hostolis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Τo spoiler tag τι το ήθελες, η υπόθεση της ταινίας είναι:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Na deite to closer se dvd...Apsogo kai oti prepei gia zeugarakia :D Το είδα εχθές σε dvd, ωραία ταινία όντως!Αν και δεν θα το πρότεινα για ζευγαράκια ..Ίσως θυμίσει σε πολλούς παλιές ιστορίες και ανάψει τα αίματα :p @Mirrorofsorrow : Έχεις δίκιο, sorry :O Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Epithesi ston statmo 13....Must gia DVD...dinati peripeteia kai me arketi agonia....mlk mou pou den to eida cinema...to aksize. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Epithesi ston statmo 13....Must gia DVD...dinati peripeteia kai me arketi agonia....mlk mou pou den to eida cinema...to aksize. Βγηκε σε DVD? Στα Seven που πηγα σημερα δεν το ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Βγηκε σε DVD? Στα Seven που πηγα σημερα δεν το ειχε. video blue! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Βγηκε σε DVD? Στα Seven που πηγα σημερα δεν το ειχε. Επίθεση στο σταθμό 13 με κούριερ για ενοικίαση στο σπίτι σου σε DVD :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 (edited) Eida xthes to:''Ena apla sxedio''. Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Shmera parakoloythhsa ston kinhmatografo to Amytiville Horror.Einai mia tainia tromoy,opoy olh h drash ektylissetai se ena stoixiomeno spiti. Klassiko senario,anoysio kata th gnomh moy...Den polyaksize h tainia :down: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Shmera parakoloythhsa ston kinhmatografo to Amytiville Horror.Einai mia tainia tromoy,opoy olh h drash ektylissetai se ena stoixiomeno spiti. Klassiko senario,anoysio kata th gnomh moy...Den polyaksize h tainia :down: . Είναι cult πλέον. :up: Μη περιμένεις ένα θρίλερ του 79 να ικανοποιησει τις προσοδοκίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Επειδή δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να διαβάσω κ τις 63 σελίδες του topic, θα σας πω ποιες ταινίες είδα σχετικά τελευταία κ μου άρεσαν..Λεπον: Taking lives, Old Boy, Motorcycle Diaries, Man on fire, National Treasure, Cellular Αυτά προς το παρόν...Μεσα στην περίοδο των πανελληνίων αντέγραψα γύρω στις 30 ταινίες κ μέχρι στιγμης εχω δει 5-6..Ε δεν μπορεί..Όλο κ καποια καλή θα υπάρχει..αν βρω τπτ θα σας το πω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Πρόσφατα είδα σε dvd την ταινία Are We There Yet? με τον Ice cube . Μου άρεσε! Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Shmera parakoloythhsa ston kinhmatografo to Amytiville Horror.Einai mia tainia tromoy,opoy olh h drash ektylissetai se ena stoixiomeno spiti. Klassiko senario,anoysio kata th gnomh moy...Den polyaksize h tainia :down: . να δεις την αυθεντικη ταινια σε dvd κ να δεις τα extras οπωσδηποτε-προκειται για αληθινη ιστορια Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Είδα σε κινηματογράφο το "A lot like love" . Είναι μια ρομαντική κωμωδία με ανάλαφρο θέμα ,καλό σενάριο και καλοπαιγμένους ρόλους. Πέρασα πολύ ευχάριστα . Σίγουρα άξιζε τα λεφτά της . Προτείνεται ιδιαίτερα για ζευγάρια ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Είδα σήμερα (αν και αρκετά καθυστερημένα) το Moulin Rouge. ΑΨΟΓΟ. Πολύ καλά τραγούδια και σκηνοθεσία, η Nicole Θεά, ο Ewan εξαιρετικός (ηθοποιός μπαλαντέρ είναι αυτός, από τραγουδιστής μέχρι jedi master μέχρι αμερικάνος στρατιώτης), και η ταινία γεμάτη συναίσθημα. Εξαιρετικό. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Συμφωνώ :up: απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες ever Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Μόλις είδα το HITCH σε dvd . Άψογη ταινία, έπρεπε να την δώ στον κινηματογράφο αλλά την υποτίμησα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Gia dvd htan h tainia. TI exases dld pou den thn eides sto cinema? thn atmosfaira? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Gia dvd htan h tainia. TI exases dld pou den thn eides sto cinema? thn atmosfaira? Δεν υποστηρίζω οτί στο σινεμά πρέπει να βλέπω ταινίες με special εφέ , δυνατό ήχο κτλ. Η ταινία είχε πολύ γέλιο και χαβαλέ και είμαι σίγουρος ότι θα διασκέδαζα ακόμα περισσότερο αν την έβλεπα σε μια τεράααστια οθόνη (όπως αυτή των stercinemas) με ένα τεράααστιο πάκο ποπ-κορν ! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Χθες είδα το CONTROL ... Καλό... Εμένα δηλαδή μου άρεσε.. Οι υπόλοιποι της παρέας είπαν απλά μέτριο... Το "Εννέα Ζωες" (νομιζώ πως λέγεται έτσι) με τον Σνάιπς το έχει δει κανένας? Λέει τίποτα η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Χθες είδα το CONTROL ... Καλό... Εμένα δηλαδή μου άρεσε.. Οι υπόλοιποι της παρέας είπαν απλά μέτριο... Το "Εννέα Ζωες" (νομιζώ πως λέγεται έτσι) με τον Σνάιπς το έχει δει κανένας? Λέει τίποτα η μπα? Το έχω δεί εγώ..Μην περιμένεις και πολλά.Κατά τη γνώμη μου είναι κάτω του μετρίου. Κλασσική περιπέτεια με Γουέσλει , ο οποίος νομίζει ακόμα οτί είναι ο blade :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Τις τελευταίες μέρες είδα 3 ταινίες. Mr. And Mrs Smith: Καλούτσικο ως προς την γενικότερη υπόθεση της ζωής ενός ζευγαριού, δεν μπορώ να φανταστώ όμως ούτε το χειρότερο ζευγάρι του κόσμου να πυροβολεί ο ένας τον άλλον έτσι απλά με μπαζούκας. Ήταν αρκετά υπερβολικό. War of the Worlds: Η απόλυτη βλακεία. Πάμε παρακάτω ΧΧΧ2 State of Union (O απόλυτος πράκτορας): Το καλύτερο από τα 3 που είδα, πολλή δράση, η υπερβολή στο μεγαλείο της, αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ταινία δράσης και επιτρέπονται οι υπερβολές. Σε μια φάση πηδάει από ένα ψηλό κτίριο και πιάνεται από ελικόπτερο :w00t: Επίσης όταν πατάει με το αυτοκίνητο στις γραμμές του τρένου σκίζονται απότομα τα ελαστικά και οι ζάντες γίνονται ένα με τις γραμμές (έγινε τρένο δηλαδή σε ταχύτητες over 200Κm/h). :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 αν θεωρει το χχχ2 καλυτερο απο τα προηουμενα δυο τοτε παω πασο. μιλαμε για το χειροτερο εργο που εχω δει Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 αν θεωρει το χχχ2 καλυτερο απο τα προηουμενα δυο τοτε παω πασο. μιλαμε για το χειροτερο εργο που εχω δει Κοίτα γενικά τελευταία δεν βγαίνουν πολύ καλά έργα. Το ΧΧ2 απλά είναι μια ταινία δράσης στην οποία ο πρωταγωνιστής (ο πρώην ράπερ) παίζει πολύ καλά τον ρόλο του και η ταινία έχει αρκετά καλά εφέ. Τίποτα παραπάνω. Αν ψάξεις από την υπόθεση είναι για τα μπάζα. Ο υπουργός Αμύνης και καλά θέλει να σκοτώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για να γίνει αυτός πρόεδρος. :wacko: :blink: Και μόνο από το σενάριο θα έπρεπε να μην το δεις καν, αλλά γενικά είναι ευχάριστο. Όχι τίποτα σπουδαίο επαναλαμβάνω. Απλά σε σχέση με τα άλλα δυο που είδα είναι ελαφρώς καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Τα εφε με απογοητευσαν ιδιαιτερα με το τρενο ημαρτον και αν κανουμε σιγκριση για εφε το ο πολεμος των κοσμων ειχε μακρα καλυτερα Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Απλά σε σχέση με τα άλλα δυο που είδα είναι ελαφρώς καλύτερο. Δεν το έχω δεί το έργο, αλλά όχι ρε σύ καλύτερο από το Κύριος και Κυρία Σμίθ! και πρωτότυπο και ηθοποιάρες και καλογυρισμένο ήταν το έργο.Γέλιο είχε, περιπέτεια,εντάξει ήταν λίγο παρατραβηγμένο το σενάριο, αλλά φαντάζομαι , από το χιλιοπεγμένο σενάριο του χχχ2 θα είναι καλύτερο! Για το φαντάστικ 4 περίμενα τα χειρότερα βασικά, αλλά μιας και δεν έχει τίποτα άλλο να δούμε..θα το τιμήσω :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts