Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Na deite to closer se dvd...Apsogo kai oti prepei gia zeugarakia :D

Το είδα εχθές σε dvd, ωραία ταινία όντως!Αν και δεν θα το πρότεινα για ζευγαράκια ..Ίσως θυμίσει σε πολλούς παλιές ιστορίες και ανάψει τα αίματα :p

@Mirrorofsorrow : Έχεις δίκιο, sorry :O

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Epithesi ston statmo 13....Must gia DVD...dinati peripeteia kai me arketi agonia....mlk mou pou den to eida cinema...to aksize.

Βγηκε σε DVD? Στα Seven που πηγα σημερα δεν το ειχε.

Shmera parakoloythhsa ston kinhmatografo to Amytiville Horror.Einai mia tainia tromoy,opoy olh h drash ektylissetai se ena stoixiomeno spiti.

Klassiko senario,anoysio kata th gnomh moy...Den polyaksize h tainia :down: .

Shmera parakoloythhsa ston kinhmatografo to Amytiville Horror.Einai mia tainia tromoy,opoy olh h drash ektylissetai se ena stoixiomeno spiti.

Είναι cult πλέον. :up:

Μη περιμένεις ένα θρίλερ του 79 να ικανοποιησει τις προσοδοκίες σου.

Επειδή δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να διαβάσω κ τις 63 σελίδες του topic, θα σας πω ποιες ταινίες είδα σχετικά τελευταία κ μου άρεσαν..Λεπον:

Taking lives, Old Boy, Motorcycle Diaries, Man on fire, National Treasure, Cellular

Αυτά προς το παρόν...Μεσα στην περίοδο των πανελληνίων αντέγραψα γύρω στις 30 ταινίες κ μέχρι στιγμης εχω δει 5-6..Ε δεν μπορεί..Όλο κ καποια καλή θα υπάρχει..αν βρω τπτ θα σας το πω!!

Πρόσφατα είδα σε dvd την ταινία Are We There Yet? με τον Ice cube .

Μου άρεσε! Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε :p

να δεις την αυθεντικη ταινια σε dvd κ να δεις τα extras οπωσδηποτε-προκειται για αληθινη ιστορια

Ace of Hearts..

Είδα σε κινηματογράφο το "A lot like love" .

Είναι μια ρομαντική κωμωδία με ανάλαφρο θέμα ,καλό σενάριο και καλοπαιγμένους ρόλους.

Πέρασα πολύ ευχάριστα . Σίγουρα άξιζε τα λεφτά της .

Προτείνεται ιδιαίτερα για ζευγάρια ;)

Είδα σήμερα (αν και αρκετά καθυστερημένα) το Moulin Rouge.

ΑΨΟΓΟ.

Πολύ καλά τραγούδια και σκηνοθεσία, η Nicole Θεά, ο Ewan εξαιρετικός (ηθοποιός μπαλαντέρ είναι αυτός, από τραγουδιστής μέχρι jedi master μέχρι αμερικάνος στρατιώτης), και η ταινία γεμάτη συναίσθημα.

Εξαιρετικό.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Συμφωνώ :up:

απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες ever

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μόλις είδα το HITCH σε dvd . Άψογη ταινία, έπρεπε να την δώ στον κινηματογράφο αλλά την υποτίμησα.

Gia dvd htan h tainia. TI exases dld pou den thn eides sto cinema? thn atmosfaira?

Δεν υποστηρίζω οτί στο σινεμά πρέπει να βλέπω ταινίες με special εφέ , δυνατό ήχο κτλ.

Η ταινία είχε πολύ γέλιο και χαβαλέ και είμαι σίγουρος ότι θα διασκέδαζα ακόμα περισσότερο αν την έβλεπα σε μια τεράααστια οθόνη (όπως αυτή των stercinemas) με ένα τεράααστιο πάκο ποπ-κορν !

Χθες είδα το CONTROL ... Καλό... Εμένα δηλαδή μου άρεσε.. Οι υπόλοιποι της παρέας είπαν απλά μέτριο... Το "Εννέα Ζωες" (νομιζώ πως λέγεται έτσι) με τον Σνάιπς το έχει δει κανένας? Λέει τίποτα η μπα?

Χθες είδα το CONTROL ... Καλό... Εμένα δηλαδή μου άρεσε.. Οι υπόλοιποι της παρέας είπαν απλά μέτριο... Το "Εννέα Ζωες" (νομιζώ πως λέγεται έτσι) με τον Σνάιπς το έχει δει κανένας? Λέει τίποτα η μπα?

Το έχω δεί εγώ..Μην περιμένεις και πολλά.Κατά τη γνώμη μου είναι κάτω του μετρίου.

Κλασσική περιπέτεια με Γουέσλει , ο οποίος νομίζει ακόμα οτί είναι ο blade :p

Τις τελευταίες μέρες είδα 3 ταινίες.

Mr. And Mrs Smith: Καλούτσικο ως προς την γενικότερη υπόθεση της ζωής ενός ζευγαριού, δεν μπορώ να φανταστώ όμως ούτε το χειρότερο ζευγάρι του κόσμου να πυροβολεί ο ένας τον άλλον έτσι απλά με μπαζούκας. Ήταν αρκετά υπερβολικό.

War of the Worlds: Η απόλυτη βλακεία. Πάμε παρακάτω

ΧΧΧ2 State of Union (O απόλυτος πράκτορας): Το καλύτερο από τα 3 που είδα, πολλή δράση, η υπερβολή στο μεγαλείο της, αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ταινία δράσης και επιτρέπονται οι υπερβολές.

Σε μια φάση πηδάει από ένα ψηλό κτίριο και πιάνεται από ελικόπτερο :w00t:

Επίσης όταν πατάει με το αυτοκίνητο στις γραμμές του τρένου σκίζονται απότομα τα ελαστικά και οι ζάντες γίνονται ένα με τις γραμμές (έγινε τρένο δηλαδή σε ταχύτητες over 200Κm/h). :w00t:

αν θεωρει το χχχ2 καλυτερο απο τα προηουμενα δυο τοτε παω πασο. μιλαμε για το χειροτερο εργο που εχω δει

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

αν θεωρει το χχχ2 καλυτερο απο τα προηουμενα δυο τοτε παω πασο. μιλαμε για το χειροτερο εργο που εχω δει

Κοίτα γενικά τελευταία δεν βγαίνουν πολύ καλά έργα. Το ΧΧ2 απλά είναι μια ταινία δράσης στην οποία ο πρωταγωνιστής (ο πρώην ράπερ) παίζει πολύ καλά τον ρόλο του και η ταινία έχει αρκετά καλά εφέ. Τίποτα παραπάνω. Αν ψάξεις από την υπόθεση είναι για τα μπάζα.

Ο υπουργός Αμύνης και καλά θέλει να σκοτώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για να γίνει αυτός πρόεδρος. :wacko: :blink:

Και μόνο από το σενάριο θα έπρεπε να μην το δεις καν, αλλά γενικά είναι ευχάριστο. Όχι τίποτα σπουδαίο επαναλαμβάνω. Απλά σε σχέση με τα άλλα δυο που είδα είναι ελαφρώς καλύτερο.

Τα εφε με απογοητευσαν ιδιαιτερα με το τρενο ημαρτον και αν κανουμε σιγκριση για εφε το ο πολεμος των κοσμων ειχε μακρα καλυτερα

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

Απλά σε σχέση με τα άλλα δυο που είδα είναι ελαφρώς καλύτερο.

Δεν το έχω δεί το έργο, αλλά όχι ρε σύ καλύτερο από το Κύριος και Κυρία Σμίθ!

και πρωτότυπο και ηθοποιάρες και καλογυρισμένο ήταν το έργο.Γέλιο είχε, περιπέτεια,εντάξει ήταν λίγο παρατραβηγμένο το σενάριο, αλλά φαντάζομαι , από το χιλιοπεγμένο σενάριο του χχχ2 θα είναι καλύτερο!

Για το φαντάστικ 4 περίμενα τα χειρότερα βασικά, αλλά μιας και δεν έχει τίποτα άλλο να δούμε..θα το τιμήσω :)