Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι μια τύπισσα που πιο ξενέρωτη δε γίνεται, πάει σε ένα χωριό, την ερωτεύεται κερεαυνοβόλα και ηλιθιωδώς ένα βαμπίρ που λαμπυρίζει όταν βγαίνει στο φως. Τη γουστάρει βέβαια παράλληλα και ένας τυπάκος που είναι και λυκάνθρωπος αλλά εκείνη επιμένει στο βαμπίρ. Ε σε κάποια φάση έχουν κάποια θέματα μία με κάτι άκυρα και άχρηστα βαμπίρ που του κυνηγάνε να τους σκοτώσουν (και που αν το είχαν κάνει ο κόσμος θα είχε γλιτώσει από το Twilight), έχουν και κάτι άλλα θέματα αλλά όλα καλά γιατί η βαθειά και ουσιαστική αγάπη τους που δημιουργήθηκε μέσα σε 5 λεπτά, τους βοηθάει να τα ξεπεράσουν.

Αυτά. Σεξ δεν έχει, δράση δεν έχει, αγωνία δεν έχει. Δεν ξέρω τι είδους ταινία είναι αυτά τα πράγματα. Εγώ τα βλέπω για κωμωδία πάντως (από την υπόθεση μέχρι τις υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών).

Δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα εκτός από τα παραπάνω για να τα δεις.:rolleyes:

ΥΓ:...και μεταξύ μας εκτός και αν θέλεις να πας με την κοπέλα σου ή να πας για να σπάσεις πλάκα στο σινεμά με την παρέα σου, δεν αξίζει ούτε τσάμπα εισητήριο να σπαταλήσεις.

Πέθανα με την περιγραφή σου! :lol: :up:

Πάντως ακριβώς όπως το περιγράφεις είναι!

Ούτε το πρώτο δεν άντεξα να δω... με τα χίλια ζόρια και με πολλά πολλά διαλείμματα.

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

η πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια που κοιμηθηκα πριν τις 11-12 το βραδυ ηταν μια μερα που η νοβα εδειξε το 1ο... 9:20 ειχα ηδη κοιμηθει :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μόνο που έχει στο imdb 3/10 φτάνει δεν μπορώ να καταλάβω τον ντόρο που γίνετε.

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Προχτές το βράδυ είδα μια άψογα καλοσχεδιασμένη ταινία άμα θες να έχεις πονοκέφαλο.σε κάθε σκηνή χτυπούσα το κεφάλι μου απ'την αηδία.πραγματικά ότι ποιο γελοίο έχω δει

http://www.imdb.com/title/tt1226681/

βέβαια αν θέλω να μιλήσω για άθλιες ταινίες θα πω για το σπίτι με τα χίλια πτώματα και τη the underground movie οπού αναφέρεται σε πράγματα που δε θα δείτε σε μια ταινία ή σε μια κωμωδία.δε θυμάμαι ακριβώς.τα 2 τελευταία αν και το ένα εντάσεται στα θρύλερ και το άλλο στις κωμωδίες είναι σαν συνέχεια.

πραγματικά θα ήθελα να τα δείτε μόνο και μόνο για να μου πείτε αν είμαι παράλογος.άνετα πιστεύω ο σκηνοθέτης δε κοίταξε καν πως γυρίστηκε η ταινία...αυτά τα λίγα από μένα! :)

Hip Hop.

Fast Five

Οσοι ειναι λατρεις των αυτοκινητωταινιων περιπετειων θα περασουν ενα ευχαριστο 2 ωρο . Κλασσικο στορυ και συνεχεια των προηγουμενων .

Ενα 7/10 ανετα .

Υ.Γ Μην την κλεισετε μολις βγαλει τιτλους τελους .

Μετα απο κανα 2 λεπτο εχει μια σπεσιαλ σκηνη και μαλλον την 6η συνεχεια

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Fast Five

Οσοι ειναι λατρεις των αυτοκινητωταινιων περιπετειων θα περασουν ενα ευχαριστο 2 ωρο . Κλασσικο στορυ και συνεχεια των προηγουμενων .

Ενα 7/10 ανετα .

Το μάλλον μου άρεσε. :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλη ταινία που μου άρεσε ήταν ο άγνωστος με τον νιλσον,περιπέτεια.

Χάλια ταινία τα ματια της τζουλιας

Το τελευταίο Harry potter,κρίμα τις 2 ώρες που σπαταλησα.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ουτε 1 στα 10 δινω για την ταινια

πολυ φαντασια. δε ταιριαζει στο fast n furiοus

τη τελευταια σκηνη δε την ειδα. grrrr. και ολοι μου λενε για αυτη :p

Fast Five

Ενα 7/10 ανετα .

από εμένα 6/10.. δε μου άρεσε και ιδιαίτερα επειδή προσπαθεί πολύ να μοιάσει στα προηγούμενα.. για εμένα κορυφαίο της σειράς αυτών των ταινιών είναι το νούμερο 3, Tokyo Drift...

από εμένα 6/10.. δε μου άρεσε και ιδιαίτερα επειδή προσπαθεί πολύ να μοιάσει στα προηγούμενα.. για εμένα κορυφαίο της σειράς αυτών των ταινιών είναι το νούμερο 3, Tokyo Drift...

Το 1 και το 3 για μενα ήταν τα καλυτερα

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φυσικα το tokio drift ηταν το καλυτερο fast n furious..επομενη πιστευω ειναι το 2 και μετα το 1..μετα το 3 αυτη η ταινια δεν πρεπει να λεγεται fast n furious..

The Resident

Μια απλη καθημερινη ταινια για να περασει η ωρα . 4/10

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

The Resident

Μια απλη καθημερινη ταινια για να περασει η ωρα . 4/10

και μόνο που παίζει αυτή η αλογομούρα η Hillary Swank δεν θέλω να τη δω.... :p

ήταν προβλέψιμη δηλαδή η ταινία;;;; :confused:

και μόνο που παίζει αυτή η αλογομούρα η Hillary Swank δεν θέλω να τη δω.... :p

ήταν προβλέψιμη δηλαδή η ταινία;;;; :confused:

Δυστυχως τελειως προβλεψιμη αμα δεις το τρειλερ , αλλα και να μην το δεις στο 20-30 καταλαβαινεις τι γινεται

η ταινια που με απογοητευσε πολυ ηταν το λουφα και απαλλαγη 2..εντελως ασχετο με το 1 και τιποτα σημαντικο,περαν του οτι ψαχνει ολη η παρεα τη μικρη που πηραν απ τον Κρητικο..για το μονο λογο που θα πηγαινα να το ξαναδω παντως ειναι για τον Κρητικο..απιστευτος!!αλλα γενικα σαν ταινια δεν μου αρεσε καθολου...κριμα και φαινοταν ωραιο στα trailers που παιζονταν..

εμ, ελληνικος κινηματογράφος, τί περιμένεις; :p

το 1 μου αρεσε αρκετα..αλλα αυτο ηταν σκετη απογοητευση..και το διαφημιζανε ΠΑΡΑ πολυ..περιμενα κατι καλυτερο...

το χει δει κανείς; τι φάση παίζει;

πλάκα φαίνεται να έχει αλλα κάτι τέτοιες ταινιες καποια στιγμη γίνονται υπερβολικα γελοίες

The Devil's Double (2011)

Αντιπροσωπεύει την κατάσταση που επικρατούσε για χρόνια στην Βαγδάτη με τους ισχυρούς του τόπου να απολαμβάνουν κάθε απόλαυση και να εξαγοράζουν τα πάντα. Πρόκειται για τον κόσμο που είχε χτίσει ο Ουντέι Χουσείν, τον οποίο είχε κυριεύσει η διαφθορά για κάθε ανηθικότητα. Θα το βαθμολογούσα με 7,5.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Χθες ειδα το remake του Fright Night (2011) με τους Anton Yelchin και Colin Farell.

αρκετα κατωτερο απο το original του 1985.

Iσως αυτη η 80s κατασταση να ταιριαζε πιο πολυ στο concept της ταινιας, oπως και η γειτονια η ιδια που στο original ηταν πιο ετσι...τρομακτικη.

6/10 το remake (το οποιο ομως βλεπεται, δεν ειναι για πεταμα)

7.5/10 το παλιο

*κορυφαια στιγμη το cameo του Chris Sarandon

**κορυφαια ατακα: "Welcome to Fright Night! ...for real!"

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Χθες ειδα το Stone .

Λιγο μπερδεμα η ταινια χωρις σαφες νοημα και ουσια . Την βλεπεις αλλα μετα λες και τι καταλαβα που την ειδα . 3/10

η ταινια που με απογοητευσε πολυ ηταν το λουφα και απαλλαγη 2..εντελως ασχετο με το 1 και τιποτα σημαντικο,περαν του οτι ψαχνει ολη η παρεα τη μικρη που πηραν απ τον Κρητικο..για το μονο λογο που θα πηγαινα να το ξαναδω παντως ειναι για τον Κρητικο..απιστευτος!!αλλα γενικα σαν ταινια δεν μου αρεσε καθολου...κριμα και φαινοταν ωραιο στα trailers που παιζονταν..

συμφωνώ, αν έλειπε ο Κρητικός θα ήταν 100% μούφα η ταινία... δεν είχε και κάτι από στρατό σαν θέμα, οπότε δεν μου άρεσε καθόλου... την είδα και στο σινεμά ρε γμτ...

The Devil's Double (2011)

Αντιπροσωπεύει την κατάσταση που επικρατούσε για χρόνια στην Βαγδάτη με τους ισχυρούς του τόπου να απολαμβάνουν κάθε απόλαυση και να εξαγοράζουν τα πάντα. Πρόκειται για τον κόσμο που είχε χτίσει ο Ουντέι Χουσείν, τον οποίο είχε κυριεύσει η διαφθορά για κάθε ανηθικότητα. Θα το βαθμολογούσα με 7,5.

Πολύ καλή ταινία, της έβαλα 8/10!!! έχει και λίγο splatter αλλά πολύ καλή και μας δείχνει και πως περνούσαν (στο περίπου) αυτά τα λαμόγια που είχαν λεφτά ενώ κάποιοι πεινούσαν.................................

Update 6/12/2011

δείτε το In Τime.. πολύ καλή!!!

10/10 από εμένα και είχα καιρό να δω ταινία επιστημονικής φαντασίας με τόσο έξυπνη ιδέα σεναρίου..

Edited by tainia

συμφωνώ, αν έλειπε ο Κρητικός θα ήταν 100% μούφα η ταινία... δεν είχε και κάτι από στρατό σαν θέμα, οπότε δεν μου άρεσε καθόλου... την είδα και στο σινεμά ρε γμτ...

Δυστυχώς και εγώ στο σινεμά την είδα..:/

Sent from my X8 using Tapatalk