Jump to content

Απορίες σχετικά με Internet Café και ανήλικους

Hunter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον έχουμε ξεφύγει όλοι θα έλεγα. Σας ενοχλούνε τα internet cafe που πάνε οι πιτσιρικάδες και παίζουνε? Εγώ παιδιά είμαι 28 χρονών και αυτό που ξέρω που θα έπρεπε να ξέρατε και εσείς οι μεγαλύτεροι που έχετε και παιδιά είναι ότι οι εποχές αλλάζουν. Σήμερα είναι τα internet καφε αύριο θα είναι κάτι άλλο, όταν ήμουν εγώ 15 ήταν το γήπεδο. Δηλ τότε που εγώ ήμουνα 15-17 και πηγαίναμε όλη η παρέα στο γήπεδο και πλακωνόμασταν και πετάγαμε καπνογόνα ήταν καλύτερα ? Η που αράζανε στις πλατείες οι πιτσιρικάδες και όλο και Κανά τσιγαράκι κάποιος μάγκας της παρέας θα του πάσαρε και θα το κάνανε.

Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης πως μερικά άτομα λένε ότι καίγονται οι πιτσιρικάδες στα καφε; και έχουν σε Κανά 2-3 forum από 2000posts.Και ειδικά όταν τα άτομα αυτά είναι πατεράδες και ο γιος τους βλέπει να λιώνουν και αυτοί μπροστά από μια οθόνη τι περιμένετε να κάνει το παιδί σας??? Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και αυτό.

Δεν μου φταίει εμένα το περίπτερο επειδή καπνίζω. Ούτε αν θα με πιάνανε οι γονείς και κάνανε μήνυση στο περιπτερά και τον κλείνανε και με πλακώνανε και στο ξύλο θα με εμπόδιζε να ξανάβρισκα κάπου να αγοράσω τσιγάρα και να ξανά καπνίσω.

Και στο cafe να μην πήγαινε θα καθότανε σπίτι και θα έλιωνε μπροστά από τον δικό του υπολογιστή. Εγώ λέω πάλι καλά που μαζεύονται και σε ένα μέρος και μιλάνε και γελάνε και βρίζονται και ότι άλλο κάνουνε γιατί αν δεν υπήρχαν και αυτά θα ήταν μόνοι τους μπροστά από μια οθόνη και θα λιώνανε χωρίς να μιλάνε και σε κανέναν.

Έχω μια γειτόνισσα που κάνει παράπονα ότι ο γιος της πάει συνεχεία σε internet café (16 χρονών) αλλά η κόρη της που είναι 20 χρονών και δουλεύει σερβιτόρα σε μια cafeteria και την περνάει ένα χεράκι ο υπεύθυνος της καφετερίας και ο μπάρμαν δεν την ενοχλεί.

Μάλλον έχουμε γίνει όλοι περίεργοι και γεροπαράξενοι, δεν είμαι και σαράντα αλλά και εμένα μου την σπάνε όταν βλέπω τους πιτσιρικάδες με τα κινητά και το στυλακι το γα.... και δέρνω όπως ακριβώς τους την έσπαγα εγώ όταν ήμουνα 16 χρονών και είχα το αντίστοιχο στιλακι της εποχής.

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα παραξενιας αλλα το οτι βλεπουμε τα πραγματα με αλλο ματι.Παντως εγω ειχα φαει τα νιατια μου στα ουφαδικα και με κυνηγουσε ο πατερας μου συνεχεια

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εσυ παλικαρι μου, μαζι στην σφαγη ε; πας και δινεις αφοβα τα φραγκα που σκυλιαζουν να βγαλουν οι γονεις σου σε αυτους; ΕΥΓΕ!! ΜΠΡΑΒΟ!!

να σου κανω μια προταση; γιατι δεν μαζευεις αυτα τα λεφτα ποου ξοδευεις για να παρεις εναν Η/Υ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; η μηπως λες οτι πας αλλου και πας αλλου;

καταρχην αυτοι οπως τους χαρακτηριζεις που εχουν τα μαγαζια εχουν επενδυσει τρελα λεφτα σε αυτη τη δουλεια.οι υπηρεσιες που προσφερουν δεν εχουν καμια σχεση με τους υπολογιστες που εχεις στο σπιτι σου.συν τις αλλης προωθειτε η κοινωνια της πληροφοριας και περα απο το gaming υπαρχουν πολλα παραγματα και υπηρεσοες μεσα στα ιντερνετ καφε.

επισης δεν ειναι το ιδιο να σερφαρεις η να παιζεις στο σπιτι σου.γιατι ουτε την καταληλη γραμμη εχεις ουτε τον κλαταληλο εξοπλισμο και το κυριοτερο παιζεις μονος σου χωρις παρεα.στα νετ καφε συναναστρεφεσε με κοσμο μαθαινεις πραγματα καινουρια και γενικοτερα γινεσε κοινωνικο ον.

δεν θα καταφερουμε κατι με το να απαγορευσουμε τα πιτσιρικια απο τα νετ καφε.καλο θα ηταν να υπαρχει ενας ελεγχος απο τους γονεις ωστε να μη καθονται τοσες πολλλες ωρες μεσα στο χωρο.

billvip

καταρχην αυτοι οπως τους χαρακτηριζεις που εχουν τα μαγαζια εχουν επενδυσει τρελα λεφτα σε αυτη τη δουλεια.οι υπηρεσιες που προσφερουν δεν εχουν καμια σχεση με τους υπολογιστες που εχεις στο σπιτι σου.συν τις αλλης προωθειτε η κοινωνια της πληροφοριας και περα απο το gaming υπαρχουν πολλα παραγματα και υπηρεσοες μεσα στα ιντερνετ καφε.

μα κανεις δεν λεει το αντιθετο, το προβλημα ομως ειναι οτι τα καταστηματα αυτα προωθουν ΜΟΝΟ τα online games και τιποτα αλλο, εγω θα χαρω να δω πιτσιρικι μεσα σε τετοιο καταστημα να διαβαζει κατι στο διαδικτυο που θα εχει σχεση με την αγωγη του, οχι ομως να πηγαινει σε τετοιο καταστημα και να του λεει ο υπαλληλος οτι οι υπολογιστες ειναι μονο για gaming. και στο κατω κατω εαν διαβασεις το αρχικο μου post στο θεμα δεν μπαινω σε διαλογο με τους καταστηματαρχες, δικα τους λεφτα ειναι τα κανουν οτι θελουν ( αυτα που εχουν επενδυσει παντα ) τα λεφτα ομως που χαλαει ο δικος μου γιος η του καθενος ο γιος που παει εκει τα κλαιμε διοτι τραβαμε ζορια για να τα βγαλουμε οπως πιστευω κανεις και εσυ

επισης δεν ειναι το ιδιο να σερφαρεις η να παιζεις στο σπιτι σου.γιατι ουτε την καταληλη γραμμη εχεις ουτε τον κλαταληλο εξοπλισμο και το κυριοτερο παιζεις μονος σου χωρις παρεα.στα νετ καφε συναναστρεφεσε με κοσμο μαθαινεις πραγματα καινουρια και γενικοτερα γινεσε κοινωνικο ον.

εαν πιστευεις οτι μαθαινεις σε αυτες της περιπτωσεις κατι αξιολογο τοτε παω πασο, το μονο που εχει μαθει ο πιτσιρικας που παιζει με τις ωρες online games ειναι πως να βριζει τα Θεια σε πολλαπλη μορφη και το πως να κρατα το τσιγαρο και στην χειροτερη περιπτωση την συριγγα.

πλεον μπορεις ανετα να βαλεις ADSL και εναν καλο Η/Υ στο σπιτι σου για να παιζει ο καθε πιτσιρικας, και στο κατω κατω μπορει να φωναζει και φιλους/φιλες του στο σπιτι να κανουν τα χαβαλε τους. για φαντασου ποσα χρηματα θα κερδισεις με αυτην την λυση.

δεν θα καταφερουμε κατι με το να απαγορευσουμε τα πιτσιρικια απο τα νετ καφε.καλο θα ηταν να υπαρχει ενας ελεγχος απο τους γονεις ωστε να μη καθονται τοσες πολλλες ωρες μεσα στο χωρο.

η αρχη πιστευω πρεπει να γινει εκει, να υσχυσει η απαγορευση εισοδου σε τετοια καταστηματα η τελος παντων να ειναι με συνοδεια ενηλικου, ολα τα αλλα με γινονται, πρωτο και κυριοτερο ειναι να υσχει ο νομος του κροατος δε νομιζεις;

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Τωρα για το θεμα των net cafe ναι απ 'οτι γνωριζω υπαρχει απαγορευση ηλικιας αλλα δεν τηρείται... τι πρωτοτυπο!!!

δεν τηρειται διοτι δεν συμφερει καποιους να τηρειται

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

το τραγικο δεν ειναι αυτο το τραγικο εινια οτι τα σκατα (6 7 8 9 10 και 15) τους ακους εξω να λενε LOL ROLFMAO ROLF OWNED και αλλα πολλα οσο για τα cheats αυτο ειναι θεμα του ταμια εκει του το λες και πρεπει να των διωξει αλλα ετσι ειναι η νεολαια σε λιγο θα βγουν στο δρομο και θα λενε pvp? και οταν πας με τους φιλους σου ετσι για ενα στοιχημα στο cs γ οτι αλλο σε βριζουνε λες και σε ξερουνε απο χτες και αμα τα βαρεσεις τοτε σου φερνουν τον αδερφο που ειναι κατδρομεας με κοιλια σαν superfast η σου την λενε τα αλβανακια οτι θα σε σφαξω αν σε βρω εξω και κατι αλλα κοσμητικα επιθετα τοτε τι γινεται? :mad: δεν περνεις την οθονη και την κανεις καπελο σε μερικους?

μα κανεις δεν λεει το αντιθετο, το προβλημα ομως ειναι οτι τα καταστηματα αυτα προωθουν ΜΟΝΟ τα online games και τιποτα αλλο, εγω θα χαρω να δω πιτσιρικι μεσα σε τετοιο καταστημα να διαβαζει κατι στο διαδικτυο που θα εχει σχεση με την αγωγη του, οχι ομως να πηγαινει σε τετοιο καταστημα και να του λεει ο υπαλληλος οτι οι υπολογιστες ειναι μονο για gaming. και στο κατω κατω εαν διαβασεις το αρχικο μου post στο θεμα δεν μπαινω σε διαλογο με τους καταστηματαρχες, δικα τους λεφτα ειναι τα κανουν οτι θελουν ( αυτα που εχουν επενδυσει παντα ) τα λεφτα ομως που χαλαει ο δικος μου γιος η του καθενος ο γιος που παει εκει τα κλαιμε διοτι τραβαμε ζορια για να τα βγαλουμε οπως πιστευω κανεις και εσυ

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως; Με την ίδια λογική που δεν αφήνουμε τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν σε net cafes, έτσι δεν πρέπει να τα αφήνουμε να κάνουν οποιαδήποτε μορφή "συναλλαγής" από την στιγμή που αυτή γίνεται με τα λεφτά της οικογένειας. Κοινώς πρέπει κάθε ανήλικος (μέχρι την ηλικία των πχ. 12-14) να αντιμετωπίζεται ως ύποπτος....

Δεν θέλω να παρεξηγήσεις αυτό που θα πω αλλά δεν μπορεί να ευθύνεται η κοινωνία όταν μία οικογένεια δεν μπορεί να ελέγξει το παιδί της...

Και ειδικά για το θέμα των netcafe είναι σαν να απαγορεύεις σε παιδί 1970 (για παράδειγμα) να παίξει μήλα. O tempora O mores, αλλάζουν οι καιροί.

Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται είναι ο κάθε υπεύθυνος στα νετ καφέ να μπορεί να διατηρήσει ένα επίπεδο στο κατάστημά του (πχ. να περιορίζονται τα βρισίδια, να διώχνονται όσοι δεν συμπεριφέροντια σωστά κλπ).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Παίδες, παν μέτρον άριστον....

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

This generation sucks....

Η μάνα μου προτιμούσε να ξέρει ότι είμαι στην πλατεία και παίζω εως τις 12-1 το βράδυ παρά να είμαι στα ηλεκτρονικά και να χαλάω λεφτά.

