evripidis4 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Το cube στις 3 χειροτερες ταινίες που έχεις δει? Έχεις δει πάνω από 3 ταινίες? Οκ καταλαβαίνω και είναι απολύτως λογικό ότι οι απόψεις είναι υποκειμενικες, αλλά πάντα μέχρι ενός σημείου. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να απαντήσω στην ειρωνεία σου έχω δει δύο...το cube ήταν η δεύτερη και μου άφησε τραύμα..από τότε δεν ξαναείδα ταινία...είμαι κλεισμένος σε έναν τεράστιο κύβο και προσπαθώ να βγω... Την ταινία την είδα το 1998 ή το 1999... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Έτσι εξηγείται τοτε Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ωραίο το Hacksaw Ridge αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Μια απλή πολεμική περιπέτεια να περάσεις την ώρα σου χωρίς το τίποτα το ιδιαίτερο. Εαν καποιος δεν δει το "Apocalypse Now" που θεωρω πως ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων, εαν καποιος δεν δει το "Full Metal Jacket", εαν δεν δει το "Cross of Iron" η ακομα και τα "Where Eagles Dare"και "Stalingrad" του 1993 που αυτες μου ηρθαν τωρα γρηγορα στο μυαλο, νομιζω οτι δεν εχει δει τιποτα απο πολεμικες ταινιες! Απο την στιγμη που υπαρχει ελλειψη εμπνευσης απο τους σκηνοθετες εδω και πολλα χρονια πλεον και ολοι φτιαχνουν βιογραφικες ταινιες, εμενα μου αρκει για να καταλαβω οτι δεν θα δω κατι αξιολογο. Τις βλεπεις απλα απο ενα ιστορικο περιπου ενδιαφερον για τον βασικο χαρακτηρα/προσωπο και ως εκει. Απλα ειναι ταινιες που περνανε και μετα δεν τις θυμασαι, δε σου αφηνουν κατι στο τελος και φυσικα δεν σου δινουν το κινητρο να τις ξαναδεις καποια στιγμη για δευτερη, για τριτη φορα η οσες φορες θελησεις με ευχαριστηση τελοσπαντων. Δυστυχως μονο οι παλιες ταινιες το εχουν αυτο! Πρωτον γιατι ηταν οι πρωτοτυπες (και οχι χαζα remakes), δευτερον γιατι υπηρχαν ηθοποιοι με μη baby face:p χαρακτηριστικα (αρσενικα και θυληκα με ολη την σημασια τις λεξεως) και φυσικα ηταν ταινιες με συναισθημα και ωραιες υποθεσεις. Προσωπικη αποψη, μεχρι και την δεκαετια του 90' εβγαιναν ταινιαρες και διαμαντια κατι το οποιο θεωρω οτι ισχυει και για την μουσικη. Απο το 2000 και επειτα στις 100 ταινιες ζητημα αν θα σου μεινουν οι 2 απο αυτες και αν θα τις ξαναπαρακολουθησεις με ευχαριστηση δευτερη και τριτη φορα στο μελλον. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 καλα αυτο ξαναπες το, πανε πολλα χρονια που τρελαθηκαμε με ταινια To Contratiembo το ειδες φιλε μου? δες το να σου φυγει το κεφαλι Κι αμα δεν τρελλαθεις...εγω δεν ξαναποσταρω εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 To Contratiembo το ειδες φιλε μου? δες το να σου φυγει το κεφαλι Κι αμα δεν τρελλαθεις...εγω δεν ξαναποσταρω εδω μεσα Το Body Heat το έχεις δει? Αν δε δεις αυτό, δεν έχεις δει τίποτα. Ωραίο το ισπανικό δε λέω αλλά έχουν προηγηθεί πολύ πριν αυτό άλλες ταινιαρες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 The Great Wall. 6/10 Μόλις το είδα. Ο ορισμός του mindless fun. Χωρίς το δίδυμο των πρωταγωνιστών θα έπαιρνε πολύ πιο κάτω. Αλλα χαβαλέ και ποπ κορν η φάση κατά τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Είναι κάποιες ταινίες όπως το great wall που αν υπήρχε βαθμολογία μηδέν ή ακόμα καλύτερα και αρνητική στο imbd θα τους την έβαζα άνετα. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, είναι η εποχή της αρπαχτής, ανύπαρκτα σενάρια ή κλεμμένα και ένα μεγάλο ποσοστό ταινιών στηρίζεται μόνο στα οπτικά εφέ και τίποτα άλλο. Αν θέλω να δω εφέ προτιμάω να παιξω playstation. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Get out...,7.9 ρε στο imdb; Σοβαρά τώρα; 5 μονο και μονο για την ιδεα...δεν θα το χαρακτήριζα καν θρίλερ οπως θελησαν να το "πουλησουν"..κριμα γιατι είχα προσδοκίες... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μήπως πάτε με εντελώς λάθος προσδοκίες κάποιοι να δείτε μια ταινία? Το great wall αν κ σε καμία περίπτωση δεν είναι ταινία που θα την θυμάσαι μια ζωή, ήταν μια ταινία στο genre του φανταστικού που την έβλεπες ευχάριστα. Όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, κάτι να δεις να περάσει ευχάριστα η ώρα και το 6/10 που έδωσε με βρίσκει κ εμένα σύμφωνο. Ίσως κ 6.5 με την κλίμακα του imdb. Αν βλέπουμε Mat Damon στην αφίσα κ περιμένουμε να δούμε The Martian η το the departed, ε θα φάμε απογοήτευση. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μια χαρά ήταν το Great Wall. Εντυπωσιακό σε πολλές σκηνές και μεγάλη παραγωγή. Υπάρχουμε και μεις που μας αρέσουν αυτού του είδους οι scifi περιπέτειες. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Είναι κάποιες ταινίες όπως το great wall που αν υπήρχε βαθμολογία μηδέν ή ακόμα καλύτερα και αρνητική στο imbd θα τους την έβαζα άνετα. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, είναι η εποχή της αρπαχτής, ανύπαρκτα σενάρια ή κλεμμένα και ένα μεγάλο ποσοστό ταινιών στηρίζεται μόνο στα οπτικά εφέ και τίποτα άλλο. Αν θέλω να δω εφέ προτιμάω να παιξω playstation. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν τον καταλαβαίνω τον αρνητισμό. Σε υποχρέωσε κανείς να την δεις με το ζόρι; Υπάρχει κόσμος που γουστάρει εφέ. Εσένα αν δεν σου αρέσουν, μην ασχολείσαι. Όπως δεν γουστάρουν όλοι τις ίδιες ταινίες, έτσι δεν γουστάρουν και την ίδια μουσική. Δηλαδή πας σε άλλα θέματα και κράζεις την μουσική που δεν σου αρέσει; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Το get out προσωπικά το κατά χάρηκα. Ίσως με τον ντόρο που έγινε για την ταινία δημιουργήθηκαν λάθος προσδοκίες Το μεγαλύτερο προσόν της ταινίας είναι το κλίμα που δημιουργεί. Αυτή η αίσθηση πως κάτι συμβαίνει, το ανοικειο Επίσης είναι και αρκετά πρωτότυπη και σαν είδος. Θρίλερ με φυλετικές προεκτάσεις και κάποια στοιχεία χιούμορ Μου άρεσε πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν τον καταλαβαίνω τον αρνητισμό. Σε υποχρέωσε κανείς να την δεις με το ζόρι; Υπάρχει κόσμος που γουστάρει εφέ. Εσένα αν δεν σου αρέσουν, μην ασχολείσαι. Όπως δεν γουστάρουν όλοι τις ίδιες ταινίες, έτσι δεν γουστάρουν και την ίδια μουσική. Δηλαδή πας σε άλλα θέματα και κράζεις την μουσική που δεν σου αρέσει; Το θεμα αυτο το εχει λυσει ο Βολταιρος πριν 250 χρονια. Ακομα κι αν δεν συμφωνεις ουτε με ενα γραμμα απο καποιο ποστ, πρεπει να υπερασπιζεις το δικαιωμα του αλλου να το διατυπωσει, εφοσον ειναι κοσμιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Το θεμα αυτο το εχει λυσει ο Βολταιρος πριν 250 χρονια. Ακομα κι αν δεν συμφωνεις ουτε με ενα γραμμα απο καποιο ποστ, πρεπει να υπερασπιζεις το δικαιωμα του αλλου να το διατυπωσει, εφοσον ειναι κοσμιος. +10000000000 :up::clap::clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν τον καταλαβαίνω τον αρνητισμό. Σε υποχρέωσε κανείς να την δεις με το ζόρι; Υπάρχει κόσμος που γουστάρει εφέ. Εσένα αν δεν σου αρέσουν, μην ασχολείσαι. Όπως δεν γουστάρουν όλοι τις ίδιες ταινίες, έτσι δεν γουστάρουν και την ίδια μουσική. Δηλαδή πας σε άλλα θέματα και κράζεις την μουσική που δεν σου αρέσει; Sent from my m1 note using Tapatalk ????? Φίλε μου όλα καλά? Θα μου απαγορεψεις να πω την γνώμη μου? Άμα δε σου αρέσει φίλε απλά μη διαβάζεις, δε σε υποχρεώσε κάνεις. Τα υπόλοιπα ασχολίαστα. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) The Sacrament (2013) ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !!! Βασισμενο σε πραγματικα γεγονοτα που συνεβησαν στην Αμερικη. Μη δειτε trailer, Μη διαβασετε τιποτα για την ταινια...απλα δειτε την. 8.5/10 Edited May 18, 2017 by gyfis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) Το Contratiempo πολύ προβλέψιμο. Ίσως έφταιγε ότι διάβασα τα εδώ σχόλια και περίμενα κάτι απροσδόκητο? Με το cuerpo δεν το είχα αυτο ωστοσο. δεν κατάλαβα ότι ήταν η μητέρα αλλά εξαρχής ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν αυτή που έλεγε και οτι ήθελε να αποσπάσει ομολογία [/color Edited May 19, 2017 by apatris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Είδα χθες το Alien Covenant. Πέρασα πολύ ευχάριστα μπορώ να πω. Ο Σκοτ προσπάθησε με κάποιο τρόπο να ενώσει όλα τα κομμάτια του puzzle και μάρεσε αυτό. Δεν είχε την κλειστοφωβική ατμόσφαιρα του 1 σε καμία περίπτωση αλλά είχε εντυπωσιακά εφφέ ειδικά στο διαστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Hellraiser (1987). 5/10 Την ταινία αυτή αν την έβλεπα μικρός, είμαι βέβαιος ότι θα με στοίχειωνε για πολλά χρόνια. Τώρα απλά ακροβατώ ανάμεσα στην εκπληξη,στον αποτροπιασμό και στην ατμόσφαιρα τρόμου χωρίς πραγματικό τρόμο. Αλλά για την εποχή της πρέπει να ήταν απο τις καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Το get out προσωπικά το κατά χάρηκα. Ίσως με τον ντόρο που έγινε για την ταινία δημιουργήθηκαν λάθος προσδοκίες Το μεγαλύτερο προσόν της ταινίας είναι το κλίμα που δημιουργεί. Αυτή η αίσθηση πως κάτι συμβαίνει, το ανοικειο Επίσης είναι και αρκετά πρωτότυπη και σαν είδος. Θρίλερ με φυλετικές προεκτάσεις και κάποια στοιχεία χιούμορ Μου άρεσε πολύ Ναι, αυτά ακριβώς πιστεύω και εγώ. Αυτό το "κάτι πάει στραβά εδώ πέρα" ήταν όλο το ζουμί. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το 8άρι στο imdb είναι λίγο υπερβολικό. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Get out- 8/10 Sick and twisted. Δεν πολύ βλέπω θριλερ, αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ. Εμπεριείχε κάτι το μυστηριακο στη διάρκεια του, χωρια που με έκανε στο τέλος και ανατρίχιασα ομολογουμένως. Μαρεσε, καλό ήταν. Ο ντόρος μάλλον γίνεται λόγω του φυλετικού περιεχομένου και επειδή ήταν κάτι πρωτότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Fast and furious 8 , αρκετά κακό. Βγαλε όπλα κ δράση, βάλε περισσότερα αμάξια , κόντρες Nolite te bastardes carborundorum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Get out- 8/10 Sick and twisted. Δεν πολύ βλέπω θριλερ, αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ. Εμπεριείχε κάτι το μυστηριακο στη διάρκεια του, χωρια που με έκανε στο τέλος και ανατρίχιασα ομολογουμένως. Μαρεσε, καλό ήταν. Ο ντόρος μάλλον γίνεται λόγω του φυλετικού περιεχομένου και επειδή ήταν κάτι πρωτότυπο. Το είδα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν μου άρεσε . Το 8 που έχει στο imdb είναι too much. Edited May 23, 2017 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 προσωπικα ειδα κυβο και El Desconocido τις τελευταιες μερες, νταξει, οχι κατι φοβερο, αλλα καλες για να περναει η ωρα :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 ALIEN COVENANT!! Εκπληκτική! Καμία σχέση με το στοχαστικό PROMETHEUS. Επιστροφή στην καθαρή δράση με πολύ αίμα και δυνατά εφέ. Μαθαίνουμε πλέον πώς εξελίχτηκε το Alien και από ιός έγινε αυτό το τέρας που ξέρουμε. Αξίζει για σινεμά με τα 1000! Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts