king2009 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Έχεις δει και τα άλλα, ή μόνο το 1; Το κινέζικο το αυθεντικό έχω δει το 2 απλά κάθονταν σε ένα γραφείο και μίλαγαν και έπειτα είδα μια το αμερικανικό. Το κινέζικο το καλύτερο. Είχε και κάποιες wtf στιγμές και το αμερικανικό πχ εκεί που τις έβγαλε το σαγόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ιαπωνικό δεν είναι το the ring? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ε όχι και κινέζικο! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ναι παιδιά ιαπωνικό με τη τσίμπλα στο μάτι μόλις είχα ξυπνήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δεν ξέρω γιατί, σε όλα τα τελευταία ποστ που περιέχουν εικόνες εμφανίζεται η ταινία ESCAPE PLAN 2 με Σταλλονε. Μάλλον κάνει τα δικά του το Tapatalk Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δεν ξέρω γιατί, σε όλα τα τελευταία ποστ που περιέχουν εικόνες εμφανίζεται η ταινία ESCAPE PLAN 2 με Σταλλονε. Μάλλον κάνει τα δικά του το Tapatalk Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Γιατί το tapatalk είναι ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το SOLO A STAR WARS STORY 2018 που τοποθετείται χρονικά σε σχέση με τα επισόδεια της σειράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το SOLO A STAR WARS STORY 2018 που τοποθετείται χρονικά σε σχέση με τα επισόδεια της σειράς?Το είδα χτες. Πρώτο από όλα λογικά. Το Rogue δεν θυμάμαι πώς συνδέεται. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το είδα χτες. Πρώτο από όλα λογικά. Το Rogue δεν θυμάμαι πώς συνδέεται. Σωστός. Μετά από λίγο ψάξιμο... Το Rogue One χρονικά τοποθετείται μεταξύ της Εκδίκησης των Σιθ και του Μια Νέα Ελπίδα. Το Solo είναι τοποθετημένο χρονικά πριν από τα γεγονότα του “Rogue One” (2016), αλλά και του “A New Hope” (1977) https://el.wikipedia.org/wiki/Star_Wars https://studentlife.com.cy/2018/05/14/ayti-einai-i-nea-tainia-solo-a-star-wars-story-poy-prepei-na-deis-ayto-ton-mina?cat=fun-stuff/entertainment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Σχεδιασμένο στην Ιαπωνία είναι το RIng. Κατασκευάζεται όμως στην Κίνα, όπως όλα. Δίκιο έχει ο KIng. Κινεζικα είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς theProdigy Οι πέντε καλύτερες ταινίες για εμένα (τουλάχιστον από αυτές που έχω δει) είναι: 1) the grudge. Τρομερό θρίλερ. 9/10 2) Το ring 2. 7/10 3)Οι πειρατές της Καραϊβικής το σεντούκι του νεκρού 9/10. 4)Η ομίχλη 7/10 5) The cunjuring 1 6/10 Τα περισσότερα είναι θρίλερ, τέτοια βλέπω. Κάτι που με εντυπωσίασε. Η δεύτερη καλύτερη ταινία που έχεις δει στην ζωή σου της βάζεις 7; Kαι στην πέμπτη καλύτερή σου EVER... βάζεις 6/10 ρε...ρε...μυστήριε τύπε; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Αρχικως δεν ειπε οτι ειναι κατα σειρα. Επισης, και γω εχω αγαπημενες ταινιες και παιχνιδια που δε τους βαζω "10". Γιατι εχουν ενα καρο ελλατωματακια. Αλλα ειναι αγαπημενες για αλλο λογο το καθενα... Παρολα αυτα το conjuring ειναι για πανω απο 6 :Ρ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Έχει σημασία; 'Εστω η μία από τις 5 καλύτερες ταινίες που έχεις δει στην ζωή σου να της βάζεις 6; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Σε όλα τα Predator εκτός του Requiem έχω βάλει 10. Τι θέλετε να πείτε; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Αρχικως δεν ειπε οτι ειναι κατα σειρα. Επισης, και γω εχω αγαπημενες ταινιες και παιχνιδια που δε τους βαζω "10". Γιατι εχουν ενα καρο ελλατωματακια. Αλλα ειναι αγαπημενες για αλλο λογο το καθενα... Παρολα αυτα το conjuring ειναι για πανω απο 6 :Ρ Έτσι ακριβώς :D ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει σημασία; 'Εστω η μία από τις 5 καλύτερες ταινίες που έχεις δει στην ζωή σου να της βάζεις 6; Τι να σου πω, αυτές μου ήρθαν αυτές έβαλα.Εσύ , ποιες είναι οι 5 αγαπημένες σου και τι θα έβαζες; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Σε όλα τα Predator εκτός του Requiem έχω βάλει 10. Τι θέλετε να πείτε; :p Εχω βαλει 10 στο Zombie Strippers γιατι δεν εχω ξαναγελασει τοσο με ταινια, αλλα δε ξερω αν την λες ταινια του 10 :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Σε όλα τα Predator εκτός του Requiem έχω βάλει 10. Τι θέλετε να πείτε; :pΓενικότερα θα πρότεινα να μην βάζετε βαθμολογίες. Εφόσον το θέμα είναι υποκειμενικό, με τις βαθμολογίες που είναι προσωπική εκτίμηση του καθενός, κάποιος μπορεί να απογοητευτεί με το δικό σου 10αρι και κάποιος να διαφωνήσει με το 6αρι που θα βάλει ο άλλος. Για παράδειγμα τa Predator που αναφέρεις. Η πρώτη ταινία ήταν κορυφή, ειδικά για την εποχή που βγήκε, τους πρωταγωνιστές που είχε, το όλο κλίμα και ατμόσφαιρα που είχε. Το δεύτερο Predator, ήταν απλά αστείο για εμένα. Είχε ένα ενδιαφέρον που άλλαζε το σκηνικό από την ζούγκλα του πρώτου και πήγαινε σε κατηκοιμενες πόλεις, αλλά ο Glover κι η όλη ταινία ήταν χαβαλες. Οι επόμενες ήταν απλά ταινίες του τύπου, ας τις δω να περάσει ευχάριστα απλά η ώρα η το βράδυ πριν κοιμηθώ. Προσωπική εκτίμηση αυτά που λέω. Βαθμούς δε θα έβαζα όμως! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το πρώτο Predator (1987) και το Predators (2010) τα λατρεύω. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι ακριβώς :D ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να σου πω, αυτές μου ήρθαν αυτές έβαλα.Εσύ , ποιες είναι οι 5 αγαπημένες σου και τι θα έβαζες; Βρε κατάλαβες τι λεω; Με το 6αρι κουφάθηκα. Στην υποτίθεται εκ των κορυφαίων ταινιών που ειδες ποτέ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το Predator 2 για μένα είναι ισάξιο και ίσως καλύτερο από το Predator σε κάποια σημεία. Η ατμόσφαιρα πάντως των sci-fi περιπετειων των 90s και των 80s για μένα δεν πρόκειται να ξαναυπαρξει. Θέλω απλά να πω να μην κουφαινεστε με τις βαθμολογίες που βάζει ο ένας και ο άλλος. Ολες οι τέχνες στη ζωή όπως και η τέχνη του κινηματογράφου, υπόκεινται σε υποκειμενικό γούστο. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Στην αγαπημενη σου ταινια...εσενα στην δικη σου αγαπημένη....θα βάλεις 6; Αυτό με κούφανε. Πως γίνεται να μην καταλαβαινετε τι εννοω ρε παιδιά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Στην αγαπημενη σου ταινια...εσενα στην δικη σου αγαπημένη....θα βάλεις 6; Αυτό με κούφανε. Πως γίνεται να μην καταλαβαινετε τι εννοω ρε παιδιά.Με αφορμή το ποστ του Βαιου απανταω βρε. :p Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) ^ ok, mea culpa τότε : ) Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λες εννοείται. Όντως, το τι είναι "καλή τέχνη" είναι εντελώς υποκειμενική έννοια. Edited September 15, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Το Predator 2 για μένα είναι ισάξιο και ίσως καλύτερο από το Predator σε κάποια σημεία. Η ατμόσφαιρα πάντως των sci-fi περιπετειων των 90s και των 80s για μένα δεν πρόκειται να ξαναυπαρξει. Θέλω απλά να πω να μην κουφαινεστε με τις βαθμολογίες που βάζει ο ένας και ο άλλος. Ολες οι τέχνες στη ζωή όπως και η τέχνη του κινηματογράφου, υπόκεινται σε υποκειμενικό γούστο. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αλλά κάπου εδώ πρέπει να διαφοροποιηθεί κάπως το πράγμα. Βάζεις 10 στα Predator. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Το 10αρι αυτό όμως αφορά ταινίες του συγκεκριμένου genre η είναι γενικότερο; Γιατί αν βάζεις 10 ας πούμε στα Predators, πόσο θα έβαζες για το The Shawshank Redemption; 18 στα 10; Πόσο θα έβαζες για το Apocalypse now; 17 στα 10; Πόσο θα έβαζες για το Once upon a time in the west; 15 στα 10; Καταλαβαινεις που το πάω; Δηλαδή ταινίες που θεωρουνται και είναι οι καλύτερες όλων των εποχών, τι βαθμολογία θα έπαιρναν; Και η βαθμολογία αυτή είναι ανώτερη η κατώτερη του 10αριου που βάζεις στα Predators η στα Alien ας πούμε; Γι αυτό ορισμένες φορές "δυσανασχετω" στο IMDB, όταν βλέπω υψηλές βαθμολογίες σε χαζομάρες η σε κάτι τελοσπαντων που το θεωρώ εγώ υπερεκτιμημένο. Ποιοι είναι αυτοί που το ψήφισαν; Με τι κριτήρια το ψήφισαν; Τους αρέσουν οι ταινίες της κατηγορίας αυτής η τους αρέσουν ταινίες τύπου "Όσα παίρνει ο άνεμος"; Και υπάρχουν οι περιπτώσεις που θα δεις και το ανάποδο. Ταινίες που είναι διαμάντια, να βαθμολογούνται χαμηλότερα. Γιατί; Επειδή δεν συμβαδίζουν με την εποχή; Επειδή ίσως δεν είναι political correct; Επειδή μπορεί να είναι low budget; Γι αυτό λέω και εγώ όπως λες και εσύ σωστά περί υποκειμενικών καταστάσεων, πως δε χρειάζεται να βάζουμε βαθμό σε κάθε τι που βλέπουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 15, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ναι αλλά κάπου εδώ πρέπει να διαφοροποιηθεί κάπως το πράγμα. Βάζεις 10 στα Predator. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Το 10αρι αυτό όμως αφορά ταινίες του συγκεκριμένου genre η είναι γενικότερο; Γιατί αν βάζεις 10 ας πούμε στα Predators, πόσο θα έβαζες για το The Shawshank Redemption; 18 στα 10; Πόσο θα έβαζες για το Apocalypse now; 17 στα 10; Πόσο θα έβαζες για το Once upon a time in the west; 15 στα 10; Καταλαβαινεις που το πάω; Δηλαδή ταινίες που θεωρουνται και είναι οι καλύτερες όλων των εποχών, τι βαθμολογία θα έπαιρναν; Και η βαθμολογία αυτή είναι ανώτερη η κατώτερη του 10αριου που βάζεις στα Predators η στα Alien ας πούμε; Γι αυτό ορισμένες φορές "δυσανασχετω" στο IMDB, όταν βλέπω υψηλές βαθμολογίες σε χαζομάρες η σε κάτι τελοσπαντων που το θεωρώ εγώ υπερεκτιμημένο. Ποιοι είναι αυτοί που το ψήφισαν; Με τι κριτήρια το ψήφισαν; Τους αρέσουν οι ταινίες της κατηγορίας αυτής η τους αρέσουν ταινίες τύπου "Όσα παίρνει ο άνεμος"; Και υπάρχουν οι περιπτώσεις που θα δεις και το ανάποδο. Ταινίες που είναι διαμάντια, να βαθμολογούνται χαμηλότερα. Γιατί; Επειδή δεν συμβαδίζουν με την εποχή; Επειδή ίσως δεν είναι political correct; Επειδή μπορεί να είναι low budget; Γι αυτό λέω και εγώ όπως λες και εσύ σωστά περί υποκειμενικών καταστάσεων, πως δε χρειάζεται να βάζουμε βαθμό σε κάθε τι που βλέπουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάζω 10 γιατί είμαι fanboy του συγκεκριμένου franchise. :) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Βάζω 10 γιατί είμαι fanboy του συγκεκριμένου franchise. :) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ okay, δεκτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) ΜIKU ελπίζω να κατανόησες την ένστασή μου πριν. Όσο για τις δικές μου αγαπημένες, επειδή με ρώτησες: Fantasia (1940) Alien (1979) The Thing (1982) Blade Runner (1982) Terminator (1984) A Nightmare on Elm Street (1984) Back to the Future (1985) Goonies (1985) Stand By Me (1986) The Fly (1986) Scrooged (1988) National Lampoon's Christmas Vacation (1989) Goodfellas (1990) Home Alone (1990) Jacob's Ladder (1990) Hook (1990) Terminator 2 (1991) Cape Fear (1991) Batman Returns (1992) Groundhog Day (1993) Jurassic Park (1993) Last Action Hero (1993) The Lion King (1994) Sawshank Redemption (1994) Toy Story (1995) Die Hard With A Vengeance (1995) Jumanji (1995) Mortal Kombat (1995) The Game (1997) The Truman Show (1998) The Matrix (1999) Eyes Wide Shut (1999) Sixth Sense (1999) American Psycho (2000) Training Day (2001) Lost In Translation (2003) Collateral (2004) The Grudge (2004) The Departed (2006) The Man From Earth (2007) No Country For Old Men (2007) Moon (2009) Inception (2010) Through The Never (2013) Interstellar (2014) The Revenant (2015) Mad Max Fury Road (2015) Get Out (2017) Hereditary (2018) Υπάρχουν και πολλές, άπειρες ακόμα που γουστάρω τρελά (Rockies, Predator(s), Batmans, Conjurings, horror γενικότερα, πολύ Disney και Pixar, πολλές παιδικές αλλά και Χριστουγεννιάτικες). Τώρα ανέφερα όσες μου ήρθαν στον νου αμέσως. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- The Cube (1997) ^ σόρυ που σε ξέχασα Edited September 15, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts