Jump to content

Harry Potter Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;  

250 members have voted

1. 1. Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;

• Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)
      28
    • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
      22
    • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
      32
    • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
      38
    • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
      31
    • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
      32
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
      40
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)
      1
    • Όλες
      22
    • Καμία
      4

Recommended Posts

Νομιζω πως το συντριβανι ειναι πολυ πετυχημενο απο καποιες εικονες που εχω δει !!!! Αν και το χα στο μυαλο μου καπως αλλιως τον ολο χωρο, το εκαναν ωραιο!!!!

+1

Κι εγώ είχα φανταστεί το χώρο πολύ διαφορετικά από αυτό που φαίνεται στο trailer. Πάντως δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει (στο trailer τουλάχιστον)...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρέπει να πω ότι της ταινίας της έχουν αλλάξει τα φώτα στα κοψίματα... Οποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο δε θα καταλάβει Χριστό.

Και σιγά τη διάρκεια, 2ώρες και 5 λεπτά κράτησε, χάθηκε να έβαζαν άλλη μισή ώρα; :down:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να πω ότι της ταινίας της έχουν αλλάξει τα φώτα στα κοψίματα... Οποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο δε θα καταλάβει Χριστό.

Και σιγά τη διάρκεια, 2ώρες και 5 λεπτά κράτησε, χάθηκε να έβαζαν άλλη μισή ώρα; :down:

Θελω να ρωτησω 2-3 πραγματα...

1) Η

μονομαχια βολντ-νταμπλ

πως ειναι???

2)To ολο θεμα της προφητειας γινεται κατανοητο και στο μεγεθος που πρεπει??

3)Η σκηνη μετα το υπουργειο στο γραφειο του νταμπλ εχει αποδοθει καλα ή ειναι βιαστικη και χαλια??(γιατι ετσι υποψιαζομαι οτι θα ειναι...:( )

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Θελω να ρωτησω 2-3 πραγματα...

1) Η

μονομαχια βολντ-νταμπλ

πως ειναι???

2)To ολο θεμα της προφητειας γινεται κατανοητο και στο μεγεθος που πρεπει??

3)Η σκηνη μετα το υπουργειο στο γραφειο του νταμπλ εχει αποδοθει καλα ή ειναι βιαστικη και χαλια??(γιατι ετσι υποψιαζομαι οτι θα ειναι...:( )

1. Τέλεια!

2. Καθόλου. Καταρχάς την έκοψαν (και έχω διαβάσει το βιβλίο στα αγγλικά).

3. Χάλια...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sto exwteriko tn eides tn tenia i download?AN tn exei vrei kaneis pls stielte links
:innocent: :innocent: :innocent:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ?????????????????????????????????????:wacko: :blink: :mad:

Σοβαρα μιλας????

Ο έξυπνος παραδέχεται...

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ?????????????????????????????????????:wacko: :blink: :mad:

Σοβαρα μιλας????

Εννοώ έκοψαν το κείμενο. Έχει μόνο την αρχή και το τέλος.

Επίσης έκοψαν και τη σκηνή της προφητείας... την πήγαν σε εντελώς άλλο μέρος της υπόθεσης... :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

kai pote tha tin perasoun arage ta black boyz sto net na tin doume kai meis?

Υπάρχει αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. :worry:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εννοώ έκοψαν το κείμενο. Έχει μόνο την αρχή και το τέλος.

Επίσης έκοψαν και τη σκηνή της προφητείας... την πήγαν σε εντελώς άλλο μέρος της υπόθεσης... :down:

Ελεος!!! εννοεις δε γινεται το γνωστο στο γραφειο του νταμπλ?????

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ελεος!!! εννοεις δε γινεται το γνωστο στο γραφειο του νταμπλ?????

Όχι.

Αν θες διάβασε:

Αυτό που γίνεται είναι ότι την ώρα που πιάνει ο Χάρης την προφητεία μέσα στο department of mysteries, καθώς την κοιτάει ακούει την φωνή της Τρελόνης να λέει "the one κλπ approaches...:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι.

Αν θες διάβασε:

Αυτό που γίνεται είναι ότι την ώρα που πιάνει ο Χάρης την προφητεία μέσα στο department of mysteries, καθώς την κοιτάει ακούει την φωνή της Τρελόνης να λέει "the one κλπ approaches...:

Και αυτο ειναι ολο???

Βλακεια τους.....!!! τι να πω??? περιμενα οτι θα το ειχαν πετσοκοψει λογω διαρκειας αλλα οχι αυτο ειναι τελειως χαλια!!:mad:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Και αυτο ειναι ολο???

Βλακεια τους.....!!! τι να πω??? περιμενα οτι θα το ειχαν πετσοκοψει λογω διαρκειας αλλα οχι αυτο ειναι τελειως χαλια!!:mad:

Ωραία λοιπόν. Απο δω και πέρα θα βλέπουμε δυο διαφορετικά πράγματα. Αν είναι να αλλάξουν και τον τίτλο της ταινίας, αφού καμία σχέση δε θα έχει με το βιβλίο.

Τι να πεις. Καλό είναι να κάνουν και κάτι να κεντρίζουν το ενδιαφέρον αυτών που έχουν διαβάσει τα βιβλία, αλλά όχι και να κατακερματίζεται το βιβλίο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Δεν είχα καμία αμφιβολία, είπα να κρατήσω μία πισινή μέχρι να την δω, αλλά αφού το λένε κι αυτοί που την έχουν δει, I rest my case... :(

Προσοχή: η 4η ταινία μου άρεσε.

Να μεν έγινε μεγάλο κόψιμο, αλλά κόπηκαν πράγματα που εκ των πραγμάτων δε μπαίνουν σε ταινία και εκτός αυτού δε χάλασε ο οιρμός.

Η 5η δεν έχει κανένα οιρμό σε πολλά σημεία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Molis parakolou8isa tin tainia.Simfwnw me osous legan oti einai komeni kai exw na episimanw oti den exei kamia ma kamia sxesi me to biblio.Alliws perimena na dw ta pragmata..Krima :(

Poly fast motion re paidi mou..

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.myspace.com/jimator

Και εγω την ειδα! (αθλια εικονα μεν αλλα κατι εβλεπα....;) )

Σε γενικες γραμμες μου αρεσε αλλα οντως εχουν σκοτωσει το βιβλιο σε πολλα πολλα πολλα πολλα σημεια....:!:

Κυριως δε μου αρεσε το τελειωμα που ελειπε η σωστη αποδοση της σκηνης στο γραφειο του νταμπλ... ειναι απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια σε ολη τη σειρα και κρατησε ελαχιστα χωρις να μοιαζει καθολου με του βιβλιου...

Και οπως λεει ο jimator, εχει πολλες επιταχυνσεις....

Γενικα γρηγορο ρυθμο που αλλου ειναι καλος, αλλα συνηθως ειναι ακαταλληλος...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Προσοχή: η 4η ταινία μου άρεσε.

Να μεν έγινε μεγάλο κόψιμο, αλλά κόπηκαν πράγματα που εκ των πραγμάτων δε μπαίνουν σε ταινία και εκτός αυτού δε χάλασε ο οιρμός.

Η 5η δεν έχει κανένα οιρμό σε πολλά σημεία.

Εντάξει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν λέω ότι δεν μου άρεσε η 4η ταινία, αλλά πολλά πράγματα γίνονταν πολύ γρήγορα, πράγμα που με έκανε να πεθυμήσω το βιβλίο, όπου αν μη τι άλλο, η αλληλουχία των γεγονότων είχε πιο νορμάλ ταχύτητες...

Τώρα διαβάζω πως στην πέμπτη ταινία είναι ακόμη χειρότερη η κατάσταση και πληγώνομαι... :( :p

Και εγω την ειδα! (αθλια εικονα μεν αλλα κατι εβλεπα....;) )Σε γενικες γραμμες μου αρεσε αλλα οντως εχουν σκοτωσει το βιβλιο σε πολλα πολλα πολλα πολλα σημεια....:!:

Κυριως δε μου αρεσε το τελειωμα που ελειπε η σωστη αποδοση της σκηνης στο γραφειο του νταμπλ... ειναι απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια σε ολη τη σειρα και κρατησε ελαχιστα χωρις να μοιαζει καθολου με του βιβλιου...

Και οπως λεει ο jimator, εχει πολλες επιταχυνσεις....

Γενικα γρηγορο ρυθμο που αλλου ειναι καλος, αλλα συνηθως ειναι ακαταλληλος...

Κι εγώ την είδα. Πήγα προχθές σε ενα πανηγύρι και τη βρήκα σε dvd (άθλια ποιότητα, τραβηγμένη με κάμερα από αίθουσα, έβλεπες μόνο το κέντρο της οθόνης και φυσικά μόνο ό,τι καταλάβαινες στα αγγλικά)

Για να καταλάβουν όσοι δεν την έχουν δεί.

Παίρνουμε το 5ο βιβλίο, 800 σελίδων και το κάνουμε μια περίληψη. Για βοήθεια παίρνουμε λίγο από την αρχή, λίγο από τη μέση και λίγο από το τέλος. Μόνο τα σημαντικά σημεία. Και αφού η περίληψη μας βγεί γύρω στις 200 σελίδες, ξανακάνουμε την περίληψη της περίληψης.

Το έργο κατάντησε τα best of (και αν) του βιβλίου. Καλή και η επιτάχυνση, αλλα σε πιάνει... ναυτία. Τέτοια κοπτοραπτική; Απορούσα μήπως είχαν ξεχάσει κάποια σκηνή στο dvd αλλά τελικά 2 ώρες και 8 λεπτά ήταν.

Πάντως για να κάνουμε και λίγο το συνήγορο του διαβόλου, είχε ωραία εφέ, ειδικά εκεί

στο Τμήμα Μυστηρίων που έσπαζαν με τη σειρά οι "προφητείες", αλλά και η μάχη αργότερα.

Πάντως θα πάω να τη δώ και σε κανονική αίθουσα να την απολαύσω κανονικά.

Και κάτι άλλο. Για όσους θυμούνται

η Λούνα πότε μίλαγε μαζί με το Χάρι μόνοι τους στο δάσος στο βιβλίο; Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

To ειδα και γω κουτσα στραβα (ενα θα σας πω κατεβασα μεχρι και το ισπανικο release γιατι ειχε μακραν καλυτερη εικονα :p ) και θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες για την περιληψη της περιληψης που εγινε. Πολυ κριμα γιατι ηταν το αγαπημενο μου βιβλιο.

Σαν ταινια ομως ξεχωριστα ηταν αρκετα καλη και τα εφε στην τελικη σκηνη του υπουργειου ηταν τρομερα. Επισης φοβερη η Helena Bonham Carter ως Βellatrix και η Imelda Stauton ως Umbridge. Η κοπελια που εκανε τη Λουνα ηταν επισης πολυ καλη αν και την ειχα φανταστει αλλιως οταν διαβαζα το βιβλιο. Δεν μου αρεσε καθολου η Τονκς, η οποια συν τοις αλλοις ηταν εντελως διακοσμητικη.

Τελος πρεπει να δηλωσω οτι τον Ralph Fiennes τον αγαπω, τον λατρευω, αλλα με σκιαζει τα μαλα ως Voldemort :shock: :lol:

Eννοειται οτι θα παω και στο σινεμα για να την δω και κανονικα οταν βγει αλλα σε σχεση με το βιβλιο παντα ηταν δυστυχως απογοητευτικο το αποτελεσμα. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Για όσους θυμούνται

η Λούνα πότε μίλαγε μαζί με το Χάρι μόνοι τους στο δάσος στο βιβλίο; Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο

Αυτη η σκηνη δεν υπαρχει στο βιβλιο.... Απλα καπως επρεπε να ενταχθουν τσ θεστραλ στην ιστορια και αφου ελειπε ο χαγκριντ βρεθηκε ευκαιρη η λουνα και τσουπ! ετοιμη η ακυρη σκηνη!!!!!;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Αυτη η σκηνη δεν υπαρχει στο βιβλιο.... Απλα καπως επρεπε να ενταχθουν τσ θεστραλ στην ιστορια και αφου ελειπε ο χαγκριντ βρεθηκε ευκαιρη η λουνα και τσουπ! ετοιμη η ακυρη σκηνη!!!!!;)

Είπα κι εγώ. Μα έφτασα στο σημείο να βλέπω την ταινία ξεφυλλίζοντας το βιβλίο και απελπίστηκα. Επίσης

η σκηνή που η Άμπριτζ "κραζει" τη Τρελόνι δεν ήταν προς το τέλος; Ακόμα, η επίθεση των Θανατοφάγων δεν έγινε σε δρόμο και όχι σε υπόγεια διάβαση; Επίσης δεν ανέφεραν τπτ για την ευθύνη του επιμελητή που είχαν ο Ρον και η Ερμιόνη, καθώς επίσης για το μαγικό βάλτο που άφησαν πίσω τους ο Φρέντ και ο Τζόρτζ. Σύν ότι δεν πήγαν στον "Άγιο Μάγκο". Συν....

Τι να πείς. Πάντως αυτό που ήταν πολύ ωραία προσθήκη ήταν

οι εφημερίδες με τα πρωτοσέλιδα ως κινηματογραφική άποψη. Βέβαια ήταν μορφή επιτάχυνσης και αυτό ήταν κακό.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• 2 weeks later...