They suck σας λέω.Κι άντε στην πόλη (εκεί να πήξετε στο καυσαέριο :P) δεν έχει και πολλά να κάνεις.Στο χωριό όμως? Τόσα χωράφια,τόσα βούνα,θάλασσα..τι σκατά γκαβά είναι και δε τα βλέπουν? Όταν ήμουν 15 σκοτωνόμασταν για το ποιος θα παίξει στην ομάδα ποδοσφάιρου του χωριού.Τώρα πλέον δεν έχει γιατι δε μαζέυονται άτομα.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως; Με την ίδια λογική που δεν αφήνουμε τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν σε net cafes, έτσι δεν πρέπει να τα αφήνουμε να κάνουν οποιαδήποτε μορφή "συναλλαγής" από την στιγμή που αυτή γίνεται με τα λεφτά της οικογένειας. Κοινώς πρέπει κάθε ανήλικος (μέχρι την ηλικία των πχ. 12-14) να αντιμετωπίζεται ως ύποπτος....

οχι! να τα αφηνουμε να κανουν συναλλαγες αλλα με μετρο, πχ αν παει ενας μπομπηρας σε μαγαζι με κινητα και ζητησει ενα P990 που λεει ο λογος , ο καταστηματαρχης θα του το δωσει; εγω βαζω στοιχημα οτι ΝΑΙ και χωρις δευτερη σκεψη

Δεν θέλω να παρεξηγήσεις αυτό που θα πω αλλά δεν μπορεί να ευθύνεται η κοινωνία όταν μία οικογένεια δεν μπορεί να ελέγξει το παιδί της...

Και ειδικά για το θέμα των netcafe είναι σαν να απαγορεύεις σε παιδί 1970 (για παράδειγμα) να παίξει μήλα. O tempora O mores, αλλάζουν οι καιροί.

δεν παρεξηγω τιποτα ουτε κανεναν, συμφωνω οτι οι καιροι αλλαζουν, και οι γονεις πρεπει να αλλαξουν μαζι, πρωτα απο ολα εμεις οι γονεις φταιμε για την παιδεια που διδασκουμε στα παιδια μας, και μετα ερχονται ολοι οι αλλοι

Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται είναι ο κάθε υπεύθυνος στα νετ καφέ να μπορεί να διατηρήσει ένα επίπεδο στο κατάστημά του (πχ. να περιορίζονται τα βρισίδια, να διώχνονται όσοι δεν συμπεριφέροντια σωστά κλπ).

αυτο το λεμε ολοι, αλλα δυστηχως στην Ελλαδα ειμαστε και το χρημα εχει τον πρωτο λογο

δεν τηρειται διοτι δεν συμφερει καποιους να τηρειται

Φυσικα ...εδω ειναι η χωρα του 'οτι με συμφερει ισχυει οτι δεν με συμφερει δεν με συμφερει δεν ισχυει δεν δεν'.

σε βριζουνε λες και σε ξερουνε απο χτες και αμα τα βαρεσεις τοτε σου φερνουν τον αδερφο που ειναι κατδρομεας με κοιλια σαν superfast η σου την λενε τα αλβανακια οτι θα σε σφαξω αν σε βρω εξω και κατι αλλα κοσμητικα επιθετα τοτε τι γινεται? δεν περνεις την οθονη και την κανεις καπελο σε μερικους?

Αυτο που απαιτω πάντα είναι ο σεβασμος.Οπως του μιλαω ηρεμα και σωστα το ιδιο απαιτω και απ τον άλλο όποιος και αν ειναι αυτος (φίλος,κοπελα, όποιος τελος παντων).Θελω λοιπον ενας τετοιος μπομπυρας να μου πει καμια εξυπναδα ...θα τον βγαλω απο το γιακα σηκωτο και θα τον βαλω εκει που αξιζει..στα σκουπιδια..

Οχι ξυλο και βια..αυτα ας του τα κανουν αλλοι..

Ολα αυτα τα κωλοπαιδα...επειδη σε τετοια εξελισσονται θα ειναι η επομενη/μεθεπομενη γενια μας... :( :(

Τα συμπερασματα δικα σας..

Οσο για τo πως μιλανε.. ειχα παει την δευτερα μετα την σχολη με κατι παιδια σε ενα net cafe σε κεντρικο σημειο της Αθηνας και ακουσα αυτα LOL/LOLEN/ROLFMAO....

Που παμε ρε.....

Και ναι πια συμφερει πιο πολυ μια dsl και να τον ελεγχεις ποσο παιζει..παρα να τα σκατε στα net cafe..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Να δώ τι θα λέγατε αν είσασταν 10-15 (σε αυτή την εποχή) και δεν σας άφηναν να παίξετε στα Internet Cafe. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν οι ιδιοκτήτες, θα έπρεπε να είναι όλα ελεύθερα απο τα 12 κ πάνω (arcades, internet, τσόντες, και ποτό λίγο αργότερα)

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η σημέρινη νεολαία, προτιμά να αναλώνεται σε τέτοιες άθλιες δραστηριότητες μέρα νύχτα θυσιάζοντας όλα τα άλλα, "παράνομα" και μη. Κ εγώ μπορεί να παίξω μια φορά στο τόσο, αν μαζευτούμε σε κάποιο σπίτι η χώρο με πολλά pc και δεν έχουμε τι να κάνουμε. Αλλά το έχω πάντα ως την τελευταίας προτεραιότητας time killing λύση.

Κ το ακόμα πιο θλιβερό είναι η l33t συμπεριφορά που έχουν αυτά τα παιδιά, όχι μόνο στις ingame ατάκες τυπου pwned, roflmao, gg, w00t (οι χριστοπαναγίες δε με αγγίζουν, τις προτιμώ με χίλια) αλλά και γενικότερα, ενώ έχουν τελείως μα τελείως noob φιλοσοφία και τρόπο δράσης (γλύψιμο, επίμονες ερωτήσεις, ακόρεστη επίδειξη γνώσεων κτλ)

d13 n00bz:w00t:

Αυτη η τρέλλα με το gaming είναι χάλια.. αυτοί που είναι 10-12 τώρα και σπαταλούν τόσες ώρες στα PC κάνοντας άσχετα πράματα, όταν γίνουν 20 θα είναι αντι-κοινωνικοί..

Για όνομα του Θεού δηλαδή..

Ναι μεν είμαι κι εγώ στη νέα γενιά αλλά ευτυχώς δεν έτυχε να "πάρω" τις συνήθειες τους, και ευτυχώς αντιπαθώ το gaming. Προτιμώ να πάω με παρέα στη πόλη για βόλτα, για καφέ..

Θα ήταν προτιμότερο αν αυτά τα παιδιά χρησιμοποιούσαν τον χρόνο τους παίζοντας ποδόσφαιρο, κάνοντας κανένα άθλημα, και να αφήσουν το πολύ gaming.. γιατί βλάφτει, ιδίως in the long run.

Αυτά.

It's what you do to me..

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν οι ιδιοκτήτες, θα έπρεπε να είναι όλα ελεύθερα απο τα 12 κ πάνω (arcades, internet, τσόντες, και ποτό λίγο αργότερα):

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η σημέρινη νεολαία, προτιμά να αναλώνεται σε τέτοιες άθλιες δραστηριότητες μέρα νύχτα θυσιάζοντας όλα τα άλλα, "παράνομα" και μη. :

ΚΑλα ρε συ...Απ τη μια καλα κανουν οι ιδιοκτητες , αρα και οι γονεις θα συμπληρωσω εγω γιατι χωρις την αδεια τους δε θα βρισκονταν καν εκει.., και απ την αλλη σε προβληματιζει η σημερινη νεολαια...

Πολλα προβληματα εχει η σημερινη νεολαια,αλλαζουν οι καιροι και πρεπει οι υπευθυνοι (γονεις κατα πρωτο λογο,δασκαλοι,καθηγητες) να βαλουν επιτελους μια ταξη!!!Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος ελεγε ο παππους μου! Και οποτε εκανα ******** και δε συμορφονομουνα επεφτε ξυλο! Τωρα που τα βλεπω 20 χρονια μετα...καλο μου εκανε! Τα σημερινα παιδια μια σφαλιαρα να τους ριξεις θα σ αρχισουν στις παναγιες....ΞΥΛΟ,ΞΥΛΟ και παλι ΞΥΛΟ και ολα στρωνουν ...απ τη στιγμη που η παιδεια (γιατι αυτο ειναι το πρωτο και σημαντικο...) παει κατα διαολου!!!

Να δώ τι θα λέγατε αν είσασταν 10-15 (σε αυτή την εποχή) και δεν σας άφηναν να παίξετε στα Internet Cafe. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν οι ιδιοκτήτες, θα έπρεπε να είναι όλα ελεύθερα απο τα 12 κ πάνω (arcades, internet, τσόντες, και ποτό λίγο αργότερα)

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η σημέρινη νεολαία, προτιμά να αναλώνεται σε τέτοιες άθλιες δραστηριότητες μέρα νύχτα θυσιάζοντας όλα τα άλλα, "παράνομα" και μη. Κ εγώ μπορεί να παίξω μια φορά στο τόσο, αν μαζευτούμε σε κάποιο σπίτι η χώρο με πολλά pc και δεν έχουμε τι να κάνουμε. Αλλά το έχω πάντα ως την τελευταίας προτεραιότητας time killing λύση.

Κ το ακόμα πιο θλιβερό είναι η l33t συμπεριφορά που έχουν αυτά τα παιδιά, όχι μόνο στις ingame ατάκες τυπου pwned, roflmao, gg, w00t (οι χριστοπαναγίες δε με αγγίζουν, τις προτιμώ με χίλια) αλλά και γενικότερα, ενώ έχουν τελείως μα τελείως noob φιλοσοφία και τρόπο δράσης (γλύψιμο, επίμονες ερωτήσεις, ακόρεστη επίδειξη γνώσεων κτλ)

http://users.hol.gr/~roux/private_ryan.gif

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν οι ιδιοκτήτες, θα έπρεπε να είναι όλα ελεύθερα απο τα 12 κ πάνω (arcades, internet, τσόντες, και ποτό λίγο αργότερα)

μαλιστα και με αυτον τον τροπο θα μεγαλωσουν σωστα τα παιδια αυτης της εποχης κατα την γνωμη σου; πολυ φιλελευθερο σε βρισκω αγαπητε. απο την αλλη πλευρα ομως εσυ αποτι καταλαβα μενεις στην Πατρα που ναι μεν ειναι μεγαλη πολη αλλα δεν ειναι η Αθηνα που κρυβει σε καθε γωνια τους κυνδινους της, που προφανως θα εχει και καθε αλλη πολη στην χωρα μας αλλα οχι σε τετοια επιπεδα

εσυ δεν εισαι μελος αυτης της νεολαιας που περιγραφεις;

Πολλα προβληματα εχει η σημερινη νεολαια,αλλαζουν οι καιροι και πρεπει οι υπευθυνοι (γονεις κατα πρωτο λογο,δασκαλοι,καθηγητες) να βαλουν επιτελους μια ταξη!!!Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος ελεγε ο παππους μου! Και οποτε εκανα ******** και δε συμορφονομουνα επεφτε ξυλο! Τωρα που τα βλεπω 20 χρονια μετα...καλο μου εκανε! Τα σημερινα παιδια μια σφαλιαρα να τους ριξεις θα σ αρχισουν στις παναγιες....ΞΥΛΟ,ΞΥΛΟ και παλι ΞΥΛΟ και ολα στρωνουν ...απ τη στιγμη που η παιδεια (γιατι αυτο ειναι το πρωτο και σημαντικο...) παει κατα διαολου!!!

πολλοι σαν και εμας το εχουν καταλαβει αυτο που λες, αλλα οι υπευθηνοι για την παιδεια στην χωρα μας μαζι με τους γονεις δεν κανουν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!

εγω πρωτη φορα που βγηκα μονος μου ( και με αφησαν οι γονεις μου ) ημουν 18 ΕΤΩΝ!! σημερα βλεπεις στα διαφορα club/cafe bar πιτσιρικια 13-14 ετων να κανουν οτι θελουν με την ευλογια των γονιων τους. και πανω σε αυτο να προσθεσω οτι ολα αυτα ξεκινουν απο το σχολειο, διοτι εγω κυριοι υπευθηνοι δεν θα αφηνα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ την κορη μου (εαν ειχα κορη) να εμφανιζεται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ με την μινι φουστα μεχρι της μασχαλες και το μεικ-απ σαν σοβας πανω στο προσωπο της, που ειναι οι εποχες της σχολικης ποδιας και την στολη;

Eγω πρωτη φορα που βγηκα μονος μου ( και με αφησαν οι γονεις μου ) ημουν 18 ΕΤΩΝ!!

καλα εσυ εισαι στο αλλο ακρο τωρα.. ειναι φυσιολογικο πιστευεις να βγαινει το παιδι πρωτη φορα στην ζωη του εξω μονο στα 18? αμα συμβαινει αυτο ακομη που θελω να πιστευω θε μου πως δεν συμβαινει στις μερες μας στα 18 σου πρωτη φορα εξω στον κοσμο μονος θα εισαι λες και πηγες μια βολτα στον Αρη :wacko:

ειναι παρατραβηγμενο, εμενα το ξαδελφακι μου ειναι τωρα 15 και απο τα 12 παει μονος του οπου θελει βγαινει με φιλους κτλ την ζωη πρεπει να την ζεις απο μικρος οσο μπορεις γιατι μετα γινεσαι μαλθακος και καταληγεις μαμακιας οταν εχεις τοσο αυστηρους γονεις! ακου στα 18 πρωτη φορα !! :cry:

και ηρεμιστε επιτελους δεν ειναι τοσο κακο να παιζουν τα παιδια με ηλεκτρονικα ..μηπως ειμαστε λιγακι οπισθοδρομικοι ακομη σαν χωρα σε πολλα θεματα? οτι ειναι λιγακι εξω απο τα πιστευω μας το κανουμε ολοκληρο θεμα και ασχολουμαστε μερες :rolleyes: σαν να προκειται για κανα ανατολικο ζητημα..

Σε ενοχλούν τα pwned και τα lol και όχι οι χριστοπαναγίες; :blink:

Σχετικά με τη συμπεριφορά, ανέκαθεν έτσι φέρονταν τα πιτσιρίκια. Εσύ μικρός δεν έκανες επίδειξη γνώσεων δηλαδή; Πάντα δεν υπήρχαν άτομα που το έπαιζαν μάγκες και αυθαδίαζαν;

Σχετικά με τη συμπεριφορά, ανέκαθεν έτσι φέρονταν τα πιτσιρίκια. Εσύ μικρός δεν έκανες επίδειξη γνώσεων δηλαδή; Πάντα δεν υπήρχαν άτομα που το έπαιζαν μάγκες και αυθαδίαζαν;

Αν δεν είναι κάποιος χριστιανός γιατί να τον ενοχλούν? Κάτι σε βλαχιά μου φέρνουν.

Μικρός (πιο μικρός ομως) έκανα επίδειξη γνώσεων γιατί ήμουν n00b, κανείς δε γεννιέται 1334 :p

εσυ δεν εισαι μελος αυτης της νεολαιας που περιγραφεις;

Ηλικιακά μπορείς να πείς ότι είμαι, δεν ακολουθώ τα trends της όμως.

καλα εσυ εισαι στο αλλο ακρο τωρα.. ειναι φυσιολογικο πιστευεις να βγαινει το παιδι πρωτη φορα στην ζωη του εξω μονο στα 18? αμα συμβαινει αυτο ακομη που θελω να πιστευω θε μου πως δεν συμβαινει στις μερες μας στα 18 σου πρωτη φορα εξω στον κοσμο μονος θα εισαι λες και πηγες μια βολτα στον Αρη :wacko:

ειναι παρατραβηγμενο, εμενα το ξαδελφακι μου ειναι τωρα 15 και απο τα 12 παει μονος του οπου θελει βγαινει με φιλους κτλ την ζωη πρεπει να την ζεις απο μικρος οσο μπορεις γιατι μετα γινεσαι μαλθακος και καταληγεις μαμακιας οταν εχεις τοσο αυστηρους γονεις! ακου στα 18 πρωτη φορα !! :cry:

και ηρεμιστε επιτελους δεν ειναι τοσο κακο να παιζουν τα παιδια με ηλεκτρονικα ..μηπως ειμαστε λιγακι οπισθοδρομικοι ακομη σαν χωρα σε πολλα θεματα? οτι ειναι λιγακι εξω απο τα πιστευω μας το κανουμε ολοκληρο θεμα και ασχολουμαστε μερες :rolleyes: σαν να προκειται για κανα ανατολικο ζητημα..

Συμφωνώ ότι πρέπει να βγαίνουν λίγο απ το σπίτι, αλλα όταν τους γίνεται εμμονή με τα παιχνίδα και το gaming και δεν ξεκολλάνε [το έχω δεί] τότε υπάρχει πρόβλημα. Τότε είναι που καταντά μαλθακό ένα παιδί και όταν γίνει 18, όταν του λές "πάμε μια βόλτα;" θα σου απαντά με όρους του counter strike και η τελική απάντηση θα είναι όχι, έχω gaming να κάνω..

Και ναι πιστεύω πως πρέπει να πέσει ξύλο να στρώσει η νεολαία.

Εγώ είμαι 17 σχεδόν 18, αλλά μεγάλωσα με λίγο ξύλο, εκεί που έπρεπε.

Τώρα τους έχουμε απο 12 ετών να βρίζουν σαν νταλικιέρηδες, χωρίς κανένα σεβασμό προς τους άλλους γύρω τους και τα θέλουν όλα έτοιμα, εδώ και τώρα!

Ευτυχώς που δεν είμαι έτσι.. και όχι δεν ειμαι κανένας φλώρος :p .

Εκεί που πρέπει θα βρίσω, και εκείνους που πρέπει να σεβόμαστε, τους σέβομαι... Πηγαίνω κάθε εβδομάδα έξω με παρέα και αυτό μου είναι αρκετό.

Όλα ξεκινούν απ το σπίτι.

Όβερ.

It's what you do to me..

θα σε παρακαλεσω να μην ξανασχοληθεις με μενα και με το θεμα αυτο, εγω κοπελα μου οταν ημουν 18 χρονων εσυ ησουν πρωτη δημοτικου, ειπαμε οι καιροι εχουν αλλαξει , και οχι δεν ειμαι της κλασσης που αναφερεις.

και κατι τελευταιο και ας φαω την ποινη γιατι το εχεις παραχεσει εδω μεσα!! :mad:

εμενα επρεπε να εχεις για πατερα να δεις για ποτε θα εστρωνες χαρακτηρα :mad:

Ηλικιακά μπορείς να πείς ότι είμαι, δεν ακολουθώ τα trends της όμως.

ο καθενας κανει της δικες του επιλογες στην ηλικια σου, αποφασεις που θα τον οδηγησουν στην υπολοιπη ζωη του, δεν μου πεφτει λογος τι θα κανεις εσυ η κανενας αλλος εδω μεσα , η υποχρεωση μου ξεκινα και σταματα στα ΔΙΚΑ μου παιδια

Αν δεν είναι κάποιος χριστιανός γιατί να τον ενοχλούν? Κάτι σε βλαχιά μου φέρνουν.

Μικρός (πιο μικρός ομως) έκανα επίδειξη γνώσεων γιατί ήμουν n00b, κανείς δε γεννιέται 1334 :p

Οι περισσότεροι είναι χριστιανοί όμως και ενοχλούνται, γι' αυτό το ανέφερα.

Για τα μικρά μιλάμε, τα οποία μια ζωή έτσι κάνουν. Εσύ πλέον είσαι μαντράχαλος :p

im the best kill the rest εσενα θα σου αρεσε το παιδι σου να φοραει μια μπλουζ<α με αυτο επανω? :X και να σου λεει εσενα εισαι Noob σε εχω στο cs να του λες ρε σκατο ξεκολα απο την ζωη σου αντε βρες καμια γκομενα να ξελαμπικαρεις να καθεται και να σου σπαει τα @@ ολη την ωρα και στο τελος να σου βριζει τα θεια?... :X

ενα ξερω μονο οτι ενα σημαντικο ποσοστο απο αυτα τα σκατα ειναι ετσι επειδη οι γονεις τους τα εχουν στα οπα οπα και τους κανουν ολα τα χατηρια