gponiris Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 καλησπερα παιδια.υπαρχει προγραμμα που να μεταφραζει απο ελληνικα σε αγγλικα για το s200 χωρις χρηση ιντερνετ?χρηζει απαραιτητο.θα το εκτιμουσα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 καλησπερα παιδια.υπαρχει προγραμμα που να μεταφραζει απο ελληνικα σε αγγλικα για το s200 χωρις χρηση ιντερνετ?χρηζει απαραιτητο.θα το εκτιμουσα:) Lingvosoft Greek - English Talking Dictionary. Tha to breis sto ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 παιδες τα φωτα σας.θελω να περασω τα ελληνικα wm5 σε ενα s200(ειχε τα αγγλικα wm6 και ειναι g4 αποτι μου ειπαν),αλλα δεν ξερω πως να τα βρω και πως να τα περασω.υπαρχει καποιο λινκ να με βοηθησει με απλα βηματα οχι πολυπλοκα?βεβαια,θα χρειαστω και το ρομ(δοκιμασω απο την ace και υποψην οτι το ιμει ειναι καταχωρημενο σε αλλον τα χερια μου ειναι δεμενα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 το 200 ειναι ελληνικο;δηλαδη απο εισαγωγη ace;αν ναι παρτους ενα τηλεφωνο την δευτερα να σου βρουν καποια λυση η στειλε ενα pm στον flexo;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 το 200 ειναι ελληνικο;δηλαδη απο εισαγωγη ace;αν ναι παρτους ενα τηλεφωνο την δευτερα να σου βρουν καποια λυση η στειλε ενα pm στον flexo;) ναι.ειναι απο την ace.αν τους παρω τηλ.θα μου πουν 'ελα απο δω να στο φτιαξουμε'.θα ηθελα μονος μου αν γινεται(που συμφωνα με τα λεγομενα συμφορουμιτων γινεται)για να μην μπαινω σε εξοδα.ποιος ειναι ο flexo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 ναι.ειναι απο την ace.αν τους παρω τηλ.θα μου πουν 'ελα απο δω να στο φτιαξουμε'.θα ηθελα μονος μου αν γινεται(που συμφωνα με τα λεγομενα συμφορουμιτων γινεται)για να μην μπαινω σε εξοδα.ποιος ειναι ο flexo?οχι δεν θα σου πουν ελα απο εδω,γινεται και ευκολα μαλιστα.ο flexo ειναι υπευθυνος (υπαρχουν και αλλοι)στο φορουμ τις ace,επικοινωνησε μαζι του και θα βρεθει η λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dxantzop Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Καλησπέρα! Έχω ένα qtek s200 στο οποίο επιχείρησα ν κάνω αναβάθμοση και να βάλω τα wm6. Για κάποιο άγνωστο λόγο κόπηκε η σύνδεση στο δεύτερο part της αναβάθμισης και τωρα το κίνητο ισα που ανάβει και κολλάει στην πρώτη οθόνη. Υπάρχει καμία λύση να το σώσουμε ή ειναι για πέταμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Δες εδώ και αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Εχω πάρει απο ιταλία το s200 και φυσικά το μενού του είναι στην ιταλική γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω ελληνικά; Πρέπει να αλλάξω rom; Και αν ναι, ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 δεν νομιζω να εχει βγει ελληνικη ρομ στο xda για το 200 οποτε βαλε καποια αγγλικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 μονο η oficiall υπαρχει ελληνικη την οποια δεν μπορεις να βαλεις.. οπως ειπαν και πιο πανω κοιτα στους xda και περνα μια αγγλικη εχει οδηγιες αναλυτικοτατες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 μονο η oficiall υπαρχει ελληνικη την οποια δεν μπορεις να βαλεις.. οπως ειπαν και πιο πανω κοιτα στους xda και περνα μια αγγλικη εχει οδηγιες αναλυτικοτατες... Καλώς, ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 welcome!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Εχω πάρει απο ιταλία το s200 και φυσικά το μενού του είναι στην ιταλική γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω ελληνικά; Πρέπει να αλλάξω rom; Και αν ναι, ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω; Ελληνική δεν θα βρεις αλλά δεν τη χρειάζεσαι κιόλας μιας και ελληνική υποστήριξη έχεις κανονικά και με τις αγγλικές και με τα κατάλληλα πληκτρολόγια γράφεις και ελληνικά κανονικότατα. Υπάρχει πληθώρα επιλογών αγγλικών cooked ROMs και με πιο καινούργια λειτουργικά από το official. Ρίξε μια ματιά εδώ και θα εντυπωσιαστείς... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει περάσει τις ρυθμίσεις για το wind plus στο S200 χειροκίνητα; Μπήκα στο site της wind αλλά δεν έχει την μάρκα Q-Tek στην επιλογή αποστολής αυτόματων ρυθμίσεων. Δουλεύει με επιλογή κάποιου παρόμοιου κινητού άλλης μάρκας; Εναλλακτικά θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τις ρυθμίσεις χειροκίνητα; Eυχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=58024&postcount=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=58024&postcount=2 Σε ευχαριστώ πολύ! Παραθέτω την απάντηση απο το CRM της Wind : "Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών WIND και να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή σας δυστυχώς δεν είναι συμβατή με το μενού του WIND PLUS. Έχει την δυνατότητα να συνδέεται με το προφίλ του WIND INTERNET και μόνο για σελίδες web..." Good Night and Good Luck... Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Συμπλήρωσε τα βάση του link που σου έδωσα ακριβώς από πάνω και απλά... αγνόησε την άγνοιά τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ναι, το έκανα και λειτουργεί μια χαρά! Λίγο αργο βέβαια λόγω έλλειψης 3G αλλά δουλεύει. 'Οσον αφορά την αγγλική ROM απο xda-developers, πως ακριβώς την περνάω στο S200; Μέσω active sync; Ποιό αρχείο τρέχω ; Eυχαριστώ πολύ Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 διαβασε τα sticky εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts