Jump to content

Harry Potter Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;  

250 members have voted

1. 1. Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;

• Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)
      28
    • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
      22
    • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
      32
    • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
      38
    • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
      31
    • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
      32
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
      40
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)
      1
    • Όλες
      22
    • Καμία
      4

Recommended Posts

13 ιουλιου 2007 ειναι η ημερομηνια που θα κυκλοφορησει η νεα ταινια του διασημου μαγου harry potter.

εδω http://movies.yahoo.com/feature/harrypotterandtheorderofthephoenix.html μπορειτε να δειτε και το trailer της ταινιας.το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι ο harry εχει κοντα πλεον μαλλια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Anakoinwthike kai o titlos tis epomenis.. Harry Potter and the Deathly "something" den thimamai :P

Υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα,σχετικό με τις κινηματογραφικές ταινίες του Harry Potter:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88442

Anakoinwthike kai o titlos tis epomenis.. Harry Potter and the Deathly "something" den thimamai :P

Harry Potter and the deathly hallows.

Hallows όμως τι σημαίνει;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα,σχετικό με τις κινηματογραφικές ταινίες του Harry Potter:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88442

ναι υπαρχει ομως η χυμα δουλεια δεν μου αρεσει προσωπικα,δεν ξερω αν αρεσει σε σενα η σε αλλους,οποτε καλυτερα να υπαρχει ενα καινουριο θεμα για την νεα ταινια του μαγου με εντυπωσεις και δημοσκοπηση που θα προστεθει με την κυκλοφορια της ταινιας και θα αφορα μονο την καινουρια ταινια.thanks.

ναι υπαρχει ομως η χυμα δουλεια δεν μου αρεσει προσωπικα,δεν ξερω αν αρεσει σε σενα η σε αλλους,οποτε καλυτερα να υπαρχει ενα καινουριο θεμα για την νεα ταινια του μαγου με εντυπωσεις και δημοσκοπηση που θα προστεθει με την κυκλοφορια της ταινιας και θα αφορα μονο την καινουρια ταινια.thanks.

Χύμα δουλειά;

Υπάρχει ήδη ένα οργανωμένο θέμα στο οποίο γίνεται συζήτηση πάνω στις ταινίες του Harry Potter.

Βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει.

Απλά δεν βρίσκω απαραίτητη την ύπαρξη ενός θέματος αποκλειστικά για την πέμπτη ταινία.

θα προτιμουσα ενα ξεχωριστο thread για την καινουρια ταινια,το αλλο εχει φορτωθει αρκετα πιστευω.ουτε και στο δικο μου χερι ειναι οποτε ας αποφασισουν αλλοι για μας.:)

Ωραία ταινία πάντως δε πιστεύω να είναι,γιατί όσο πάει και χειροτερεύουν,όχι μόνο οι ταινίες αλλά και τα βιβλία!

Ωραία ταινία πάντως δε πιστεύω να είναι,γιατί όσο πάει και χειροτερεύουν,όχι μόνο οι ταινίες αλλά και τα βιβλία!

:blink:

δε συμφωνω...τα βιβλια μου αρεσαν ολα πολυ,ειδικα το 4 κ το 6.ανυπομονω για το 7.:D τι ειπαμε οτι σημαινει ο τιτλος του???:wacko:

οσο για τισ ταινιες η 4 ηταν η πιο θεαματικη.ομως καμια συγκριση με τα βιβλια.κριμα που ο ντανιελ εκοψε τα μαλλια του...:O

η τεταρτη ενταξει οχι οτι με ενθουσιασε οπως οι προηγουμενες αλλα μου αρεσε κι αυτη.

οντως με κομμενα τα μαλλια του μου φαινεται παραξενος.

Εγω παλι νομιζω πως οσο παει οι ταινιες γινονται καλυτερες!!!!! και τα βιβλια το ιδιο!!!!! Κ ο ιουλιος δυστυχως αργει πολυ...........!!!! οσο για τα μαλλια του..... χαλι!!!:p :p :p :p :p

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

συμφωνω απολυτα για τη διαρκεια της ταινιας!!! ειναι αδυνατο ενα τεραστιο βιβλιο να γινει 2ωρη ταινια!!! κ 5 ωρες να ηταν θα την εβλεπα οπως και καθε φανατικος πιστευω!!!!

Παντως (αν θυμαμαι καλα) ο σκηνοθετης ειχε δηλωσει πως οι σκηνες που γυριστηκαν ειναι περιπου 3 ωρες αλλα θα κοπουν αρκετα........:( :( :( :( :(

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Το 4ο ηταν το καλυτερο, ηταν το πιο μη παιδικο, imho παντα..

Αλλα ο κυριοτερος λογος να δεις HP ειναι η Ερμιονη.. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

Το 4ο ηταν το καλυτερο, ηταν το πιο μη παιδικο, imho παντα..

Αλλα ο κυριοτερος λογος να δεις HP ειναι η Ερμιονη.. :rolleyes:

Είναι κι αυτός ένας από τους κύριους λόγους,όχι όμως ο μοναδικός.

Σπάνια συναντά κανείς τόσο αληθοφανείς σκηνές επιστημονικής φαντασίας,τόση δράση,αλλά και τόσο ενδιαφέρουσα υπόθεση σε μία κατά βάση παιδική ταινία.

συμφωνω απολυτα για τις σκηνες οτι ειναι αληθοφανεις!!!!

Παντως οι ταινιες δεν πιανουν μια μπροστα στα Θ Ε Ϊ Κ Α βιβλια!!!! τρελη πορωση!!!! Ειναι σαφως ανωτερα απο τις ταινιες!!!!!

οσο για την emma watson..... Θ Ε Α!!! Ενας ακομα λογος να βλεπεις τις ταινιες φανατικα!!!!!!!:p :p :p

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Εμένα καμοία δε μου άρεσε!Τα βιβλία ήταν χίλιες φορές καλύτερα,αν και αυτά χάλασαν στα τελευταία,τα βαρέθηκα.

δεν ξερω περιμενω παντως η νεα ταινια να ειναι καλη,αργει οντως ο ιουλιος αλλα τι να κανουμε.

επισης ανυπομονω να δω τη σκηνη στο υπουργειο!!!!! κ την μπελατριξ!!!!!! ειναι απιστευτη η ηθοποιος που την παριστανει!!!!! δεν εχουμε καμια ιδεα για το ποτε θα ερθει ελλαδα ε;;;; δεν νομιζω να βγει ταυτοχρονα με αγγλια.....:( :(

Ο έξυπνος παραδέχεται...

επισης ανυπομονω να δω τη σκηνη στο υπουργειο!!!!! κ την μπελατριξ!!!!!! ειναι απιστευτη η ηθοποιος που την παριστανει!!!!! δεν εχουμε καμια ιδεα για το ποτε θα ερθει ελλαδα ε;;;; δεν νομιζω να βγει ταυτοχρονα με αγγλια.....:( :(

H teleutaia tainia den itan se pagkosmia premiera?

νομιζω οτι ηταν.

νομιζω οτι ηταν.

Όχι. Ήταν άλλα ντάλα κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα.

Οι Λονδρέζοι την είδαν αρχές Νοεμβρίου, εμείς τέλη και οι Ουκρανοί (μαζί με τους Κύπριους αν δεν κάνω λάθος) τα Χριστούγεννα.:p

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Όχι. Ήταν άλλα ντάλα κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα.

Οι Λονδρέζοι την είδαν αρχές Νοεμβρίου, εμείς τέλη και οι Ουκρανοί (μαζί με τους Κύπριους αν δεν κάνω λάθος) τα Χριστούγεννα.:p

Σωστά, με πείραν και μένα να την δώ και εκανα τάχα πως είναι για μωρά(αλλα καταβάθος είχε φάση):happy: :X

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Σωστά, με πείραν και μένα να την δώ και εκανα τάχα πως είναι για μωρά(αλλα καταβάθος είχε φάση):happy: :X

σε πηραν?εννοεις απο το σινεμα?

Εμένα καμοία δε μου άρεσε!Τα βιβλία ήταν χίλιες φορές καλύτερα,αν και αυτά χάλασαν στα τελευταία,τα βαρέθηκα.

Όταν γράφεις «στα τελευταία»,αναφέρεσαι στο 5ο και στο 6ο;