Nrg Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Ναι,ας πουμε εβαλα για την VMAX στις 16:15 και κανει 5.50. :) A, επισης επειδη βλεπω εβαλες μεση, θα προτεινα καλυτερα πισω κεντρο. (Για την VMAX μονο) Απλα για το σκρινοσοτ ηταν αυτο, στη 4 που πηγα πισω εβαλα :rolleyes: μέχρι τις 18:00 είναι 5,5€ το εισητήριο ρε παιδιά σήμερα πήγα κ δεν είδα πουθενα προχειροδουλειές κ να μπάζουν νερά!φυσικά κάποια καταστήματα δεν έχουν ανοίξει αλλά γενικά είναι αρκετά προσεγμένα p.s.το κατάστημα public στο ισόγειο όλα τα λεφτά Εχμ.. μηπως επειδη σημερα δεν εβρεχε? :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ki egw shmera pou ksanapiga proseksa poso "mpazei".Gia nera ktl den kserw,den etyxe na paw mera pou vrexei alla apo kryo exei arketo.Vgaineis apo to public (pou kata thn gnwmh mou exei poly megalh 8ermokrasia mesa) kai pa8aineis ena psiloshock apo th diafora 8ermokrasias.Kata ta alla entaksei,meta th prwth fora pou piga kai gyrisa ola ta magazia twra pia tipota den mou travaei th prosoxh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Για την αίθουσα Vmax ποιες είναι οι εντυπώσεις σας?Απο ποιότητα πώς πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Η αληθεια ειναι οτι πασαρανε στους ιθαγενεις καθρεφτακια και χαντρες.Οποιος πηγε ΗΠΑ, Καναδα ξερει τι εννοω.Να μην πω για Κοπμε Ιαπωνιας στην Μοτοματσε. Μπαζει κανονικα οταν βρεχει,χωρια το κρυο που ευτυχως μεχρι στιγμης ο χειμωνας ειναι ηπιος. Απο εξυπηρετηση των υπαλληλων στα καταστηματα που εχω μπει,δεν εχω παραπονο.Στην σημερινη κατασταση της αναγκης για επιβιωση ξεσκιζοντε. Αυτο που μου προξενισε εντυπωση ηταν η παρατηρηση που μου εκανε ενα παλικαρι (security),οταν εβγαλα μια φωτο σε καποιο σημειο του επανω οροφου(το ετερον ημισυ).Απαγορευετε μου ειπε,εκτος των κατωθι σημειων. Αληθεια ! Ποιο το σκεπτικο των υπευθυνων ? Το παιδι οκ,καλα εκανε την δουλεια του και με ενημερωσε.Αυτοι ομως τι φοβουνται? Μην και φωτογραφισω καποια βιτρινα και αντιγραψω το στισιμο ? Αυτο ειναι γελοιο !!! Μην αντιγραψω την ξυλινη κατασκευη της οροφης ? Καλα εδω κραταω την κοιλια μου απο τα γελια !!!! Φαγητο και καφες.Ευτυχως εχει καποια στεκια εκτος της πλατειας οπου γινετε το σωσε. Και ναι.Οπως ειπε καποιος φιλος,τα καταστηματα τα βρισκεις και στο κεντρο.Κυκλοφορεις ελευθερα,νιωθεις την ελευθερια των κινησεων σου και εχεις ο,τι επιλογη θελεις.Την επομενη φορα θα προσπαθησω να δω αν και που εχουν καμερες.Γιατι μην μου πειτε οτι δεν εχουν. Το μονο καλο που εχουν αυτα τα πολυκαταστηματα ειναι ο χωρος για παρκαρισμα.Που αν ημασταν λιγο πιο εγκρατεις καταναλωτες,με μια απλη βολτιτσα στο κεντρο,ΚΑΙ θα καναμε την δουλεια μας ΚΑΙ δεν θα νιωθαμε αβανταδωροι στο κλεισιμο των καταστηματων του κεντρου λογω ελειψης πελατων.Και μην μου πειτε οτι βολτα στην Τσιμισκη.Ερμου ,Βενιζελου,Αγ.Σοφιας δεν σας ανεβαζει !!!! Εχω 20 χρονια που λογω δουλειας εχω φυγει απο αυτην την πολη που τοσο αγαπησα και αγαπω.Ποναω να βλεπω την Βαλαωριτου με κλειστα καταστηματα εδω και καιρο.Σκεφτητε καποιους γνωστους σας που μερα με την μερα λογω ελειψης πελατων,μαραζονουν και τελικα κλεινουν τα μαγαζια τους γιατι καποιοι μεγαλοι εισαγωμενοι και εγχωριοι ,χτιζουν τετοια συγκροτηματα.Ειναι στο χερι μας να κρατησουμε την ποιοτητα και κουλτουρα της ζωης μας και οχι στο χερι του καθε πολιτικου που υποστηριζει τετοιες παρουσιες. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 H alitheia einai oti otan anoikse itan polla pragmata proxeira ftiagmena kai genika stazan nera , spasmena plakakia ktl...Telika OLA siga siga ftiaxtikan kai nomizw pws twra pia exei ginei teloio, distixws i viasini na anoiksoun kai na prolavoun tis giortes prokalese provlimata.. Oso gia avto pou lete sxetika me "kryo kai oti mpazei", den katalava poios sas eipe oti tha itan kleisto kai me thermansi???? Diladi volta twra stin Tsimiski kai stin Mitropolews den tha sas pagwsei??? Kaka ta psemata, i Ellada einai mia xwra me 8-9 mines thermokrasies panw apo 20 vathmous, apla skefteite poso wraia tha einai apo ton Aprili ws ton Noemvri me ilio kai zesti, tha apolamvaneis tin volta sou...Kata tin apopsi mou poly kala kanane kai to megalitero kommati to kratisan anoixto... Kleinontas tha elega pws akrivws opws lete exei OLA ta magazia pou yparxoun kai sto kentro (+ kapoia opws Fridays, Footlocker,public,Sfera pou den iparxoun) opote gia mena proswpika den yparxei pia KANENAS logos na katevainw kentro kai na kanw 2 wres na parkarw kai na vriskw to amaksi mou grantzounismeno kai xwris pinakides....Kai ennoeitai oti exei trelli m**n*thiella!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Oso gia avto pou lete sxetika me "kryo kai oti mpazei", den katalava poios sas eipe oti tha itan kleisto kai me thermansi???? Diladi volta twra stin Tsimiski kai stin Mitropolews den tha sas pagwsei??? Kaka ta psemata, i Ellada einai mia xwra me 8-9 mines thermokrasies panw apo 20 vathmous, apla skefteite poso wraia tha einai apo ton Aprili ws ton Noemvri me ilio kai zesti, tha apolamvaneis tin volta sou...Kata tin apopsi mou poly kala kanane kai to megalitero kommati to kratisan anoixto... simfono 100% se afto pou les! eksalou to cosmos einai apo ta LIGA emporika (tetiou mege8ous) pou den nio8eis klismenos se 100 effetsidikous toixous! to kalokairi kai genika tous malakous mines 8a einai apolaystiko emporiko kentro , akoma kai ekso (ekei pou einai i ekklisia) etoimazete na anoiksoun kai alla magazakia barakia , dipla sto potamaki kai tis gefyroules , me tin katapliktiki 8ea! afti einai kai i monadikotita tou cosmos se sxesi me ta ypoloipa emporika kentra idio mege8ous Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 emena mou arese para polu.. kai auta pou lete gia ta nera ta exoun diorthwsh ola!! :) htan akoma sthn arxh mhn eimaste toso austhroi :p aogarasa mallon ena mouse pou ithela apo ena magazi (elecom) pou anoikse twra dipla apo thn fena einai kai mou arese polu!! genika exei wraia kai merika prwtotupa magazia pou mou aresan! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. February 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 COSMOS IN LOVE Ερωτευθείτε... Χορέψτε... Ακούστε τα ωραιότερα τραγούδια αγάπης... Ψωνίστε... Χαρίστε δώρα... Και φυσικά, κερδίστε! Πού και πότε θα συμβούν όλα αυτά; Στο Mediterranean Cosmos, από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 14 του μήνα, οπότε και θα γιορτάσουμε παρέα τη μεγάλη των ερωτευμένων γιορτή! Η διαδικασία έχει ως εξής: πό τις 11 Φεβρουαρίου το πρωί έως τις 14 Φεβρουαρίου το βράδυ, όποιος ψωνίσει από όλα τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, συμμετέχει αυτόματα στις κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Love Point του Meditteranean Cosmos. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά σας αξίας 10 ευρώ, προσκομίζετε την απόδειξη στο Γραφείο Πληροφοριών, από όπου παραλαμβάνεται ένα δελτίο συμμετοχής, το οποίο και θα πρέπει να ρίξετε στην κληρωτίδα της αγάπης. Μάλιστα, με κάθε 10 επιπλέον ευρώ, αποκτάτε επιπλέον συμμετοχές. Συνεπώς, όσο περισσότερα δώρα αγοράζετε, τόσες περισσότερες συμμετοχές αποκτάτε και αυξάνεται τις πιθανότητες να κερδίσετε κάποιο από τα πολλά δώρα! Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, κάθε μία ώρα, στο Love Point. Τα δώρα που θα διεκδικήσετε θα είναι πολλά και πλούσια, ενώ οι μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν 2 ταξίδια 2 ατόμων στο Λονδίνο!!! Παράλληλα, από τις 11 έως τις 14 του Φλεβάρη θα λαμβάνει χώρα στο Meditteranean Cosmos το Shall We Dance? Show, με τους Passion Dance να μας παρασύρουν στους ρυθμούς του tango, της rumba και της salsa, ενώ η Cosmos In Love Band θα παίζει live τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια! Ελάτε λοιπόν, στο Mediterranean Cosmos να ερωτευθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε παρέα και... σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Ήμουν εκεί πριν 2-3 ώρες. Εντάξει, πολύ ησυχία, ποιός να τρέχει εκεί. Στο love point πρέπει να έπαιζε ζωντανά ο star fm, γενικά νέκρα και εκεί. Γεμάτο καρδιές το μέρος, παλιοκατάσταση!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 to Mediterranean Cosmos einai synolika 250.000 τ.μ. kai to the mall athens : Συνολική έκταση: 185.000 τ.μ. giati stis diafimiseis tou tha mall athens leei oti einai to megalytero tis elladas?? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 to Mediterranean Cosmos einai synolika 250.000 τ.μ. kai to the mall athens : Συνολική έκταση: 185.000 τ.μ. giati stis diafimiseis tou tha mall athens leei oti einai to megalytero tis elladas?? Γιατι πολυ απλα ο Ελληνας ειναι ενα ευκολο θυμα των διαφημιστων.Ευκολοπιστος δηλαδη. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 den 8a eprepe na 8ewri8ei paraplanitiki diafimisi !? edw se alles diafimiseis kremonte apo leptomeries, to na les ena emporiko kentro to megalitero stin ellada, den einai leptomeria ( allo an den erxete se sigrousi me ta simferonta tou Mediterranean Cosmos , to opio briskete makria) Alla lew! twra! AN , to Mediterranean Cosmos itan stin a8ina kai ayto ... ti 8a ginotan!? 8a elege ta idia i diafimish tou THE MALL Athens??.... Telika ti ginete , mipos eimaste emeis edw se alli hpeiro!? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 ωραια ειναι αλλα δεν συγκρινετε η αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 to Mediterranean Cosmos einai synolika 250.000 τ.μ. kai to the mall athens : Συνολική έκταση: 185.000 τ.μ. giati stis diafimiseis tou tha mall athens leei oti einai to megalytero tis elladas?? Στεγασμένα τμ; συνολική έκταση μαζί με πάρκινγκ; Μόνο τα καταστήματα; Ποιός νοιάζεται; Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 to Mediterranean Cosmos einai synolika 250.000 τ.μ. kai to the mall athens : Συνολική έκταση: 185.000 τ.μ. giati stis diafimiseis tou tha mall athens leei oti einai to megalytero tis elladas?? Εγώ που έχω πάει και στα 2 μπορώ να πώ ότι ναι σε έκταση είναι μεγαλύτερο το mediterranean!Το ένα είναι απλωμένο και το άλλο κυκλικό,αλλά ο εσωτερικός τους χώρος δεν συγκρίνεται!!είναι πολύ μεγαλύτερος του the mall!!Τριπλάσια, τετραπλάσια πράγματα έχει το the mall μέσα! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Εγω παντως που πηγα ημερησια στο mediterranean, δεν ηθελα να φυγω μετα, σηκωτο με πηραν απο το καταστημα που ειχε μεσα τα κινητα :p (9500,9300,9000,9100,fs720, και κατι αλλα που δεν τα εδωσα σημασια) Τωρα που το ξαναθυμαμαι, περασα ολη την ωρα μου εκει μεσα :p ενω οι αλλοι πηγεναν να φανε εγω πορωνωμουν εκει :p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Eγω την τελευταια φορα που πηγα μπηκα στις 15.30 και βγηκα στις 21.00 μονο ενα καφεδακι ηπια και γυρισα ολα τα μαγαζια!Μου αρεσε πολυ ειδικα τωρα που ανοιξε ο καιρος θα ειναι μια χαρα (γιατι το χειμωνα με τις βροχες εμπαζε νερα απο παντου)!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Λετε τωρα που θα ειναι εδω η JLO να ερθει και στο Cosmos να εγκαινιασει το "μαγαζακι" της? :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 xourxou apo fantasia skizeis!!! an egkainiaze kathe magazi tis i kopela den tha ekane synaylies!!! kai deyteron tha tis epefte kai o kol*s kati pou kaneis mas den thelei..... kala to cosmos fovero! vrethika ekei mono gia volta kai mou arese poly! exei oraio tsipouradiko alla den thimamai to onoma! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 to Mediterranean Cosmos einai synolika 250.000 τ.μ. kai to the mall athens : Συνολική έκταση: 185.000 τ.μ. giati stis diafimiseis tou tha mall athens leei oti einai to megalytero tis elladas?? e kala i idia i etereia ta exei kai ta 2 (i Lamda Development, vlepe Latsi) opote den trexei kai tipota...to Cosmos einai poly pio megalo se ektasi -exei allwste terastious ekstwrikous xwrous- enw to Mall pio megalous eswterikous... Pantws twra kalokairi einai pragmatika i epoxi tou Cosmos, einai orea na vlepeis paidia, oikogeneies, papoudes ktl na mporoun na kanoun VOLTA stous ekseterikous xwrous.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει το τηλέφωνο από τα village cinemas στο Cosmos? Για κράτηση θέσεων. Ξέρω ξέρω, να μπω στη σελίδα των village. Δεν μπορώ όμως... Ο "φίλος" μου ο admin μας την έχει κόψει :rocket: :chair: :chair: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει το τηλέφωνο από τα village cinemas στο Cosmos? Για κράτηση θέσεων. Ξέρω ξέρω, να μπω στη σελίδα των village. Δεν μπορώ όμως... Ο "φίλος" μου ο admin μας την έχει κόψει :rocket: :chair: :chair: Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 499999 Τηλ. Πωλήσεις: 801 100 9191 (από σταθερό με αστική χρέωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 499999 Τηλ. Πωλήσεις: 801 100 9191 (από σταθερό με αστική χρέωση) Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Παιδια το εχει επισκεφτει κανεις τωρα το καλοκαιρι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Παιδια το εχει επισκεφτει κανεις τωρα το καλοκαιρι??? Ερμ...ναι :p why? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts