Jump to content

Galaxy s24 fe

Johnny_Johnny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα το Samsung Galaxy S24 FE και το οποίο καταφθάνει με μεγαλύτερη οθόνη των 6.7 ιντσών, μεγάλη μπαταρία και σαφείς βελτιώσεις στο συνολικό πακέτο.

samsung-1-1-1440x1080.jpg

Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε διαφορές στον επεξεργαστή ανάλογα με την χώρα που το αγοράζει ο καθένας. Η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με τον Exynos 2400e, με τη Samsung να μην δίνει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες.

galaxy s24 fe

Η Samsung το εξοπλίζει με μόλις 8GB RAM όπως και οι απλές εκδόσεις των Galaxy S24. Θα υπάρξουν εκδόσεις με 128GB, 256GB, 512GB. Το Samsung Galaxy S24 FE έρχεται με μια 6.7 ιντσών οθόνη με FHD+ OLED panel.

Η εταιρεία φέρνει την Provisual engine από την flagship σειρά στο FE. Συνδυάζει την εξαιρετική νυχτερινή φωτογραφία της Samsung με μια object-aware engine που βελτιστοποιεί τα χρώματα σε Super HDR, ενώ το σύστημα παρέχει 2x zoom οπτικής ποιότητας. Αυτό προέρχεται από την 50MP κύρια κάμερα, 3x έχουμε από την 8MP telephoto ενώ υπάρχει και ένας ultra wide φακός. Η selfie είναι των 10MP.

samsung-3.jpg

Φέρει μπαταρία 4.700 mAh και στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε το Android 14 με το One Ui 6.1 ενώ θα λάβει ενημερώσεις για ως και 7 χρόνια. Φυσικά η συσκευή περιλαμβάνει και πλήθος AI χαρακτηριστικών, όπως το Circle to Search, το Live translate για την αυτόματη μετάφραση κλήσεων, ενώ δεν θα απουσιάζει και το Composer που θα μπορεί να γράψει email και social media posts απλά με μερικά keywords.

Τo Galaxy S24 FE θα είναι διαθέσιμο από τις 3 Οκτωβρίου μέσω του Samsung Estore σε Ελλάδα και μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

https://techmaniacs.gr/to-samsung-galaxy-s24-fe-molis-anakoinothike-episima-kai-stin-ellada/

• 7 months later...

Εγώ το έχω. Γρήγορο με ωραίες φωτογραφίες μέτρια προς καλή αυτονομία. Δηλ αν δεν το ζαλίζεις μια. Μέρα σου βγάζει μπαταρια

On 21/5/2025 at 6:36 ΜΜ, KoMp said:

Το έχεις κάνεις το κινητό? Έχουμε καμία άποψη για το συγκεκριμένο?

μετα το update εχω τουλαχιστον 6 ωρες οθονης με ολα ανοικτα και μεικτη χρηση wifi- 5g . καμερα καλυτερη απο το  s23 που ειχα , το μονο μειον ειναι τα 230 γραμ. αλλα το συνηθιζεις γρηγορα . γενικως προβληματα μηδεν , μου αλλαξε την κακη αποψη που ειχα για exynos

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• 3 weeks later...
26 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Το s24fe εχει καλύτερη κάμερα 

Με βλεπω να ξαναγυρναω σ αυτο

Edited by anastasiah

Καλημέρα και από εμένα! Το αγόρασα στις 22 Μαΐου, με τη γνωστή προσφορά των 600€ για την έκδοση με 128GB. Είμαι υπερευχαριστημένος από όλα, εκτός από τη μπαταρία. Αναλυτικότερα: Μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής (στο παρελθόν, είχα τα S10 Lite, S20 FE και S21 FE και χαίρομαι που η εταιρεία αντικατέστησε την πλαστική πλάτη με Gorilla Glass), μου αρέσει η κάμερα (ελάχιστα τη χρησιμοποιώ βέβαια, για πολύ βασικές/απαραίτητες λειτουργίες), η ισχύς (ταχύτητα) του επεξεργαστή, ο ήχος, η συνδεσιμότητα (δεν είχα ποτέ πρόβλημα με WiFi, BlueTooth, GPS, NFC κλπ), η οθόνη (τόσο από πλευράς φωτεινότητας, όσο και απόκρισης). Ωστόσο, η μπαταρία αποτελεί (κατά τη δική μου γνώμη) το μεγάλο θέμα της συσκευής. Κάποιες ημέρες, οπότε η χρήση μου είναι αρκετά βαριά, χρειάζεται να το φορτίσω ξανά κατά τις τρεις με τέσσερις η ώρα το μεσημέρι, ενώ το έχω βγάλει αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας από τη φόρτιση, με 100% μπαταρία. Να διευκρινίσω, ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την ταχύτητα φόρτισης των 25W που προσφέρει το κινητό, καθώς η μπαταρία φορτίζεται πλήρως εντός περίπου μίας ώρας και κάτι. Επιπλέον, χθες το απόγευμα, ενώ παρακολουθούσα επί μισή ώρα μία τηλεοπτική εκπομπή από το κινητό (μέσω web TV), διαπίστωσα ότι η συσκευή είχε ζεσταθεί υπερβολικά (τηγάνιζες αβγό στην πλάτη της, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στο παρελθόν ορισμένοι reviewers για κάποιες παλιές συσκευές!) και είχε καταναλώσει 9% μπαταρία. Κατόπιν αυτού, θεωρώ ότι τα προβλήματα της ταχείας αποφόρτισης της μπαταρίας, καθώς και της υπερθέρμανσης της συσκευής, οφείλονται (μάλλον, και πάλι κατά τη δική μου προσωπική/υποκειμενική γνώμη) στον Exynos επεξεργαστή που "φοράει" η συσκευή. Επειδή τα τελευταία χρόνια, όλες οι συσκευές της Samsung που είχα στην κατοχή μου είχαν Snapdragon επεξεργαστές, θεωρώ ότι είχα μάλλον καλομάθει υπερβολικά, και τώρα μου κακοφαίνεται η "προς τα πίσω" αλλαγή. Συμπερασματικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή, με μόνα θέματα αυτά που προανέφερα. Δεδομένου του κόστους (των χρημάτων που έδωσα για την αγορά της) της συσκευής, αν χρειαζόταν να αξιολογήσω συνολικά το κινητό, θα έβαζα βαθμό 8,5/10. Αυτά από εμένα.

Εγώ έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε ορισμένες εφαρμογές.  Πχ viber Gmail linkdln ακόμα και τηλέφωνο αν με έχει πάρει κάποιος δε μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο.  Δεν έχω εξοικονόμηση ενέργειας. Τι μπορεί να φταίει? Εννοείτε σε κάθε εφαρμογή εχω επιλέξει την επιλογή χωρίς περιορισμούς 

9 ώρες πριν, KoMp said:

Εγώ έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε ορισμένες εφαρμογές.  Πχ viber Gmail linkdln ακόμα και τηλέφωνο αν με έχει πάρει κάποιος δε μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο.  Δεν έχω εξοικονόμηση ενέργειας. Τι μπορεί να φταίει? Εννοείτε σε κάθε εφαρμογή εχω επιλέξει την επιλογή χωρίς περιορισμούς 

Καλησπέρα φίλε! Κατανοώ αυτό που λες, καθώς και σε εμένα, κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης της συσκευής, δεν έρχονταν οι ειδοποιήσεις της εφαρμογής Gmail (μόνο του Gmail, όχι των άλλων εφαρμογών που αναφέρεις). Το θέμα αυτό, έστρωσε μόλις έλαβα την πρώτη ενημέρωση λογισμικού. Έκτοτε, δεν έχω κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις, σε καμία εφαρμογή. Έχεις ελέγξει αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση συστήματος για τη συσκευή σου? Επίσης, σε εσένα η διάρκεια της μπαταρίας πώς είναι? Βγάζεις άνετα την ημέρα ή αντιμετωπίζεις το ίδιο θέμα με εμένα?

Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Αντε να το δεχτώ πο τρίτες εφαρμογές αλά εδω δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις των αναπάντητων ή των μηνυμάτων.  Η μπαταρία και σε μένα τα ίδια χάλια είναι χωρίς ιδιαίτερη χρήση μεσα στην μέρα εκεί το βραδάκι θέλει φόρτιση 

Εχω και εγώ το s24fe . Η μπαταρία μου βγάζει 1.5 μέρα περίπου με κανονική χρήση.  Είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το s21 που είχα.  Απλά είναι λίγο βαρύ και ίσως έπρεπε να το είχα πάρει στα 256gb επειδή νομίζω ότι λίγα τα 128gb  

Παιδιά, έχει κανείς τη θήκη σιλικόνης (back kover) της Samsung? Άραγε, μόνο σε εμένα έχει τόσο κακή εφαρμογή? Η αίσθηση στο χέρι είναι απαίσια: Με την παραμικρή κίνηση του χεριού, το τηλέφωνο "χορεύει" (και από τις τέσσερις άκρες) μέσα στη θήκη. Φυσικά, δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο, ώστε να κινδυνεύει να βγει ακούσια το τηλέφωνο από τη θήκη. Ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για γνήσια (και αρκετά ακριβή) θήκη, το γεγονός ότι αυτό συνέβη τόσο νωρίς, είναι πολύ ενοχλητικό. Πραγματικά πολύ κρίμα, καθώς η υφή της συγκεκριμένης θήκης, είναι ωραία σε γενικές γραμμές. Τσάμπα τα 39,90€ μου, τα κλαίω.

• 1 month later...
1 hour ago, Fotis7_75 said:

Καινούριο το S24 FE 8/128 στα 368€ το βρήκα.. Αξίζει η να περιμένω το S25 FE;

Και τι παραπάνω θα κερδίσεις; Άθλια μπαταρία έχει το ένα, άθλια και το άλλο, άσε που το 25 θα είναι και μικρότερη. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

On 12/8/2025 at 5:10 ΜΜ, chios said:

Και τι παραπάνω θα κερδίσεις; Άθλια μπαταρία έχει το ένα, άθλια και το άλλο, άσε που το 25 θα είναι και μικρότερη. 

Το μόνο μείον έχω ακούσει ή μπαταρία ναι αλλά τόσο χάλια; Αλλά κάμερα οθόνη κ επεξεργαστή είναι πάρα πολύ καλά πιστεύω κ με λίγα που έχω δει.. Βέβαια πάλι στα 368€ το S24FE σίγουρα είναι σούπερ τόσο περίπου κάνει το Α56 που είναι κατώτερο σε όλα εκτός από την αυτονομία  αλλά από εμφάνιση μου αρέσει περισσότερο από τα πιο όμορφα που έχω δει.. Έχω το One plus Nord 2 5G από τότε που βγήκε κ ξέρω ότι θα είναι μεγάλη αναβάθμιση αλλά θέλω κ Samsung γιατί το UI όλο το γραφικό περιβάλλον το software γενικά μου αρέσει περισσότερο από όλα .. Μετά βάλω τα One plus.. 

Δεν ξέρω αν αξίζει να πάω (σίγουρα ξεφεύγει η τιμή) σε S25 Plus που εκεί πέρα από όλα τα άλλα που σίγουρα είναι ανώτερα η μπαταρία θα είναι σίγουρα κατά πολύ καλύτερη.. Συν τα 12GB RAM.. Το S25 FE σίγουρα θα έρθει κ με το One UI 8 κ Android 16.. 

Edited by Fotis7_75

Mαζι σου κ ΕΓΩ , περιμενω να ανοιξουν τα skroutzoμάγαζα που ελεω 15 Αύγουστου ειναι κλειστα , ωστε να αντικαταστήσω το γέρικο πλέον Α52s.

1 ημερα κραταγε η μπαταρια του , ελπιζω να κραταει εστω το ιδιο κ το FE... 

απο 90% φορτιση χθες βραδυ , πριν λιγο επεσε στο 49% με 4ωρ. 17 λεπτ οθονη . ολη νυχτα χωρις να κλεινω τιποτα , χανω παντα 4% μπαταρια . δε νομιζω οτι ειναι ασχημα νουμερα αυτα , μια και λεμε για τη μπαταρια

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• 4 weeks later...

s24fe.jpg

Περι μπαταριας, πρωτη φορτιση. 

Edited by ea6gka
All it takes is a swipe...

• 2 months later...

Το βρήκα με 300 ευρώ μεταχειρισμένο με ένα μικρό χτύπημα στην πάνω δεξιά γωνία αγορασμένο τον περασμένο Απρίλιο και σκέφτομαι θα μπορέσω να το πουλήσω μετά; 

Αν δεν παρουσιάσει-παρουσιάζει θέμα η οθόνη του συνολικά θα το δώσεις εύκολα σε μια χαμηλότερη φυσικά τιμή 

Οπότε θα έχεις και μικρή σχετικά χασούρα 

Konakis.

4 minutes ago, konakis said:

Αν δεν παρουσιάσει-παρουσιάζει θέμα η οθόνη του συνολικά θα το δώσεις εύκολα σε μια χαμηλότερη φυσικά τιμή 

Οπότε θα έχεις και μικρή σχετικά χασούρα 

Αυτός μου είπε οχι

Τι λέτε; 300 το δίνει και είναι αγορασμένο Απρίλιο. Να και το χτύπημα..

Αξιζει;

Screenshot_20251109_212347_Viber.jpg