dv85 Δημοσιεύτηκε November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2005 Γεια σε όλους!!! Έκανα κάποια αναζήτηση στο forum για να βρω κάποια λύση σε αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά δεν βρήκα!!!Έχω κάποια ταινία που ο φάκελός της περιέχει 2 αρχεία ένα .bin και ένα .cue!!Αυτήν την ταινία για να την κάνω dvd πρέπει να "κάψω" το αρχείο .cue,σωστά;; Η ερώτησή μου είναι πώς να προσθεσω και τους υπότιτλους;;Αν μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω..... :O Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Οι ταινίες που είναι σε bin/cue είναι σε (S)VCD μορφή και για να τους βάλεις υπότιτλους πρέπει να ξαναγίνουν encode. Αν θες απλά να δεις την ταινία στον υπολογιστή με υπότιτλους, κάνε mount το bin/cue με το Nero ImageDrive ή κάποιο αντίστοιχο, φόρτωσε το AVSEQ01.DAT στον player σου (π.χ. BSPlayer) και φόρτωσε και τους υπότιτλους μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Καταρχας iso image ειναι ουσιαστικα μια φωτογραφια του οπτικου μεσου, γραμμενη σ'ενα αρχειο. Το .bin./.cue ειναι ενα ειδος iso. Απ'οτι καταλαβα θες να προσθεσεις καποια αρχεια μεσα στο .bin. Χρειαζεσαι εναν iso editor. Σου προτεινω τον Ultraiso. Θα ανοιξεις μ'αυτο το προγραμμα το .cue, θα σου δειξει ολα τα αρχεια που εχει μεσα το image και εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι drag'n'drop τους υποτιτλους μεσα και μετα save as a new image. Αν δε ξερω τι αρχεια εχει μεσα το iso και ποσο χωρο πιανει, δε μπορω να σου πω πολλα περισσοτερα. Πχ μπορει να εχεις ενα cd iso xvid ταινιας... αυτο για να γινει dvd (mpeg-2 δηλ, να παιζει σε φετα και με τους δικου σου υποτιτλους) θελει αρκετη δουλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Δεν εξήγησα ακριβώς τι θέλω.... :O ! Βασικά θέλω να δω την ταινία σε ένα dvd επιτραπέζιο και όχι στον υπολογιστή!Το θέμα είναι πώς θα τα "κάψω" και τα 2 μαζί(ταινία+υπότιτλους); Να σας πω ότι ο φάκελος της ταινίας έχει μέσα 1 αρχείο bin(729 mb), 1 cue(184 byte) και 1 ΜSInfo!! Κάπου διάβασα ότι χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα που να κάνει multiplexing audio+video+subtitles!! Παιδιά δώστε μου τα φώτα σας γιατί πρώτη φορά επιχειρώ κάτι τέτοιο... :cry: Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Tha anixis to iso me to ultra iso tha paris to archio pou echi tin tenia kai meta tha chrisimopoiisis winavi i kapoio allo programa na encomatosis ypotitlous kai na to kanis dvd Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Μπορείς να μου εξηγήσεις περισσότερο πώς ενσωματώνω υπότιτλους;Σε τι μορφή πρέπει να είναι txt; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Sou protino to winavi epidi ine poli grigoro den ine free alla briskete yparchoyn kai alla programata pou ine free. Egathistas to winavi http://www.winavi.com/WinAVI_Video_Converter.exe akoma chriazese to vobsub http://dvd.stuff.gr/downloads/96-VobSub_2.23.zip to opoio tha ensomatosi tous ypotitlous stin tenia Ean gia paradigma echis to avi American pie 4,stous ypotitlous tha dosis to onoma American pie 4.srt,i ploiofcifia ypotitloi pou kikloforoun ine srt,me to pou kanis anaparagogi,i thelis na to metatrefcis se dvd to avi aytomata, to vobsub encomatoni tous ypotitlous kai tous blepis mpori na theloun sichronisma . Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 ok!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου...!!Θα το επιχειρήσω και αν κάπου κολλήσω θα ξαναρωτήσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 dv85 είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς να κάνεις. Καταρχήν πρέπει να βρεις αν είναι VCD ή SVCD η μορφή της ταινίας (θα το βρεις από κει που το κατέβασες). Μετά πρέπει να βρεις πρόγραμμα το οποίο θα ξανακάνει encode την ταινία και θα "κάψει" τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα. Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με (S)VCDs και δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο. Κατόπιν πρέπει να χρησιμοποιήσεις την επιλογή για δημιουργία (S)VCD από το Nero και την κάψεις σε δισκάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 dv85 είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς να κάνεις. Καταρχήν πρέπει να βρεις αν είναι VCD ή SVCD η μορφή της ταινίας (θα το βρεις από κει που το κατέβασες). Μετά πρέπει να βρεις πρόγραμμα το οποίο θα ξανακάνει encode την ταινία και θα "κάψει" τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα. Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με (S)VCDs και δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο. Κατόπιν πρέπει να χρησιμοποιήσεις την επιλογή για δημιουργία (S)VCD από το Nero και την κάψεις σε δισκάκι. Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση!!!Από εχθές προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη.Απ'ότι είδα το αρχείο είναι DVDRip KVCD!Εγώ μετέτρεψα τα αρχεία σε επέκταση .vob!!Μετά όμως δεν ξέρω τι πρόγραμμα θέλει για να ενσωματώσω υπότιτλους με την ταινία(βασικά δεν ξέρω και αν είναι σωστό αυτό που έχω κάνει)! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Min panikobalese ine poli aplo ,kai tora ginete alla ine ligo poliploko .Apo tin archi pali allaxe to onoma tou archiou video dexi click sto pontiki kai allagi onomatos,dose akribos to idio onoma stous ypotitlous kai katalixi srt paradigma Dark water Dark water.srt Kane tora anaparagogi tou archiou me opoio player thelis na dis ean i ypotitloi ine sighronismeni Anixe tora to winavi dose tou to archiou kai kane to dvd Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Οι ταινίες που είναι σε bin/cue είναι σε (S)VCD μορφή και για να τους βάλεις υπότιτλους πρέπει να ξαναγίνουν encode. Αν θες απλά να δεις την ταινία στον υπολογιστή με υπότιτλους, κάνε mount το bin/cue με το Nero ImageDrive ή κάποιο αντίστοιχο, φόρτωσε το AVSEQ01.DAT στον player σου (π.χ. BSPlayer) και φόρτωσε και τους υπότιτλους μετά.Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι;Πως ακριβώς το κάνω αυτό με το Nero ImageDrive; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Min panikobalese ine poli aplo ,kai tora ginete alla ine ligo poliploko .Apo tin archi pali allaxe to onoma tou archiou video dexi click sto pontiki kai allagi onomatos,dose akribos to idio onoma stous ypotitlous kai katalixi srt paradigma Dark water Dark water.srt Kane tora anaparagogi tou archiou me opoio player thelis na dis ean i ypotitloi ine sighronismeni Anixe tora to winavi dose tou to archiou kai kane to dvd Να αλλάξω το όνομα του αρχείου επέκτασης .bin δηλ. το αρχικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Min panikobalese ine poli aplo ,kai tora ginete alla ine ligo poliploko .Apo tin archi pali allaxe to onoma tou archiou video dexi click sto pontiki kai allagi onomatos,dose akribos to idio onoma stous ypotitlous kai katalixi srt paradigma Dark water Dark water.srt Kane tora anaparagogi tou archiou me opoio player thelis na dis ean i ypotitloi ine sighronismeni Anixe tora to winavi dose tou to archiou kai kane to dvd miranda αυτά θα τα έκανε αν ήθελε να δει την ταινία στο PC, αλλά θέλει να την δει σε επιτραπέζιο Player Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι;Πως ακριβώς το κάνω αυτό με το Nero ImageDrive; :O Το ανοίγεις, και του λες να φορτώσει το .cue αρχείο (φορτώνει το bin μόνο του εφόσον τα έχεις μαζί αυτά τα 2). Μετά βλέπεις τα περιεχόμενα του bin/cue στο εικονικό drive που έχει δημιουργηθεί. Να αλλάξω το όνομα του αρχείου επέκτασης .bin δηλ. το αρχικό; Όχι το bin δεν θα το αλλάξεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις με το bin είναι να το κάψεις σε CD ή να το δεις με το ImageDrive. Αυτό που έχεις κατεβάσει είναι σε μορφή KVCD, μια τροποποιημένη μορφή του SVCD και δεν ξέρω αν και με ποιό τρόπο μπορείς να ενσωματώσεις υπότιτλους σε αυτό, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ψάξεις το site τους http://www.kvcd.net/portal/index.php και να κουραστείς αρκετά, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από miranda Min panikobalese ine poli aplo ,kai tora ginete alla ine ligo poliploko .Apo tin archi pali allaxe to onoma tou archiou video dexi click sto pontiki kai allagi onomatos,dose akribos to idio onoma stous ypotitlous kai katalixi srt paradigma Dark water Dark water.srt Kane tora anaparagogi tou archiou me opoio player thelis na dis ean i ypotitloi ine sighronismeni Anixe tora to winavi dose tou to archiou kai kane to dvd --------------------------------------------------------------- miranda αυτά θα τα έκανε αν ήθελε να δει την ταινία στο PC, αλλά θέλει να την δει σε επιτραπέζιο Player ------------------------------------------------------------- Aplos tha anixi to Bin me to ultra iso kai tha pari to archio pou echi tin tenia kai meta tha akolouthisis auto pou exigo parapano Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts