MIKU Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Είδα στην νόβα on demand, δωρεάν τη ταινία "τα στρουμφάκια το χαμένο χωριό".Της βάζω 9/10!Κατά την γνώμη μου ήταν από τις καλύτερες μέχρι τώρα! Καμία σχέση με τις δύο πρώτες! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Κακές κριτικές από κριτικούς σίγουρα θα δεις και σε καλές ταινίες. Εδώ όμως μιλάμε για συμφωνία κριτικών, κοινού και όσων ασχολούνται με τον κινηματογράφο (σκηνοθέτες, ηθοποιοί). Αν και το επαναλαμβάνεις, δεν σου είπε κανείς να συμφωνήσεις. Απλά διαφωνήσαμε. Αλλιώς με το σκεπτικό σου ντε και καλά πρέπει να πούμε κι εμείς ότι είναι μετριότητα για να συμφωνούμε; Στράτο, δες την κριτική του αθηνοράματος, τρία αστεράκια έχει πάρει. Ο συγκεκριμένος κριτικός, εξαιρετική να είναι η ταινία, μέτρια θα τη βγάλει. Κάτι λέει αυτό ως προς την ποιότητα, την αντικειμενικότητα γενικά της οποιαδήποτε κριτικής. Οσο για το σκοτεινό ποτάμι, για μένα ό,τι έχει σκηνοθετήσει ο Eastwood θεωρώ πως είναι από τέσσερα και πάνω (αστεράκια ε; :) . Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Στράτο, δες την κριτική του αθηνοράματος, τρία αστεράκια έχει πάρει. Ο συγκεκριμένος κριτικός, εξαιρετική να είναι η ταινία, μέτρια θα τη βγάλει. Κάτι λέει αυτό ως προς την ποιότητα, την αντικειμενικότητα γενικά της οποιαδήποτε κριτικής. Οσο για το σκοτεινό ποτάμι, για μένα ό,τι έχει σκηνοθετήσει ο Eastwood θεωρώ πως είναι από τέσσερα και πάνω (αστεράκια ε; :) . 100% φίλε δεν υπάρχει. Κάποιος θα βάλει και 1 σίγουρα. Αλλά μιλάμε για τη συντριπτική πλειοψηφία, που αυτό μετράει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Είδα στο ΣΤΑΡ το jurassic park 3.Της βάζω 6/10.Είχε δράση, αλλά κράτησε αρκετά.Ήταν αρκετά βαρετή στην αρχή, αλλά από τη μέση και μετά, είχε ενδιαφαίρον! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 The Intouchables (2011) Αν και αρχικά ξεκινάει κάπως βαρετά στην συνέχεια σε βάζει μέσα απίστευτα όμορφα και το ζεις πραγματικά. Αξίζει πολύ η ταινία. 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 για μένα ό,τι έχει σκηνοθετήσει ο Eastwood θεωρώ πως είναι από τέσσερα και πάνω (αστεράκια ε; :) . Συμφωνώ και προτείνω για όποιον δεν την έχει δει το Gran Torino Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) για μένα ό,τι έχει σκηνοθετήσει ο Eastwood θεωρώ πως είναι από τέσσερα και πάνω (αστεράκια ε; :) . Και Million dollar baby εννοείται Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Edited December 30, 2017 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Είδα στο ΕΨΙΛΟΝ το ''Μόνο ο Θεός Συγχωρεί-Only God Forgives''.Του βάζω 2/10 και μόνο για τις καλές σκηνές με τον κινέζο αστυνομικό..πραγματικά ήταν πολύ βαρετό.Ούτε διάλογοι, ούτε τίποτα!Ο ραιαν γκοσλιγκ ήταν απλά μια παγίδα για να δεις την ταινία... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Χρόνια πολλά παιδιά, με υγεία και ευτυχία! Είδα χθες το "The Foreigner" με Pierce Brosnan και Jackie Chan... Για ταινία δράσης βλέπεται πολύ ευχάριστα, για να περάσει η ώρα... Ένα 6.5/10 είναι fair... More info για όποιον ενδιαφέρεται here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Χρόνια πολλά παιδιά, με υγεία και ευτυχία! Είδα χθες το "The Foreigner" με Pierce Brosnan και Jackie Chan... Για ταινία δράσης βλέπεται πολύ ευχάριστα, για να περάσει η ώρα... Ένα 6.5/10 είναι fair... More info για όποιον ενδιαφέρεται here.Το είδα NETFLIX πριν κάτι βδομάδες. Εκεί που λες το βαθμολογω. Καλό ξυλικι για την ηλικία του ο Τσακι. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Είδα προχτές το "The Mountain Between Us" 6/10 βλεπόταν ευχάριστα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το είδα NETFLIX πριν κάτι βδομάδες. Εκεί που λες το βαθμολογω. Καλό ξυλικι για την ηλικία του ο Τσακι. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Το χει το netflix; Πως και δεν μου το εμφάνισε στα προτεινόμενα; Με ελληνικούς; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το χει το netflix; Πως και δεν μου το εμφάνισε στα προτεινόμενα; Με ελληνικούς; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο αγγλικά βλέπω Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 είδα προχθές στον σκάι το ερωτικό θρίλερ knock knock με τον keanu reeves.. δεν μου άρεσε καθόλου σκηνοθέτης είναι ο Ροθ που έκανε και το hostel πολύ ρηχός ο Ριβς και αρκετά εκνευριστικές οι συμπρωταγωνίστριες του 3/10 του βάζω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 είδα προχθές στον σκάι το ερωτικό θρίλερ knock knock με τον keanu reeves.. δεν μου άρεσε καθόλου σκηνοθέτης είναι ο Ροθ που έκανε και το hostel πολύ ρηχός ο Ριβς και αρκετά εκνευριστικές οι συμπρωταγωνίστριες του 3/10 του βάζωΣτα γκομενακια πόσο δίνεις;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 8 στην ξανθιά 9 στην μελαχρινή... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Στα γκομενακια πόσο δίνεις;; 8 στην ξανθιά 9 στην μελαχρινή... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εντάξει το μελαχρινό ήταν δυναμίτης.. αλλά κάρχιες και οι δυο :cool: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το θέμα είναι ποιος χριστιανός θα αντιστεκόταν..... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 είδα προχθές στον σκάι το ερωτικό θρίλερ knock knock με τον keanu reeves.. δεν μου άρεσε καθόλου σκηνοθέτης είναι ο Ροθ που έκανε και το hostel πολύ ρηχός ο Ριβς και αρκετά εκνευριστικές οι συμπρωταγωνίστριες του 3/10 του βάζωΘα συμφωνήσω την είδα τελευταία και εγω κρίμα οι ηθοποιοί καμία σύγκριση με το κορυφαίο hostel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Να αναφέρω ότι το ένα από τα 2 απίστευτα μωρά παίζει και στο τελευταίο BLADE RUNNER και είναι πολύ σεξουαλα! Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Μόλις είδα το brawl in cell 99. Τι να πω. γιατί ήταν το αφεντικό των "κακών" στην φυλακή; Ήταν κρατούμενος; Αν ναι γιατί δεν σκότωνε αυτός αυτόν που ήθελε; Μικρό το κακό θα μου πείτε και ίσως έχετε και δίκιο Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε! Υγεία και ευτυχία! Καλό το "Brawl in Cell 99"; Το έχω στα υπόψιν και ίσως το δω ακόμα και σήμερα.... Χθες είδα το πρόσφατο "American Made" με Tom Cruise. Oχι κάτι φοβερό, αλλά ενδιαφέρουσα ιστορία (βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα) και γενικά βλέπεται πολύ ευχάριστα! More info εδώ, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε! Υγεία και ευτυχία! Καλό το "Brawl in Cell 99"; Το έχω στα υπόψιν και ίσως το δω ακόμα και σήμερα.... Χθες είδα το πρόσφατο "American Made" με Tom Cruise. Oχι κάτι φοβερό, αλλά ενδιαφέρουσα ιστορία (βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα) και γενικά βλέπεται πολύ ευχάριστα! More info εδώ, για όποιον ενδιαφέρεται.Τα σπάει το BRAWL. Δυνατή αν και λίγο υπερβολική με αρκετή βία. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Είδα χθες το Star Wars στο Mall στη Vmax Sphera... 3D φοβερό και Dolby Atmos, καταπληκτικός ήχος. Φοβερή εμπειρία, την προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά σε αυτή την ταινία. 12 ευρώ βέβαια αλλά τα αξίζει κατά την ταπεινή μου γνώμη. Θα την ξανατιμήσω σίγουρα :cool: http://www.villagecinemas.gr/el/aithouses/vmax-sphera/ Όσο για την ταινία... μιά χαρά ήταν, μάχες στο διάστημα, φωτόσπαθα... η βαθμολογία στο imdb με καλύπτει απόλυτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts