apoharadwaith Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ,ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ HARD RESET ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ G4 ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 εγω καταφερα και εβαλα αυτη την rom Prophet_4.0.0.0.4.μηπως υπαρχει τροπος να υπαρχουν τα ελληνικα γραμματα(αβγ.δεζ....) στην καρτελα αναζητησης των επαφων?(δεν με πειραζει που ολα τα υπολοιπα μενου ειναι στα αγγλικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 εχει βγει και ελληνικη ρομ την ειδα xda-developres αν ψαξεις λιγο θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 δεν με πειραζουν τα μενου μονο την καρτελα με τισ επαφες θελω ελληνικα.μηπως υπαρχει καποιο program? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ρε παιδιά, όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και ανοίγει το ActiveSync μου ζητάει κωδικό, το βάζω και μετά κολλάει στο retriving settings. Το έχω αφήσει πόση ώρα και δεν κάνει απολύτως τίποτα..θέλω να συγχρονίσω τις επαφές με το outlook και δεν μπορώ... Μήπως δεν κάνω κάτι καλά;:worry::worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 μπορει να το μπλοκαρει το firewall to activesync.βγαλε τον κωδικο και κλεισε και το firewall και δοκιμασε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Vgike elliniki ROM wm6!!! Check http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323868 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roben Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Ρε παιδιά έκανα restore τις επαφές μου με το PIM backup σε wm6 αγγλική ROΜ που έχω περάσει και μου τις έβγαλε όλες με ερωτηματικά κλπ τα ονοματα και οτι και να κανω δεν αλλαζει η κωδικοποίηση.αφου λέει οτι είναι unicode και υποστηρίζει όλες τις γλώσσες γιατι δεν τα αναγνωρίζει σωστά? το περίεργο είναι οτι έκανα συγχρονισμό και στο outlook συνεχίζει να μην αναγνωρίζει τους non-unicode χαρακτήρες!!!! μέχρι και με firefox άνοιξα το αρχείο backup και άλλαξα σε όλες τις κωδικοποιήσεις και τίποτα ουτε unicode ούτε ελληνικά που βάζω ούτε τίποτα δεν αναγωρίζει... καμιά λύση γιατι κοντεύω να τρελαθώ?? εχω χάσει 256 επαφές ουσιαστικά επειδη δεν διαβάζονται οι χαρακτήρες ???ελεος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 μηπως εχει κανενας το windows live messenger για το s200 ρε παιδια που μπορω να το βρω?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 μηπως εχει κανενας το windows live messenger για το s200 ρε παιδια που μπορω να το βρω?:) yparxei edw http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=128371&highlight=messenger P.S. parakalw an kapoios mod theorisei to post mu ws warez pu den einai as to diagrapsei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roben Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ρε παιδιά έκανα restore τις επαφές μου με το PIM backup σε wm6 αγγλική ROΜ που έχω περάσει και μου τις έβγαλε όλες με ερωτηματικά κλπ τα ονοματα και οτι και να κανω δεν αλλαζει η κωδικοποίηση.αφου λέει οτι είναι unicode και υποστηρίζει όλες τις γλώσσες γιατι δεν τα αναγνωρίζει σωστά? το περίεργο είναι οτι έκανα συγχρονισμό και στο outlook συνεχίζει να μην αναγνωρίζει τους non-unicode χαρακτήρες!!!! μέχρι και με firefox άνοιξα το αρχείο backup και άλλαξα σε όλες τις κωδικοποιήσεις και τίποτα ουτε unicode ούτε ελληνικά που βάζω ούτε τίποτα δεν αναγωρίζει... καμιά λύση γιατι κοντεύω να τρελαθώ?? εχω χάσει 256 επαφές ουσιαστικά επειδη δεν διαβάζονται οι χαρακτήρες ???ελεος.... ρε παιδια κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Eγώ περιμένω τη fantastic mobiz b5.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 εγω την νέα PDAVIET βασισμένη στην 4.6.6.6 ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 μια ερωτησει παιδια... αν απεγκαταστισεις ενα προγραμμα και οταν πηγενεις στα προγραμματα το δειχνει και ας μην τρεχει ,πως μπορεις να το πεταξεις εντελος απο το τηλεφωνο? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 μια ερωτησει παιδια... αν απεγκαταστισεις ενα προγραμμα και οταν πηγενεις στα προγραμματα το δειχνει και ας μην τρεχει ,πως μπορεις να το πεταξεις εντελος απο το τηλεφωνο? Με τον File Explorer πας στο directory \windows\start menu η Start_menu αν εχεις ελληνικα στα προγραμματα η programs αν εχεις αγγλικα και σβήνεις το link. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Με τον File Explorer πας στο directory \windows\start menu η Start_menu αν εχεις ελληνικα στα προγραμματα η programs αν εχεις αγγλικα και σβήνεις το link. ευχαριστω Pzapad φιλε μου το εκανα:) iassael ευχαριστω για το λινκ:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelgiorgos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 wm 6 gr telia omos poy ine ta MMS oeoooo help popai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelgiorgos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 apoharadwaith 22 Αύγ. 2007, 13:22 #1806 Mobile Newbie Φύλο: Εγγραφή: Αύγ. 2005 Μηνύματα: 18 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ,ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ HARD RESET ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ G4 ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ na dimioyrgisis fakelo me to zip poy katevases kai meta na kanis egatastasi to arxio apo to fakelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelgiorgos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα,δεν μπορω να βαλω τα wm06 στο ς200 κατι πρπει να κανω λαθος,μολις παω να τα εγκαταστησω ενω μου λεει οτι θα διαρκεσει 15 περιπου λεπτα τελειωνει αμεσως την εγκατασταση και δεν την κανει.αν ξερει καποιος και το εχει κανει ας με βοηθησει.ευχαριστω na dimioyrgisis fakelo me to zip poy katevases kai meta na kanis egatastasi to arxio apo to fakelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelgiorgos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 emena kamia voithia gia ta MMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 περασα τα windows mobile6 ολα καλα, παρα πολη καλη συμπεριφορα το s200 οσα δοκιμασα μεχρι τωρα δουλευουν ρολοι:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 περασα τα windows mobile6 ολα καλα, παρα πολη καλη συμπεριφορα το s200 οσα δοκιμασα μεχρι τωρα δουλευουν ρολοι:) και γιατι να μην είναι αφού έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Touch! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 και γιατι να μην είναι αφού έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Touch! ;) σωστος παντος τρομερη αλλαγη αξιζει να το κανετε παιδια οσοι δεν το εκαναν:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelgiorgos Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 ta evala kai ego apla telia kai grigora. ala sta minimata den yparxoyn mms kai meta apo ligi ora den vlepi ti storage card malon toys fakeloys se afti. kamia voithia to ekana hard restart ala tipota meta apo ligi ora den vlepi ti storage card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Γιωργο με τα μμς οντως νομιζω οτι δεν εχει αλλα θα το ψακσω:) λιγο.με την καρτα μνημης δεν εχω κανενα προβλημα φιλε μου . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts