τελίτσες που εχουν τα MAC επάνω αριστερά σε κάθε παράθυρο ?? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. Παρασκευή στις 03:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:25 μμ On 23/10/2024 at 1:07 ΜΜ, sv2bzq said: Λοιπόν παρέλαβα εχτές το εργαλείο. Είναι πάρα πολύ καλό γρήγορο πάρα πολύ λεπτό και πάρα πολύ ελαφρύ. Βεβαίως έρχομαι από Android (Samsung TAB S8 ULTRA) αλλά το κάθε ένα κάνει την δουλειά που πρέπει δεν νομίζω ότι αξίζει είτε στο ένα είτε στο άλλο η σύγκριση μεταξύ των IOS και ANDROID. Τώρα η φωτεινότητα είναι αρκετά καλή (θα ήθελα λίγο ακόμα για εξωτερικό χώρο). Επίσης πείρα και το Magic Keyboard και το Pencil. Το keyboard OK είναι πολύ καλό με φωτισμό, αλουμίνιο τέλια γραμμή και φινίρισμα αλλά το αρνητικό που βρίσκω είναι το βάρος του (μαζί με το Ipad) είναι αρκετά βαρύ (για μένα). Αυτά προς το παρόν γιατί είμαι και πρώτη φορά σε APPLE. το ζαψαρωνω το ατιμο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη! 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts