junglist Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Δυστηχως οι περισσότερες ταινίες που βασίζονται σε βιβλία του Κινγκ βγαίνουν γελοίες.. Δες το πρώτο αυτό.. Ήταν καλούτσικη ακόμη και τότε.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιες περισσότερες βγήκαν γελοίες;; Το Κριστιν; Το πρώτο ΙΤ; To Green Mile; Το Shining; Το Sleelwalkers; Το 1408? Τις έχεις δει μήπως; Ή κρίνεις έτσι από 1-2? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Bird Box (2018) 7/10 Καλούτσικη ταινία επιστημονικής φαντασίας του Νετφλιξ με Σάντρα Μπούλοκ. Όχι τόσο πρωτότυπη αλλά καλοφτιαγμένη με καλές ερμηνείες. Beasts of No Nation (2015) 6/10 Η ταινία καλά ξεκίνησε αλλά δε μου κράτησε το ενδιαφέρον. Του Νετφλιξ, καλή ερμηνεία από το νεαρό πρωταγωνιστή. Behind the Candelabra (2013) 7/10 Η τηλεταινία του ΗΒΟ που αφορά την ερωτική ζωή του Liberace, από τους πιο διάσημους πιανίστες του 20ου αιώνα. Περίεργοι ρόλοι για τους Michael Douglas και Matt Damon αλλά παίξανε πολύ καλά. 10 Cloverfield Lane (2016) 7/10 Καλά το πήγαινε ο σκηνοθέτης αλλά όταν το γύρισε σε επιστ. φαντασία τα τελευταία 15 λεπτά έχασε πόντους. Γενικά δεν ήταν κακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Papillon (2017) 7/10 Κρατάει το ενδιαφέρον. Καλή. Είχα δει πριν πολλά χρόνια τη πρωτότυπη του 1973 αλλά δε μπορώ να τη θυμηθώ καθόλου για να τη συγκρίνω, κάποια στιγμή θα τη ξαναδώ. Bohemian Rhapsody (2018) 7/10 Τα τραγούδια των Queen πολύ καλά και η βιογραφία ενδιαφέρουσα. Όχι κάτι εξαιρετικό αλλά αρκετά καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Bronson (2008) 5/10 Αληθινή ιστορία, κακή ταινία. Ο ηθοποιός καλά έπαιξε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το σενάριο μπάζει από παντού με αποτέλεσμα να χάσω το ενδιαφέρον. Επίσης οι σκηνές δράσης εντελώς ψεύτικες. Beauty and the Beast (2017) 7/10 Καλοφτιαγμένη αλλά αχρείαστη διασκευή του κινούμενου σχεδίου του 1991. Το κινούμενο σχέδιο αρκετά ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Bronson (2008) 5/10 Αληθινή ιστορία, κακή ταινία. Ο ηθοποιός καλά έπαιξε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το σενάριο μπάζει από παντού με αποτέλεσμα να χάσω το ενδιαφέρον. Επίσης οι σκηνές δράσης εντελώς ψεύτικες. Beauty and the Beast (2017) 7/10 Καλοφτιαγμένη αλλά αχρείαστη διασκευή του κινούμενου σχεδίου του 1991. Το κινούμενο σχέδιο αρκετά ανώτερο.καλα και μονο αυτη που διαλεξανε να κανει την μπελ φυσικο η ταινια να πατωνε:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Everest (2015) https://www.imdb.com/title/tt2719848/ Αν και καλοκαίρι, σας πηγαίνω στα χιόνια. :) Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, κάτι που φαντάζει αρχικά μια πρόκληση, μια περιπέτεια και τελικά καταλήγει σε αγώνα για την επιβίωση. Πολύ καλή σκηνογραφία, εξαιρετική δουλειά από το συνεργείο και τους συντελεστές για να καταγράψουν όλο αυτό το τοπίο παρά τις αντιξοότητες. Δεν έχει μεγάλη ταχύτητα η ταινία, αλλά μας βάζει σταδιακά στο κλίμα και στους χαρακτήρες και το υπόβαθρο των πρωταγωνιστών. Μέχρι και το τέλος τίποτε δεν είναι σίγουρο για την επιβίωση. 8/10 από μένα. Αν δεν την έχετε δει, αξίζει. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Everest (2015) https://www.imdb.com/title/tt2719848/ Αν και καλοκαίρι, σας πηγαίνω στα χιόνια. :) Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, κάτι που φαντάζει αρχικά μια πρόκληση, μια περιπέτεια και τελικά καταλήγει σε αγώνα για την επιβίωση. Πολύ καλή σκηνογραφία, εξαιρετική δουλειά από το συνεργείο και τους συντελεστές για να καταγράψουν όλο αυτό το τοπίο παρά τις αντιξοότητες. Δεν έχει μεγάλη ταχύτητα η ταινία, αλλά μας βάζει σταδιακά στο κλίμα και στους χαρακτήρες και το υπόβαθρο των πρωταγωνιστών. Μέχρι και το τέλος τίποτε δεν είναι σίγουρο για την επιβίωση. 8/10 από μένα. Αν δεν την έχετε δει, αξίζει.Καλή πρόταση, να δροσιστούμε λίγο! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Boy and the World (2013) 6/10 Χαριτωμένο κινούμενο σχέδιο από Πορτογαλία χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Όμορφες εικόνες, σε κάνει να χαζεύεις. The Damned United (2009) 7/10 Πολύ καλή και ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία. Καλές ερμηνείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Breakdown (1997) 7/10 Μυστηρίου. Εξελίσσεται πολύ καλά και έχει ενδιαφέρον. Calvary (2014) 7/10 Πρωτότυπη. Όχι εξαιρετική αλλά αρκετά καλή. Πολύ καλή ερμηνεία από τον Brendan Gleeson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Mama (2013) http://horrornews.net/wp-content/uploads/2012/09/mama-movie-poster-2013.jpg Θετικά Προσεγμένη σκηνοθεσία, καλοφτιαγμένα εφέ, πολλές τρομακτικές σκηνές, ικανοποιητική παρουσία των δύο μικρών κοριτσιών που πρωταγωνιστούν. Αρνητικά Ελλιπής ανάπτυξη των περισσότερων χαρακτήρων, αρκετές σεναριακές ευκολίες και κοινοτοπίες που ενοχλούν. 6.5/10 Edited July 25, 2019 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 (edited) Cinema Paradiso[Director's Cut] https://www.imdb.com/title/tt0095765/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Η επιτομη της εβδομης τεχνης ενα αριστουργημα βγαλμενο απο την πραγματικη ζωη και δοσμενο στον θεατη με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Ατελειωτα συναισθηματα κατακλύζουν τον θεατη αλλοτε χαρουμενα αλλοτε λυπητερα αλλοτε ουδετερα να μην ξερεις πως να αισθανθεις. Η σκηνοθεσια και η μουσικη στο υψιστο επιπεδο με καποια αριστοτεχνικα κοντινα πλανα σε προσωπα που μαζι με τη μουσικη σε βαζουν στον δικο της κοσμο και ζεις αυτο που ζουνε οι πρωταγωνιστες. Μια ταινια που ο καθενας θα αποκομισει κατι και παραλληλα πολυ πιθανως θα ξαναζησει συναισθηματα που εζησε στο παρελθον της ζωης του. Τεραστιο μπραβο στους Ιταλους για αυτο που δημιουργησαν. 10/10 αν και η πραγματικη τεχνη δεν πρεπει να βαθμολογείται. Edited July 25, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Cinema Paradiso[Director's Cut] https://www.imdb.com/title/tt0095765/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Η επιτομη της εβδομης τεχνης ενα αριστουργημα βγαλμενο απο την πραγματικη ζωη και δοσμενο στον θεατη με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Ατελειωτα συναισθηματα κατακλύζουν τον θεατη αλλοτε χαρουμενα αλλοτε λυπητερα αλλοτε ουδετερα να μην ξερεις πως να αισθανθεις. Η σκηνοθεσια και η μουσικη στο υψιστο επιπεδο με καποια αριστοτεχνικα κοντινα πλανα σε προσωπα που μαζι με τη μουσικη σε βαζουν στον δικο της κοσμο και ζεις αυτο που ζουνε οι πρωταγωνιστες. Μια ταινια που ο καθενας θα αποκομισει κατι και παραλληλα πολυ πιθανως θα ξαναζησει συναισθηματα που εζησε στο παρελθον της ζωης του. Τεραστιο μπραβο στους Ιταλους για αυτο που δημιουργησαν. 10/10 αν και η πραγματικη τεχνη δεν πρεπει να βαθμολογείται. Εξαιρετική η δουλειά του Τορνατόρε, εξαιρετική! Σενάριο και σκηνοθεσία δική του, μουσική του Ενιο Μορικόνε, ταινία που βλέπεται ξανά με την ίδια ακριβώς ευχαρίστηση! Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Cinema Paradiso[Director's Cut] https://www.imdb.com/title/tt0095765/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Η επιτομη της εβδομης τεχνης ενα αριστουργημα βγαλμενο απο την πραγματικη ζωη και δοσμενο στον θεατη με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Ατελειωτα συναισθηματα κατακλύζουν τον θεατη αλλοτε χαρουμενα αλλοτε λυπητερα αλλοτε ουδετερα να μην ξερεις πως να αισθανθεις. Η σκηνοθεσια και η μουσικη στο υψιστο επιπεδο με καποια αριστοτεχνικα κοντινα πλανα σε προσωπα που μαζι με τη μουσικη σε βαζουν στον δικο της κοσμο και ζεις αυτο που ζουνε οι πρωταγωνιστες. Μια ταινια που ο καθενας θα αποκομισει κατι και παραλληλα πολυ πιθανως θα ξαναζησει συναισθηματα που εζησε στο παρελθον της ζωης του. Τεραστιο μπραβο στους Ιταλους για αυτο που δημιουργησαν. 10/10 αν και η πραγματικη τεχνη δεν πρεπει να βαθμολογείται. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης ότι έχει κάνει είναι καταπληκτικό. Πάντα σε αφήνει με την απορία στο τέλος κάθε ταινίας και πολλές φορές με ανατροπές. Οι ταινίες του που μου έμειναν. La migliore offerta 2013 La sconosciuta 2006 A pure formality 1994 Ειδικά το τελευταίο με τον Polanski και τον Depardieu, είναι εγκεφαλικό κάψιμο και φοβερή ταινία! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης ότι έχει κάνει είναι καταπληκτικό. Πάντα σε αφήνει με την απορία στο τέλος κάθε ταινίας και πολλές φορές με ανατροπές. Οι ταινίες του που μου έμειναν. La migliore offerta 2013 La sconosciuta 2006 A pure formality 1994 Ειδικά το τελευταίο με τον Polanski και τον Depardieu, είναι εγκεφαλικό κάψιμο και φοβερή ταινία! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχουν μπει και οι 3 στη watch list μόλις τελείωσα την ταινία. Εξαιρετικός σκηνοθέτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Εχουν μπει και οι 3 στη watch list μόλις τελείωσα την ταινία. Εξαιρετικός σκηνοθέτης.Εάν θυμάμαι καλά, το "the best offer" ( la migliore offerta) παίζει να το έχεις δει. Το έχει δείξει και η τηλεόραση εάν δεν κάνω λάθος. Παίζει ο πολύ καλός Geoffrey Rush. Τα άλλα δύο είναι αριστουργήματα. Ειδικά το Une Pure formalite. Αυτό δες το οπωσδήποτε! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Εάν θυμάμαι καλά, το "the best offer" ( la migliore offerta) παίζει να το έχεις δει. Το έχει δείξει και η τηλεόραση εάν δεν κάνω λάθος. Παίζει ο πολύ καλός Geoffrey Rush. Τα άλλα δύο είναι αριστουργήματα. Ειδικά το Une Pure formalite. Αυτό δες το οπωσδήποτε! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το έχω δει όταν βγήκε εξαιρετική και αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Irréversible (2002) 7/10 Έξυπνη ταινία. Μου θύμισε λίγο το Memento στην εξέλιξη του σεναρίου. Η Monica Bellucci σε αυτή τη ταινία πιο όμορφη από ποτέ. Cinderella Man (2005) 7/10 Πολύ καλή αληθινή ιστορία με καλές ερμηνείες. Καλύτερος όλων ο Paul Giamatti. Hide and Seek (2005) 6/10 Την είχα δει πριν πολλά χρόνια και μου φάνηκε μέτρια. Είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Μισοκοιμόμουν στο τελευταίο μισάωρο. Αρχικά είχε καλή ατμόσφαιρα, κάπου στη μέση το χάλασε. Δε νομίζω να ξανασχοληθώ. Chloe (2009) 6/10 Τίποτα ιδιαίτερο. Μέτριο σενάριο. Μου φάνηκε κακή ερμηνεία από τη πρωταγωνίστρια Amanda Seyfried. Οι υπόλοιποι καλά παίξανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Mama (2013) Ενδιαφέρουσα, μου θύμισε τη Γιορόνα που σκότωσε τα παιδιά της κι έκλαιγε κι ήθελε άλλα παιδιά στην θέση τους... 7.5/10 από μένα Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Hotel Mumbai Την είδα τώρα κι εγώ. Πολύ δυνατή. Είναι όμως ένα απειροελάχιστο δείγμα των όσων έχουν κάνει έως σήμερα... Δημιούργημα του ίδιου του συστήματος που υποτίθεται ότι πολεμούν... Από μένα 9/10 Αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος. Δράση, και πολλά συναισθήματα. Τη συστήνω κι εγώ σε όσους δεν την είδαν. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 THE GREAT HACK Τρομερό ντοκυμανταίρ για το πώς μια εταιρεία που συνεργαζόταν με το FACEBOOK πήρε τα στοιχεία και επηρέασε τις εκλογές σε Αμερική και για το ΒΡΕΧΙΤ, καθώς και σε άλλες χώρες. Μιλάμε για επηρεασμό της κοινής γνώμης μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων σε τεράστια κλίμακα. Τελικά τα data rights δεν υπάρχουν για κανέναν. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 John wick 3 μετριο σε σχέση με τα προηγούμενα 2. Shaft 2 καλουτσικο βλέπεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Την είδα τώρα κι εγώ. Πολύ δυνατή. Είναι όμως ένα απειροελάχιστο δείγμα των όσων έχουν κάνει έως σήμερα... Δημιούργημα του ίδιου του συστήματος που υποτίθεται ότι πολεμούν... Από μένα 9/10 Αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος. Δράση, και πολλά συναισθήματα. Τη συστήνω κι εγώ σε όσους δεν την είδαν.Την είδα είχατε δίκιο... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 John wick 3 μετριο σε σχέση με τα προηγούμενα 2. Όλοι έτσι λένε κι εγώ νομίζω το ίδιο θα έλεγα... Αναμένουμε το 4 μήπως ανέβει επίπεδο. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 (edited) Όλοι έτσι λένε κι εγώ νομίζω το ίδιο θα έλεγα... Αναμένουμε το 4 μήπως ανέβει επίπεδο.Αν και δεν μου άρεσαν οι ταινίες John Wick και τις θεωρώ απλά ταινίες που ταιριάζουν απόλυτα με την ιεροτελεστία κατανάλωσης πίτσας και σουβλακίων, όπως δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός ο Reeves, που τον θεωρώ υποκριτικά ατάλαντο, παρόλαυτα η εκπαίδευση που του έχουν κάνει στις πολεμικές τέχνες και στα όπλα, ακόμα και στις λεπτομέρειες, είναι πολύ εντυπωσιακή. Μέχρι και ειδικοί στο YouTube αναλύουν σκηνές των πρώτων δύο ταινιών και εξηγούν σχεδόν σε κάθε σκηνή πόσο καλογυρισμένες και πόσο προσεχτικά δουλεμένες είναι οι συγκεκριμένες σκηνές. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 28, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μετά από καιρό είδα τον πύθωνα 1 στο ΣΚΑΙ... ωραία ταινία όσες φορές και αν τη δεις.Τη 2η ταινία την έβαζε συνέχεια το MEGA στα τελευταία του. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts