Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aφου εβαλες το house of 1000 corpses (πολυ ωραιο ομολογουμενως) βαλε και το devils rejects!:happy:

Πολυ καλο ηταν!Ισως να εχανε λιiiiγο απο την ατμοσφαιρικοτητα του πρωτου (περισσοτερα ανοιχτο περιβαλλον σε αυτο) αλλα και παλι κρατησε ψηλα τα στανταρ.

Για Nightmare on Elm Street δεν μπορω παρα....:respect:

Friday the 13th

Hellraiser

Aχχ...τι ομορφες εποχες...τι και ποσες αναμνησεις!!!!:happy: :O

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Aφου εβαλες το house of 1000 corpses (πολυ ωραιο ομολογουμενως) βαλε και το devils rejects!:happy:

Πολυ καλο ηταν!Ισως να εχανε λιiiiγο απο την ατμοσφαιρικοτητα του πρωτου (περισσοτερα ανοιχτο περιβαλλον σε αυτο) αλλα και παλι κρατησε ψηλα τα στανταρ.

Για Nightmare on Elm Street δεν μπορω παρα....:respect:

Friday the 13th

Hellraiser

Aχχ...τι ομορφες εποχες...τι και ποσες αναμνησεις!!!!:happy: :O

Όπως τα λες...

Όσο για το The Devil's Rejects, παράλειψή μου! Επίσης καταπκτικό έργο, με "επικό" φινάλε!! Μακάρι να υπήρχε και τρίτο installment στη σειρά!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

euxaristw guys gia tis apantiseis sas...ta Saw,House of Wax, The ring (s), ta exw dei...alla normal mou fanikan...:p ...exw edw kai kairo to The Devil Rejects kai to Hill have eyes alla den ekatsa na ta dw... twra opws eipe kai o mario_fit <<Αναλογα τι εννοεις να τα κανεις πανω σου...και αναλογα τις "ευαισθησιες">> pou ontws exei dikio...Saw kai ring House of Wax den itan tromaktika...to Grudge kai to Gothika eixan kapies "kales" faseis... :p wraio sunaisthima na tromazeis... ::scared: :lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

euxaristw guys gia tis apantiseis sas...ta Saw,House of Wax, The ring (s), ta exw dei...alla normal mou fanikan...:p ...exw edw kai kairo to The Devil Rejects kai to Hill have eyes alla den ekatsa na ta dw... twra opws eipe kai o mario_fit <<Αναλογα τι εννοεις να τα κανεις πανω σου...και αναλογα τις "ευαισθησιες">> pou ontws exei dikio...Saw kai ring House of Wax den itan tromaktika...to Grudge kai to Gothika eixan kapies "kales" faseis... :p wraio sunaisthima na tromazeis... ::scared: :lol:

Τότε δες οπωσδήποτε τα The Others και κυρίως το What Lies Beneath (Ένοχο Μυστικό στα ελληνικά) με την Μισελ Φάιφερ και τον Χάρισον Φορντ. Αν δεν τρομάξεις με την υπόθεση, σίγουρα θα "χεστείς" με την μουσική επένδυση. Trust me. Δεν τα έχουμε τυχαία τα πτυχία στον τομέα :lol: :lol:

paidia...exetai na me protinete kamia tainia...as min einai kainouria...pou na xezese apo ton fobo sou??? styl "The Grudge" "Gothika" kai ta loipa?? i wanna asap plz... :(

κανενα εξορκιστη

dawn of the dead 28 μερες μετα

Πρόταση για δυο ενδιαφέρουσες ταινίες :

1) Εκτός Τροχιάς ( Derailed ) me Clive Owen ( περιπέτεια )

2) Την ταινία του Κυριακάτικου βήματος, Natural Born Killers( στιλ Kill Bill )

Καλό και το Last house on the left. Γενικά οι πολύ «καλές» ταινίες τρόμου είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλό και το Last house on the left. Γενικά οι πολύ «καλές» ταινίες τρόμου είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν...
auto bghke se videoclub?? h tha pextrei sto cinema??
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

auto bghke se videoclub?? h tha pextrei sto cinema??

Είναι πολύ παλιά ταινία, του 1972, του Wes Craven. Εδώ περισσότερες πληροφορίες. Για «καλές» ταινίες τρόμου μπορείς να δεις το B-Movies.

devil wears prada καλο?

Καλή, καλή. Για έξοδο με παρέα, ότι πρέπει. :D

edit: κοίταξε λίγο πιο πάνω και θα βρεις και πιο αναλυτική κριτική μου.

Καλημέρα

Πρίν απο λίγες ώρες είδα το The Guardian και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε γιατί αξίζει.Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και ενδιαφέρον σενάριο και χορταστική δράση σε ορισμένα σημεία,αξίζει λεφτά γι'αυτό

Καλημέρα

Πρίν απο λίγες ώρες είδα το The Guardian και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε γιατί αξίζει.Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και ενδιαφέρον σενάριο και χορταστική δράση σε ορισμένα σημεία,αξίζει λεφτά γι'αυτό

Συμφωνώ και εγώ , μου άρεσε και μένα πολύ... μου θύμισε βασικά το Top Gun και το Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν (Officer And A Gentleman)... με βασική εκπαίδευση, έρωτες, πτήσεις, γέλιο , ξύλο ...κτλ

Πολύ καλός ο Kevin Costner, αλλά αρκετά καλός και ο Ashton Kutcher που δείχνει ότι θα προσφέρει στα κινηματογραφικά!!!

The Guardian (2006) review

... αλλά αρκετά καλός και ο Ashton Kutcher που δείχνει ότι θα προσφέρει στα κινηματογραφικά!!!...

Δεν την έχω δει την ταινία, αλλά αυτό θα το πάρω σαν αστείο...

Hasiotis, το καλύτερο που είχε να προσφέρει ο Kutcher, με αυτή την αδιόρατη σταγόνα ταλέντου που έχει, στον κινηματογράφο, ήταν το ανεκδιήγητο "Dude, Where is My Car?"... Πλέον, το μόνο καλό που μπορεί να προσφέρει είναι να κάτσει σπίτι του και να μην ξανασχοληθεί μ' αυτόν! Αλλά που τέτοια τύχη :wacko:

Δεν την έχω δει την ταινία, αλλά αυτό θα το πάρω σαν αστείο...

Hasiotis, το καλύτερο που είχε να προσφέρει ο Kutcher, με αυτή την αδιόρατη σταγόνα ταλέντου που έχει, στον κινηματογράφο, ήταν το ανεκδιήγητο "Dude, Where is My Car?"... Πλέον, το μόνο καλό που μπορεί να προσφέρει είναι να κάτσει σπίτι του και να μην ξανασχοληθεί μ' αυτόν! Αλλά που τέτοια τύχη :wacko:

:lol: :p :happy: ... όχι ρε συ, το παλικάρι δείχνει ότι έχει ταλέντο... και άμα δεις και το έργο , μπορεί και να συμφωνήσεις μαζί μου!

Δεν ξέρω αν έχεις δεί και το "Φαινόμενο της πεταλούδας" ( The Butterfly Effect (2004) ) , που και εκεί παίζει λίγο καλά (καμιά σχέση πάντως με το "The Guardian").

Ρίξε μια ματιά στα έργα πάντως, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και ν'αλλάξεις γνώμη...:)

Το Butterfly Effect το είδα, ναι. Καλούτσικα έπαιζε (πρόσεξε το -ΟΥΤΣΙΚΑ στο τέλος!)...Αλλά δεν θα πλήρωνα ποτέ ξανά στη ζωή μου για να τον ξαναδώ να παίζει...

Ίσως αν έκανε το πτώμα σε κάποιο επεισόδιο του Six Feet Under να είχε κάποιο ταλέντο, δεν αντιλέγω! :p

Αυτά περίπου θα έλεγα κι εγώ. Άκουσα ότι το Guardian είναι καλή ταινία, αλλά ρε παιδί αυτός ο Ashton είναι εντελώς ασ' τον!

Ρε συ Μάριε, είδα που το ανέφερες και μου έκανε εντύπωση που δεν το ξέρω... Καλό είναι;; Λέει να το δω;; (αν το βρω)

Θα το βρεις πιστευω ευκολα φιλε dessert.;)

Προσωπικα μου αφησε πολυ καλη εντυπωση.Ειχε καλο σεναριο...και αρκετα εξυπνο, ενω οι στιγμες "αγωνιας" δεν ελλειπαν οπως επεισης και ορισμενες σκηνες πιο "σοκαριστικες".

Το προτεινω για DVD ανεπιφυλακτα.Μετραει και το γεγονος οτι μεχρι το τελος η ιστορια ειναι λιγο μπερδεγουει και περιμενεις τοτε να δεις τι παιζει ακριβως!;)

Γενικα για DVD αξιζει πολυ κατα την γνωμη μου.

Έχει δει κανείς το Melissa P. που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο; Το πέτυχα στο DVD Club και το νοικίασα, μιας και έχω διαβάσει το βιβλίο.

Έχει δει κανείς το Melissa P. που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο; Το πέτυχα στο DVD Club και το νοικίασα, μιας και έχω διαβάσει το βιβλίο.

οχι γιατι ειναι μονιμως νοικιασμενο στο βιντεοκλαμπ μου (wtf? :confused: ) αλλα η κοπελα στο βιντεοκλαμπ μου ειπε οτι ειναι αρκετα πιο λαιτ απο το βιβλιο (λογικο...αν ηταν οπως στο βιβλιο θα ηταν τσοντα :p ).

Το βιβλιο το εχω διαβασει κι εγω παντως και εκλαψα τα λεφτα μου. Απορω πώς εγινε μπεστ σελερ αυτο το πραγμα. :blink:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

οχι γιατι ειναι μονιμως νοικιασμενο στο βιντεοκλαμπ μου (wtf? :confused: ) αλλα η κοπελα στο βιντεοκλαμπ μου ειπε οτι ειναι αρκετα πιο λαιτ απο το βιβλιο (λογικο...αν ηταν οπως στο βιβλιο θα ηταν τσοντα :p ).

Το βιβλιο το εχω διαβασει κι εγω παντως και εκλαψα τα λεφτα μου. Απορω πώς εγινε μπεστ σελερ αυτο το πραγμα. :blink:

Γιατί απορείς; Υπάρχει κάτι που να πουλάει περισσότερο από το σεξ; Πόσω μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση που ήταν κάτι περισσότερο από άφθονο.

Την ταινία την είδα πριν από λίγο (αφού πρέπει να την πάω πίσω αύριο). Κατώτερη από το βιβλίο, δεν εξηγεί την φθίνουσα πορεία που ακολουθεί η πρωταγωνίστρια, παρά μόνο επιδερμικά και επιφανειακά. Δεν χρειαζόταν να γίνει τσόντα, αλλά θα μπορούσε να εξηγήσει κάποια πράγματα καλύτερα.

Επίσης είναι γρήγορη σε βαθμό κακουργήματος, λες και αν δεν κάλυπτε όλο το βιβλίο σε 90 λεπτά θα πλήρωνε πρόστιμο... Αποτέλεσμα να μείνουν πολλά πράγματα έξω από την ταινία. Η σκηνοθεσία μετριότατη, οι ερμηνείες δεν κρίνονται, εκτός ίσως από της πρωταγωνίστριας, η οποία αποδίδει καλά το ρόλο της, είναι ιδιαίτερα όμορφη και άνετη στον ρόλο.

Συμπέρασμα: Και να μην την δεις δεν νομίζω να χάσεις κάτι...

Τελικά Μάριε, κατέβασα λάθος ταινία!! :p

Αλλά δεν παραπονιέμαι. Άκου κουφή κατάσταση.

Χρόνια πριν είχα διαβάσει για μια ταινία που λεγόταν Darkness Falls. Eκείνη περίπου την περίοδο είχε κυκλοφορήσει και μια άλλη ταινία που τη λέγανε Darkness - καμία σχέση με την πρώτη. Εγώ ήθελα να δω το Darkness Falls, αλλά είχα δει το Darkness και νόμιζα πως αυτό ήταν! :p

Anyway, μια και την είδα ας κάνω ένα mini review...

Η ταινία βασίζεται σε μια πρόσφατη μόδα των Αμερικανών - να κάνουν όλες τις ιστορίες που λένε όταν είναι παιδιά (βλ. Boogeyman) ταινίες τρόμου. Ακόμα και αθώες-όμορφες ιστορίες όπως αυτή της Tooth Fairy (Νεράιδας των Δοντιών). Σύμφωνα με το θρύλο (που στην Αμερική υπάρχει, στην Ελλάδα δεν ξέρω), όταν σου πέσει ένα δόντι το βάζεις κάτω από το μαξιλάρι σου και το βράδυ η νεράιδα των δοντιών το παίρνει και βάζει στη θέση του γλυκά ή ένα χρυσό νόμισμα.

Να μια μικρή περίληψη για όσους δεν την ξέρουν (που δεν είναι και παράλογο - πεντακόσιους τίτλους έχει η ταινία - Darkness Falls, The Tooth Fairy, Don't Peek):

Στην ταινία, η πόλη του Darkness Falls, βασανίζεται από μια κατάρα που από την έναρξη κιόλας της ταινίας μας αποκαλύπτει ο αφηγητής. Σε αυτήν, ζούσε μια γυναίκα που συνήθιζε να δίνει ένα χρυσό νόμισμα στα παιδιά, όταν χάνανε ένα από τα δόντια τους και της τα πήγαιναν. Κάποια στιγμή ο Φάρος στον οποίο ζούσε πήρε φωτιά αφήνοντάς την σημαδεμένη. Κυκλοφορούσε με μια πορσελάνινη μάσκα και μόνο νύχτα γιατί το δέρμα της ήταν υπέρευαίσθητο στο φως. Κάποια στιγμή κατηγορήθηκε άδικα για τον χαμό 2 παιδιών και θανατώθηκε ρίχνοντας κατάρα στην πόλη.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για κλασσικό δείγμα ταινίας βασισμένης σε urban legend (για τους μη εξοικειωμένους - ταινίας που βασίζεται σε αστικό θρύλο, δηλαδή ιστορίας που μεταδίδεται από στόμα σε στόμα). Από τα πρώτα 10 λεπτά ήξερα πως θα έγραφα καλά λόγια. Μου αρέσουν αυτού του στυλ οι ταινίες και ας είναι προβλέψιμες μέχρι αηδίας, επαναλαμβανόμες κάπου κάπου και κουραστικές ίσως γιατί θυμίζουν άλλες παρόμοιες...αλλά παρ' όλα αυτά μου αρέσουν.

Το Darkness Falls είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα μιας urban legend ταινίας τρόμου, όπου ο υπερφυσικός δολοφόνος ξεκάνει τους ήρωεες έναν-έναν.

Στα συν:

Η ατμόσφαιρα,

οι σχετικά καλοί - αν και άγνωστοι ηθοποιοί,

η ιδέα

Στα μείον:

Τα εφέ (ειδικά στο τέλος μόνο made with powerpoint δεν έβγαζε!)

Δεν ξεφεύγει από τα κλασσικά.

Γενικά θα της έβαζα 6-7/10 και θα την πρότεινα σε όλους όσους είδαν και τους άρεσαν τα Urban Legends, ο Candyman, ο Boogeyman, το Blair Witch Project 2...